Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Μετάνιωσα.σιχάθηκα,βαρέθηκα!

Επιλέξτε σελίδα: (1-11)
Σελίδες 12345678910Τελ.»

Souria

# 41 στις 4/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Το οποίο είναι;

Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από Enikos

Ειμαι βεβαιος Κυρια μου οτι θα κανει το καθηκον του.

ZHLIASOY

# 42 στις 4/9/2017
author
Γυναίκα / 78 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 43
Απαντήσεις: 3.160
'Aρεσαν+: 0%

Ενικε κ Σουρια

Ειρηνη υμιν...προβλεπω να κερδεψει η Ζηλεια γιατι ειναι πολυ πονηρω..Μπορει σε μεγεθος να ειναι η μικροτερη αλλα ανοιξε τα ματια της κιολλας ενω τα αλλα κοιμουντε ακομα!!!Ωρε καντε πισω γιατι θα σας φαει!!!
Αρέσει στο μέλος Enikos

tzoulia59

# 43 στις 4/9/2017
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558

μαλακισμενο αποκαλει το παιδι του; 

κοπελια  το καλο που σου θελω να τραβηξεις για το διαζυγιο ,,,

αυτη η κατασταση οσο παει θα χειροτερευει

,,,και θα περασουν τα χρονια με τις προσπαθειες 

τους καυγαδες τα χαστουκια 

και  μια μερα που δεν θ αντεχεις  θα φυγεις 

αφου εχεις καβαλησει τα 30 και το παιδι σου γεμισει με πολλαπλες πληγες γιατι θα εχει βιωματα και θα καταλαβαινει ,,

και οσο μικροτερο ειναι το παιδι τοσο καλυτερα γι αυτο ,,τον χωρισμο ,,

για ολους ,,,και για σενα να ξαναφτιαξεις την ζωη σου ,,

αν εχεις διπλα σου τους γονεις σου πιστευω οτι θα τα καταφερεις ,,,

προσπαθησε να προσεγγισεις την μητερα σου γιατι προφανως με τις επιλογες σου την εχει ταλαιπωρησει και γι αυτο σου κραταει θυμους ,,

μπιτσομπαρα γαμους παιδια στα 25 πολυ παρατραβηγμενα και τωρα βλεπει αυτα τα χαλια 

ενω σου ειπε να μην τον παρεις αυτον τον κυριο εσυ δεν την ακουσες ...

με τον καιρο συνειδητοποιησες  τι σημαινει να εισαι 25 κλεισμενη στο σπιτι μ ενα παιδι ,,οι ερωτες εκαναν φτερα και η πραγματικοτητα ηρθε γυμνη για να σε  προσγειωσει ,,,

τωρα εισαι σε απογνωση ,,,

ο γαμος ειναι ευκολο να διαλυθει αλλα το παιδι πισω δεν επιστρεφεται οπως καταλαβες ,,,

ας προσεχες ,,,

η ζωη ειναι απελπιστικα σκληρη ,,,

τους γονεις σου και τα ματια σου ,,,

και μην γυρισεις στα μπαρ γιατι δεν ηταν και καμια αξιοζηλευτη επιλογη ,,,

να βρεις μια αξιοπρεπη δουλεια 

να εισαι κοντα στο παιδι σου 

και μαζι με τους γονεις σου να το μεγαλωσετε οσο μπορειτε καλυτερα διατηρωντας επαφη με τον πατερα του η οποια ειναι απαραιτητη για να μεγαλωσει το παιδι ισορροπημενα

τον κακο σου εαυτο σου τον βγαζει γιατι πλεον νιωθεις εγκλωβισμενη μεσα σ αυτο το γαμο ,,,

ο αλλος και να μην θελει να φερθει ασχημα επηρεαζεται και γι αυτο χανει τον ελεγχο ,,,

κι αυτουνου η καθημερινοτητα  ειναι γεματη ανασφαλεια απειλειται η οικογενεια του ,,

δεν ειναι απλα πραγματα αυτα ,,αληθεια εργαζεστε ;εκεινος εργαζεται;  

οικονομικα πως τα καταφερνετε; 

μηπως  ειναι αυτος ενας σοβαρος λογος που εχετε κλονισθει σαν ζευγαρι και σαν οικογενεια ;

Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από MethismenoKswtiko
Γιατί...Το διαζύγιο είναι μια κουβέντα.. το θέμα είναι ότι δεν κάθεται να μιλήσουμε...Να το βγάλουμε ήρεμα...βαρέθηκα τα κατινιασματα και τα καρακιοζιλικια του..Ο άνθρωπος είναι για τα πανηγύρια...δεκάρα μου λέει δεν θα πάρεις από εμένα για το μαλακισμενο σου...Το μυαλό του μονίμως κολλημένο εκεί..

