Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Μετάνιωσα.σιχάθηκα,βαρέθηκα!

Επιλέξτε σελίδα: (1-11)
Σελίδες 12345678910Τελ.»

Souria

# 61 στις 5/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Αχ. Ακόμη εκεί έχεις μείνει καημένε ; Που ζεις; Δεν έμαθες ότι έχουν πλέον αντιστραφεί οι όροι του παιχνιδιού;

Παράθεση:
Σχόλιο # 58 από Enikos

Να κυνηγαει τις κοτες!

silencee

# 62 στις 5/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

...φίλε μας,επειδή έχω δει κι άλλες φορές πως αναφέρεις τη μετριότητα,θα ήθελα να σε ρωτήσω...σε μια υποθετική κλίμακα, με ναδίρ το τίποτα και ζενίθ την απόλυτη τελειότητα,πού σε τοποθετείς?

Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από konstandinos73
κατ αρχην κ οι δυο ευθυνεστε για τη κατασταση. ακομα κ για την επιλογη που εκανες πρεπει να αναλαβεις την ευθυνη σου. γνωστο επισης οτι ελαχιστοι το κανουν (αυτοκριτικη λεγεται) Κατα τα υπολοιπα εσυ εχεις βαρεθει κ σιχαθει τον ανδρα σου, εγω παλι εγω βαρεθει τους μετριους. Εισαι μετριος οταν δεν μετοικεις αμεσα με το παιδι. Εισαι μετριος οταν ανεχεσαι λεκτικη κ σωματικη βια. Εισαι μετριος αν δεν εξαντλεις καθε περιθωριο διαλογου. Παρεπιπτοντως: ενημερωσου οτι η ενδοοικογενειακη βια τιμωρειται αυστηρα. Αρα στο πρωτο χαστουκι ο αλλος μετριος (συζυγος σου) πιθανον να μην υποστει καμμια συνεπεια. στο δευτερο ομως σιγουρα πηγαινει φυλακη. αρα? τι εμποδιζει καποια να γλυτωσει απο μια τετοια κατασταση??? μηπως οι μετριες δυνατοτητες? ποναει η αληθεια το ξερω. αλλα υπαρχει. θελουμε δε θελουμε. συμβουλη λοιπον:αν εξαντλησες το διαλογο φυγε απο χθες! αλλιως μη παραπονιεσαι για το απυθμενο της μετριοτητας. φιλικα.

VarethikaOla

# 63 στις 5/9/2017
author
Γυναίκα / 42 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 851
'Aρεσαν+: 0%
ΜπαααΕγω ειμαι...απο Αλλο παραμυθιΚατι αδιανοητοΚ ακρως απορρητοΔε μπορω να το αποκαλυψωΘα πρεπει να σας ...σκοτωσω μετα
Αρέσει στο μέλος ZHLIASOY

Mileni

# 64 στις 5/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 59 από silencee

Bαρόλ,εσύ δεν είσαι κομμάτι αυτουνού του Σύμπαντος?

Παράθεση:
Σχόλιο # 56 από VarethikaOla
Μπα...τυχερουλα ειναι ακομα(Για το παιδι δε ξερω)Υπαρχουν πολυυυ χειροτεραΠου δημιουργει το ΣυμπανΠρος τερψην κ ψυχαγωγιαν του!!!

ελεγα να το αφησω, αλλα μου κανει εντυπωση που λες πως το Συμπαν ειναι εξω απο εμας.
εμεις ειμαστε. με ο,τι παραγουμε, με ο,τι δημιουργουμε ως ενεργεια και εκπομπες.
Σε ενα αλλο βαθυτερο επιπεδο, ειμαστε συνολο ατομων (ορος της φυσηκης) ενος πυρηνικου σταθμου ηλεκτροπαραγωγης.
εκρηξεις, ''τυφωνες Κατριν'', δαιμονες ή ο,τι αλλο θες, που φερνει μια καταστροφη, αρχιζουν απο εμας τους ιδιους. επισης και η ομαλη λειτουργια του, απο εμας εξαρταται.
εμεις δημιουργουμε το συμπαν μας ετσι οπως ειναι, δικο μας ειναι.
δυστυχώς, ουτε η φυσικη ως επιστημη, εχει φτασει στο επιπεδο να μελετα την ανθρωπινη ενεργεια, ετσι οπως και ισως, επρεπε. Για να ξερουμε ποιοι και τι ειμαστε

MethismenoKswtiko

# 65 στις 5/9/2017
author
Γυναίκα / 31 / Παντρεμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 28
Καλημέρα Παναγιώτη με πλησίασε έτσι όπως θα πλησιαζες και εσύ μία κοπέλα.Προφανώς με κοιτούσε ώρα και όταν βρήκε ευκαιρία και εγώ ήμουν μόνη μου ήρθε κάθισε δίπλα μου και κανονίσαμε να πάμε για ποτό.Διακοπές έκανα με διέφερε να περάσω καλά.το ένα έφερε το άλλο την βρήκαμε μεταξύ μας και αντί να είμαι με την παρέα μου και να ζω υπέροχα τις διακοπές μου κατέληξα να έχω σχέση..

