Τι κανει ο Ενικος?
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από ZHLIASOY
Μετανοιωσες σιχαθηκες βαρεθηκες οκ.Θελεις να εισαι παλι εντελως μονη σου ε οχι κοπελια δεν ειναι οκ.Δεν μπορεις να ξαναεισαι μονη ξανα γιατι εχεις ενα παιδι!.Χωρις αντρα μπορεις να εισαι χωρις το παιδι σου οχι! Τα λαθη αυτα εχουν τιμημα!Επειδη ειμαι σιγουρη πως αν κ εφαγες στραπατσο θα ξανακανεις τετοια χοντρα λαθη γιατι δεν νομιζω να αλλαξε η σκεψη σου την στιγμη που λες οτι θα τους παρατησεις κ θα φυγεις..Κ εννοεις θα παρατησεις το παιδι σου.Εχω ενα σκυλι στο σπιτι που γεννησε 8 κουταβακια..Κ ξερεις τι σκεφτομαι??Οτι ειναι καλυτερη απο σενα η ποιο σωστα ποιο μανα απο εσενα..Γιατι δεν αφηνει τα κουταβακια της ουτε για να την παω βολτα για κατουρημα.Στην ζωη μου δεν εχω μαθει ουτε να κρινω ουτε να κατακρινω ανθρωπους για της επιλογες τους στην ζωη...Ομως κατακρινω φανατικα τις μανες που παρατανε τα παιδια τους .Εκει οχι κατακρινω γινομαι σκυλα κακια.Χωρισε κ παρε το παιδι σου!
Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια μάνα ,που δεν αγαπούσε το παιδί της ήταν πάντα βυθισμένη στην λύπη της.Το μόνο που έκανε ήταν να σκέφτεται τον εαυτό της και την καλοπέραση της.Ωσπου μια ημέρα έφυγε και το εγκατέλειψε,ήθελε λέει να κάνει την ζωή της.Το παιδί μεγαλωνε είχε στέγη και τροφή,αλλά του έλειπε η ζεστασιά και η αγκαλιά της μάνας.Ελεγε :Δεν πειράζει ,μην δίνεις σημασία,μην στενοχωριέστε,αλλά και πάλι έβλεπε τα παιδάκια με της μαμάδες τους και πονούσε!!Ώσπου το παιδί μεγάλωσε την την ξεγράψε ,την έβγαλε από πάνω του σαν μπλουζάκι ,γιατί όπως φαίνεται το αίμα γίνεται νερό!!!Το παιδί έκανε δική του οικογένεια και ζει ευτυχισμενο.Η μάνα ήταν το μεγαλύτερο σχολείο για εκείνο.Το δίδαξε πως να ΜΗΝ μεγαλώσει τα παιδιά του!!!Η μάνα κατέληξε μόνη ,δυστυχισμενη ,δίχως να δει τα εγγόνια της και δίχως να έχει μια σωστή οικογένεια!!! Το παιδί σου και τα μάτια σου κοπέλα μου !!??
Εχω ενστασεις για την εν προκειμενω μαμα, της Ξωτικιας.
Θελει να την βαλει να σκεφτει οτι δεν γινεται να κανεις οτι γουσταρεις, διχως ευθυνες.
Η τουλαχιστον θελω να το βλεπω ετσι.
Νομιζω οτι η μητερα της, τα εβλεπε να ερχονται αυτα και ποση δυναμη ναχει και εκεινη, να μεγαλωσει αλλο ενα παιδι?
Η τουλαχιστον θελω να το βλεπω ετσι...
Παράθεση:
Το αίμα γίνεται νερό!!!
Σχόλιο # 23 από SouriaΜια φορά κι έναν καιρό ήταν μια μάνα ,που δεν αγαπούσε το παιδί της ήταν πάντα βυθισμένη στην λύπη της.Το μόνο που έκανε ήταν να σκέφτεται τον εαυτό της και την καλοπέραση της.Ωσπου μια ημέρα έφυγε και το εγκατέλειψε,ήθελε λέει να κάνει την ζωή της.Το παιδί μεγαλωνε είχε στέγη και τροφή,αλλά του έλειπε η ζεστασιά και η αγκαλιά της μάνας.Ελεγε :Δεν πειράζει ,μην δίνεις σημασία,μην στενοχωριέστε,αλλά και πάλι έβλεπε τα παιδάκια με της μαμάδες τους και πονούσε!!Ώσπου το παιδί μεγάλωσε την την ξεγράψε ,την έβγαλε από πάνω του σαν μπλουζάκι ,γιατί όπως φαίνεται το αίμα γίνεται νερό!!!Το παιδί έκανε δική του οικογένεια και ζει ευτυχισμενο.Η μάνα ήταν το μεγαλύτερο σχολείο για εκείνο.Το δίδαξε πως να ΜΗΝ μεγαλώσει τα παιδιά του!!!Η μάνα κατέληξε μόνη ,δυστυχισμενη ,δίχως να δει τα εγγόνια της και δίχως να έχει μια σωστή οικογένεια!!! Το παιδί σου και τα μάτια σου κοπέλα μου !!??