Αρέσει στα μέλη somebody961, ZHLIASOY

Amfitriti2017

# 44 στις 5/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από ZHLIASOY
Μετανοιωσες σιχαθηκες βαρεθηκες οκ.Θελεις να εισαι παλι εντελως μονη σου ε οχι κοπελια δεν ειναι οκ.Δεν μπορεις να ξαναεισαι μονη ξανα γιατι εχεις ενα παιδι!.Χωρις αντρα μπορεις να εισαι χωρις το παιδι σου οχι! Τα λαθη αυτα εχουν τιμημα!Επειδη ειμαι σιγουρη πως αν κ εφαγες στραπατσο θα ξανακανεις τετοια χοντρα λαθη γιατι δεν νομιζω να αλλαξε η σκεψη σου την στιγμη που λες οτι θα τους παρατησεις κ θα φυγεις..Κ εννοεις θα παρατησεις το παιδι σου.Εχω ενα σκυλι στο σπιτι που γεννησε 8 κουταβακια..Κ ξερεις τι σκεφτομαι??Οτι ειναι καλυτερη απο σενα η ποιο σωστα ποιο μανα απο εσενα..Γιατι δεν αφηνει τα κουταβακια της ουτε για να την παω βολτα για κατουρημα.Στην ζωη μου δεν εχω μαθει ουτε να κρινω ουτε να κατακρινω ανθρωπους για της επιλογες τους στην ζωη...Ομως κατακρινω φανατικα τις μανες που παρατανε τα παιδια τους .Εκει οχι κατακρινω γινομαι σκυλα κακια.Χωρισε κ παρε το παιδι σου!

26-29-31

# 45 στις 5/9/2017
author
Ανδρας / 59 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Απαντήσεις: 3.722

Οπως τα περιγραφεις τα πραγματα,επρεπε ναχεις φυγει ηδη απο το σπιτι...

Ομως ειμαι σχεδον σιγουρος,οτι το τερας,που αποκαλει το παιδι του μαλακισμενο,αν ερχοταν εδω και εγραφε την ιστορια σας οπως την βλεπει αυτος,τωρα θα βριζαμε εσενα!!!
Προχωρα μπροστα,ολα τα νομισματα εχουν 2 οψεις,παρε το παιδι σου και φυγε,και να δωσεις σε αυτο την αγαπη που χρειαζεται,και αυτη που λειπει απο σενα θα την βρεις οταν θα εισαι ετοιμη να την δεχτεις!!!
Αρέσει στα μέλη ZHLIASOY, VarethikaOla

silencee

# 46 στις 5/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 45 από 26-29-31

Προχωρα μπροστα,ολα τα νομισματα εχουν 2 οψεις,παρε το παιδι σου και φυγε,και να δωσεις σε αυτο την αγαπη που χρειαζεται,και αυτη που λειπει απο σενα θα την βρεις οταν θα εισαι ετοιμη να την δεχτεις!!!

Souria

# 47 στις 5/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ζηλια

Απο πριν ανοιξει τα μάτια της σκέφτεται ποιον θα βρει στο δρόμο της να τον τυραναει!!!

Vanda_

# 48 στις 5/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Μη σκας κορίτσι μου, θα σου δώσει η ζωή ότι αξίζεις και αντέχεις ...όποτε μην τραβάς ζόριΔυστυχώς η ευτυχώς τα ίδια θα πάρει και το παιδί σου και ο άνδρας που επέλεξες για πατέρα τουΆντε είναι δυνατόν τοπ υποδοχές αντί τέκνου και πολεμικές τέχνες για ξεκαθάρισμα οικογενειακών διαφόρων (χεράκι προς τα κάτω)

