Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Να το ανεχτώ;

Σελίδα : 1

KatyMom

# 1 στις 13/8/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Να το ανεχτώ;

Θα ήθελα μια γνώμη καθώς είμαι πολύ μπερδεμένη. Με τον άνδρα μου είμαστε 8 χρόνια μαζί. Πρόσφατα έχουμε απόκτησει δεύτερο παιδάκι. Να πω την αλήθεια μετά το πρώτο μας παιδί άρχισαν τα δύσκολα. Αλλά κάπως τα ξεπεράσαμε και συνεχίσαμε με καλό ρυθμό. Να πω ειλικρινά δεν μπορώ να πω ότι είναι κακός άνθρωπος. Απλά έχει κάποιες φορές δύσκολη συμπεριφορά και πολλά νεύρα. Εγώ είμαι πολύ ήρεμος άνθρωπος. Δεν φωνάζω, πάντα συγχωρώ και δεν κρατάω μούτρα και πολλές φορές πρώτη έρχομαι μετά από κάποιο καυγά. Πριν κάποιο χρόνο λόγω του δεύτερου παιδιού έχουμε μετακομίσει σε άλλο σπίτι. Εδώ ο άντρας μου βρήκε κάποια παρέα και τελευταία συχνάζει μαζί τους σε καφέ. Παίρνει μαζί του το μεγαλύτερο παιδί (και λέει ότι πάει εκεί γιατί το παιδί περνάει καλά), και κάθεται μέχρι 12-12.30 την νύχτα. Προσπαθούσα να του εξηγήσω να έρχεται νωρίτερα, καθώς θέλω να βάλω το παιδί για ύπνο για να ξεκουραστώ, αλλά όλο υππσχεσεις είναι. Κοιμάται το μεσημέρι μετά την δουλειά γιατί αφού ξενυχτάει και σηκώνεται πρωί για δουλειά είναι λογικό πως νυστάζει. Εχθές που ήταν έξω μιλήσαμε γύρο στις 10 το βράδυ να έρθει σπίτι, και μου είπε ότι έρχεται σε λίγο. Αυτό το λίγο κράτησε μέχρι τις 12.30 όπου δεν άντεξα και τον ξαναπήρε. Εκεί άκουσα πως περνάει μια χαρά με κάτι γυναικοπαρέα, όπου δεν άντεξα του είπα να έρθει σπίτι και το έκλεισα. Κοιμήθηκα όπου ξύπνησα Στις 2.00 που ήρθανε σπίτι. Πήγα να βάλω το παιδί για ύπνο. Και όταν κοιμήθηκε κατέβηκα για να μιλήσουμε όπου τον βρήκα να βλέπει πορνό και με το που με άκουσε να φοράει γρήγορα το σορτς του. Δεν ήταν έτοιμος να μιλήσουμε καθώς ήταν πιωμένος. Τώρα είμαι πολύ μπερδεμένη. Δεν θέλω τέτοια σχέση, αλλά δεν μπορώ να χωρίσω. Φοβάμαι ότι δεν θα τα καταφέρω οικονομικά και δεν έχω καμία βοήθεια. Ήθελα την γνώμη σας αν είναι όλο αυτό φυσιολογικό, και απλά εγώ παραπονιέμαι, ή δεν πρέπει να δέχομαι τέτοια συμπεριφορά; 

archagellos

# 2 στις 13/8/2017
author
Ανδρας / 57 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 3.563
'Aρεσαν+: 0%

Αγαπητη ,

Αναφερεις οτι ο αντρας σου ειναι νευρικος και εχει δυσκολη συμπεριφορα. 
Ετσι ηταν παντα ? ή τωρα τελευταια εχει αυτη την συμπεριφορα ?
Παντως απο τα γραφωμενα σου θα μπορουσα να σου πω οτι ο γαμος σου εχει ληξη .
Οσο και να του μιλησεις ...ακρη δεν θα βγαλεις . 
ή επισκεφτειτε καποιον συμβουλο γαμου μηπως και σας βοηθησει ... ή θα πρεπει να το ληξετε το θεμα .
Σαν ζευγαρι εχετε αποτυχει . Σαν γονεις δεν εχετε δικαιωμα .
Καλη σας τυχη .

