Απο μονος σου ενοχληθηκες...ως συνηθως.
Εγω εγραψα σε ενα δημοσιο θεμα, με αφορμη το δημοσιον του πραγματος. Και αιτιο-λογησα την σταση μου απεναντι στις αναμνηστικες ρησεις του Αδολφου. Ενα αφτο.
Δυο. Τι ιξωδους εισαι εσυ δηλαδη και με τι LFL? (Ενικος, στο φορουμ του Σχεσεις)
Τρια. (Για το απο κατω ποστ). Πως απαντας σε ασυναρτησιες?
Εννιαμιση. Μην κλαις, θα κανεις σελιδες με τον νταλκα που ανοιξες!
Αλληλοκεραστειτε και κανα Λαξατολ, για πιο σιγουρα αποτελεσματα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 97 από superufoΑστείο είναι ότι σήμερα διάβασα κάπου αυτό
Δεν έχεις το απαιτούμενο ειδικό βάρος για να με ενοχλήσεις.
(Ανώνυμος σε φόρουμ)
Παράθεση:
-ενικεδεν μ ενδιαφερει καθολου καμμια αντιπαραθεση εκτος των ιδεων αλλα για σενα θα κανω εξαιρεση..μου θυμιζεις καποια παιδακια στο σχολειο που καναν διαφορα για τη προσοχη των αλλων..βρωμιζαν τη θεση συμμαθητων..πεταγαν κοτσανες..κουτσομπολευαν μορφαζοντας..."βρωμιαρηδες" και "καρπαζοεισπρακτορες" .αισθανεσαι καποια μορφης ιδιοκτησια για το φορουμ!??..για τους κλακαδορους σου?οκ ..απ οτι καταλαβαινω δεν σου εχει μεινει και κατι αλλο αλλα με ρεγουλα αδερφε!!
Σχόλιο # 96 από one_sec_timeghost
Οne_sec_timeghost (σε-λίγο-πεθαίνεις-λες), μήπως έχεις καμιά μακρινή συγγένεια με την Τίτου (σε-λίγο-πεθαίνει-λέει);;;
Παράθεση:
-ενικεδεν μ ενδιαφερει καθολου καμμια αντιπαραθεση εκτος των ιδεων αλλα για σενα θα κανω εξαιρεση..μου θυμιζεις καποια παιδακια στο σχολειο που καναν διαφορα για τη προσοχη των αλλων..βρωμιζαν τη θεση συμμαθητων..πεταγαν κοτσανες..κουτσομπολευαν μορφαζοντας..."βρωμιαρηδες" και "καρπαζοεισπρακτορες" .αισθανεσαι καποια μορφης ιδιοκτησια για το φορουμ!??..για τους κλακαδορους σου?οκ ..απ οτι καταλαβαινω δεν σου εχει μεινει και κατι αλλο αλλα με ρεγουλα αδερφε!!
Σχόλιο # 96 από one_sec_timeghost
Καλά εσύ όσο και να χτυπιέσαι δεν σου δίνει κανένας σημασία, ρούντολφ !!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 97 από superufoΑστείο είναι ότι σήμερα διάβασα κάπου αυτό
Δεν έχεις το απαιτούμενο ειδικό βάρος για να με ενοχλήσεις.
(Ανώνυμος σε φόρουμ)
Καλό το λαξατόλ, αλλά δεν ενδείκνυται για το ένα από τα δύο περιστατικά. Θα το δείξει η πορεία της έρευνας, αν ...εξαφανιστεί το ..."πτώμα".
Παράθεση:
Σχόλιο # 101 από EnikosΑπο μονος σου ενοχληθηκες...ως συνηθως.
Εγω εγραψα σε ενα δημοσιο θεμα, με αφορμη το δημοσιον του πραγματος. Και αιτιο-λογησα την σταση μου απεναντι στις αναμνηστικες ρησεις του Αδολφου. Ενα αφτο.
Δυο. Τι ιξωδους εισαι εσυ δηλαδη και με τι LFL? (Ενικος, στο φορουμ του Σχεσεις)
Τρια. (Για το απο κατω ποστ). Πως απαντας σε ασυναρτησιες?
Εννιαμιση. Μην κλαις, θα κανεις σελιδες με τον νταλκα που ανοιξες!
Αλληλοκεραστειτε και κανα Λαξατολ, για πιο σιγουρα αποτελεσματα...
Τοκ τοκ τοκ...(ηχος χαρακα στο θρανιο)
Παρακαλω δεσποινις!!!
Ακους εκει θα πεθανει ο Νοντας!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 105 από Lucrezia_Καλό το λαξατόλ, αλλά δεν ενδείκνυται για το ένα από τα δύο περιστατικά. Θα το δείξει η πορεία της έρευνας, αν ...εξαφανιστεί το ..."πτώμα".
Αν πεθάνει ο Νόντας, θα φωνάξουμε τον ούφο για τις τελετές και τα μνημόσυνα
Χαθήκαμε
Παράθεση:
Σχόλιο # 106 από EnikosΤοκ τοκ τοκ...(ηχος χαρακα στο θρανιο)
Παρακαλω δεσποινις!!!
Ακους εκει θα πεθανει ο Νοντας!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 104 από Lucrezia_Καλά εσύ όσο και να χτυπιέσαι δεν σου δίνει κανένας σημασία, ρούντολφ !!!
