Ειτε ειναι ενα το χιουμορ,ειτε ειναι εκατον ενα,ειτε οποια εννοια απο τις παραπανω που δοθηκε,το αποτελεσμα ειναι το γελιο...
Ε λοιπον,αμα εισαι μουντζουφλης και ξερολας,δεν θα γελασεις...Υπεραναλυσεις μιας φυσιολογικης διαδικασιας.
Παράθεση:
Σχόλιο # 179 από Mileni
κατά εμένα καταδεικνύει σαφέστατα τα στραβά της εποχής, της κοινωνίας και αφήνει τον κάθε έναν να ''διαβάζει'' ελεύθερα τα σκίτσα του - όσο, όπως και για όπου κόβει το μυαλό του.
Έχει ήρωες, που ο κάθε ένας από εμάς, μπορεί να βάλει στη θέση τους όποιον να 'ναι, μέσω των σκέψεών του... Αλλα δεν νομίζω να απευθύνεται κατευθείαν, παράδειγμα - σε συγκεκριμένους πολιτικούς και να τους ονομάζει. Σατιρίζει ιδιότητες, καταστάσεις που είναι διαχρονικές, δυστυχώς.Οι σάτυροι...
Νομίζω πως είναι το κάθε τι διαστρεβλωμένο που έχουμε όλοι.
Έτσι το νιώθω, χωρίς να εχω ψάξει την ορολογία. Μπορεί και να κάνω λάθος, αλλά αυτό μου ''βγάζει'' η λέξη σάτυρος. ''το Κακό'' δλδ.
Μέσω της σάτιρας πια, μπορουμε να δούμε το κακό μας, ως κοινωνία, που τελικά ''δεν φαινεται και τόσο κακό'', όταν είναι μοιρασμένο σε όλους, όταν παρουσιάζεται κατά αυτόν τον τρόπο. Όταν και αν καταλάβεις πως και εσύ είσαι ένας από αυτούς, αυτής της κοινωνίας, της εποχής σου - γελάς.
Γελάς για τους ''άλλους'', μα κάπου εκεί - μπορεί και να ''κλάψεις'', αν βλεπεις πέρα απο αυτό και τι στην ουσια είναι η πραγματικότητα. Με αυτό νομίζω, η σάτιρα διαφέρει απο το απλό χιούμορ, απο το απλό γέλιο.
Δεν είναι καθόλου ''ανωδυνο-ευχαριστο, οπου οι θεατες απλα γελανε και περνουν χαρουμενα μονο''.
Αφήνει μηνύματα για σκέψεις, όχι συνηθισμένες, για αφύπνιση.
Αυτό είναι το νόημα της ύπαρξής της.
Αυτο που φτιαχτηκαν οι διαλεκτοι-γλωσσες, για να συνεννοηθουν οι ανθρωποι μεταξυ τους...
όλη η κοινωνία ...
>>>>> Γι' αυτο μην με σκοτιζετε με αυτοσχεδιασμους. <<<<<<
Συ ειπας...
Παράθεση:
φταίει
Σχόλιο # 185 από giorgos170όλη η κοινωνία ...
για χαζούς
μας έχεις ...?
( ή δεν ξέρομε την δουλειά μας ..?)
Παράθεση:
Σχόλιο # 186 από EnikosΣυ ειπας...
Αυτος που έχει χιούμορ είναι άτομο ιδιαίτερο ικανό να διευκολύνει την επικοινωνία .Μέσω του χιούμορ λέγονται πολλές αλήθειες με διπλωματικό τρόπο.Αλλοι τις καταλαβαίνουν και άλλοι προβληματίζονται.