Keep Walking 

Enikos

# 3 στις 13/8/2017
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Εγω θα περιμενω, μεχρι εκει που θα αρχισεις να λες τα προτερηματα του συζυγου...

Μετα θα ομιλησω.

Αρέσει στα μέλη Eliana_1986, 26-29-31

one_sec_timeghost

# 4 στις 13/8/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Τον ανδρα σου και τον εαυτο σου

τους ξερεις καλυτερα απ τον καθενα μας.Σιγουρα κατι δεν παει καλα μεταξυ σας και αν πιστευεις οτι "αξιζετε" να ειστε μαζι ψαξε βρες το και διορθωσε το.

panagiotismp90

# 5 στις 13/8/2017
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Παλαιό Φαλήρο
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 2.841

το παιδι τι σου λεει? τι κανουν εκει? πωσ περνανε?

Katia_80

# 6 στις 13/8/2017
author
Γυναίκα / 43 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 935

Αγαπητή φίλη, αυτό που πρώτιστα και κύρια δεν πρέπει να ανεχθείς κατά τη γνώμη μου, είναι να σέρνει ο σύζυγός σου το παιδί σας σε ακατάλληλα (πιθανόν) μέρη για την ηλικία του και σε ακατάλληλες ώρες, τη στιγμή που θα έπρεπε να ακολουθεί άλλο πρόγραμμα και στυλ διαπαιδαγώγησης. Σε αυτό θα πρέπει να επιμείνεις και να είσαι κάθετη και απόλυτη. Τώρα στα όσα αφορούν το μεταξύ σας, εσύ μόνο μπορείς να κρίνεις τι είσαι διατεθειμένη να ανεχτείς και τι όχι. Σε κάθε περίπτωση αν κάτι ξεπερνά τα όρια και τις αντοχές σου, νομίζω ότι δικαιούσαι και οφείλεις να το καταστήσεις σαφές. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι ακριβώς σε ενώνει με τον άντρα σου και αν είναι κάτι ουσιαστικό, οφείλω όμως να ομολογήσω, ότι έτσι όπως τα γράφεις, εγώ τουλάχιστον βλέπω ένα γάμο συμβατικό και βαλτωμένο, που το μόνο του συνεκτικό στοιχείο είναι το βόλεμα και η συνήθεια. Αν αυτό εσένα σε καλύπτει έχει καλώς. Σε διαφορετική περίπτωση πρέπει να δεις αν μπορείς να δεις το πρόβλημα κατάματα και να το αντιμετωπίσεις αλλιώς υπάρχουν και οι γνωστές πιο δραστικές λύσεις, δηλαδή διαζύγιο. 

Αρέσει στα μέλη Paralia48, maraki_lar_1980 και σε ακόμα 1 μέλος.

ZHLIASOY

# 7 στις 13/8/2017
author
Γυναίκα / 78 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 43
Απαντήσεις: 3.160

Γεια χαρα

Οχι οχι οχι!Η γνωμη μου ειναι οχι .Μην ανεχτεις τιποτα η βαλε ορια κ να τα τηρησεις..Η χωρισε !Δεν αλλαζει κανενας εαν δεν αλλαξουμε πρωτα εμεις οι ιδιοι.!Οσο βρισκει εδαφος θα κανει καθε φορα κ χειροτερα ..Θα πω αυτο κ θελω να το καταλαβεις..Εαν εμεις δεν σκυψουμε δεν μπορει κανεις να ανεβει στο σβερκο μας...Και εσυ εσκυψες..Οποτε ορθωσου κ βαλε ορια.!
Αρέσει στο μέλος maraki_lar_1980