...εγώ διαφωνώ με τους διαξιφισμούς και τις αψημαχίες μεταξύ των καλών φίλων εδώ...δεν χρειάζονται και δεν συμβάλλουν στην ανάπτυξη και την βελτίωση όλων των υπολοίπων που παρακολουθούμε σαστισμένοι (επίσης εδώ!)...και αυτό γιατί δημιουργούν ένα ψυχρό κλίμα και μια δυσάρεστη διάθεση απίστευτης βαρυεστημάρας, εφόσον επαναλαμβάνονται συνήθως τα ίδια και τα ίδια (βλέπε ειρωνίες, πνευματώδεις σχολιασμοί, αλληλοϋποτιμήσεις και αλληλοπροσβολές με χρήση κλισσέ ύβριστικών μέσων-φράσεων κλπ κλπ)...δεν θα είχα απολύτως καμμία αντίρρηση άν τουλάχιστον υπήρχε κάποια καινοτομία σε όλο αυτό...να παρακολουθούσαμε κατι νέο, κατι ριζοσπαστικό, κάτι τέλος πάντων επαναστατικό (που θα μπορούσε με λίγο πουσάρισμα να γίνει και επιμορφωτικό!) στον πολυχρησιμοποιημένο και πολυτάραχο τομέα της "κοκορομαχίας"!!!
Καλε Λουκρητια!
Πα να φυγουμε απο το θεμα, μη γινει θεμα και αναγκαστει ο Τουλης να το αμπαρωσει!
Θα ηταν κριμα!!!
Ασε που γεμισε καλικαντζαραιους...
Εν-δυο!!!...Εν-δυο!!!...
Εφυγα...
(τι σοι μωρο εισαι συ και αλυχτανε ωρε?)
Παράθεση:
Σχόλιο # 107 από Lucrezia_Αν πεθάνει ο Νόντας, θα φωνάξουμε τον ούφο για τις τελετές και τα μνημόσυνα
Χαθήκαμε
...και εννοώ "κοκορομαχία" επιμορφωτικού-σεμιναριακού τύπου!!! :-)
σε παρακαλω, ειλικρινα, σβησε αυτο το σχολιο σου. προς θεου δηλαδη. εστω για την πιθανοτητα που η κοπελα λεει αληθεια, ειναι απαισιο να γραφονται τετοια σχολια για καποιον που ειναι αρρωστος. βρισου με οποιον θες ανθρωποι ειμαστε, αλλα σε παρακαλω σβησε αυτο το σχολιο!
Παράθεση:
Σχόλιο # 103 από Lucrezia_Οne_sec_timeghost (σε-λίγο-πεθαίνεις-λες), μήπως έχεις καμιά μακρινή συγγένεια με την *** (σε-λίγο-πεθαίνει-λέει);;;
Φύγαμεεε!!!
Εγώ θα πάω να αμπαρωθώ κάτω από το κλιματιστικό μου... δεν μπορώ τους φούρνους και τη ζέστα!!!
Ωραίο καλοκαιράκι !!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 110 από EnikosΚαλε Λουκρητια!
Πα να φυγουμε απο το θεμα, μη γινει θεμα και αναγκαστει ο Τουλης να το αμπαρωσει!
Θα ηταν κριμα!!!
Ασε που γεμισε καλικαντζαραιους...
Εν-δυο!!!...Εν-δυο!!!...
Εφυγα...
(τι σοι μωρο εισαι συ και αλυχτανε ωρε?)
ΟΚ Ενικέ & Σια - σας άφησα να έχετε τον τελευταίο λόγο εδώ
Άντε τώρα πάρτε τα κουβαδάκια σας και τραβάτε να παίξετε σε άλλη παραλιούλα, ναι;
Προς όλους: Το θέμα είναι ρητά, αποφθέγματα, ατάκες κλπ Ό,τι άλλο θεωρείται εκτός θέματος και παρακαλώ πολύ να βγάζουν νόημα αυτά που γράφει ο καθένας - όχι σαν τις ασυναρτησίες του Ενικού πχ
Δεν υπάρχουν ειδήσεις τον Αύγουστο.
(Ουμπέρτο Εκο)
Κολλημα και συ μικρο παιδι!!!...
Παράθεση:
Σχόλιο # 117 από one_sec_timeghost
εε..οκ..χαχα!!λουκρητια μην ασχολεισαι με νοηματα που σε ξεπερναν..χοντρουλη οσο εισαι σε αποσταση εχεις ασφαλεια,γαβγουδισε λοιπον οπως κανεις τοσα χρονια
Ετσι μας διευκρινησες και το ριτερν μεχρι που αρχισες τα μπουζουκια μονος σου...
Καταλαβαινεις τι λεω?
Παράθεση:
Σχόλιο # 115 από superufoΠρος όλους: Το θέμα είναι ρητά, αποφθέγματα, ατάκες κλπ Ό,τι άλλο θεωρείται εκτός θέματος και παρακαλώ πολύ να βγάζουν νόημα αυτά που γράφει ο καθένας - όχι σαν τις ασυναρτησίες του Ενικού πχ
Το κείμενο βρίσκεται σε μόνιμη άρνηση
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media