MethismenoKswtiko

# 49 στις 5/9/2017
author
Γυναίκα / 31 / Παντρεμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 28
Έχει μια αρκετά αξιόλογη δουλειά και αρκατά κερδοφόρα για την Ελλάδα του 2017 είμαστε στα πούπουλα μπορώ να πω..Αν πω ότι από αυτόν τον άνθρωπο μου έχει λείψει κάτι θα είμαι αχαριστη...Με τον ερχομό του παιδιού εκεί κλονιστικαν όλα...Γενικά σαν ζευγάρι είχαμε πολέμους από την μία ή μητέρα μου "δεν είναι του κύκλου μας ειναι ντροπή για εμάς" από την άλλη οι δικοί του ο πατέρας του...Θεέ μου άνθρωπος να μην μπει σε τέτοια οικογένεια πολύ κακός άνθρωπος...μας έβαζε λόγια και έφερνε την πρώην του άντρα μου στα Πόδια μας...Ο άντρας μου αντιδρούσε..Δεν ξέρω δεν ξερω έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου η φλόγα έχει σβήσει...νιώθω άσχημα νιώθω να πνίγομαι...Είμαι ηλιθια είμαι ηλιθια το ξέρω...Έχω ένα υγιέστατο παλικαράκι..Και αντί να κάνω κάτι για αυτον για εμένα για εμάς...κάθομαι και κλαίω την μοίρα μου..Ζούσα πάντα μια ζωή γεμάτη γέλιο,τρελα..Μια ζωή όμορφη κομμένη και ραμμένη στα δικά μου γούστα... Είμαι ανωριμη...Μου έχω όμως εμπιστοσύνη και ξέρω ότι τώρα έπεσα...Αλλά θα ξανά σηκωθώ...Έχω τον γιο μου δεν μου επιτρέπεται να κάνω πίσω...Θα βγάλω διαζύγιο θα παλέψω να είναι ήρεμο θα εξασφαλισω την ψυχική ηρεμία του γιου μου...Με κάθε κόστος!
Αρέσει στο μέλος Paralia48

VarethikaOla

# 50 στις 5/9/2017
author
Γυναίκα / 42 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 851
Αχ ...φταιει το ΣυμπανΓια ολα !!!Κ για οσα θα τραβηξει το παιδι σας κ τραβαειΑυτο ευθυνεταιΟλοι εσεις δημιουργηματα του δεν ειστε ?Τι αλλο να πω...

MeniosLeme

# 51 στις 5/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

μωρε ποια μου θυμιζει εμενα η μεθυσμενοξωτικια...να δεις ποια μου θυμιζει ετσι οπως γραφει...

26-29-31

# 52 στις 5/9/2017
author
Ανδρας / 59 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Απαντήσεις: 3.722

Εμενα μου θυμιζει το αλλο μεγαλο τρολλ που περασε απο εδω την ΤΙΤΟΥΚαι πλησιαζουν οι μερες,που θα εμφανιστει και αλλο κελεπουρι,

Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από MeniosLeme

μωρε ποια μου θυμιζει εμενα η μεθυσμενοξωτικια...να δεις ποια μου θυμιζει ετσι οπως γραφει...

Σε 2 ημερες,στην εβδομη σελιδα πανω κατω,θα της εχει ζητησει συγνωμη,και θα ξεκινησουνε βιον ανθοσπαρτον εκ νεου

Αρέσει στα μέλη ZHLIASOY, Enikos και σε ακόμα 2 μέλη.

MeniosLeme

# 53 στις 5/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από 26-29-31

Εμενα μου θυμιζει το αλλο μεγαλο τρολλ που περασε απο εδω την ΤΙΤΟΥΚαι πλησιαζουν οι μερες,που θα εμφανιστει και αλλο κελεπουρι,

Σε 2 ημερες,στην εκτη σελιδα πανω κατω,θα της εχει ζητησει συγνωμη,και θα ξεκινησουνε βιον ανθοσπαρτον εκ νεου

ωχ σα να χεις δικιο! αλλα με κεινη τη μικρη ρε γαμωτο ειχα στεναχωρηθει ! μακαρι ναταν τρολ απο το να ελεγε αληθεια για την κατασταση της υγειας της!

εχεις δικιο παντως! σαν την τιτου γραφει!  α! στο 2ημερο αρχινανε τα ξανασμιξιματα του ζευγους συνηθως? 

silencee

# 54 στις 5/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

...το παιδί σου σε διάλεξε για μαμά του...

... σου έχει δώσει το χέρι από τότε που ήταν μέσα σου...

...και σε τραβάει να σε βγάλει στο φως...

...για να μεγαλώσεις και να ανθίσεις...

