Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Μετάνιωσα.σιχάθηκα,βαρέθηκα!

Επιλέξτε σελίδα: (1-11)
Σελίδες 12345678910Τελ.»

Rapunzel89

# 81 στις 6/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Χαλαρωσε κ ασε κ τον ιδιο να χαλαρωσει. Να ηρεμησετε γενικα... Δεν χαλαει ετσι ενα σπιτι. Τουλαχιστον προσπαθησε προς το παρον ετσι κ μετα βλεπετε... Ειναι κριμα! Δεν μπορει να μην αγαπιεστε...

MeniosLeme

# 82 στις 6/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

πωπω φιλε 26-29   τα λεγες! δε μελεταγες κανα εκατομμυριο! εστω τιποτα πιτογυρα!

Enikos

# 83 στις 6/9/2017
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102
'Aρεσαν+: 0%

Εισαι μεγαλος Σατανας συναδελφε...

Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από 26-29-31

Εμενα μου θυμιζει το αλλο μεγαλο τρολλ που περασε απο εδω την ΤΙΤΟΥΚαι πλησιαζουν οι μερες,που θα εμφανιστει και αλλο κελεπουρι,

Σε 2 ημερες,στην εβδομη σελιδα πανω κατω,θα της εχει ζητησει συγνωμη,και θα ξεκινησουνε βιον ανθοσπαρτον εκ νεου

Αρέσει στα μέλη 26-29-31, ZHLIASOY

silencee

# 84 στις 7/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

...έβαλα την όπισθεν κι ήρθα εδώ να  πω πως ο Κάλχας ζει ανάμεσά μας...τι χρηζμός ήταν αυτός που έδωσες?

Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από 26-29-31

Εμενα μου θυμιζει το αλλο μεγαλο τρολλ που περασε απο εδω την ΤΙΤΟΥΚαι πλησιαζουν οι μερες,που θα εμφανιστει και αλλο κελεπουρι,

Σε 2 ημερες,στην εβδομη σελιδα πανω κατω,θα της εχει ζητησει συγνωμη,και θα ξεκινησουνε βιον ανθοσπαρτον εκ νεου

achinos

# 85 στις 7/9/2017
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762

το ίδιο είναι;

μα δε βαριέται;

26-29-31

# 86 στις 7/9/2017
author
Ανδρας / 59 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 3.722

Οπου ναναι θα τα ξαναφτιαξουνε,και θα βαλει αλλο θεμαΝα ακουσω γνωμες για το επομενο θεμα!!!

Αρέσει στο μέλος Enikos

Red_October

# 87 στις 7/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 85 από achinos

το ίδιο είναι;

μα δε βαριέται;

Αν είναι καρατρόλ τότε σίγουρα βαριέται που ζει

sAvArA

# 88 στις 7/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Η θεματοθετρια

ειναι συντετριμμενη...

Αρα δεν εχει εαυτογνωσια.

Τωρα αν καθε συντετριμμενος 

που δεν γνωριζει τον εαυτο του

και βαζει "θεμα" ε δ ω ,

αν ειναι ο ι δ ι ο ς ή οχι... 

να πω την αληθεια μου

δε με νοιαζει.

(Οι εκφανσεις της συντριβης με κανουν να σκεπτομαι ξερω γω τα δικα Μου..)

Ετσι εαυτοεξυπηρετουμαι 

γραφοντας ε δ ω 

και οι θεματοθετες

ανεξαρτητως νικ με διευκολυνουν.

Enikos

# 89 στις 7/9/2017
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Δεν μπορω να κανω προβλεψη.

Ειναι τσαμπιονς λιγκ κατηγορια.

Παράθεση:
Σχόλιο # 86 από 26-29-31

Οπου ναναι θα τα ξαναφτιαξουνε,και θα βαλει αλλο θεμαΝα ακουσω γνωμες για το επομενο θεμα!!!

Αρέσει στα μέλη ZHLIASOY, 26-29-31 και σε ακόμα 1 μέλος.

MethismenoKswtiko

# 90 στις 7/9/2017
author
Γυναίκα / 31 / Παντρεμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 28
Προσπαθώ να βρω τον εαυτό μου και δυστυχώς δεν μπορώ. Δεν ξέρω πως να κάνω τα πράγματα όπως ήταν και πριν δεν ξέρω πως να μας φέρω Κοντά δεν ξέρω πως να με ηρεμήσω πως να κουμαντάρω το παιδί μου.Νιώθω πολύ άσχημα

Enikos

# 91 στις 7/9/2017
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Βρε η μανα σου, ηρεμησε λιγακι?

Η σε εχει ακομα για Αζερμπαιτζαν?