MadameShuShu40

# 66 στις 5/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Η στροφή ήδη άρχισε. ( έχει λεφτά ο τύπος και ήταν και είναι μέγας χορηγός).

Δεν φταίνε αυτοί οι δύο, φταίνε οι εξωγενείς παράγοντες που άρχισε το βρισίδι και το ξύλο Ξέρετε τώρα, τα πεθερικά, οι πρώην και όλα τα συναφή.

Έρωτες του καλοκαιριού και χωρισμοι του φθινοπώρου! !!

VarethikaOla

# 67 στις 5/9/2017
author
Γυναίκα / 42 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 851
Δεν ειπα οτι ειναι εξω απο εσας !Εγω ειμαι απο αλλο...ανεκδοτο

Enikos

# 68 στις 5/9/2017
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Τι κοται ειναφται βρε συ, που κυνηγανε ολακερο γκεκα?

Παράθεση:
Σχόλιο # 61 από Souria

Αχ. Ακόμη εκεί έχεις μείνει καημένε ; Που ζεις; Δεν έμαθες ότι έχουν πλέον αντιστραφεί οι όροι του παιχνιδιού;

Paralia48

# 69 στις 5/9/2017
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

kοπελιά, όλοι έχουμε κάνει λάθη. Ζεις μέσα από τα λάθη σου. Λοιπόν , μάζεψε τα κομάτια σου και φύγε.
Απ΄ότι κατάλαβα, συμβαίνουν πολλά στην οικογένειά σου και το παιδί τα καταλαβαίνει όλα, να ξέρεις. Γιαυτό όσο πιο γρήγορα φύγεις, τόσο καλύτερογια το παιδί σου είναι.
Μάζεψε τα πράγματά σου και πήγαινε στο σπίτι των γονιών σου, οι οποίοι θα σε προστατέψουν κιόλας.
Α, να μην ξεχάσω, για να μην φανεί απαγωγή τέκνου, τηλεφώνησε έναν δικηγόρο πρώτα, για το πώς να το χειριστείς.
Νομίζω, δεν μπορείς να φύγεις έτσι, έχω ακούσει έρχεται η μαμά σπίτι σου και μένει μαζί σου, μέχρι να βγουν τα ασφαλιστικά μέτρα. Αν δε θέλει η μαμά, πάρε το μπαμπά.
Και μεις εδώ είμαστε, μη στενοχωριέσαι

Αρέσει στα μέλη alisida, MethismenoKswtiko και σε ακόμα 1 μέλος.

erxomaitora

# 70 στις 5/9/2017
author
Ανδρας / 69 / Σε διάσταση
Ν. Ευβοίας / Δροσιά
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 141

Σκέψου πως ότι έγινε έγινε και δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω.

Κάτσε λοιπον και σχεδίασε το μέλλον σου με γνώμονα το συμφέρον του παιδιούσου, που τελικά είναι το μόνο ανεύθυνο (πέρα από το ότι ήρθε σε λάθος σχέση).

Η ζωή συνεχίζεται και μπορεί να είναι εξίσου όμορφη και μετά από ένα αποτυχημένο γάμο.

Καλή Τύχη!!!

Παράθεση:
Σχόλιο # 65 από MethismenoKswtiko
Καλημέρα Παναγιώτη με πλησίασε έτσι όπως θα πλησιαζες και εσύ μία κοπέλα.Προφανώς με κοιτούσε ώρα και όταν βρήκε ευκαιρία και εγώ ήμουν μόνη μου ήρθε κάθισε δίπλα μου και κανονίσαμε να πάμε για ποτό.Διακοπές έκανα με διέφερε να περάσω καλά.το ένα έφερε το άλλο την βρήκαμε μεταξύ μας και αντί να είμαι με την παρέα μου και να ζω υπέροχα τις διακοπές μου κατέληξα να έχω σχέση..

