...μα τι θα γίνει τελικά με όλους αυτούς τους κοέλιους; ...δεν έχουμε εμείς Δροσίνηδες, δεν έχουμε Βυζηϊνούς; ...δεν έχουμε Σικελιανούς, δεν έχουμε Παπαδιαμάντηδες, δεν έχουμε Μυριβήλιδες ή Καζαντζάκηδες; ...δεν έχουμε Πηνελόπες Δέλτα, δεν έχουμε Καριωτάκηδες, δεν έχουμε Σκαρίμπες, Ελύτηδες, Λουντέμηδες. Σεφέρηδες ή Ρίτσους;...τι είναι αυτή η ιστορία που όλοι πετάμε έναν κοέλιο (και μην μου πει κανείς δεν τον προφέρω σωστά) απο 'δώ έναν κοέλιο απο 'κεί, έναν λόρκα παρα πέρα...και πολλούς και διάφορους άλλους...τάχουμε πεί και τάχουμε γράψει όλα εμείς!!! εδώ!!! ...πολυ πριν γράψει οποιοσδήποτε άλλος οτιδήποτε άλλο οπουδήποτε αλλού στον κόσμο!!!
ΕΛΕΟΣ πια με αυτή την "κουλτούρα να φύγουμε"!!!
υγ:
...δεν αναφέρομαι σε εσένα κοκκινοσοκτωβρις, σε "χρησιμοποιώ" στιγμιαία ώς "γέφυρα" για το πέρασμα στην γενικώτερη αυτή αναφορά μου...
Παράθεση:
Σχόλιο # 301 από tangerinedream
ΕΛΕΟΣ πια με αυτή την "κουλτούρα να φύγουμε"!!!
υγ:
...δεν αναφέρομαι σε εσένα κοκκινοσοκτωβρις, σε "χρησιμοποιώ" στιγμιαία ώς "γέφυρα" για το πέρασμα στην γενικώτερη αυτή αναφορά μου...
Κανένα πρόβλημα Tangerinedream.
Απλώς το είδα γραμμένο στο face ενός παλιού γνωστού προσώπου και ένιωσα ότι με εξέφραζε αυτή τη δεδομένη στιγμή.
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα.
Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα.
Κωστής Παλαμάς
Λυπούμαι γιατί άφησα να περάσει ένα πλατύ ποτάμι ...
μέσα από τα δάκτυλά μου ...
χωρίς να πιω ούτε μια στάλα.
Γιώργος Σεφέρης
Παράθεση:
Σχόλιο # 304 από Red_OctoberΛυπούμαι γιατί άφησα να περάσει ένα πλατύ ποτάμι ...
μέσα από τα δάκτυλά μου ...
χωρίς να πιω ούτε μια στάλα.
Γιώργος Σεφέρης
Μπάγερν - Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ 1-0
https://www.youtube.com/watch?v=5Q6h6QysaWM
Παράθεση:
Σχόλιο # 305 από IM___
Μπάγερν - Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ 1-0
https://www.youtube.com/watch?v=5Q6h6QysaWM
Ο άνθρωπος που είναι ενάρετος και σοφός δεν έχει ανάγκη από δόξα.
Πλούταρχος
«Όποιος ελέγχει το παρελθόν, ελέγχει το μέλλον. Όποιος ελέγχει το παρόν, ελέγχει το παρελθόν»
Τζώρτζ Όργουελ
Some men never think of it.
You did. You’d come along... Όταν η ανυπομονησία μετατρέπεται από ατομικό αίσθημα σε κοινωνικό, οδηγεί πολλές φορές σε επαναστάσεις.
(Ντόναλτ Τούσκ, πρωθυπουργός της Πολωνίας, πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου)
Το κείμενο διαφωνεί και δεν αναγνωρίζει.
Πόσο οξυγόνο σπαταλησαμε, μέχρι να βρούμε κάποιον να μας κόψει την ανάσα!! !!! Δεν θυμάμαι ποιος το είπε...
Και στο τέλος, μας απαγόρεψε να αναπνέουμε. (το συνδυάζω με το προηγούμενο)!
Παράθεση:
Σχόλιο # 313 από somebody961Και στο τέλος, μας απαγόρεψε να αναπνέουμε. (το συνδυάζω με το προηγούμενο)!
Και η ομορφότερη γυναίκα, διαθέτει παχύ έντερο.
Δεν χρειάζεται ν' αποδείξεις πως είσαι απόγονος του Μ. Αλεξάνδρου, για να ζείς στη Μακεδονία.
το άπλυτο κορμί το πλένεις.Καθαρίζει.Η βρόμικη ψυχή πως πλένεται ; Λουντέμης
Εξαρταται
τι θεωρεις βρωμικο
τι θεωρεις ψυχη
& αν την πλυση
την θες γι αλλον
ή για τον εαυτο Σου...
Πολλες οι παραμετροι στην εξισωσητου κου Μ.Λουντεμη
(να με συγχωρει η χαρη Του)
Οι ζηλότυποι τα βλέπουν όλα με μεγεθυντικό φακό, που κάνει τα μικρά να φαίνονται μεγάλα, τους νέους γέροντες και τις υποψίες πραγματικότητες.
στα social media