φραγκατοι ,σαν τον αλλον με τη 45αρα στο μπαρ ειμαστε αλλα προσεχουμε τα χλιδατα μπιτσ-βαρ που κρυβουν πολλους πειρασμους .Ησυχες διακοπες στη Λουτσα με φτηνα ενοικιαζομενα δωματια .Ανοιγεις την πορτα και βλεπεις τα βασιλικα στους τενεκεδες της φετας και πινεις τον καφε σου κατω απο τη συκια .
Εμένα πάλι μου άρεσε ο τρόπος που εξέθεσε το θέμα της
Είναι πολύ απλό και εύκολο από μια οθόνη να κάνουμε παρατηρήσεις και υποδείξεις.
Αν δεν έκανες αυτό κι αν πρόσεχες το άλλο και είσαι μεγάλη πια και.. και... και...
Και αυτοκριτική έκανε η κοπέλα, μέχρι και "ηλίθια" θεώρησε πως φέρθηκε. Αλλά όση αυτοκριτική και να κάνεις δε γυρνάς τον χρόνο πίσω
Όλα αυτά δεν αλλάζουν το γεγονός πως είναι μόλις 25 και θέλει να ζήσει τη ζωή της. Ναι εντάξει έχει κι ένα παιδί να κοιτάξει. Όμως, όπως γράφει, το αγαπά κι όταν ωριμάσει κι άλλο και με την αρωγή των γονιών της θα το υποστηρίξει και θα το μεγαλώσει σωστά. Έτσι νομίζω. Δε βλέπω τον λόγο να είμαι αρνητικός.
Το μόνο που θα της έλεγα, κατά την προσωπική μου άποψη, είναι να απομακρυνθείς το συντομότερο από ένα τομαριστή που δεν αγαπά ούτε εσένα ούτε και το παιδί του ακόμα, ή τουλάχιστον δεν το δείχνει, γιατί δεν τον συμφέρει την παρούσα χρονική στιγμή.
Παράθεση:
Κι'εμεις
Σχόλιο # 25 από MiltosRNLI1930φραγκατοι ,σαν τον αλλον με τη 45αρα στο μπαρ ειμαστε αλλα προσεχουμε τα χλιδατα μπιτσ-βαρ που κρυβουν πολλους πειρασμους .Ησυχες διακοπες στη Λουτσα με φτηνα ενοικιαζομενα δωματια .Ανοιγεις την πορτα και βλεπεις τα βασιλικα στους τενεκεδες της φετας και πινεις τον καφε σου κατω απο τη συκια .
ΑΧ! Το μαναρι μου...
Φτυστος πια!!!
Παράθεση:
ΕνικεΟ μικρουλης ενικος ειναι μια χαρα !!Αλλα πολυ ζαβολιαρης βρε παιδι μου..Δεν αφηνει κανενα αλλο να πιει γαλα τα ποδοπαταει τα υπολοιπα να πιει γαλα μονο αυτος!!Θελει να μεγαλωσει γρηγορα να κυνηγαει κοτες μαλλον!!!
Σχόλιο # 27 από ZHLIASOY
Σηκω, αρματωσου, φτιαξου και προχωρα.
Τετοια κουκλα και κανεις σαν να μην πω ...
Δικη σου ειναι η ζωη οπως και ναχει.
Τωρα εχεις και εναν σοβαρο σκοπο.
Ολοι μαζι σου θα ειναι απο το σπιτι...να το θυμασαι και να το εκτιμας αναλογα.
Ασε την μανα σου να ηρεμησει και θα δεις...
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από MethismenoKswtiko
Σε ευχαριστώ πολύ...Το παιδί μου το λατρεύω..Είναι η ζωή μου όλη...Με έκανες και έκλαψα...Με το κείμενο σου!
Ζηλια ,ζηλεύω πες μου και για την Souria.Δεν κυνηγάει τον ενικό,δεν τον ξεπουπουλιασε ακόμη;
Εφκολα πραματα ειναι αυτα που λετε Κυρια μου?
Οι μεχρι τωρα περιγραφες λενε οτι...
Κερδαμε!
Παράθεση:
Ζηλια
Σχόλιο # 33 από SouriaΖηλια ,ζηλεύω πες μου και για την Souria.Δεν κυνηγάει τον ενικό,δεν τον ξεπουπουλιασε ακόμη;
Σου περνάνε κάτι σκέψεις ώρες, ώρες!!!Έχει πλάκα να το πιστεύεις;
Παράθεση:
Σχόλιο # 34 από EnikosΕφκολα πραματα ειναι αυτα που λετε Κυρια μου?
Οι μεχρι τωρα περιγραφες λενε οτι...
Κερδαμε!
Ειμαι βεβαιος Κυρια μου οτι θα κανει το καθηκον του.
Παράθεση:
Σουρια Η Σουρια ειναι μαλαμα ησυχη πολυ δυστηχως την ποδοπαταει ο ενικος ..Θα δουμε σε λιγες μερες που θα ανοιξει τα ματια της εξελιξεις!!!
Σχόλιο # 35 από ZHLIASOY
Τι να πουμε βρε συ, αναμεσα σε τοσα σεξουαλικα θεματα που κληνομαστε να λυσουμε?
Απλα βρηκα κατι καινουργιο, να κανω πειραχτικες...
Παράθεση:
Πλακα
Σχόλιο # 36 από Souria
Σου περνάνε κάτι σκέψεις ώρες, ώρες!!!Έχει πλάκα να το πιστεύεις;
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media