Αρέσει στα μέλη blackraven, sakis141 και σε ακόμα 1 μέλος.

Amfitriti2017

# 71 στις 5/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 57 από panagiotismp90

πως γνωριστηκατε με τον αντρα σου; πως σε προσεγγισε;

Rapunzel89

# 72 στις 6/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ηρεμησε αρχικα. Διαβαζω ενα αγριμι... Δεν ηρθε και το τελος του κοσμου. Δωσε λιγο χρονο σε σενα και στο παιδι. Αποστασιοποιησου λιγο και απο τον ιδιο. Καλο θα σας κανει. Κ μετα βλεπεις τι γινεται κ αν επιμενεις τοσο πολυ να χωρισεις.

Souria

# 73 στις 6/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Μια κότα Στρούμπουλη ,μια κάτασπρη πουλάδα ,ξεκίνησε η τρελή μια βόλτα στη λιακάδα!!!Κι ένα μαύρο πετειναρι κικιρικού την κορταρει!!!Καραγκουνα κοτούλα!!!

Παράθεση:
Σχόλιο # 68 από Enikos

Τι κοται ειναφται βρε συ, που κυνηγανε ολακερο γκεκα?

MethismenoKswtiko

# 74 στις 6/9/2017
author
Ισως όλο αυτό μου δημιούργησε ένα θέμα με τα νεύρα μου.

MethismenoKswtiko

# 75 στις 6/9/2017
author
Δεν μπορω να κάθομαι και να μην κάνω τίποτα μου αρέσει η δουλειά θέλως να δουλεύω.να έχω λεφτά με το τσουβάλι να κάνω τα γούστα μου όπως τα έκανα και πριν

Enikos

# 76 στις 6/9/2017
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Ξωτικια!...

Οσο πας και μου θυμιζεις αεροσυνοδο...

Αρέσει στα μέλη 26-29-31, Paralia48 και σε ακόμα 2 μέλη.

Rapunzel89

# 77 στις 6/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Απ οτι καταλαβα δηλαδη εχεις δουλεια κ ειναι καλο αυτο. Αν παλι δεν εχεις κοιτα να βρεις η να ασχοληθεις με καποια επιχειρηση που διαβασα οτι εχετε. Στην καθημερινοτητα σου λοιπον ριξε το βαρος εκει κ στην συνηθισμενη φροντιδα,υποχρεωσεις κ δραστηριοτητες του παιδιου. Αυτο που κανουν ολες οι μαμαδες δηλαδη. Κ κοιταξε να κανεις κ συ τις δικες δραστηριοτητες κ να βρισκεσαι με τους φιλους σου. Στα λεω ολα αυτα γιατι ειναι τροποι για να χαλαρωσεις. Κατι που με τοσα νευρα κ ενταση στην ατμοσφαιρα αντιλαμβανεται το παιδι κ γινεσαι ακομα πιο μπουρλότο με τον αντρα σου. Δεν υπαρχει λογος καλη μου για λογομαχιες,τσακωμους κ εντονους καβγαδες. Ολα θελουν μια ταξη,ηρεμια κ ασφαλεια. Αν δεις πως με τον αντρα σου οτι με ολα αυτα κ παλι δεν μπορειτε να συνυρπαξετε ναι. Πηγαινε στους δικους σου. Κ εκει θα ερθεις αντιμετωπη με την μητερα σου κ παλι αλλα με τις μερες θα ηρεμησει. Κ κοιτα να μην της λες πολλα για ολη αυτη την κατασταση. Γνωμη οσα δικια κ να εχει,αν εχει το τι συμβαινει με σενα κ την οικογενεια σου δεν αφορα κανεναν. Μα κανεναν. Εκει λοιπον κοιτα να κοψεις πολλες συναναστροφες γυρω απο αυτο το θεμα. Οσο για τον αντρα σου... Ειλικρινα με τοση ενταση που τα γραφεις το πιο ουσιαστικο θεμα δεν καταλαβα ποιο ειναι μεταξυ σας. Σιγουρα φταις κ εσυ. Παντα φταινε κ οι 2. Κ δε νομιζω ουτε εκεινος να ξυπνησε μια μερα κ να εγινε ο ανθρωπος που περιγραφεις... Δωσε λιγο χρονο κ σε σενα κ στο παιδι κ μετα στην σχεση του μαζι του. Κ πιστεψε με θα ερθει κ η σωστη στιγμη οπου θα μιλησετε ηρεμα κ πολιτισμενα. Εκει πρεπει να κρατησεις τους τονους ηπιους κ χαμηλους για να βγει μια ακρη. Κ αφου επιμεινεις οτι κ παλι εκανες λαθος ναι να χωρισεις.

