Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Γιατί παντρευομαι τελικά...?

Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345

maraki_lar_1980

# 1 στις 7/7/2017
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Θέματα: 50
Απαντήσεις: 1.477
'Aρεσαν+: 0%

Γιατί παντρευομαι τελικά...?

Τελευταια  παρατηρω ζευγαρια στον κυκλο μου ,οπου συζητώντας με το ενα ή και τα δυο μελη το λογο της παντρειας,να μου λενε οτι παντρευτηκαν επειδή με αυτόν τον  ανθρωπο ενιωθαν ασφαλεια ή τον αγαπησαν στην πορεια ή απλα γιατί ήρθε η ώρα να κάνουν παιδιά  κι οχι απο ερωτα...

Ρωτώντας το γιατί έμαθα ότι έχει καεί η γούνα τους στα νιατα τους και τωρα αναζητουν ηρεμία...ο έρωτας γι'αυτούς είναι επικίνδυνος...Μπορεί να σε τσουρουφλησει και να υποφέρεις...

Δηλαδή εγώ που θέλω να παντρευτώ από έρωτα είμαι τρελή?μη χειρότερα ..

Ακούω επίσης,κυριως απο αντρες, ότι είναι μοιραίο μετά από κάποια χρόνια να τον απατησω λόγω βαρεμάρας και ρουτίνας που καταντα ανυπόφορη.

Δεχομαι ότι όλα τα πράγματα έχουν αρχή και τέλος και τίποτα δεν κρατά για πάντα...

Ωστόσο όταν βιώνεις αγαπη και έρωτα μαζί (και βλεπεις αυτον το  ανθρωπο ως μελλοντα συζυγο σου)αυτό πως σπάει?

Δεν καταλαβαίνω γιατί τον φοβούνται τόσο τον έρωτα και τον έχουν συνδυάσει με πόνο?μπερδεύονται με την καψούρα μήπως?

Μήπως είναι πιο ώριμη επιλογή να ζυγισεις καλα τα όσα ζητας και να δεις πόσα από αυτά τα κριτήρια εκπληρώνει ο σύντροφος σου (ώστε να γίνει σύζυγος σου) χωρίς συναισθηματισμούς?

Θέλω γνώμες...

Αρέσει στα μέλη silver80, ZHLIASOY

Koula___

# 2 στις 7/7/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

ποιος ο λόγος να παντρευτείς όταν είσαι ερωτευμένη?

Αρέσει στο μέλος VarethikaOla

maraki_lar_1980

# 3 στις 7/7/2017
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Λάρισας / Λάρισα

Ειναι μια αποφαση που παιρνεται απο κοινου...

Θα μπορούσα απλά να συζησω και να κανω και παιδια εκτος γαμου αλλά θέλω να τη ζήσω κι αυτή την εμπειρία...

Καλημέρα,Κικα...

MeniosLeme

# 4 στις 7/7/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

κοιτα, μια χαρα ειναι και ο ερωτας και ολα. αλλα οταν ερχεται η ωρα για παιδια, το τελευταιο που μετραει ειναι οι ερωτες.

οσο εχεις μονο το τομαρι σου να σκεφτεις, τοτε μπορεις να το διαθετεις οπως θες και για οποιο λογο θες. παντρευεσαι χωριζεις κανεις ρανεις. οταν ομως εισαι υπευθυνος για αλλους ανθρωπους οπως τα παιδια σου, τοτε αλλαζει το πραγμα.γενικα προτου παντρευτεις για να κανεις οικογενεια καποια στιγμη, να το κανεις εχοντας στο πισω μερος του  μυαλου σου οτι ισως μια μερα μεινεις μονη με τα παιδια σου, οποτε φροντισε να μπορεις να ανταπεξελθεις. το ιδιο φυσικα ισχυει και για τον αντρα σου. με λιγα λογια, οταν ειναι να κανετε παιδια, σκεφτειτε το σα να εισαστε μονοι σας

Koula___

# 5 στις 7/7/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

καλημέρα μαράκι

τι σημαίνει για σένα γάμος?

μ'αρέσει όταν με λες κίκα

θα σου πω ένα παράδειγμα για να καταλάβεις τί ρωτάω

χτες η νώρα είχε τον ντάνο καλεσμένο, ο οποίος είπε πως θέλει πολύ να κάνει παιδιά

τον ρωτάει η νώρα , τί σημαίνουν γι' αυτόν τα παιδιά και πως για πολλούς παιδιά=ευθύνες

ο ντάνος είπε πως τα παιδιά υιοθετούν τις συμπεριφορές που βλέπουν

και πως του φαίνεται μαγικό να πλάσει απ' την αρχή μια "καινούρια" ψυχούλα

μωρέ αλλιώς το 'πε...πολύ πιο ωραία.. αλλά δε θυμάμαι

maraki_lar_1980

# 6 στις 7/7/2017
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Λάρισας / Λάρισα

Εγω σε βαφτισα Κικα,σου παει και χαιρομαι που σου αρεσει!

Είπε ο Ντανος τέτοιο πράγμα?