Παράθεση:
Σχόλιο # 90 από MethismenoKswtiko

Προσπαθώ να βρω τον εαυτό μου και δυστυχώς δεν μπορώ. 

Αρέσει στο μέλος ZHLIASOY

IM____

# 92 στις 7/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 49 από MethismenoKswtiko
Έχει μια αρκετά αξιόλογη δουλειά και αρκατά κερδοφόρα για την Ελλάδα του 2017 είμαστε στα πούπουλα μπορώ να πω..Αν πω ότι από αυτόν τον άνθρωπο μου έχει λείψει κάτι θα είμαι αχαριστη...Με τον ερχομό του παιδιού εκεί κλονιστικαν όλα...Γενικά σαν ζευγάρι είχαμε πολέμους από την μία ή μητέρα μου "δεν είναι του κύκλου μας ειναι ντροπή για εμάς" από την άλλη οι δικοί του ο πατέρας του...Θεέ μου άνθρωπος να μην μπει σε τέτοια οικογένεια πολύ κακός άνθρωπος...μας έβαζε λόγια και έφερνε την πρώην του άντρα μου στα Πόδια μας...Ο άντρας μου αντιδρούσε..Δεν ξέρω δεν ξερω έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου η φλόγα έχει σβήσει...νιώθω άσχημα νιώθω να πνίγομαι...Είμαι ηλιθια είμαι ηλιθια το ξέρω...Έχω ένα υγιέστατο παλικαράκι..Και αντί να κάνω κάτι για αυτον για εμένα για εμάς...κάθομαι και κλαίω την μοίρα μου..Ζούσα πάντα μια ζωή γεμάτη γέλιο,τρελα..Μια ζωή όμορφη κομμένη και ραμμένη στα δικά μου γούστα... Είμαι ανωριμη...Μου έχω όμως εμπιστοσύνη και ξέρω ότι τώρα έπεσα...Αλλά θα ξανά σηκωθώ...Έχω τον γιο μου δεν μου επιτρέπεται να κάνω πίσω...Θα βγάλω διαζύγιο θα παλέψω να είναι ήρεμο θα εξασφαλισω την ψυχική ηρεμία του γιου μου...Με κάθε κόστος!

Για την ψυχική ηρεμία του παιδιού, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ψυχική ηρεμία της μαμάς...

MethismenoKswtiko

# 93 στις 7/9/2017
author
Το ξέρωΠου έφτασα εγώ,εγώ που έλεγα θα κάνω μια καλή οικογένειαΠότε μην κοροϊδεύεις τον διπλανό σου ίσως έρχονται χειρότερα για την γούνα σου.Δεν μπορώ να εξηγήσω στον εαυτό μου το γιατί γίνανε τα πράγματα έτσι

IM____

# 94 στις 8/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 93 από MethismenoKswtiko
Το ξέρωΠου έφτασα εγώ,εγώ που έλεγα θα κάνω μια καλή οικογένειαΠότε μην κοροϊδεύεις τον διπλανό σου ίσως έρχονται χειρότερα για την γούνα σου.Δεν μπορώ να εξηγήσω στον εαυτό μου το γιατί γίνανε τα πράγματα έτσι

Όλα ποια να τα εξηγήσουμε; Ας αφήσουμε και ορισμένα πράγματα με τη μαγεία του ανεξήγητου!

Άλλωστε, τι νόημα θα είχε η ζωή αν όλα ήταν καλά; Καλή οικογένεια, καλός σύντροφος, καλό παιδί, καλό κορίτσι κι εσύ. Κάποια στιγμή θα τα βαριόσουν και θα ήθελες να ξεφύγεις από τη ρουτίνα. Ενώ τώρα, υπάρχουν και οι συζυγικοί καβγάδες και το παιδί που δεν ήθελες και όλα τα όμορφα παρελκόμενα.

Αμάν ποια, όλα θέλουμε να τα έχουμε υπό έλεγχο!

Rapunzel89

# 95 στις 8/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ξωτικο, το πρωτο που πρεπει να κανεις ειναι να χαλαρωσεις, να ηρεμησεις. Για να κρατηθουν οι τονοι ηπιοι κ να υπαρχει μια ισορροπια κ ψυχραιμια. Υπαρχει κ ενα παιδι που ειναι δεκτης ολων αυτων. Σεβαστειτε το βρε παιδια. Σε εχει κατακλυσει ο θυμος, η οργη και η απελπισια κ σου βγαινουν σε νευρα. Ενα-ενα θα τα παρεις λοιπον κ θα ηρεμησεις κ τον εαυτο σου κ το παιδι κ μετα κ στο σπιτι δεν θα υπαρχει τοση ενταση. Τροποι υπαρχουν, ανεφερα ηδη καποιους...Και η ωρα για απολογισμους...το ,πως εγιναν ετσι τα πραγματα","δεν ηθελα κατι τετοιο" κλπ το αφηνεις στην ακρη...προς το παρον. Ηρεμηστε,φτιαξε μια ικανοποιητικη ατμοσφαιρα με ανασφαλεια για το παιδι κ συνυρπαξης για εσας κ βλεπεις...Βημα-βημα! Οχι ολα μαζι...