Betty_83

# 8 στις 13/8/2017
author
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Απαντήσεις: 970
Δεν πάσχει μόνο η δική σας σχέση. Γενικά είναι ανίκανος να διαχειριστεί σωστά όλες του τις σχέσεις. Είναι δυνατόν να τραβολογάει ένα παιδάκι έξω μέχρι τις 12μιση ή 2μιση και να γυρνάει μεθυσμένος? Αυτή είναι αποδεκτή εικόνα που πρέπει να βλέπει ένα παιδί? Τι είναι αυτά?? Εσείς μεταξύ σας κάντε ό,τι θέλετε, ή ό,τι σας φωτίσει, αλλά κανένας δεν έχει το δικαίωμα να συμπαρασύρει ένα παιδάκι στις βραδινές του ενασχολήσεις, ενώ κανονικά θα έπρεπε να παίζει με συνομήλικους ή να κοιμάται.
Αρέσει στα μέλη Paralia48, somebody961 και σε ακόμα 2 μέλη.

wish_

# 9 στις 13/8/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

καταρχήν κάτσε να του μιλήσεις,ρωτα τι συμβαίνει,εχει γινει κατι?σαν ζευγαρι που ειστε και οικογενεια πρεπει να μιλησετε ανοιχτα,ρωτα τον και αν δεν περνεις απαντησεις ικανοποιητικες επέμενε,θεωρείς σωστό αυτό που έκανες?Ολα καλα στη δουλειά?δε μας θες πια?Εκανα κατι εγω?οτιδήποτε σε τρωει...ακου τι εχει να σου πει και αν εχει ν απολογηθεί.την επομενη φορα κλειδωσε τον εξω η παρε το άλλο παιδι και φυγε για ένα βραδυ.

panagiotismp90

# 10 στις 13/8/2017
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος

απο σεξ πωσ πατε?

Amfitriti2017

# 11 στις 13/8/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Με κάλυψε πλήρως η Μπετυ. Ειλικρινά απορώ που εστιαζεσαι στον συζυγο και όχι στις συνθήκες που μεγαλώνει το παιδί σου...

_Bellezza_

# 12 στις 13/8/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παναγιώτη αγόρι μου , σου λέει γυρνάει μεθυσμένος και βλέπει πορνό κρυφά , εσυ πώς λες να τα πάνε ;

tzoulia59

# 13 στις 13/8/2017
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558

οι αντρες ειναι ανωριμοι και  ευθυνοφοβοι  ,,,

το σπιτι και την οικογενεια την κρατουν οι γυναικες ,,,

απο την φαση που περνατε τωρα σαν ζευγαρι εχουν περασει παρα πολλα αλλα ζευγαρια ,,,

οι εποχες ειναι δυσκολες οι συνθηκες και το ιντερνετ δεν βοηθανε τις σχεσεις

και πολυ συχνα κλονιζονται 

και για να τα καταφερουν ολοι 

ειναι απαραιτητη η τεραστια υπομονη και τα γερα νευρα ,,,

ο συζυγος σου περναει την φαση του 

ο ερχομος του δευτερου παιδιου του προσθεσε ευθυνες αγχος ανασφαλεια δεν ειναι σπανιο να ξερεις ,,,

αντι να κοιταξει τις ευθυνες στα ματια να τις αναλαβει και να τις αντιμετωπισει ,,,

την κοπανησε βρηκε μια παρεα εβαλε σαν ασπιδα μπροστα του και σαν δικιολογια το μεγαλο παιδι ,,,

και εσενα σ εγκατελειψε στην τυχη σου ,,,

εγω θα σου πω εκ πειρας ,,,μην κουνηθεις απο την θεση σου ,,,

εξω η ζωη ειναι πολυ πιο χειροτερη και για σενα και για τα 2 παιδια σου ,,

κανε υπομονη και με κατανοηση επανεφερε τον στην πραγματικοτητα και στην ταξη ,,,

