Γυναίκα / 31 / Παντρεμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 28
'Aρεσαν+: 0%
Ραπουνζελ η απόφαση που πήρα θα έχει καλά εμένα και το παιδί μου

Πάνω από όλα το παιδί μου

Σε ευχαριστω από καρδιάς για όλα
Γυναίκα / 43 / Σε διάσταση
Ν. Αιτωλοακαρνανίας / Αγρίνιο
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 3
Μπορώ να καταλάβω σε τι θέση βρίσκεσαι και σου το λέω γιατί εστανομαστε το ίδιο είναι σαν να είσε σε φιλάκι μέσα στο ίδιο σου το σπίτι έχω και εγώ έναν γιο που στην ουσία αυτό δεν παύει να είναι μια ψυχή που δεν φτεει σε τπτ είναι πολλά αυτά που μπορούμε να συζητήσουμε
Γυναίκα / 43 / Σε διάσταση
Ν. Αιτωλοακαρνανίας / Αγρίνιο
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 3
Μετάνιωσα.σιχάθηκα,βαρέθηκα! τρεεις λεξεις που δεν εισε η μονη που τησ εχεις πει.Γιατι τι λεω και ΕΓΩ τα λαθη που κανουμε στην ζωη μας, πρεπει να μαθουμε να τα πληρωνουμε δυστηχω και το ασχημο ειναι οτι τα πληρωνουν και τα ποιο αθωα πλασματα τα παιδια μας.ΘΑ μπορουσα να σου πω παρα πολλα αλλα βαλατα κατω και σκεψου τι ειναι το καλητερω 1 για το παιδι σου και μετα για εσενα.ΑΝ ειναι το παιδι να ζει και να βλεπει καταστασης τελειωνετο.Αλλα θελει πολη δυναμη για να το κανειςεγω παλευω για αυτο και θα το κανω
Γυναίκα / 81 / Διαζευγμένη
Επ. Λευκωσίας / Αγιος Δομέτιος
Θέματα: 15
Απαντήσεις: 121
Τοτε γιατι παντρευτηκες κ γκαστρωθηκες μεσα στο μηνα κιολας?ειχε φραγκα προφανως ο λαλακας κ λες κατσε να τον τυλιξω αλλα ειδες τα μπαστιυνια,τυπισσες σαν εσενα ειναι μονο για κωλομπαρα αλκοολ νυχτα κ διαφορετικος λουτσος καθε βραδυ,κλασσικη τθουλα μπαροβια της νυχτας,κριμα το πσιδι,ασχετα πιιανου ειναι,
στα social media