Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Μετάνιωσα.σιχάθηκα,βαρέθηκα!

Επιλέξτε σελίδα: (1-11)
Σελίδες 12345678910Τελ.»

MethismenoKswtiko

# 1 στις 4/9/2017
author
Γυναίκα / 31 / Παντρεμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 28
'Aρεσαν+: 0%

Καλησπέρα,νιώθω να πνίγομαι δεν ξέρω τι να κάνω. Νιώθω ότι η ζωή μου τελείωσε...Όλα ξεκίνησαν πριν 3 Χρόνια..γνώρισα τον άντρα μου ,έτσι στα ξαφνικά πάνω σε φάση διακοπών..Δεν ξέρω τι σκεφτόμουν τότε και τι παιχνίδι έπαιζε η ζωή μαζί μου,αλλα σ διάστημα ούτε ενός μήνα παντρεύομαι με πολιτικό και μένω έγκυος...φυσικά εγώ ποτέ δεν ήθελα ούτε να παντρευτώ ούτε να κάνω παιδί..έλεγα έχουμε σπουδές,ζωή..Αυτός επέμενε...Οπότε και έγινε! Τα τελευταία δύο χρόνια μετανιώνω την κάθε στιγμή...Παρακαλώ να ξυπνήσω ένα πρωί και να είμαι στο μπιτσομπαρο που δούλευα στην Χαλκιδική να είμαι ξανά στην υποδοχή των ποιο τοπ μαγαζιών της πόλης να έχω την ζωή που είχα..Να ζω απλά έναν εφιάλτη που θα εξαφανιστεί...Ξέρω γίνομαι σκληρή.γινομαι άδικη..γίνομαι ηλιθια...Γιατί μέσα σε όλο αυτό δικαζω και τον γιο μου που είναι ενα αγγελουδακι...Αλλά τρελαίνομαι...φοβάμαι με τον εαυτό μου..Ξέρω ότι θα σηκωθώ θα φύγω και θα τους παρατήσω...Δεν ξέρω τι να κάνω...Δεν θέλω άντρα στην ζωή μου δεν ήμουν έτοιμη για ευθύνες...Θέλω να είμαι μόνη μου...Να είμαι εγώ και μόνο εγώ...Θεέ μου πόσο εγωισμός...Έχω κάτσει και έχω κάνει άπειρες συζητήσεις με τον εαυτό μου...Όλες καταλήγουν στο :κατέστρεψες την ζωή σου: δεν τον αγαπάω τον άντρα μου και το καταλαβαίνει άλλωστε για αυτό έχουμε και όλο καβγάδες...συμβιβάζομαι με αυτό που έχω και κάνω πίσω όλα μου τα όνειρα μόνο και μόνο γιατί σκέφτομαι τον μικρό μου..Ξέρω όμως ότι δεν θα πάει για πολύ...Δεν ξέρω τι να κάνω...ώρες ώρες σκέφτομαι ότι θα ταν καλύτερο να πέθαινα πάρα να ζούσα αυτό που ζω τώρα...αυτήν την φρίκη! 

Αρέσει στα μέλη Joule92, VarethikaOla

archagellos

# 2 στις 4/9/2017
author
Ανδρας / 57 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 3.563

Αγαπητη ,

τα παντα στη ζωη μας ειναι επιλογες . Που μας ταιριαζουν ή που αργοτερα καταλαβαινουμε οτι δεν μας ταιριαζουν .Και απλα κανενας εφιαλτη δεν εξαφανιζεται ετσι δια μαγείας . 
Ολα θελουν αποφασεις που εμεις θα πρεπει να τις παρουμε και οχι αλλοι για εμας .
Τα παντα πιστευω περικλειονται σε αυτο που εγραψες "δεν ημουν ετοιμη για ευθυνες " 
Εχεις ομως μια βασικη ...το παιδι . 
Καλο θα ειναι να δρομολογησεις τις επομενες κινησεις σου το συντομοτερο δυνατον .
Ξερεις ? ενα παιδι να μεγαλωνει σε περιβαλλον που εχει μονο καυγαδες δεν ειναι και το καλυτερο .
Με δεδομενο οτι δεν θελεις αυτο τον γαμο κανε μια πλατια κουβεντα με τον αντρα σου και παρτε αποφασεις .
keep walking 
Αρέσει στα μέλη Marouthia76, psilos-1980 και σε ακόμα 1 μέλος.