Rapunzel89

# 78 στις 6/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Απ οτι καταλαβα δηλαδη εχεις δουλεια κ ειναι καλο αυτο. Αν παλι δεν εχεις κοιτα να βρεις η να ασχοληθεις με καποια επιχειρηση που διαβασα οτι εχετε. Στην καθημερινοτητα σου λοιπον ριξε το βαρος εκει κ στην συνηθισμενη φροντιδα,υποχρεωσεις κ δραστηριοτητες του παιδιου. Αυτο που κανουν ολες οι μαμαδες δηλαδη. Κ κοιταξε να κανεις κ συ τις δικες δραστηριοτητες κ να βρισκεσαι με τους φιλους σου. Στα λεω ολα αυτα γιατι ειναι τροποι για να χαλαρωσεις. Κατι που με τοσα νευρα κ ενταση στην ατμοσφαιρα αντιλαμβανεται το παιδι κ γινεσαι ακομα πιο μπουρλότο με τον αντρα σου. Δεν υπαρχει λογος καλη μου για λογομαχιες,τσακωμους κ εντονους καβγαδες. Ολα θελουν μια ταξη,ηρεμια κ ασφαλεια. Αν δεις πως με τον αντρα σου οτι με ολα αυτα κ παλι δεν μπορειτε να συνυρπαξετε ναι. Πηγαινε στους δικους σου. Κ εκει θα ερθεις αντιμετωπη με την μητερα σου κ παλι αλλα με τις μερες θα ηρεμησει. Κ κοιτα να μην της λες πολλα για ολη αυτη την κατασταση. Γνωμη οσα δικια κ να εχει,αν εχει το τι συμβαινει με σενα κ την οικογενεια σου δεν αφορα κανεναν. Μα κανεναν. Εκει λοιπον κοιτα να κοψεις πολλες συναναστροφες γυρω απο αυτο το θεμα. Οσο για τον αντρα σου... Ειλικρινα με τοση ενταση που τα γραφεις το πιο ουσιαστικο θεμα δεν καταλαβα ποιο ειναι μεταξυ σας. Σιγουρα φταις κ εσυ. Παντα φταινε κ οι 2. Κ δε νομιζω ουτε εκεινος να ξυπνησε μια μερα κ να εγινε ο ανθρωπος που περιγραφεις... Δωσε λιγο χρονο κ σε σενα κ στο παιδι κ μετα στην σχεση του μαζι του. Κ πιστεψε με θα ερθει κ η σωστη στιγμη οπου θα μιλησετε ηρεμα κ πολιτισμενα. Εκει πρεπει να κρατησεις τους τονους ηπιους κ χαμηλους για να βγει μια ακρη. Κ αφου επιμεινεις οτι κ παλι εκανες λαθος ναι να χωρισεις.

sakis141

# 79 στις 6/9/2017
author
Ανδρας / 47 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Κορυδαλλός
Απαντήσεις: 57

Παράθεση:
Σχόλιο # 75 από MethismenoKswtiko
Δεν μπορω να κάθομαι και να μην κάνω τίποτα μου αρέσει η δουλειά θέλως να δουλεύω.να έχω λεφτά με το τσουβάλι να κάνω τα γούστα μου όπως τα έκανα και πριν

δηλαδή η ζωή ειναι μόνο γλέντια κ λεφτά με το τσουβάλι;δεν υπάρχουν άλλα πράγματα;αν γράψεις κατερίνα διδασκάλου άστεγος και πατησεις αναζητηση,θα δεις κ αλλες πτυχες της ζωής.θυμάσαι τι έκανε ο Γουίλ Σμιθ με την οικογένεια του στην Αντίπαξο;προσφορά στο σύνολο.

MethismenoKswtiko

# 80 στις 6/9/2017
author
Σίγουρα φταίω και εγώ.όταν γέννησα και στο έπειτα τον έβγαλα τον άντρα μου στην άκρη.βρε γλυκια μου βρε Καλή μου εγωνία συνέχιζα το βιολί μου ο γιος μου και μόνο ο γιος μου...φταίω φταίω και πολύ.περάσαμε πολλά σαν ζευγάρι πάρα πολλά
Επιλέξτε σελίδα: (1-11)
Σελίδες 12345678910Τελ.»
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.