θελω να πιστευω οτι ακομη και σημερα οι αντρες δεν διαλυουν ευκολα τις οικογενειες τους

για να παιξουν ,με μια τσοντα στο ιντερνετ και να ξεφυγουν και με 5 βλακες στο καφενειο ,,

αν εισαι εξυπνη θα κερδισεις με την υπομονη σου κατι παρα πολυ σημαντικο την οικογενεια σου ενωμενη ,,

να θυμασαι οτι αν  δεν σε αγαπαει ο πατερας των παιδιων σου κανεις δεν θα σ αγαπησει περισσοτερο 

,,ουτε εσενα ουτε τα παιδια σου ,,,

απλα ολοι τρεφουν αυταπατες 

και μια κρυφη ελπιδα μην συμβει το θαυμα ,,,

εμενα ουτε θαυμα μου εχει συμβει 

αλλα ουτε πιστευω σε θαυματα ,,

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από KatyMom

Να το ανεχτώ;

Θα ήθελα μια γνώμη καθώς είμαι πολύ μπερδεμένη. Με τον άνδρα μου είμαστε 8 χρόνια μαζί. Πρόσφατα έχουμε απόκτησει δεύτερο παιδάκι. Να πω την αλήθεια μετά το πρώτο μας παιδί άρχισαν τα δύσκολα. Αλλά κάπως τα ξεπεράσαμε και συνεχίσαμε με καλό ρυθμό. Να πω ειλικρινά δεν μπορώ να πω ότι είναι κακός άνθρωπος. Απλά έχει κάποιες φορές δύσκολη συμπεριφορά και πολλά νεύρα. Εγώ είμαι πολύ ήρεμος άνθρωπος. Δεν φωνάζω, πάντα συγχωρώ και δεν κρατάω μούτρα και πολλές φορές πρώτη έρχομαι μετά από κάποιο καυγά. Πριν κάποιο χρόνο λόγω του δεύτερου παιδιού έχουμε μετακομίσει σε άλλο σπίτι. Εδώ ο άντρας μου βρήκε κάποια παρέα και τελευταία συχνάζει μαζί τους σε καφέ. Παίρνει μαζί του το μεγαλύτερο παιδί (και λέει ότι πάει εκεί γιατί το παιδί περνάει καλά), και κάθεται μέχρι 12-12.30 την νύχτα. Προσπαθούσα να του εξηγήσω να έρχεται νωρίτερα, καθώς θέλω να βάλω το παιδί για ύπνο για να ξεκουραστώ, αλλά όλο υππσχεσεις είναι. Κοιμάται το μεσημέρι μετά την δουλειά γιατί αφού ξενυχτάει και σηκώνεται πρωί για δουλειά είναι λογικό πως νυστάζει. Εχθές που ήταν έξω μιλήσαμε γύρο στις 10 το βράδυ να έρθει σπίτι, και μου είπε ότι έρχεται σε λίγο. Αυτό το λίγο κράτησε μέχρι τις 12.30 όπου δεν άντεξα και τον ξαναπήρε. Εκεί άκουσα πως περνάει μια χαρά με κάτι γυναικοπαρέα, όπου δεν άντεξα του είπα να έρθει σπίτι και το έκλεισα. Κοιμήθηκα όπου ξύπνησα Στις 2.00 που ήρθανε σπίτι. Πήγα να βάλω το παιδί για ύπνο. Και όταν κοιμήθηκε κατέβηκα για να μιλήσουμε όπου τον βρήκα να βλέπει πορνό και με το που με άκουσε να φοράει γρήγορα το σορτς του. Δεν ήταν έτοιμος να μιλήσουμε καθώς ήταν πιωμένος. Τώρα είμαι πολύ μπερδεμένη. Δεν θέλω τέτοια σχέση, αλλά δεν μπορώ να χωρίσω. Φοβάμαι ότι δεν θα τα καταφέρω οικονομικά και δεν έχω καμία βοήθεια. Ήθελα την γνώμη σας αν είναι όλο αυτό φυσιολογικό, και απλά εγώ παραπονιέμαι, ή δεν πρέπει να δέχομαι τέτοια συμπεριφορά; 