MethismenoKswtiko

# 3 στις 4/9/2017
author
Το έχω καταλάβει αυτό με το παιδί...Η νευρικότητα μεταδίδεται και σ αυτό..Δεν μπορω να συζητήσω μαζί του το άτομο είναι ότι να ναι..Ένας θεός ξέρει πόσους χαρακτήρες και πόσα πρόσωπα κρύβει μέσα του...Δεν ξέρω,δεν ξέρω,δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έκανα αυτό το σφάλμα..παρορμητικοτητα όλη μου η ζωή μια γρήγορη κίνηση...Χωρίς να σκέφτομαι χωρίς να υπολογίζω...Και αυτό το μεγαλύτερο σφάλμα μου! Όσες φορές προσπάθησα να του κάνω κουβέντα.καταλήξαμε να πλακωνόμαστε αλλά όμως να πέφτει ξύλο(και οι δύο των πολεμικών τεχνων)...Τα έχει βάλει με όλους και με όλα.Όλο οι γονείς σου και οι γονείς και τα αδέρφια σου..Και και και..μιζέρια στο μεγαλείο της...(εεε σκασε ρε μαλακααα πιααα) είναι το μόνο που λέω κάθε φορά που μιλάει...Δεν αντέχεται το άτομο.Έλα πασα μου να ασχοληθούμε με την οικογένεια μας μπας και καταφέρουμε να τα βρούμε..Τίποτα το ίδιο τροπάριο...εεε βαρέθηκα τον σιχάθηκα δεν τον μπορώ...!

somebody961

# 4 στις 4/9/2017
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση
Θέματα: 100
Απαντήσεις: 12.017

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από MethismenoKswtiko

αλλα σ διάστημα ούτε ενός μήνα παντρεύομαι (με) πολιτικό και μένω έγκυος

Εδώ κρύβεται η εξήγηση:

Ο ένας μήνας ήταν η προεκλογική περίοδος.

Δεν "ψήφισες" σωστά.

Και διακρίνω πολλές ομοιότητες.

Αρέσει στα μέλη chrmabd, ZHLIASOY

MeniosLeme

# 5 στις 4/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από MethismenoKswtiko
Το έχω καταλάβει αυτό με το παιδί...Η νευρικότητα μεταδίδεται και σ αυτό..Δεν μπορω να συζητήσω μαζί του το άτομο είναι ότι να ναι..Ένας θεός ξέρει πόσους χαρακτήρες και πόσα πρόσωπα κρύβει μέσα του...Δεν ξέρω,δεν ξέρω,δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έκανα αυτό το σφάλμα..παρορμητικοτητα όλη μου η ζωή μια γρήγορη κίνηση...Χωρίς να σκέφτομαι χωρίς να υπολογίζω...Και αυτό το μεγαλύτερο σφάλμα μου! Όσες φορές προσπάθησα να του κάνω κουβέντα.καταλήξαμε να πλακωνόμαστε αλλά όμως να πέφτει ξύλο(και οι δύο των πολεμικών τεχνων)...Τα έχει βάλει με όλους και με όλα.Όλο οι γονείς σου και οι γονείς και τα αδέρφια σου..Και και και..μιζέρια στο μεγαλείο της...(εεε σκασε ρε μαλακααα πιααα) είναι το μόνο που λέω κάθε φορά που μιλάει...Δεν αντέχεται το άτομο.Έλα πασα μου να ασχοληθούμε με την οικογένεια μας μπας και καταφέρουμε να τα βρούμε..Τίποτα το ίδιο τροπάριο...εεε βαρέθηκα τον σιχάθηκα δεν τον μπορώ...!

Παράθεση:

καλα ,τωρα να κατσουμε να στην πεσουμε ομαδικα για τη λαθος και βιαστικη αποφαση που πηρες ειναι ασχημο και ασκοπο. δεν εχει σημασια γιατι οτι εγινε εγινε.

