Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από superufoΤο γεγονός ότι οι άνθρωποι γελούσαν με κάποιες ιδιοφυίες, δεν σημαίνει ότι είναι ιδιοφυία ο οποιοσδήποτε με τον οποίο γελάνε οι άνθρωποι. Γελούσαν με τον Κολόμβο, τον Φούλτον και με τους αδερφούς Ράιτ, γελούσαν όμως και με τον Μπόζο τον κλόουν. (Carl Sagan, 1934 - 1996)
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από superufoΤο γεγονός ότι οι άνθρωποι γελούσαν με κάποιες ιδιοφυίες, δεν σημαίνει ότι είναι ιδιοφυία ο οποιοσδήποτε με τον οποίο γελάνε οι άνθρωποι. Γελούσαν με τον Κολόμβο, τον Φούλτον και με τους αδερφούς Ράιτ, γελούσαν όμως και με τον Μπόζο τον κλόουν. (Carl Sagan, 1934 - 1996)
Η τύχη σΆ αρπάζει απΆ τα μαλλιά, αλλά η ίδια είναι φαλακρή.
Σταντάλ
Δεν έχετε συμπληρώσει τον τίτλο, λέει, αλλά δεν πειράζει...
οταν αποθηκευα στα τετραδια μου ατελειωτα αποφθεγματα εσυ ησουν αγεννητος ,,,
κι αν ησουν παλιο μελος και με ηξερες ισως επιανες και τον συλλογισμο του λεξικου ,,
εχω διαβασει αυτα που μ ενδιεφεραν στην ζωη μου ,,,
ειμαι γρια και επιλεγω ,,,απο γνωση ,,,
προτιμω μια ωραια παραλια σ ενα ταβερνακι αγκαλια με τον ανθρωπο μου ,,,
και να ξερω οτι τα παιδια μου εκει που ειναι ειναι ευτυχισμενα ,,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από superufo-Το σημερινό μου:
Δεν είναι ανάγκη να λες όλη την αλήθεια, μα ό,τι λες να είναι αλήθεια. (Οράτιος)
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από tzoulia59οταν αποθηκευα στα τετραδια μου ατελειωτα αποφθεγματα εσυ ησουν αγεννητος ,,,
κι αν ησουν παλιο μελος και με ηξερες ισως επιανες και τον συλλογισμο του λεξικου ,,
εχω διαβασει αυτα που μ ενδιεφεραν στην ζωη μου ,,,
ειμαι γρια και επιλεγω ,,,απο γνωση ,,,
προτιμω μια ωραια παραλια σ ενα ταβερνακι αγκαλια με τον ανθρωπο μου ,,,
και να ξερω οτι τα παιδια μου εκει που ειναι ειναι ευτυχισμενα ,,,
Αυτά που μου γράφεις είναι περιττά και εκτός θέματος Τζούλια. Όσο κι αν κομπάζεις η εκτίμηση είναι κάτι που κατακτιέται, όπως και ο σεβασμός εξάλλου...
Λυπάμαι που παλιότερα προσπάθησα να πάρω το μέρος σου κόντρα στο γενικό κλίμα εδώ.
Καλό καλοκαίρι και να περνάς καλά με το υπερτροφικό εγώ σου.
αυτο το,καλο καλοκαιρι...Α ναι...να παρω ποπ-κορν!!!
Οι μάζες πιο εύκολα πιστεύουν ένα μεγάλο ψέμα παρά ένα μικρό.
Αδόλφος Χίτλερ, 1889-1945, Γερμανός δικτάτοραςΠροπαντός να φοβάσαι εκείνους που σε κρίνουν στο όνομα Εκείνου που είπε "μην κρίνετε ίνα μην κριθείτε".
Maurice Chapelan
Η αυτοκριτική έχει ένα προνόμιο: όταν κατηγορούμε τον εαυτό μας, έχουμε την εντύπωση πως κανένας άλλος δεν έχει το δικαίωμα να μας κατηγορήσει.
Oscar Wilde
''Οι λέξεις είναι ο πιο αβέβαιος φορέας της αλήθειας'' - Neale Donald Walsch
Αριβίστας: κάποιος που, από υπέρμετρη φιλοδοξία, δεν θα δίσταζε να περάσει πάνω από το ίδιο του το πτώμα.
Michel Thevoz
. Λέξεις, χωρίς σκέψεις, δεν πηγαίνουν ποτέ στον ουρανό. (Σαίξπηρ)
Hamlet, Act 2, Scene 2
και το κείμενο ακόμα προσπαθεί να πιάσει το νόημα
μήλα παιδί μου ...
Παράθεση:
πρέπει να μιλάει
Σχόλιο # 38 από giorgos170μήλα παιδί μου ...
λο λα να ενα μη λο (αναγνωστικό Α' Δημοτικού)
Ο Θεός δημιούργησε το σεξ. Οι παπάδες δημιούργησαν το γάμο.
Βολταίρος
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media