Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Μετάνιωσα.σιχάθηκα,βαρέθηκα!

Επιλέξτε σελίδα: (1-11)
Σελίδες 12345678910Τελ.»

Rapunzel89

# 101 στις 9/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Λογω τσακωμων δημιουργειται χασμα και χωνονται κ οι δικοι του...να τον παρηγορησουν. Οπως η δικη σου η μητερα ετσι και οι δικοι του.Κανε μια σοβαρη προσπαθεια κ μην τα τιναξεις ολα στον αερα... Για εσενα πρωτα κ για το παιδακι σου,για την οικογενεια σου. Σκεψου τα λαθη σας,βρες λυσεις κ μιλησε του. Αφου ηρεμησετε οντως πραγματικα. Γιατι τωρα εισαι χαμενη. Ενα-ενα... Κ αν δεν ανταποκριθει η γινονται τα ιδια κανε αυτο που θελεις. Μην μεινεις στασιμη. Μην παρακαλεσεις,μην πεσεις.Ελπιζω να μπεις μετα απο λιγο καιρο κ να μας πεις πως εισαι καλα.

MethismenoKswtiko

# 102 στις 9/9/2017
author
Γυναίκα / 31 / Παντρεμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 28
'Aρεσαν+: 0%
Μακάρι να γίνουν όλα καλάΜακάρι να κάνει πίσω και να με καταλάβει και να με ακούσειΔεν θέλώ να συμβιβαστώ με πολλά δικά του πράγματα και δεν το καταλαβαίνειΕίναι τοξικός άνθρωπος γιατί όλο τα ίδια και τα ίδια δεν τα αφήνει πίσω δεν ηρεμεί δεν καταλαβαίνέί

Rapunzel89

# 103 στις 10/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Να συμβιβαστείς μονο με πραγματα που αντικειμενικα δεν κανουν κακο στην οικογενεια σας κ σε εσας τους ιδιους.Δεν μου προσδιοριζεις επακριβως γιατι τον λες τοξικο... Με επιχειρηματα να του τα τοποθετησεις ολα οταν γινει η κουβεντα που πρεπει να γινει μεχρι τοτε σιγη υχθιος για να ειναι το κλιμα στο σπιτι ηρεμο.Εχεις σκεφτει να πας να μιλησεις σε καποιον συμβουλο? Αν γινεται πολυ καιρο ολο αυτο το μεταξυ σας δεν ειναι κακο. Κ αν θελησει να συμμετεχει κ ο ιδιος καποια στιγμη θα ηταν πολυ καλο. Απλα σαν ενδεχομενο το αναφερω... Καποιες φορες βοηθαει πολυ.

MethismenoKswtiko

# 104 στις 10/9/2017
author
Σημερα με πήρε τηλέφωνο για να καταλήξει να μιλάει ξανά για την μάνα μου,και ότι είναι ότι να ναι και άλλα τέτοια,με έφτασε σε σημείο να έχω νεύρα στα καλά του καθουμενου.τα Οποίο νεύρα με την συμπεριφορά μου τα έβγαλα στο παιδί μου.δεν μου κάνει καλό το καταλαβαίνω

Rapunzel89

# 105 στις 11/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Στην θεση σου δεν θα ανταποκρινομουν σε οτι κ αν μου ελεγε κ οσο κι αν με μπριζωνε. "Δεν ειμαι σε θεση να το συζητησω αυτη τη στιγμη...προς το παρον".. Αυτο να απαντας απο δω κ περα μεχρι να ηρεμησετε. Βαζεις ορια ετσι αλλα χωρις να αναιρεις τα προβληματα. Κ χωρις να τον αγνοεις. Πρεπει να ξαναγινει μια προσπαθεια αρχικα ωστε να υπαρξουν συνθηκες σεβασμου. Γιατι μεταξυ σας καπου χαθηκε. Μην γινει χειροτερο. Κ οταν υπαρξουν θα κανετε κ σωστα εναν σοβαρο διαλογο αφου τα εχεις σκεφτει ομορφα...

MANTI_10

# 106 στις 11/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Αυτο που βλεπω ειναι δυο εγωιστες και ειδικα εσυ γιατι... Εσυ εισαι μανα... Τους ενδιαφερει μονο η προσωπικη τους ζωη η ελευθερια τους και η κοντρα τουσ

εκανες ενα λαθος..Οκ...Αντι να το φτιαξεις συνεχιζεις να κανεις κι αλλα πισω απο ενα...Δεν ξερω τι να κανω... Να μεγαλωσεις ; Πως σου φαινεται ;

