Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Μετάνιωσα.σιχάθηκα,βαρέθηκα!

Επιλέξτε σελίδα: (1-11)
Σελίδες Αρχική«234567891011

Enikos

# 121 στις 13/9/2017
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102
'Aρεσαν+: 0%

Αγαπητη Μαγι...

Πως και απο τα στεκια των Ολυμπιων?

Να ερχεσαι πιο συχνα...

Εισαι η χαρα των τγολακιων...

Μαζι με την Δεσποινιδα Γαπουνζελ...

Για να μην ειμαι αδικος.

Παράθεση:
Σχόλιο # 120 από marie_la_journaliste

μπορεις απλα να σκοτωσεις το παιδι σου!

θα σου λεγα να σκοτωσεις το παιδι για να μπορεις να κυκλοφορεις ως το ξημερωμα στα μπιτσομπαρα...αλλα απο τη μια μαλλον αυτο δε μπορεις να το κανεις απο την αλλη τα μπιτσομπαρα ηρθε ο σεπτεμβρης και κλεινουν σιγα σιγα... εχεις δυο προοπτικες να βαλεις καποιον αλλο να σκοτωσειι για σενα το μικρο...η να το δεχτεις, να το αγαπησεις επιτελους και να παψεις να το βλεπεις σαν εμποδιο στην ευτυχια σου...αλλωστε εισαι 25. στα 30 θα αρχισεις να καταλαβαινεις οτι τα μπιτσομπαρα ειναι γεματα μαλακες και δε θα σε τραβαει πια αυτου του ειδους η διασκεδαση...θα βλεπεις το παιδι σου να μεγαλωνει και θα το χαιρεσαι...θα λες ημουν ηλιθια...αυτα τα χρονια ειναι τα πιο βασικα δωστου βασεις σωστες χωρισε το μπαμπα ...το διαζυγιο βγαινει πλεον αυτοματα μετα απο δυο χρονια...αν σου αρνηθει κατι  ζητα συγνωμη απο τη μαμα σου και παρε οση βοηθεια σου δινουν τωρα πριν ειναι αργα..ακομα κι αυτους δε θα τους εχεις για παντα...μπορει αυριο κατι να γινει και να τους χασεις! μη χανεις πολυτιμο χρονο απο τη ζωη σου! και επιτελους αν και μικρη ωριμασε! η αποφαση σου να φερεις στον κοσμο ενα παιδι ενω θα μπορουσες να το ριξεις ηταν γενναια και ο θεος ...το συμπαν ...οτι πιστευεις τελος παντων θα σε βοηθησει να το μεγαλωσεις...στο χερι σου ειναι αν θα το κανεις οπως οπως η σωστα! φιλια πολλα! να προσεχεις

Αρέσει στα μέλη ZHLIASOY, marie_la_journaliste και σε ακόμα 1 μέλος.

Rapunzel89

# 122 στις 13/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Ρε συ Ενικε, τι προβλημα εχεις εσυ με τις αποψεις των αλλων?! Σε καθε μου απαντηση θα εισαι απο πισω?! Την μια αν ειναι μεγαλη κ την αλλη για το περιεχομενο της?! Σου ζητησα εγω να μου επιβραβευεις η να μου κρινεις τις αποψεις μου?!Ασχολησου σε παρακαλω με κατι αλλο. Οπως δεν ασχολουμαι κ γω προσωπικα μαζι σου.Πηξαμε στις ειρωνιες κ στις μαλακιες μου φαινεται.Ντροπη κ για την (πραγματικη) ηλικια σου.

MiltosRNLI1930

# 123 στις 13/9/2017
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.582

Μα τι λετε Μανδαμ !

Δεν φτανει που σηκωνει ολο το βαρος των απαντησεων θα του τη βγουμε κι'απο πανω !

Παράθεση:
Σχόλιο # 122 από Rapunzel89
Ρε συ Ενικε, τι προβλημα εχεις εσυ με τις αποψεις των αλλων?! Σε καθε μου απαντηση θα εισαι απο πισω?! Την μια αν ειναι μεγαλη κ την αλλη για το περιεχομενο της?! Σου ζητησα εγω να μου επιβραβευεις η να μου κρινεις τις αποψεις μου?!Ασχολησου σε παρακαλω με κατι αλλο. Οπως δεν ασχολουμαι κ γω προσωπικα μαζι σου.Πηξαμε στις ειρωνιες κ στις μαλακιες μου φαινεται.Ντροπη κ για την (πραγματικη) ηλικια σου.

