Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη, το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες
κοινωνικής δικτύωσης
,σελίδας γνωριμιών,
forums και
chat rooms
δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
που δεν μπορει να αλαξει δερμα πεθαινει,ετσι και ο νους που δεν μπορει ν'αλλαξει αποψη αχρηστευεται...
Φρ, Νιτσε
Μου αρέσει +
Red_October
# 323στις 31/3/2018
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Στις 5 Οκτωβρίου 2017 ο Ιαπωνικής καταγωγής Βρετανός Καζούο Ισιγκούρο, που γεννήθηκε στο μαρτυρικό Ναγκασάκι, πήρε το βραβείο Νομπέλ (και όχι Νόμπελ, ο τόνος στην παραλήγουσα, όπως λανθασμένα αναφέρεται) Λογοτεχνίας. Ένα χρόνο μετά τον βραβευμένο Μπομπ Ντύλαν.
Ένα γνωστό του μυθιστόρημα, που έγινε ταινία με πρωταγωνιστές τον Άντονι Χόπκινς και την Έμα Τόμσον, ήταν τα "Απομεινάρια μιας μέρας".
Γι αυτό το μυθιστόρημα είπε τα εξής:
"Τοποθέτησα το μυθιστόρημά μου σε αυτή τη μυθικήΑγγλία για να την απομυθοποιήσω καλύτερα. Αυτού του είδους η νοσταλγία είναι ένα πολιτικό όπλο που διατηρούν οι συντηρητικοί και που τους χρησιμεύει για να επιχειρηματολογούν ότι αυτή η χώρα ήταν ωραία πριν έρθουν οι ξένοι, πριν το σύστημα των τάξεων τεθεί υπό αμφισβήτηση, πριν αυτή η γενιά της δεκαετίας του '60 γίνει τόσο ανεκτική".
Με άλλα λόγια, η επιλεκτικότητα της μνήμης που διαθέτουν τα έθνη για να κρατούν όσα θέλουν να κρατούν στη θύμηση και να καταδικάζουν πολλά άλλα, εξίσου σημαντικά, στη λησμονιά.
Πηγή: Τα Νέα Σαββατοκύριακο 14-15 Οκτωβρίου 2017
ΥΓ: Τα λόγια του θα μπορούσαν κάλλιστα να αποτελέσουν την βάση για το επόμενο θέμα Έκθεσης στις Πανελλήνιες
Μου αρέσει +
Red_October
# 324στις 5/4/2018
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
"Να γράφεις με φροντίδα, αλλά όχι υπερβολικά. Μην τα χαϊδεύεις, μην τα στιλβώνεις, να είσαι άκομψος και θρασύς. Η συντομία είναι αδελφή του ταλέντου". (Αντόν Τσέχωφ, Ρώσος συγγραφέας)
Μου αρέσει +
Red_October
# 325στις 2/5/2018
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ίσως το φως να 'ναι μια νέα τυραννία.
Ποιος ξέρει τι καινούργια πράγματα θα δείξει.
Κωνσταντίνος Καβάφης
Μου αρέσει +
Red_October
# 326στις 24/5/2018
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
<<Αν θες 1 χρόνο ευημερίας, φύτεψε καλαμπόκι. Αν θες 10 χρόνια ευημερίας, φύτεψε δένδρα. Αν θες 100 χρόνια ευημερίας, εκπαίδευσε τους ανθρώπους σου>>
στα social media