Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη, το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες
κοινωνικής δικτύωσης
,σελίδας γνωριμιών,
forums και
chat rooms
δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Ποτέ πια δεν θα στείλουμε τα παιδιά μας να πολεμήσουν σ' έναν πόλεμο που δεν θα έχουμε αποφασίσει να τον κερδίσουμε. Ποτέ πια δεν θα υπάρξει για την Αμερική, άλλο Βιετνάμ.
... Αλλά το πρόσωπο που δε δρα στην πραγματικότητα παρά μόνο στη φαντασία, γίνεται το ίδιο μη - πραγματικό. Ο πραγματικός «κόσμος» αυτού του ατόμου συρρικνώνεται και ισχαίνει. Η «πραγματικότητα» του φυσικού κόσμου και των άλλων προσώπων παύει να χρησιμοποιείται σαν τροφή για τη δημιουργική άσκηση της φαντασίας κι αποκτούν ολοένα και μικρότερη σημασία. Η φαντασία, χωρίς να είναι ενσωματωμένη κατά κάποιο τρόπο στην πραγματικότητα ή να εμπλουτίζεται με «ενέσεις πραγματικότητας», ολοένα αδειάζει και εξανεμίζεται. Ο «εαυτός», που ήδη συνδέεται χαλαρά με την πραγματικότητα, γίνεται ολοένα λιγότερο εαυτός - πραγματικότητα κι ολοένα περισσότερο φαντασματικός, καθώς εμπλέκεται ολοένα και περισσότερο στις φανταστικές σχέσεις του με τα ίδια του τα φαντάσματα (είδωλα). Χωρίς την ύπαρξη ενός ανοικτού κυκλώματος ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα, τα πάντα γίνονται δυνατά στη φαντασία. Η καταστρεπτική τάση μέσα στη φαντασία υπάρχει χωρίς την αντίστοιχη επιθυμία για επανόρθωση, αφού η ενοχή που ωθεί στη διατήρηση και επανόρθωση χάνει τη σπουδαιότητά της. Έτσι η καταστρεπτικότητα μέσα στη φαντασία μαίνεται ανεξέλεγκτα, μέχρις ότου ο κόσμος και ο εαυτός γίνουν (στη φαντασία) ερείπια και στάχτη.
Μια φορα υπήρχε ενα νησί στο οποίο ζούσαν ολα τα συναισθήματα..Εκεί ζουσαν η Ευτυχία, η Λύπη,, η Γνώση, η Αγάπη και όλα τα άλλα συναισθηματα.Μια μέρα εμαθαν οτι το νησί τους θα βουλιαζε κι έτσι ολοι επισκεύασαν τις βάρκες τους και αρχισαν να φεύγουν...Η Αγαπη ηταν η μόνη που εμεινε πίσω.. Ήθελε ν' αντεξει μέχρι την τελευταία στιγμή...Όταν το νησί άρχισε να βυθίζεται, η Αγαπη αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια...Βλεπει τον Πλουτο που περνούσε με μια λαμπερή θαλαμηγό. Η Αγαπη τον ρωτάει "Πλουτε μπορεις να με πάρεις μαζί σου?" "Όχι δεν μπορώ " απάντησε ο Πλούτος.."Έχω ασημι και χρυσάφι στο σκάφος μου και δεν υπάρχει χώρος για σενα".Η Αγαπη τότε αποφάσισε να ζητησει βοήθεια απο την Αλαζονεια που επίσης περνουσε απο μπροστά της σε ενα πανέμορφο σκαφος..."Σε παρακαλώ βοηθησε με" είπε η Αγάπη..."Δεν μπορω να σε βοηθήσω Αγάπη. Είσαι μουσκεμα και θα μου χαλασεις το όμορφο σκαφος μου" της απαντησε η Αλαζονεια...Η Λύπη ηταν πιο περα και έτσι η Αγάπη αποφάσισε να ζητησει από αυτή βοηθεια.."Λυπη άφησε με να ερθω μαζί σου" "Ω Αγάπη ειμαι τόσο λυπημένη που θελω να μείνω μόνη μου " είπε η λύπη...Η Ευτυχία πέρασε μπροστά από την Αγάπη αλλα ήταν τόσο ευτυχισμένη που ούτε καν ακουσε την Αγάπη να ζητα βοήθεια...Ξαφνικά ακουστηκε μια φωνη "Αγάπη, ελα προς τα εδώ! Θα σε πάρω εγώ μαζί μου!"Ηταν ενας πολύ ηλικιωμένος κυριος που η Αγάπη δεν γνώριζε, αλλα ηταν γεμάτη απο τέτοια ευγνωμοσύνη που ξεχασε να ρωτήσει το όνομα του.Όταν έφτασε στη στερια ο κύριος έφυγε και πήγε στο δρομο του...Η Αγαπη γνωριζοντας πόσα χρωστουσε στον κύριο που την βοηθησε, ρωτησε την Γνώση: "Γνώση ποιός με βοηθησε;""Ο Χρόνος " της απαντησε η Γνώση..."Ο Χρόνος;" ρωτησε η Αγαπη.."Γιατι με βοηθησε ο Χρόνος;"Τότε η Γνωση χαμογελασε και με βαθια σοφια της είπε:"Μόνο ο Χρόνος.μπορει Να καταλαβει πόσο μεγάλη σημασία έχει η Αγάπη".
στα social media