Τώρα το πάω πιο πολύ αυτο το Αιγοκερακι!

Η ανατροφη ενος παιδιού ειναι σιγουρα μια μεγάλη ευθυνη,αλλα ευχαριστη ευθυνη για μενα,παρολες τις δυσκολιες (οχι βαρος).

Νομιζω κι εμένα θα με γοήτευε η ιδέα του πλάστη χαρακτήρων,αν και εγω πιστευω πως τα παιδιά από μικρά έχουν τη δικη τους προσωπικότητα στην οποια ελάχιστα μπορούμε να παρέμβουμε, με συμβουλές μόνο που αν θέλουν τις ακολουθούν.

Τις γονεικες συμπεριφορές μπορεί να τις υιοθετήσουν όσο είναι μικρά,μεγαλώνοντας και παρατηρωντας τους γονεις αρχιζουν να διαχωρίζουν το παράδειγμα προς αποφυγήν από το παράδειγμα προς μίμηση.

Το γάμο το βλέπω σαν εμπειρία.Θέλω να το ζήσω και να πάρω όσα μπορώ περισσότερα από αυτόν.

Αρέσει στο μέλος Katia_80

maraki_lar_1980

# 7 στις 7/7/2017
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Λάρισας / Λάρισα

Μενιο εγω μίλησα για γάμο(ασε τα παιδια)για ποιο λόγο παντρευεται κάποιος κι οι λόγοι ποικίλουν.

Τα συναισθήματα μετράνε για μένα πέρα από τα κριτήρια επιλογής συζύγου.

Δεν είμαστε ρομποτακια.Έχουμε και καρδιά κατι που πολλοί παραβλέπουν.Εγώ δε θα μπορούσα.

Αυτό είπα.

Αρέσει στα μέλη Katia_80, siopi13

MeniosLeme

# 8 στις 7/7/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

α ενταξει τοτε! τωρα γιατι παντρευεται καποιος, ε για πολλους λογους. απο φορολογικους, κοινωνικους μεχρι!

δεν ειναι ρομποτακια οσοι δεν παντρευονται χωρις ερωτα. εχουν προφανως αλλα συναισθηματα. πολυ καλα κανεις και διαχωριζεις το θεμα παιδιων  γιατι εκει σκονταφτουν ολοι οι γαμοι.

θολωνουν απο τους ερωτες και τις χημειες και ξεχνουν να δουν τον αλλο με κριτηρια καλου γονιου για το μελλον

Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από maraki_lar_1980

Μενιο εγω μίλησα για γάμο(ασε τα παιδια)για ποιο λόγο παντρευεται κάποιος κι οι λόγοι ποικίλουν.

Τα συναισθήματα μετράνε για μένα πέρα από τα κριτήρια επιλογής συζύγου.

Δεν είμαστε ρομποτακια.Έχουμε και καρδιά κατι που πολλοί παραβλέπουν.Εγώ δε θα μπορούσα.

Αυτό είπα.

maraki_lar_1980

# 9 στις 7/7/2017
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Λάρισας / Λάρισα

Όταν λες "άλλα συναισθηματα"?

τι?

Αγαπιουνται?

νιώθουν ασφάλεια?

Ο άλλος τους έχει γίνει συνήθεια?

Παντρευονται το ησυχο λιμάνι τους αναζητωντας μια σχεση χωρις το παθος (που προκαλει αναταραχες) μετά από κάμποσες αποτυχημένες σχέσεις που τους ταλαιπώρησαν?

Ή κάτι άλλο?

somebody961

# 10 στις 7/7/2017
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 100
Απαντήσεις: 12.017

Παντρεύεσαι (ή αρχαιοελληνικώς, γαμίεσαι!. Πώς αλλιώς να πεις πως έρχεσαι σε γάμου κοινωνία; ) όταν θέλεις να παραδοθείς ολότελα στα νύχια και ορέξεις στην αγάπη τού άλλου; Θέλεις; Εγώ όχι.

Είμαι κατά. Θέλω τα νύχια μου να τα χρησιμοποιώ κατά βούληση. Δικά μου είναι διάολε!
Γάμος=τύποις ευνουχισμός. (όπως τον καταντήσαμε. Γιατί, ονειρεύομαι μεν, είμαι ρεαλιστής δε. Και το σκορ είναι 0-2)

MeniosLeme

# 11 στις 7/7/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

ολα αυτα που ειπες και αλλα που μπορει να υπαρχουν αναμεσα σε αλλους ανθρωπους. εξαλλου το οτι λεει πολυς κοσμος οτι ειναι ερωτευμενος ή αγαπιεται ή οτιδηποτε δεν σημαινει οτι ισχυει. ισως απλα ειναι η δικη τους εντυπωση. δεν εχει σημασια κιολας.

το βασικο ειναι να γνωριζουν και οι δυο το τι συμβαινει μεταξυ τους. τωρα εδω που τα λεμε, ειναι μονο τυπικο το θεμα. γιατι αν ζεις ηδη με τον αλλο δεν θα αλλαξει και κατι. η αλλαγη γινεται μονο οταν ερχονται απογονοι. αλλιως ειναι απλα ενα τυπικο κομματι αντε να βαλω μεσα και το γλεντακι και την ολη φαση

Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από maraki_lar_1980

Όταν λες "άλλα συναισθηματα"?