Enikos

# 96 στις 8/9/2017
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Δεσποινις, ειστε αδικη!

Ολοι με το πολυυυ μαλακο το παμε!

Ειδατε καμια ασχημονια?

Ερωτω.

Παράθεση:
Σχόλιο # 95 από Rapunzel89

Σεβαστειτε το βρε παιδια. 

MethismenoKswtiko

# 97 στις 9/9/2017
author
Δεν μπορούμε να τα βρούμε αναμεταξύ μας δεν μπορούμε με τίποτα.κάπου έχασα το παιχνίδι μαζί του.φταίω και εγώ φταίω τον άντρα μου τον έκανα πέρα με τονα χειρότερο τρόπο,φταίω το ξέρω ότι φταίω

Mileni

# 98 στις 9/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 95 από Rapunzel89
Ηρεμηστε,φτιαξε μια ικανοποιητικη ατμοσφαιρα με ανασφαλεια για το παιδι κ συνυρπαξης για εσας κ βλεπεις...Βημα-βημα! Οχι ολα μαζι...

Αν ''ακούγαμε'' και τι γράφουμε...

Rapunzel89

# 99 στις 9/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Οκ,φταις λαθος σου. Απο δω κ περα τι γινεται?! Το να σου πω κ γω οπως κι αλλοι να σηκωθεις να φυγεις μια κ καλη ειναι το πιο ευκολο. Κ να σου πω τι θα επακολουθησει? Τσακωμοι,καβγαδες,διαφωνιες μεταξυ σας κ σογιων μετεπειτα, μετακομισεις, ισως δικαστηρια κ εξοδα κ μεσα σε οοολα στη μεση θα υπαρχει ενα παιδι που θα παιρνει ολα σας τα συναισθηματικα "σκουπιδια" κ θα ειναι μπαλακι. Το να κατσεις να διορθωσετε τα πραγματα ειναι το πιο δυσκολο κ μαγκιορικο. Ετσι ανοιγουν κ κλεινουν σπιτια?! Γι αυτο παμε κατα διαολου. Γιατι δεν ξερουμε τι θελουμε κ ως επι το πλειστον αυτα που κανουμε τα κανουμε χωρις ενα γιατξ απο πισω. Αν μου ελεγες οτι υπαρχει βια,οποιαδηποτε μορφη εθισμου κλπ θα σου ελεγα χθες να ειχες παει σε δικηγορο. Υπαρχει κατι τετοιο? Εσεις σφαζεστε σαν τα κοκορια ναι μεν για λογους αλλα για μαλ...ιες λογους για μενα (αυτο ειναι μαλλον το δικο μου κριτηριο αντοχης). Κ επειδη δεν σε χωνευει ο πεθερος πρεπει να χεις την αποδοχη του? Ο αντρας σου ΑΝ συμμετεχει σε αυτο ειναι -1 για μενα κ προσθεσε ακομα εναν λογο στο μελλοντικο κ πιθανο διαζυγιο. Η μανα σου τι την αφορα το τι κανεις? Τι καθεσαι κ τα λες?! (δυστυχως κλασικο μοτιβο ελληνικης οικογενειας που οταν παντρευεσαι καποιον παντρευονται κ τα σογια μαζι κ αυτο τα λεει ολα). Για μενα η οικογενειακη θαλπωρη εχει να κανει με την προστασια κ την τρυφεροτητα αλλα χωρις να λειπει κ η αντικειμενικοτητα στις αποψεις των δικων μου για το τι εκανα λαθος η οχι εγω απ την πλευρα μου-οποτε δεν μιλαμε για νταντεμα αλλα για μια υγιη κ ενηλικη αντιμετωπιση. Οχι να σε βλεπουν ετσι,αγριμι,κ να σ λεει βγαλτα περα μονη σου. Χαιρω πολυ! Μια χαρα ξερουμε να ριχνουμε λαδι στη φωτια κ να κανουμε τον αλλον χειροτερα απ οτι ειναι. Να τον καλμαρουμε κ να τον κανουμε να νιωσει ομορφα ειναι το θεμα.