κοιτα να φτιαχτεις σε θεμα δουλειας, κι αν βλεπεις οτι δεν μπορειτε να κουβεντιασετε, χωριστε ηρεμα και πολιτισμενα. τι παει να πει πολεμικες τεχνες? παιζετε και σφαλιαρες με μωρο παιδι στο σπιτι? αυτο ναι ντροπη σας και αισχος σας. 

φερθειτε λοιπον σαν υπευθυνοι ανθρωποι απεναντι στο παιδι και καντε οτι ειναι να κανετε χωρις ακροτητες.

Αρέσει στα μέλη Blonde_31, galanomata_magissa

reta-33

# 6 στις 4/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Τότε κάθησε και σκέψου πως θα κινηθείς από μόνη σου..και προπάντων μη πανικόβαλεσαι...

Αυτα

reta-33

# 7 στις 4/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Η ζωή σου έδωσε ένα μάθημα κοιτά να το αξιοποιησεις

η ζωή 

Enikos

# 8 στις 4/9/2017
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Μεθυσμενο ξωτικο...μπιτσομπαρο, υποδοχη τοπ μαγαζιων, γαμος, παιδι, ξυπνησαμε...

Οι γνωμες σε αυτες τις περιπτωσεις, ειναι τυποποιημενες. Χωριζεις, ξεκινας απο την αρχη (τι πραγμα?), βαζεις μυαλο (μια και βλεπεις οτι σου λειπει) και φυσικα παιρνεις αναγκαστικα την ευθυνη του παιδιου.

Διαβαζω ομως πως θες να φυγεις, να τους παρατησεις, επειδη θελεις να εισαι...μονη σου. Πραγμα που δειχνει οτι εισαι αμετανοητη σε οτι αφορα τις επιλογες-ευθυνες σου. Δεν θες να παρεις ουτε μια βασικη. Αυτην του παιδιου.

Αν δεν αλλαξεις εσυ η ιδια τους τροπους με τους οποιους "βλεπεις" τα πραγματα, οτι και να σου πω εγω θα ειναι ακυρο.

Οι γονεις σου, τι λενε για ολα αυτα?

Αρέσει στα μέλη Blonde_31, xapns1 και σε ακόμα 5 μέλη.

archagellos

# 9 στις 4/9/2017
author
Ανδρας / 57 / Διαζευγμένος
Απαντήσεις: 3.563

Παράθεση:

Θα πρεπει να γινει κατανοητο και απο τους δυο σας αγαπητη

Οτι σαν ζευγαρι αποτυχατε ...αλλα δεν εχετε δικαιωμα να αποτυχετε σαν γονεις .

Αρέσει στο μέλος Blonde_31

wish_

# 10 στις 4/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

γιατί δεν κανεις αιτηση διαζύγιού και να γυρίσεις στο πατρικό σου σπίτι?

somebody961

# 11 στις 4/9/2017
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση
Θέματα: 100
Απαντήσεις: 12.017

Beachόμπαρο ή bitchόμπαρο γράφεται;

Ρωτάω επειδή, ένα θέμα με την ορθογραφία είναι γνωστό ότι το έχω.

Αρέσει στα μέλη Iokasti1977, ZHLIASOY και σε ακόμα 2 μέλη.

MethismenoKswtiko

# 12 στις 4/9/2017
author
Το παιδί μου δεν φταίει σε τίποτα...Το μεγαλώνω μόνη τελείως μόνη..πατέρα έχει και είναι σαν να μην έχει...Τι να πουν και οι γονείς μου...Ο πατέρας μου λέει παράτα τον δουλειά δόξα τον θεό Καλή έχουμε..Η μάνα μου με στήνει στον τοίχο...Εσύ έφυγες μαζί του,εσύ έκλεισες τηλέφωνα και δεν μας μιλούσες για χάρη του,δεν στον έδωσα τον διάλεξες...βγάλτα πέρα μόνη σου..Η μάνα μου εξ αρχής δεν τον ήθελε...Μου ελεγε ΚΆΤΙ ΚΡΎΒΕΙ ΑΥΤΌΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΝΟΡΜΆΛ. .Όχι εγώ εκεί...

wish_

# 13 στις 4/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

αφου βρε κοπελα μου εχεις την στηριξη του μπαμπα σου και η μαμα σου είναι η μαμα σου ότι και να λεει με σενα είναι γιατι δεν παιρνετε διαζυγιο και να πας σπιτι σου?

