Οχι δεν ειναι γαλλική λέξη ,ειναι η αυτο-νύμφευση! Έχετε επαφή με τον όρο? κάνεις solo γάμο,solo επέτειο στο Κανκούν, λες μονη σου το "ναι"στον εαυτό σου σκέτη απελευθέρωση . Το μονοπάτι ειναι μοναχικό και επιτρέπονται οι καλεσμένοι και συγγενείς που παντα ρωτούσαν γιατί εισαι ακόμη μόνη (35+)
Πολύ μου αρέσει!!!
Yes I do!
Παράθεση:
Sologamy
Σχόλιο # 1 από into-the-woodsΟχι δεν ειναι γαλλική λέξη ,ειναι η αυτο-νύμφευση! Έχετε επαφή με τον όρο? κάνεις solo γάμο,solo επέτειο στο Κανκούν, λες μονη σου το "ναι"στον εαυτό σου σκέτη απελευθέρωση
Και στα δικα μας οι singles*. Το μονοπάτι ειναι μοναχικό και επιτρέπονται οι καλεσμένοι και συγγενείς που παντα ρωτούσαν γιατί εισαι ακόμη μόνη (35+)
Η αλλιώς, τι κερασάκι να βάλουμε στην πιο διαδεδομένη ευχή!
Σημεία των καιρών.
Υπολογίστε κι εμένα στο κλαμπ!
αλλη καταντια αυτη της ανθρωπινης φυσης ,,,
Παράθεση:
Sologamy
Σχόλιο # 1 από into-the-woodsΟχι δεν ειναι γαλλική λέξη ,ειναι η αυτο-νύμφευση! Έχετε επαφή με τον όρο? κάνεις solo γάμο,solo επέτειο στο Κανκούν, λες μονη σου το "ναι"στον εαυτό σου σκέτη απελευθέρωση
Και στα δικα μας οι singles*. Το μονοπάτι ειναι μοναχικό και επιτρέπονται οι καλεσμένοι και συγγενείς που παντα ρωτούσαν γιατί εισαι ακόμη μόνη (35+)
Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να βρεις κάποιον. Παιζει το ενδεχόμενο παράλληλα
Παράθεση:
Sologamy
αν με παντρευτώ, με βλέπω την άλλη μέρα να παίρνω διαζύγιο
...εσύ να σου κάνεις προξενιό να σου δώσεις τα διαπιστευτήρια...
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Koula___
δεν είμαι καλή προαγωγός
τα χειρότερα θα μου πω
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από silencee...εσύ να σου κάνεις προξενιό να σου δώσεις τα διαπιστευτήρια...
...καλέ???θα σε βάλουμε πλαφόν...θα τα ακούσει κι ο ντάνος μετά...για να σε δω τώρα...για λέγε...
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από Koula___
![]()
δεν είμαι καλή προαγωγός
τα χειρότερα θα μου πω
Παράθεση:
Sologamy
Σχόλιο # 1 από into-the-woodsΟχι δεν ειναι γαλλική λέξη ,ειναι η αυτο-νύμφευση!
Έχετε επαφή με τον όρο? ΤΣΟΥ.
στη σολογαμία που ανεφέρεις... Ε9 κάνεις μόνη σου ή μαζί με την άλλη?
σύμφωνο συμβίωσης σολογαμίας μήπως?
δε βλέπω κάποιο ορατό συμφέρον ώστε να γίνει και Όρος.
(μόνο για ταμπέλα κοινωνική κάνει).
Δεν είναι όλοι οι ανθρωποι για να ζουν με σύντροφο ! Ή ακόμη και θεωρητικά να είναι , ίσως υπό συγκριμενες συνθήκες να μην μπορούν να συμβιώσουν! Είναι ωραίο να υπάρχει αυτάρκεια και αγάπη για τον εαυτό μας , να μας αντέχουμε δηλαδή ! Σκέφτομαι καμια φορά ,αν θα ήθελα να παντρευτώ και να κάνω παιδί ή αν θα ήθελα να μείνω μόνη μου και να κάνω την ζωή μου , οποια και αν είναι αυτή , και βρίσκω και τα δυο εξίσου ελκυστικά!! Όπως τα φέρει ζωή φίλοι μου ... όπως και να ρθουν τα πράγματα , πάλι ωραια θα είναι !
Εγώ πάντως θα κάνω ένα προγαμιαίο συμβόλαιο με τον εαυτό μου ,μην μου ζητάει μετά το διαζύγιο διατροφές και τα ρέστα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Koula___
συναινετικο?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Koula___
να γιατι πλυθαινουν...τα μπακουρια...
Μεχρι να καταλαβω την λογοπλοκια, θαχει ληξει το θεμα.
δηλαδη...ερμαφροδιτοι?...
κειμενο κειμενο...κουνησου απο την θεση σου...
Παράθεση:
Sologamy
Σχόλιο # 1 από into-the-woodsκάνεις solo γάμο,solo επέτειο στο Κανκούν, λες μονη σου το "ναι"στον εαυτό σου σκέτη απελευθέρωση
.
και αστικοι "θεσμοι"...
γαμος
επαγγελμα
πατριδα
δικαιο
ταξη
π ρ ε π ε ι να λες
οτι εισαι "κατω" απο τη σημαια τους
γιατι ειναι κατι...
σαν "παραγωγα ηθικης"
αποκτας "προσωπο"
με τη συμμορφωση Σου
στα παραπανω σ χ η μ α τα ..
μπορεις πια να "μετρηθεις" με τ ους αλλους
να συγκριθεις
ειναι α ξ ί α
ειναι ιδιοτητα!!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media