MethismenoKswtiko

# 107 στις 11/9/2017
author
Καλημέρα με υγεία.Έχετε δίκαιο σε ότι μου λέτεΘα προσπαθήσω πρεπει να προσπαθήσω αλλά δεν μπορώ ρε κορίτσια να κλείσω το στόμα μου όταν ακούω συνεχώς (ο γιος σου) (το μαλακισμενο σου) (πίσω από τον ήλιο να πατε) (να πεθάνετε) και άλλα τέτοια δεν μπορώ εκεί αντιδραω πολύ άσχημα.και φυσικά το ορκιστικα στο παιδί μου ότι αν μας ξανά δημιουργήσει πρόβλημα μέσα στο σπίτι με φωνές η να θέλει να ξεκινήσει ριγκ αναμεταξύ μας έχω πάρει τηλέφωνο την αστυνομία αμέσως. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο δεν μπορώ να πάρω τον γιο μου και να φύγω θα βγουν πολλά εναντίον μου κάνοντας τέτοια κίνηση

Rapunzel89

# 108 στις 11/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ειναι πολυ θυμωμενος. Οπως κ εσυ, αν και απ οτι καταλαβαινω εσυ καπως ηρεμησες περισσοτερο. Αν ειναι ετσι οπως τα περιγραφεις στο τελευταιο σου μηνυμα πηγαινε καποιες μερες στους δικους σου. Αφησε του ενα σημειωμα, γιατι απο τηλ κ μνμτ αστο θα τσακωθειτε παλι. Μεσα σε αυτο πες του οτι ειναι για λιγες μερες μεχρι να ηρεμησετε. Κ οτι θελει να σε παιρνει η κ να βλεπει το παιδι. Να το πηγαινεις η κ να ερχεται να το βλεπει,εξω σε παρκο. Σε ουδετερο μερος. Μπορεις να το κανεις?Να σε ρωτησω... 1) Ποσο διαστημα ειναι που ειστε ετσι? Κ κυριως μιλατε ετσι μεταξυ σας?2)Γιατι λες οτι αν φυγεις γενικα θα εχεις θεμα? Τι εχει εναντιον σου?

MethismenoKswtiko

# 109 στις 11/9/2017
author
Δεν έχει κάτι εναντίον μου αλλά πραγματικά τον φοβάμαι τον άνθρωπο αυτόν εχει περίεργο ιστορικό η οικογένεια του και το έμαθα πολύ αργότερα ήμουν έγκυος και δεν μπορούσα να κάνω κάτι τι να έλεγα? Μάνα έμπλεξα??? Θεέ μου θέλω να ανοίξει η γη να με καταπιεί

MethismenoKswtiko

# 110 στις 11/9/2017
author
Ισως είναι θεοσταλτη τιμωρία επειδή φέρθηκα άσχημα σε έναν άνθρωπο που μου φέρθηκε καλά Του είχα κάνει κακό στην στρατιωτική του καριέρα και τον παράτησα ενώ αυτός ετοίμαζε μελλον για εμάς. Οι κατάρες της αδερφής του ίσως ακούστηκαν. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ δε ξέρω

IM____

# 111 στις 11/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 110 από MethismenoKswtiko
Ισως είναι θεοσταλτη τιμωρία επειδή φέρθηκα άσχημα σε έναν άνθρωπο που μου φέρθηκε καλά Του είχα κάνει κακό στην στρατιωτική του καριέρα και τον παράτησα ενώ αυτός ετοίμαζε μελλον για εμάς. Οι κατάρες της αδερφής του ίσως ακούστηκαν. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ δε ξέρω

https://www.youtube.com/watch?v=K_SDaaAhPY8

Rapunzel89

# 112 στις 11/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Μην μπλεκεις το παρελθον με το μελλον. Απ οτι καταλαβα το ατομο που αναφερεις ειναι καποιο αλλο προσωπο οπου δεν πηγε πολυ καλα το μεταξυ σας. Τα χεις κανει σκατουλες. Χαχα Καταρες κ βλακειες. :Ρ Χαλαρωσε! Σου ειπα τι να κανεις οταν βλεπεις οτι ερχεστε σε συγκρουρη. Να τις αποφευγεις οταν πανε να δημιουργηθουν. Αν ξεκινουν απ τον ιδιο αν εισαι στο ιδιο σπιτι να πηγαινεις σε αλλον χωρο η καπου εξω με το παιδι. Κ αν ειναι απο το τηλ να του λες οτι δεν μπορεις να του απαντησεις εκεινη την στιγμη. Καντο 2-3 φορες. Οσο χρειαστει δηλ. κ θα βρισκει τοιχο. Οτι δεν περναει αυτος ο τροπος αντιμετωπισης κ οταν ερθει η στιγμη θα μιλησετε. Πρεπει ν; ξαναβρεθει ο σεβασμος πρωτα μεταξυ σας κ μετα να μιλησετε ανοιχτα κ πολιτισμενα. Αφου δωσεις χωρο κ χρονο κ αφου εχεις σκεφτει τα πραγματα σωστα θα γινει. Θα παρει ισως περισσοτερο καιρο απο αλλους αλλα θα γινει. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ.Προς το παρον ασχολησου κ συ με κατι. Ολη την ημερα να χανεις την ενεργεια σου στο οτι τρωγεστε απορω πως αντεχεις.