MethismenoKswtiko

# 14 στις 4/9/2017
author
Γιατί...Το διαζύγιο είναι μια κουβέντα.. το θέμα είναι ότι δεν κάθεται να μιλήσουμε...Να το βγάλουμε ήρεμα...βαρέθηκα τα κατινιασματα και τα καρακιοζιλικια του..Ο άνθρωπος είναι για τα πανηγύρια...δεκάρα μου λέει δεν θα πάρεις από εμένα για το μαλακισμενο σου...Το μυαλό του μονίμως κολλημένο εκεί..

konstandinos73

# 15 στις 4/9/2017
author
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος
Απαντήσεις: 365
κατ αρχην κ οι δυο ευθυνεστε για τη κατασταση. ακομα κ για την επιλογη που εκανες πρεπει να αναλαβεις την ευθυνη σου. γνωστο επισης οτι ελαχιστοι το κανουν (αυτοκριτικη λεγεται) Κατα τα υπολοιπα εσυ εχεις βαρεθει κ σιχαθει τον ανδρα σου, εγω παλι εγω βαρεθει τους μετριους. Εισαι μετριος οταν δεν μετοικεις αμεσα με το παιδι. Εισαι μετριος οταν ανεχεσαι λεκτικη κ σωματικη βια. Εισαι μετριος αν δεν εξαντλεις καθε περιθωριο διαλογου. Παρεπιπτοντως: ενημερωσου οτι η ενδοοικογενειακη βια τιμωρειται αυστηρα. Αρα στο πρωτο χαστουκι ο αλλος μετριος (συζυγος σου) πιθανον να μην υποστει καμμια συνεπεια. στο δευτερο ομως σιγουρα πηγαινει φυλακη. αρα? τι εμποδιζει καποια να γλυτωσει απο μια τετοια κατασταση??? μηπως οι μετριες δυνατοτητες? ποναει η αληθεια το ξερω. αλλα υπαρχει. θελουμε δε θελουμε. συμβουλη λοιπον:αν εξαντλησες το διαλογο φυγε απο χθες! αλλιως μη παραπονιεσαι για το απυθμενο της μετριοτητας. φιλικα.

MethismenoKswtiko

# 16 στις 4/9/2017
author
Αυτός ο άνθρωπος μου έβγαλε τον χειρότερο μου εαυτό..Δεν με αναγνωρίζω πλέον ούτε εγώ η ίδια...Δεν είμαι άλλο πια η κοπέλα η χαρούμενη με το χαμόγελο και τα αστεία της...Όπως ήμουν κάποτε η ψυχή και η καρδιά της παρεας..Δεν έχω όρεξη για τίποτα...ξυπνάω το πρωί και νιώθω χάλια σαν να έχω να κοιμηθώ Χρόνια...Δεν ξέρω τι έχω πάθει...

Enikos

# 17 στις 4/9/2017
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από somebody961

Beachόμπαρο ή bitchόμπαρο γράφεται;

Ρωτάω επειδή, ένα θέμα με την ορθογραφία είναι γνωστό ότι το έχω.

Αρέσει στο μέλος somebody961

Enikos

# 18 στις 4/9/2017
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ωραια τοτε...

Να κανεις οτι λεει ο μπαμπας σου.

Και η μαμα σου αυτο θελει, αλλα θελει να σε τηγανισει πρωτα επειδη προφανως δεν την ακουσες.

Αρα! Τις λυσεις τις εχεις απο το σπιτι σου!

Μονο να κατσεις να σκεφτεις σοβαρα, τι δρομος σου ανοιγεται πλεον και οτι η ζωη δεν ειναι μονο φαν και τραλαλαλο.

Σου ευχομαι να ανακαμψεις ψυχολογικα και να γινεις δυνατη με αφορμη οτι ακολουθει.

Μην αφησεις να σε πιασει αιχμαλωτη των επιλογων σου η ζωη.

Τους χαιρετισμους μου στον μπαμπα!

Στην μαμα μην δινεις...ειναι να μας πλακωσει στα κλωτσιδια ολους παρεα.

Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από MethismenoKswtiko
Το παιδί μου δεν φταίει σε τίποτα...Το μεγαλώνω μόνη τελείως μόνη..πατέρα έχει και είναι σαν να μην έχει...Τι να πουν και οι γονείς μου...Ο πατέρας μου λέει παράτα τον δουλειά δόξα τον θεό Καλή έχουμε..Η μάνα μου με στήνει στον τοίχο...Εσύ έφυγες μαζί του,εσύ έκλεισες τηλέφωνα και δεν μας μιλούσες για χάρη του,δεν στον έδωσα τον διάλεξες...βγάλτα πέρα μόνη σου..Η μάνα μου εξ αρχής δεν τον ήθελε...Μου ελεγε ΚΆΤΙ ΚΡΎΒΕΙ ΑΥΤΌΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΝΟΡΜΆΛ. .Όχι εγώ εκεί...

Αρέσει στα μέλη Eliana_1986, somebody961 και σε ακόμα 2 μέλη.

silver80

# 19 στις 4/9/2017
author
Ανδρας / 43 / Ελεύθερος
Θέματα: 23
Απαντήσεις: 1.322

Έκανες ένα τεράστιο λάθος και το πληρώνεις. Ένα κράξιμο το χρειάζεσαι, όχι για το λάθος (ούτε η πρώτη είσαι, ούτε η τελευταία), αλλά για δυο λόγους. Πρώτον στο κείμενο σου δεν υπάρχει πουθενά μερίδιο ευθύνης, καμία αυτοκριτική και δεύτερον γιατί σκέφτεσαι την πάρτη σου και όχι τον γιο σου!

Το πρώτο σου μέλημα σε αυτή τη φάση πρέπει να είναι το παιδί σου, που δεν φταίει σε τίποτα για τις παρορμητικές αποφάσεις και τους καυγάδες σας. Αν δεν μπορείτε να συζητήσετε σε ήρεμο κλίμα και να χωρίσετε πολιτισμένα, απευθύνσου εσύ σ' ένα δικηγόρο να καταθέσεις αίτηση διαζυγίου. Καλύτερα για το παιδί να μεγαλώνει με χωρισμένους γονιούς παρά σ' ένα προβληματικό περιβάλλον. Ίσως με την πάροδο του χρόνου να περάσει ο θυμός και να έχετε μια τυπική σχέση πάντα για το καλό του παιδιού...

Το βασικό είναι ότι είσαι μόλις 25χρ και έχεις τη ζωή μπροστά σου...

Αρέσει στα μέλη siopi13, somebody961

ZHLIASOY

# 20 στις 4/9/2017
author
Γυναίκα / 78 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 43
Απαντήσεις: 3.160
Μετανοιωσες σιχαθηκες βαρεθηκες οκ.Θελεις να εισαι παλι εντελως μονη σου ε οχι κοπελια δεν ειναι οκ.Δεν μπορεις να ξαναεισαι μονη ξανα γιατι εχεις ενα παιδι!.Χωρις αντρα μπορεις να εισαι χωρις το παιδι σου οχι! Τα λαθη αυτα εχουν τιμημα!Επειδη ειμαι σιγουρη πως αν κ εφαγες στραπατσο θα ξανακανεις τετοια χοντρα λαθη γιατι δεν νομιζω να αλλαξε η σκεψη σου την στιγμη που λες οτι θα τους παρατησεις κ θα φυγεις..Κ εννοεις θα παρατησεις το παιδι σου.Εχω ενα σκυλι στο σπιτι που γεννησε 8 κουταβακια..Κ ξερεις τι σκεφτομαι??Οτι ειναι καλυτερη απο σενα η ποιο σωστα ποιο μανα απο εσενα..Γιατι δεν αφηνει τα κουταβακια της ουτε για να την παω βολτα για κατουρημα.Στην ζωη μου δεν εχω μαθει ουτε να κρινω ουτε να κατακρινω ανθρωπους για της επιλογες τους στην ζωη...Ομως κατακρινω φανατικα τις μανες που παρατανε τα παιδια τους .Εκει οχι κατακρινω γινομαι σκυλα κακια.Χωρισε κ παρε το παιδι σου!
Αρέσει στα μέλη enaserotas, xapns1 και σε ακόμα 3 μέλη.
Επιλέξτε σελίδα: (1-11)
Σελίδες 12345678910Τελ.»
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.