...γιατί αυτό κάνουν όλα τα παιδιά όταν έρχονται,κι εμείς,οι 'μεγάλοι', νομίζουμε πως γίνεται το αντίθετο...

...μα εσύ αντιστέκεσαι,θρηνώντας για αυτά που αφήνεις...

...κι ο θρήνος σου θολώνει το τοπίο και δε βλέπεις...

...με μπερδεύεις, μου προκαλείς αντικρουόμενα συναισθήματα...

...σε νιώθω σε σκοτάδια κι όλα να είναι μπερδεμένα...

...σύζυγος,μαμά μπαμπάς,μητρότητα,χαμένα όνειρα,νιάτα,μπιτσόμπαρα,ξεχασμένες χαρές κι ανεμελιά,όλα μαζί στο τσουβάλι που περιφέρεις ως βόμβα ...

...αν η μητρότητα δε σε εγείρει,δε θα μπορέσει κανείς...

...καλή τύχη...

Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από MethismenoKswtiko
Ξέρω ότι έχω την δύναμη να τα καταφέρω...πιστεύω στον εαυτό μου ότι θα συνέλθω και θα καταφέρω όλα! Συνέχεια το ψιθυρίζω στο μωρό μου...Ότι θα παλέψω για εμάς...Ότι θα παλέψω για αυτον..Γιατί αυτός είναι η ζωή μου όλη! Απλά πέρασα πολύ δύσκολα και δεν μπορώ ακόμα να το πιστεψω...Πως ο άνθρωπος που με γοήτευσε ο ίδιος άνθρωπος αυτος με απογοήτευσε...Πως άλλαξε από την μία μέρα στην άλλη...ζούσα ένα ψέμα..υπήρχε αλήθεια μέσα σε ολο αυτό?!...πφφφ...Μην την ψάχνετε με την μητέρα μου ποτέ της δεν με στήριξε πάντα για αυτήν ήμουν το κακομαθημένο κωλόπαιδο..Πάντα την κρατούσα στην απόσταση γιατί όλο με έκρινε..Και γενικά μας μεγάλωσε στον φαύλο κύκλο του διαχωρισμού...

Mileni

# 55 στις 5/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από VarethikaOla
Αχ ...φταιει το ΣυμπανΓια ολα !!!Κ για οσα θα τραβηξει το παιδι σας κ τραβαειΑυτο ευθυνεταιΟλοι εσεις δημιουργηματα του δεν ειστε ?Τι αλλο να πω...

να πεις πως και οι ομορφες, ΔΕΝ ειναι τυχερες, θα ηταν αρκετα. Τι ανακατευεις και το Συμπαν;
βλεπεις; δεν εξαρταται απο το ''εξω'', που λες συνεχεια...

φταιει το συμπαν! Ναι! δυο, με αυτα..
Αυτα που εχουν μεσα τους, που τα ''δημιουργουσαν'' ο ενας για τον αλλον και εκεινο τους μεταλλαξε σε ''δαίμονες'', που τούς ειχαν ηδη.
οταν απουσιαζει η αγαπη, εκει καταληγουν ολα

VarethikaOla

# 56 στις 5/9/2017
author
Γυναίκα / 42 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 851
Μπα...τυχερουλα ειναι ακομα(Για το παιδι δε ξερω)Υπαρχουν πολυυυ χειροτεραΠου δημιουργει το ΣυμπανΠρος τερψην κ ψυχαγωγιαν του!!!

panagiotismp90

# 57 στις 5/9/2017
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Παλαιό Φαλήρο
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 2.841

πως γνωριστηκατε με τον αντρα σου; πως σε προσεγγισε;

Αρέσει στο μέλος Enikos

Enikos

# 58 στις 5/9/2017
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Να κυνηγαει τις κοτες!

Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από Souria

Το οποίο είναι;

Αρέσει στο μέλος ZHLIASOY

silencee

# 59 στις 5/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Bαρόλ,εσύ δεν είσαι κομμάτι αυτουνού του Σύμπαντος?

Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από VarethikaOla

giorgos170

# 60 στις 5/9/2017
author
Ανδρας / 77 / Σε σχέση
Ν. Λέσβου / Καλλονή
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 9.754

θα προλάβουμε

θα προλάβουμε ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 58 από Enikos

Να κυνηγαει τις κοτες!

Αρέσει στο μέλος Enikos
Επιλέξτε σελίδα: (1-11)
Σελίδες 12345678910Τελ.»
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.