Θα ήθελα μια γνώμη καθώς είμαι πολύ μπερδεμένη. Με τον άνδρα μου είμαστε 8 χρόνια μαζί. Πρόσφατα έχουμε απόκτησει δεύτερο παιδάκι. Να πω την αλήθεια μετά το πρώτο μας παιδί άρχισαν τα δύσκολα. Αλλά κάπως τα ξεπεράσαμε και συνεχίσαμε με καλό ρυθμό. Να πω ειλικρινά δεν μπορώ να πω ότι είναι κακός άνθρωπος. Απλά έχει κάποιες φορές δύσκολη συμπεριφορά και πολλά νεύρα. Εγώ είμαι πολύ ήρεμος άνθρωπος. Δεν φωνάζω, πάντα συγχωρώ και δεν κρατάω μούτρα και πολλές φορές πρώτη έρχομαι μετά από κάποιο καυγά. Πριν κάποιο χρόνο λόγω του δεύτερου παιδιού έχουμε μετακομίσει σε άλλο σπίτι. Εδώ ο άντρας μου βρήκε κάποια παρέα και τελευταία συχνάζει μαζί τους σε καφέ. Παίρνει μαζί του το μεγαλύτερο παιδί (και λέει ότι πάει εκεί γιατί το παιδί περνάει καλά), και κάθεται μέχρι 12-12.30 την νύχτα. Προσπαθούσα να του εξηγήσω να έρχεται νωρίτερα, καθώς θέλω να βάλω το παιδί για ύπνο για να ξεκουραστώ, αλλά όλο υππσχεσεις είναι. Κοιμάται το μεσημέρι μετά την δουλειά γιατί αφού ξενυχτάει και σηκώνεται πρωί για δουλειά είναι λογικό πως νυστάζει. Εχθές που ήταν έξω μιλήσαμε γύρο στις 10 το βράδυ να έρθει σπίτι, και μου είπε ότι έρχεται σε λίγο. Αυτό το λίγο κράτησε μέχρι τις 12.30 όπου δεν άντεξα και τον ξαναπήρε. Εκεί άκουσα πως περνάει μια χαρά με κάτι γυναικοπαρέα, όπου δεν άντεξα του είπα να έρθει σπίτι και το έκλεισα. Κοιμήθηκα όπου ξύπνησα Στις 2.00 που ήρθανε σπίτι. Πήγα να βάλω το παιδί για ύπνο. Και όταν κοιμήθηκε κατέβηκα για να μιλήσουμε όπου τον βρήκα να βλέπει πορνό και με το που με άκουσε να φοράει γρήγορα το σορτς του. Δεν ήταν έτοιμος να μιλήσουμε καθώς ήταν πιωμένος. Τώρα είμαι πολύ μπερδεμένη. Δεν θέλω τέτοια σχέση, αλλά δεν μπορώ να χωρίσω. Φοβάμαι ότι δεν θα τα καταφέρω οικονομικά και δεν έχω καμία βοήθεια. Ήθελα την γνώμη σας αν είναι όλο αυτό φυσιολογικό, και απλά εγώ παραπονιέμαι, ή δεν πρέπει να δέχομαι τέτοια συμπεριφορά;
Αγαπητη ,
Αναφερεις οτι ο αντρας σου ειναι νευρικος και εχει δυσκολη συμπεριφορα.Εγω θα περιμενω, μεχρι εκει που θα αρχισεις να λες τα προτερηματα του συζυγου...
το παιδι τι σου λεει? τι κανουν εκει? πωσ περνανε?