Rapunzel89

# 113 στις 11/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Αν θελεις στειλε μου προσωπικο μηνυμα καλυτερα...

kostan1972

# 114 στις 11/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

το κείμενο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχανίζει ακατάπαυστα

Παράθεση:
Σχόλιο # 111 από IM___

https://www.youtube.com/watch?v=K_SDaaAhPY8

kostan1972

# 115 στις 11/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

με κούρασες.

κοίτα το παιδί σου και μην ασχολείσαι τόσο πολύ με τον εαυτό σου στην παρούσα φάση. Όταν ξεκαθαρίσεις, βλέπουμε...

Παράθεση:
Σχόλιο # 109 από MethismenoKswtiko
Δεν έχει κάτι εναντίον μου αλλά πραγματικά τον φοβάμαι τον άνθρωπο αυτόν εχει περίεργο ιστορικό η οικογένεια του και το έμαθα πολύ αργότερα ήμουν έγκυος και δεν μπορούσα να κάνω κάτι τι να έλεγα? Μάνα έμπλεξα??? Θεέ μου θέλω να ανοίξει η γη να με καταπιεί

MethismenoKswtiko

# 116 στις 11/9/2017
author
... Με κούρασες...Υπεροχοοο για μια κοπέλα που είναι σε μια δύσκολη κατάσταση! Συμπαθέστατος!

MethismenoKswtiko

# 117 στις 11/9/2017
author
Θα το ήθελα πολύ να μιλήσουμε ινμποξ αλλά είμαι με δοκιμαστική συνδρομή και δν μπορώ να σου στείλω!

kostan1972

# 118 στις 12/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

δεν προσπάθησα ποτέ να γίνω συμπαθής σε αγνώστους.

Εσύ προσπάθησε να συμπαθήσεις τον εαυτό σου.

Παράθεση:
Σχόλιο # 116 από MethismenoKswtiko
... Με κούρασες...Υπεροχοοο για μια κοπέλα που είναι σε μια δύσκολη κατάσταση! Συμπαθέστατος!

Red_October

# 119 στις 12/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 118 από kostan1972

δεν προσπάθησα ποτέ να γίνω συμπαθής σε αγνώστους.

Εσύ προσπάθησε να συμπαθήσεις τον εαυτό σου.

Και να το προσπαθείς αν δεν βγαίνει στον άλλον η συμπάθεια απλώς δεν το μπορείς

marie_la_journaliste

# 120 στις 13/9/2017
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πεύκα
Θέματα: 23
Απαντήσεις: 670

μπορεις απλα να σκοτωσεις το παιδι σου!

θα σου λεγα να σκοτωσεις το παιδι για να μπορεις να κυκλοφορεις ως το ξημερωμα στα μπιτσομπαρα...αλλα απο τη μια μαλλον αυτο δε μπορεις να το κανεις απο την αλλη τα μπιτσομπαρα ηρθε ο σεπτεμβρης και κλεινουν σιγα σιγα... εχεις δυο προοπτικες να βαλεις καποιον αλλο να σκοτωσειι για σενα το μικρο...η να το δεχτεις, να το αγαπησεις επιτελους και να παψεις να το βλεπεις σαν εμποδιο στην ευτυχια σου...αλλωστε εισαι 25. στα 30 θα αρχισεις να καταλαβαινεις οτι τα μπιτσομπαρα ειναι γεματα μαλακες και δε θα σε τραβαει πια αυτου του ειδους η διασκεδαση...θα βλεπεις το παιδι σου να μεγαλωνει και θα το χαιρεσαι...θα λες ημουν ηλιθια...αυτα τα χρονια ειναι τα πιο βασικα δωστου βασεις σωστες χωρισε το μπαμπα ...το διαζυγιο βγαινει πλεον αυτοματα μετα απο δυο χρονια...αν σου αρνηθει κατι  ζητα συγνωμη απο τη μαμα σου και παρε οση βοηθεια σου δινουν τωρα πριν ειναι αργα..ακομα κι αυτους δε θα τους εχεις για παντα...μπορει αυριο κατι να γινει και να τους χασεις! μη χανεις πολυτιμο χρονο απο τη ζωη σου! και επιτελους αν και μικρη ωριμασε! η αποφαση σου να φερεις στον κοσμο ενα παιδι ενω θα μπορουσες να το ριξεις ηταν γενναια και ο θεος ...το συμπαν ...οτι πιστευεις τελος παντων θα σε βοηθησει να το μεγαλωσεις...στο χερι σου ειναι αν θα το κανεις οπως οπως η σωστα! φιλια πολλα! να προσεχεις

Αρέσει στα μέλη blackraven, MethismenoKswtiko και σε ακόμα 1 μέλος.
Επιλέξτε σελίδα: (1-11)
Σελίδες 12345678910Τελ.»
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.