matakiamou01

# 14 στις 14/8/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Δεν θα χωρισεις γιατι δεν εχει την οικονομικη ανεση να το κανεις...μαλιστα...παλια χωριζαν και ας μην ειχανε που να βαλουν το κεφαλι τους...αφου δεν παει μεχρι της 2 καλα εισαι...εχει αναγκη απο σεξουαλικη ενεργη δραστηριοτητα..μιλησε του για το πως νιωθεις...και οτι ισως θες βοηθεια με τα παιδια περισσοτερη.Επισης εχετε αναγκη να μεινετε τα δυο σας...μηπως να του το προτινεις?ασε τα παιδια σε μητερα σου ή πεθερα σου...και ξανα νιωστε...ομως το να μενεις και να μου λες συνηδιτοποιημενα οικονομικα δεν μπορω να φυγω και το παιζεις ηρεμη(καλα κανεις δεν λεμε οχι)αλλα δεν διαφερεις καθολου απο καποια που θελει καποιον μονο για τα χρηματα...συγνωμη κι ολας...αλλο να μου λεγες τον αγαπω ακομη..(περαν τον παιδιων)νιωθω ελξη...πειτε μου πως να τον φερω πισω.. και αλλο δεν χωριζω αλλα σαν να εχεις ηδη προτινεις μεσα σου οκ ακομη δεν μπορω να εργαστω λογο παιδιων αλλος εχει το πορτοφολι..ας κατσω...μεχρι νεοφεραα

panagiotismp90

# 15 στις 14/8/2017
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από _Bellezza_

Παναγιώτη αγόρι μου , σου λέει γυρνάει μεθυσμένος και βλέπει πορνό κρυφά , εσυ πώς λες να τα πάνε ;

ηταν ρητορικη η ερωτηση βελεζα, μην εξαπτεσαι!

paulos75

# 16 στις 17/8/2017
author
Ανδρας / 50 / Σε διάσταση
Ν. Ιωαννίνων / Καλπάκι
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 7

Ένα θα σου πω,δεν χαλάς την οικογένεια έτσι εύκολα,αν πιστευειςΌτι υπάρχει αγάπη Όλα γινονται,τοΠιο σοβαρό είναι ότι κρατάει τοπαιδί μέχρι αργά εξω...

paulos

penmelatz

# 17 στις 9/9/2017
author
Γυναίκα / 44 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαϊδάρι
Απαντήσεις: 3
έχει βαρεθεί το γάμο και τη σχέση σας από ότι φαίνεται ο άντρας σου και βρίσκει αφορμές να βρίσκεται συνέχεια έξω παίρνει και το παιδί για πρόσχημα μαζί του δε υπολογίζει και δε σέβεται ούτε εσένα ούτε αυτό βάλε κάτω ταυπερ και τα κατά αυτού του γάμου και του σύζυγο υ σου σας ενώνουν περισσότερα από αυτά που σας χωρίζουν ;θέσε του το θέμα ευθέως στο μεταξύ διαστημα της υπομονής σου ενημέρωσε τον ότι θα φύγεις αν δεν αλλάξει η κατάσταση έχει προθεση να προσπαθήσει και εκείνος για το γάμο σας και φυσικά ψάξε για δουλειά ο γάμος θέλει δύο να τον δουλεύουν και να τον στηρίζουν αν ανεχεσαι συνέχεια θα είσαι μια ζωήδυστυχισμένη οφειλεις λίγη ευτυχία και στον εαυτό σου
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.