Αγαπητή φίλη, αυτό που πρώτιστα και κύρια δεν πρέπει να ανεχθείς κατά τη γνώμη μου, είναι να σέρνει ο σύζυγός σου το παιδί σας σε ακατάλληλα (πιθανόν) μέρη για την ηλικία του και σε ακατάλληλες ώρες, τη στιγμή που θα έπρεπε να ακολουθεί άλλο πρόγραμμα και στυλ διαπαιδαγώγησης. Σε αυτό θα πρέπει να επιμείνεις και να είσαι κάθετη και απόλυτη. Τώρα στα όσα αφορούν το μεταξύ σας, εσύ μόνο μπορείς να κρίνεις τι είσαι διατεθειμένη να ανεχτείς και τι όχι. Σε κάθε περίπτωση αν κάτι ξεπερνά τα όρια και τις αντοχές σου, νομίζω ότι δικαιούσαι και οφείλεις να το καταστήσεις σαφές. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι ακριβώς σε ενώνει με τον άντρα σου και αν είναι κάτι ουσιαστικό, οφείλω όμως να ομολογήσω, ότι έτσι όπως τα γράφεις, εγώ τουλάχιστον βλέπω ένα γάμο συμβατικό και βαλτωμένο, που το μόνο του συνεκτικό στοιχείο είναι το βόλεμα και η συνήθεια. Αν αυτό εσένα σε καλύπτει έχει καλώς. Σε διαφορετική περίπτωση πρέπει να δεις αν μπορείς να δεις το πρόβλημα κατάματα και να το αντιμετωπίσεις αλλιώς υπάρχουν και οι γνωστές πιο δραστικές λύσεις, δηλαδή διαζύγιο.
καταρχήν κάτσε να του μιλήσεις,ρωτα τι συμβαίνει,εχει γινει κατι?σαν ζευγαρι που ειστε και οικογενεια πρεπει να μιλησετε ανοιχτα,ρωτα τον και αν δεν περνεις απαντησεις ικανοποιητικες επέμενε,θεωρείς σωστό αυτό που έκανες?Ολα καλα στη δουλειά?δε μας θες πια?Εκανα κατι εγω?οτιδήποτε σε τρωει...ακου τι εχει να σου πει και αν εχει ν απολογηθεί.την επομενη φορα κλειδωσε τον εξω η παρε το άλλο παιδι και φυγε για ένα βραδυ.
απο σεξ πωσ πατε?
Παναγιώτη αγόρι μου , σου λέει γυρνάει μεθυσμένος και βλέπει πορνό κρυφά , εσυ πώς λες να τα πάνε ;
οι αντρες ειναι ανωριμοι και ευθυνοφοβοι ,,,
το σπιτι και την οικογενεια την κρατουν οι γυναικες ,,,
απο την φαση που περνατε τωρα σαν ζευγαρι εχουν περασει παρα πολλα αλλα ζευγαρια ,,,
οι εποχες ειναι δυσκολες οι συνθηκες και το ιντερνετ δεν βοηθανε τις σχεσεις
και πολυ συχνα κλονιζονται
και για να τα καταφερουν ολοι
ειναι απαραιτητη η τεραστια υπομονη και τα γερα νευρα ,,,
ο συζυγος σου περναει την φαση του
ο ερχομος του δευτερου παιδιου του προσθεσε ευθυνες αγχος ανασφαλεια δεν ειναι σπανιο να ξερεις ,,,
αντι να κοιταξει τις ευθυνες στα ματια να τις αναλαβει και να τις αντιμετωπισει ,,,
την κοπανησε βρηκε μια παρεα εβαλε σαν ασπιδα μπροστα του και σαν δικιολογια το μεγαλο παιδι ,,,
και εσενα σ εγκατελειψε στην τυχη σου ,,,
εγω θα σου πω εκ πειρας ,,,μην κουνηθεις απο την θεση σου ,,,
εξω η ζωη ειναι πολυ πιο χειροτερη και για σενα και για τα 2 παιδια σου ,,
κανε υπομονη και με κατανοηση επανεφερε τον στην πραγματικοτητα και στην ταξη ,,,
θελω να πιστευω οτι ακομη και σημερα οι αντρες δεν διαλυουν ευκολα τις οικογενειες τους
για να παιξουν ,με μια τσοντα στο ιντερνετ και να ξεφυγουν και με 5 βλακες στο καφενειο ,,