Να τον βοηθησουμε ουσιαστικα. Να "αλαφρυνει". Ορια δεν υπαρχουν ωστε να βαλεις? Οταν κλεινει η πορτα του σπιτιου οσα ατομα συμπεριλαμβανονται μεσα αυτη ειναι κ η οικογενεια σου. Τα εν οικω μη εν δημω... Εσυ παντρευτηκες αυτο τον ανθρωπο, οχι η μανα σου κ ο καθε αλλος, εσυ τον ξερεις καλυτερα, εσυ εχεις σχεση μαζι του, εσυ τον ζεις... Ηταν επιλογη σου. Συνειδητα η οχι ηταν. Σεβασου την κ ειτε προσπαθησε για αυτη ειτε αποχωρησε...αλλα με τροπο. Οπου μεσα σε αυτον θα υπαρχει σεβασμος κ αξιοπρεπεια κ μεσα σου θα νιωθεις γεματη κ οτι προσπαθησες.Ναι προς το παρον φυγε για το πατρικο σου αν υπαρχει ενταση κ με το παραμικρο λογομαχεις μαζι του κ πιθανοτητα να γινεται ακομα πιο χειροτερο. Κ αν κατσεις μην δινεις σημασια. Μην κανεις πολλους διαλογους μαζι του κ γινει χειροτερο κ συνεχισε την καθημερινοτητα σου κανονικα με την δουλεια σου, τις υποχρεωσεις του παιδιου κ του σπιτιου κ οσα κανεις κ στη ζωη σου με ενδιαφεροντα που εχεις κ τον κυκλο σου . Ασε λοιπον λιγο καποιες μερες να περασουν κ θα ηρεμησει κι αυτος κ θα ερθει η στιγμη που μιλησετε. Σε μια βδομαδα, σε 2, σε 3? Σε 1 μηνα?! Θα ερθει. Αλλα μεχρι τοτε σκεψου τι θελεις... Μια οικογενεια που στον θυμο σου επανω, τωρα δλδ, για την ζωη που ειχες κ π ισως σ λειπει κ για το νεαρο της ηλικιας σου κρινεις πως δεν θελεις πια κ ηταν μεγαλο λαθος? Γιατι στο τονιζω...ισως τωρα το κρινεις ετσι, εν βρασμω ψυχης που λεμε. Η μια οικογενεια που για να την κανεις μια πτυχη σου την ηθελε κ ξεκινησε με ομορφα συναισθηματα κ στιγμες κ μπορει να διορθωθει? Δεν μπορει να μην αγαπιεστε κ να μην ησασταν εστω μια μερα καλα. Ουτε κι αυτος πιστευω οτι ειναι το τερας που παρουσιαζεις. Σε παντρευτηκε-δε νομιζω οτι δεν σε αγαπαει δλδ. Κ κανενας ανθρωπος δεν ξυπναει ετσι, οργισμενος. Οπως κ συ επισης αλλα κ εκεινος. Δες τους λογους λοιπον, τα προβληματα σας, σκεψου, βρες λυσεις κ ορια κ οταν κατσει να συζητησετε πες τα. Να τον ακουσεις κ εκεινον ομως. Διαλογος κ επικοινωνια λεγεται. Κ οοοταν τα κανεις ολα αυτα κ δεις οτι δεν ανταποκρινεται, δεν θελει βρε αδερφε, ολα οκ κ προχωρας παρακατω. Εγω ετσι ξερω οτι γινεται... Οσο για τους υπολοιπους σχολιαστους στις δικες μου απαντησεις-αποψεις... παιδια ειναι η αποψη μου. Αν δεν σας αφορα πολυ ευγενικα μην την βλεπετε. Καλη τυχη ξωτικο!

MethismenoKswtiko

# 100 στις 9/9/2017
author
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου! Μακάρι να ήσουν κοντά μου,μακάρι! Πόσο δίκαιο έχεις θεέ μου.Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Αυτός ο άνθρωπος έκανε πολύ υπομονή μαζί μου.Παράτησε την ζωή του στην Ελβετία για να έρθει ξανά Ελλάδα πίσω στην άθλια ζωή που του δημιουργούσε ο πατέρας του.Απλά δεν ξεκολλάει από εκείνους πλέον και εγώ δεν τους θέλω στην ζωή μας μέσα μαλωνουμε πάντα για άλλους λόγους πότε ακόμα μέχρι στιγμής για δικό μας
Επιλέξτε σελίδα: (1-11)
Σελίδες 12345678910Τελ.»
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.