Απλά θέλω να προσθέσω κάτι:
Δεν υπάρχει σχέση που να μην περάσει κρίση. Ακόμη και αυτές που ξεκίνησαν με τις καλύτερες συνθήκες.. Απλά η προσωπική προσπάθεια και τα συναισθήματα που έχει ο ένας για τον άλλον βοηθούν να ξεπεραστούν αυτές.
Δεν έχω διαβάσει την ίστορια σου και συγνώμη αλλά από τις λίγες απαντήσεις φαίνεσαι καλοκάγαθος και συμπαθητικός άνθρωπος και ειλικρίνα εύχομαι να ευτυχίσετε και να είστε μαζί για πάντα.
Καλή τύχη!
Παράθεση:
Σχόλιο # 71 από maraki_lar_1980Ηνιοχε...
Πολύπαθη αυτή η σχέση...Αλλά και ποια είναι καθολα ομαλή?
ζυμωθηκαμε με τα χρόνια...κάναμε τα λάθη μας...φάγαμε τις σφαλιάρες μας...Αλλά είμαστε ακομα εδώ...
Η αγάπη καλα κρατεί αλλά ο έρωτας δεν είναι τυφλός στην περπτωση μου...
Ξέρω καλα αυτόν τον άνθρωπο-όσο γίνεται βςβαια- και στηρίζω την επιλογή μου μέσα από τα πολλά καλά που έχει και το ποσό με φροντίζει και με προσέχει στο σήμερα...
Το τι κατάληξη θα έχει δε γνωρίζω...Αλλά θέλω να το ζήσω βλέποντας μας και στη συμβίωση πρώτα ...
Αυτά κι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου!
Ευχαριστώ πολύ,Cassiopea18! (λιγο καθυστερημενα,τώρα είδα το ποστ!)
Καλουλα ειμαι μωρε!
Και για σένα ευχομαι τα καλύτερα!
Παράθεση:
Γιατί παντρευομαι τελικά...?
Σχόλιο # 1 από maraki_lar_1980
Για να δεσω τον γαιδαρο μου και να φανω ''πετυχημενος'' στην κοινωνια
Ειλικρινα δεν υπαρχει αλλος λογος στο 99% των περιπτωσεων.
Α και για να κανω παιδια, ωστε παλι να φανω ''πετυχημενος''.
Παράθεση:
Σχόλιο # 86 από Nononsense
Για να δεσω τον γαιδαρο μου και να φανω ''πετυχημενος'' στην κοινωνια
Ειλικρινα δεν υπαρχει αλλος λογος στο 99% των περιπτωσεων.
Α και για να κανω παιδια, ωστε παλι να φανω ''πετυχημενος''.
Πικραμένος ακούγεσαι φίλος. Παθών/μαθών;
Παράθεση:
Σχόλιο # 86 από Nononsense
Για να δεσω τον γαιδαρο μου και να φανω ''πετυχημενος'' στην κοινωνια : όποιος έχει το γάιδαρο δεμένο φαίνεται πετυχημένος; Και αν παντρευτείς, νομίζεις έδεσες το γάιδαρο;
Α και για να κανω παιδια, ωστε παλι να φανω ''πετυχημενος''. ε, όχι και παιδιά για να <<φανείς>> κάτι!!Από αισθήματα ;
Πέστα ρε Παραλι μου!
Αν δε γεμίζει η καρδιά και η ψυχή σου από συναισθηματα...τι να τα κάνεις τ'αλλα?
Ψηφίζω γάμο από έρωτα και σκασίλα μου για το πως θα φανώ στην κοινωνία!
Γάιδαρος δεμένος δε παιζει παντως...να εξηγούμαστε!θα βρει τον τρόπο να την κανει αν τον πρηξεις και τον πολυζορισεις!χαχα!
Ονειρευομουν τον γαμο μου σε ενα ωραιο μερος με πολλα λουλουδια ,με τους συγγενεις τους φιλους για να χαρουν μαζι μας.Οταν τον ρωτησα : Εσυ πως τον θελεις; Μου απαντησε: Οπουδηποτε αρκει να εισαι εσυ εκει!! Φυσικα και παντρευτηκα απο ερωτα,και δεν το μετανιωσα ποτε. Επιθυμια μου και ευχημου ειναι τα χρονια που θα ερθουν ,να βρισκουν τηναγαπη σας πιο βαθια και πιο μεγαλη!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 90 από maraki_lar_1980Πέστα ρε Παραλι μου!
Αν δε γεμίζει η καρδιά και η ψυχή σου από συναισθηματα...τι να τα κάνεις τ'αλλα?
Ψηφίζω γάμο από έρωτα και σκασίλα μου για το πως θα φανώ στην κοινωνία!
Γάιδαρος δεμένος δε παιζει παντως...να εξηγούμαστε!θα βρει τον τρόπο να την κανει αν τον πρηξεις και τον πολυζορισεις!χαχα!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media