αν εισαι εξυπνη θα κερδισεις με την υπομονη σου κατι παρα πολυ σημαντικο την οικογενεια σου ενωμενη ,,
να θυμασαι οτι αν δεν σε αγαπαει ο πατερας των παιδιων σου κανεις δεν θα σ αγαπησει περισσοτερο
,,ουτε εσενα ουτε τα παιδια σου ,,,
απλα ολοι τρεφουν αυταπατες
και μια κρυφη ελπιδα μην συμβει το θαυμα ,,,
εμενα ουτε θαυμα μου εχει συμβει
αλλα ουτε πιστευω σε θαυματα ,,
Παράθεση:
Να το ανεχτώ;
Σχόλιο # 1 από KatyMomΘα ήθελα μια γνώμη καθώς είμαι πολύ μπερδεμένη. Με τον άνδρα μου είμαστε 8 χρόνια μαζί. Πρόσφατα έχουμε απόκτησει δεύτερο παιδάκι. Να πω την αλήθεια μετά το πρώτο μας παιδί άρχισαν τα δύσκολα. Αλλά κάπως τα ξεπεράσαμε και συνεχίσαμε με καλό ρυθμό. Να πω ειλικρινά δεν μπορώ να πω ότι είναι κακός άνθρωπος. Απλά έχει κάποιες φορές δύσκολη συμπεριφορά και πολλά νεύρα. Εγώ είμαι πολύ ήρεμος άνθρωπος. Δεν φωνάζω, πάντα συγχωρώ και δεν κρατάω μούτρα και πολλές φορές πρώτη έρχομαι μετά από κάποιο καυγά. Πριν κάποιο χρόνο λόγω του δεύτερου παιδιού έχουμε μετακομίσει σε άλλο σπίτι. Εδώ ο άντρας μου βρήκε κάποια παρέα και τελευταία συχνάζει μαζί τους σε καφέ. Παίρνει μαζί του το μεγαλύτερο παιδί (και λέει ότι πάει εκεί γιατί το παιδί περνάει καλά), και κάθεται μέχρι 12-12.30 την νύχτα. Προσπαθούσα να του εξηγήσω να έρχεται νωρίτερα, καθώς θέλω να βάλω το παιδί για ύπνο για να ξεκουραστώ, αλλά όλο υππσχεσεις είναι. Κοιμάται το μεσημέρι μετά την δουλειά γιατί αφού ξενυχτάει και σηκώνεται πρωί για δουλειά είναι λογικό πως νυστάζει. Εχθές που ήταν έξω μιλήσαμε γύρο στις 10 το βράδυ να έρθει σπίτι, και μου είπε ότι έρχεται σε λίγο. Αυτό το λίγο κράτησε μέχρι τις 12.30 όπου δεν άντεξα και τον ξαναπήρε. Εκεί άκουσα πως περνάει μια χαρά με κάτι γυναικοπαρέα, όπου δεν άντεξα του είπα να έρθει σπίτι και το έκλεισα. Κοιμήθηκα όπου ξύπνησα Στις 2.00 που ήρθανε σπίτι. Πήγα να βάλω το παιδί για ύπνο. Και όταν κοιμήθηκε κατέβηκα για να μιλήσουμε όπου τον βρήκα να βλέπει πορνό και με το που με άκουσε να φοράει γρήγορα το σορτς του. Δεν ήταν έτοιμος να μιλήσουμε καθώς ήταν πιωμένος. Τώρα είμαι πολύ μπερδεμένη. Δεν θέλω τέτοια σχέση, αλλά δεν μπορώ να χωρίσω. Φοβάμαι ότι δεν θα τα καταφέρω οικονομικά και δεν έχω καμία βοήθεια. Ήθελα την γνώμη σας αν είναι όλο αυτό φυσιολογικό, και απλά εγώ παραπονιέμαι, ή δεν πρέπει να δέχομαι τέτοια συμπεριφορά;
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από _Bellezza_Παναγιώτη αγόρι μου , σου λέει γυρνάει μεθυσμένος και βλέπει πορνό κρυφά , εσυ πώς λες να τα πάνε ;
ηταν ρητορικη η ερωτηση βελεζα, μην εξαπτεσαι!
Ένα θα σου πω,δεν χαλάς την οικογένεια έτσι εύκολα,αν πιστευειςΌτι υπάρχει αγάπη Όλα γινονται,τοΠιο σοβαρό είναι ότι κρατάει τοπαιδί μέχρι αργά εξω...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media