τι?

Αγαπιουνται?

νιώθουν ασφάλεια?

Ο άλλος τους έχει γίνει συνήθεια?

Παντρευονται το ησυχο λιμάνι τους αναζητωντας μια σχεση χωρις το παθος (που προκαλει αναταραχες) μετά από κάμποσες αποτυχημένες σχέσεις που τους ταλαιπώρησαν?

Ή κάτι άλλο?

MiltosRNLI1930

# 12 στις 7/7/2017
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.582

Ποια ειναι η Νωρα ?

Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Koula___

καλημέρα μαράκι

χτες η νώρα είχε τον ντάνο καλεσμένο, ο οποίος είπε πως θέλει πολύ να κάνει παιδιά

τον ρωτάει η νώρα , τί σημαίνουν γι' αυτόν τα παιδιά και πως για πολλούς παιδιά=ευθύνες

Αρέσει στα μέλη tzoulia59, siopi13

maraki_lar_1980

# 13 στις 7/7/2017
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Η Ελεονωρα Μελετη,αξιαγαπητε Μιλτο μου!
Αρέσει στα μέλη siopi13, MiltosRNLI1930

Koula___

# 14 στις 7/7/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από MiltosRNLI1930

Ποια ειναι η Νωρα ?

η μελέτη καλέ

MiltosRNLI1930

# 15 στις 7/7/2017
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.582

Ποια ειναι η μελετη ?

Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από Koula___

η μελέτη καλέ

Αρέσει στα μέλη tzoulia59, VarethikaOla και σε ακόμα 1 μέλος.

Enikos

# 16 στις 7/7/2017
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Μη και ξεμεινουμε απο μουσαμαδες!!!

Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Koula___

καλημέρα μαράκι

Αρέσει στο μέλος MiltosRNLI1930

silencee

# 17 στις 7/7/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
...χα...ο Έρωτας μας πούλησε,μας πρόδωσε,μας ευνούχισε...

...ποιος?ο Έρωτας?

...τι ωραία που του τα φορτώνουμε αυτουνού του Έρωτα και του βγάζουμε το κακό όνομα.....

...αγαπώ πολύ τον Έρωτα,με κάνει και νιώθω όμορφα όταν δεν του φορτώνω τις αδυναμίες μου και δεν τον ενοχοποιώ......

...o γάμος,μετά από ένα γάμο που έχω κάνει,δε μου λέει κάτι κι όχι γιατί ο γάμος μου τελείωσε.Απλά,μεγαλώνοντας κατάλαβα το εξής:

...αν οι άνθρωποι έχουν ήδη συντονιστεί,ο γάμος δε βελτιώνει τις συχνότητες,έχει ήδη συμβεί αυτό...
...αν οι άνθρωποι δεν έχουν συντονιστεί,άρα οι συχνότητες είναι χαμένες,ο γάμος δε θα τις βρει...

Μαράκι,η ώρα η καλή και πάλι...όταν είναι τακτοποιημένα τα έσω,όλα καλά και με τα έξω..

Enikos

# 18 στις 7/7/2017
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Ειχαμε δεν ειχαμε, βαλαμε τον γαμο μαζι με τις απαραιτητες διεργασιες του πλανητου...

Και αντιμετωπιζουμε τα ζωα ως υποδεεστερες μορφες ζωης.

Τρομαρα να μας πλακωσει.

Αρέσει στα μέλη anassa_, MiltosRNLI1930 και σε ακόμα 1 μέλος.

tangerinedream

# 19 στις 7/7/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

@ κουλα:

...ακριβώς επειδή συμβαίνουν  αυτά που περίπου είπε ο ντάνος αναφορικά με τα παιδιά, κατα τη γνώμη μου θα έπρεπε το ποσοστό των τεκνοποιήσεων να είναι κάτω απο το 50% απο το τρέχον...και αυτό γιατί πιστεύω ότι το ποσοστό των γεννήσεων που απλά αυξάνουν τους αριθμούς των πληθυσμών [χώρες τρίτου κόσμου - υποανάπτυκτες χώρες- θρησκευτικοί & πολιτισμικοί λόγοι (βλέπε ισλάμ & ινδία-μπαγκλαντές κλπ)] ξεπερνά το 50%...

maraki_lar_1980

# 20 στις 7/7/2017
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Λάρισας / Λάρισα

Ποια νύχια ρε Σαμ?

Ντε και καλά να σου "επιτεθει" η συμβία?

Καλή η πρόληψη αλλά δε χωράει στον ερωτα,δε τον αφήνει να ανθίσει,να αναπνεύσει.

Κι εγώ χωρίς αυτόν δε μπορώ.

Είναι το ελιξήριο της ζωής για μένα.

Όταν τον βιώνω βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια...

Αρέσει στο μέλος Katia_80
Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.