κρεμαστε τον!! ετσι κι αλλιως λιγα τα ψωμια του...χαχαχαχαχαα καλο απογευμα παιδια!! δε ξερω τι θα κανα χωριε εσας!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 136 από Rapunzel89
Marie, δεν με νοιαζει τι κανει... Εχει αναφερθει κι αλλες φορες σε μενα διαβαζοντας σε θεματα κ απαντωντας κ γω δεν ειμαι ανθρωπος που θελω να ασχολουνται μαζι μου εφοσον δεν ενοχλω κανεναν. Ο τροπος του δεν μ αρεσει κ το συνεχιζει κιολας ενω εκεινος το ξεκιναει. Λοιπον τελος εδω το θεμα. Σας παρακαλω αν δεν σας αρεσει οποοποιαδηποτε αποψη μου δεν επιθυμω σχολιασμο της περα απ το να περιεχουν σωστα τοποθετημενα επιχειρηματα κ την διαθεση διαλογου με σεβασμο κ σωστο τονο. Τιποτα αλλο. Δεν κανω πλακα κ η πλακα που κανω ειναι πολυ διαφορετικη απ ολο αυτο που θεωρει ο Ενικος η εσυ πλακα. ΤΕΛΟΣ
Και τι είναι καλέ ο άνθρωπος για να τον κρεμάσουμε, στριγκακι; Μπα σε καλό σου!!!
Παράθεση:
ο ενικος φταει για ολα!!!
Σχόλιο # 189 από marie_la_journalisteκρεμαστε τον!! ετσι κι αλλιως λιγα τα ψωμια του...χαχαχαχαχαα καλο απογευμα παιδια!! δε ξερω τι θα κανα χωριε εσας!!!
Να κρεμαστει στην πλατεια συνταγματος,σε απευθειας συνδεση,με τον skai,alpha,και να μεταδιδει ο Αυτιας...
Αυτη ειναι τιμωρια
Παράθεση:
ο ενικος φταει για ολα!!!
Σχόλιο # 189 από marie_la_journalisteκρεμαστε τον!! ετσι κι αλλιως λιγα τα ψωμια του...χαχαχαχαχαα καλο απογευμα παιδια!! δε ξερω τι θα κανα χωριε εσας!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 183 από EnikosΥπεραναλυσεις μιας φυσιολογικης διαδικασιας.
ε, ναι...
βάζουμε τη ταμπέλα με τη σφραγίδα ''υπεραναλύσεις" και όλα εντάξει;
οχι, δεν είναι εντάξει!
είπα τη γνώμη μου, για κάτι που διαφωνούσα.
αν και εγώ έκανα όπως κάνεις εσύ - πώς θα ένιωθες;
θα προσπαθήσω να καταλάβεις
Αν εφαρμοζαμε και οσα "κηρυτταμε" με καθε ευκαιρια στους αλλους,
θα δικαιωναμε και τον 'Σολωμο',
στο "ομορφος κοσμος, ηθικος, αγγελικα πλασμενος"
και οχι το καχυποπτο barrakoyda ή αλλιως
Κουτσομουρόλουτσο (Sphyraena chrysotaenia)
Καλημερα Rapunzel, εχεις μερες να ακουσεις ψεμμα?
Οταν το διαβασει η Τιτου,κατι θα σκαρφιστει να σου πει...
Παράθεση:
Σχόλιο # 194 από Rapunzel89
Ξωτικο, τι κανεις? Υπηρξε καμια εξελιξη-βελτιωση?
Παράθεση:
Σχόλιο # 196 από Rapunzel89
Δεν καταλαβα σε τι αναφερεσαι...
Στο ότι έχεις να κάνεις με τρολ εδώ
στις 10 σελίδες ενός φόρουμ το πήρες γραμμή...κάτι είναι και αυτό...καλή τύχη και να εστιάζεις πάντα σε ό,τι σου λέει το μυαλό σου. Οι απέξω πάντα θα λένε τα δικά τους. Την φωνή σου να ακούς και θα βρεις τον δρόμο ΣΑΣ (δώσε βάση στο ΣΑΣ).
(το λύσαμε κι αυτό...ουυυφφφ)
Παράθεση:
Σχόλιο # 198 από MethismenoKswtiko
Δεν θα κάτσω να σχολιάσω.Ραπουνζελ,οι εξελίξεις είναι ευχάριστες για εμένα και το παιδί! Αρκεί αυτό.Το ότι αποτύχαμε σαν ζευγάρι δεν μας δίνει κανένα δικαίωμα να αποτυχουμε και σαν γονείς! Καλό σας βράδυ
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media