Αρέσει στα μέλη ZHLIASOY, 26-29-31 και σε ακόμα 2 μέλη.

Enikos

# 124 στις 13/9/2017
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Αν εχουμε καταλαβει ολοι Δεσποινις...ειμαστε σε ενα φορουμ.

Φορουμ λεγεται ο χωρος στον οποιο δημοσιως, γινονται συζητησεις-σχολια, χωρις ιδιωτικες προσκλησεις.

Ολο αυτο που περιγραφετε ισχυει για το ΚΤΕΛ και για το Μετρο, μεταξυ συνεπιβατων, οι οποιοι δεν εκφραζονται δημοσιως..

Ειρωνια και μαλακια, τολμω να πω οτι ειναι το να μην ξερουμε που βρισκομαστε.

Οσο για την ενδροπη, μισο να ενδραπω...

Παράθεση:
Σχόλιο # 122 από Rapunzel89

Αρέσει στα μέλη ZHLIASOY, Eliana_1986 και σε ακόμα 1 μέλος.

Enikos

# 125 στις 13/9/2017
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Τα βλεπετε Μαστορα μου καταστασις?

Μετα σου λενε οτι δεν ειναι σπασμενα τα νεβρα τους.

Παράθεση:
Σχόλιο # 123 από MiltosRNLI1930

Μα τι λετε Μανδαμ !

Δεν φτανει που σηκωνει ολο το βαρος των απαντησεων θα του τη βγουμε κι'απο πανω !

Αρέσει στα μέλη ZHLIASOY, giorgos170

Rapunzel89

# 126 στις 13/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ποιο βαρος απαντησεων μεσιε? Δικο του ειναι το θεμα κ το προβλημα η ειναι δικο του το site? Βαζει ενας ανθρωπος ενα θεμα που εχει προβλημα, μπαινω να μου περασει η ωρα κ ισως κ να πω μια αποψη που ο αλλος θα φιλτραρει κ ισως τον ενδιαφερει. Ασχοληθηκα εγω με κανεναν?! Οχι. Μην ασχολειστε σας παρακαλω. Ειτε ταυτιζεστε,ειτε οχι. Ειτε σας αρεσει η φατσα μου ειτε οχι. Αυτο μπορει να γινει σεβαστο? Σε καθε απαντηση μου θα χω απο πισω κ καποιον να μου την σχολιαζει? Αντε σας αφηνω. Συνεχιστε το μεταξυ σας... Την βρισκεστε ετσι αλλωστε ορισμενοι εδω μεσα νομιζοντας οτι θα κανετε την μουρη του αλλου κρεας με τηξ εξυπναδα σας κ το κακιστο χιουμορ σας. Με το να κοροιδευετε τον οποιοδηποτε. Νομιζεις με νοιαζει? Αλλα εχει λυσσαξει σε 4-5 θεματα που εχω απαντησει να προωθει την απαντηση μου κ να σχολιαζει απο κατω. Δεν ξανασχολουμαι. Ηδη τοποθετηθηκα. Απο σεβασμο σε συνομιλητης το γνωριζετε? Λεω εγω τωρα... Ξαναγυριστε στα θρανια λοιπον.Τα φιλια μου κ την αγαπη μου.Υ.Γ. Δεν ειναι Γαπουνζελ. Ειναι Ραπουνζελ απ το παραμυθι. Αλλη Κατερινα Καινουριου βρεθηκε?!

MiltosRNLI1930

# 127 στις 13/9/2017
author

Δεσποινις.

Ξεχασες το Γαπουνζελ ! Εισαι αδικαιολογητος ...να πουμε...!

Παράθεση:
Σχόλιο # 124 από Enikos

Φορουμ λεγεται ο χωρος στον οποιο δημοσιως, γινονται συζητησεις-σχολια, χωρις ιδιωτικες προσκλησεις.

Ολο αυτο που περιγραφετε ισχυει για το ΚΤΕΛ και για το Μετρο, μεταξυ συνεπιβατων, οι οποιοι δεν εκφραζονται δημοσιως..

Αρέσει στα μέλη ZHLIASOY, Enikos

Rapunzel89

# 128 στις 13/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ενικε,ξεκολλα καλε μου απο εμενα. Ασχολησου με κατι αλλο. Δεν με ξερεις. Ελα prive να με μαθεις κ μετα πες οτι θες. Ωχου, μπελα δεν ειχα μπελα βρηκα?!

MiltosRNLI1930

# 129 στις 13/9/2017
author

Κριμα γιατι νομιζα οτι θα το εκτιμουσατε ,Ματμαζελ .Πολυταξιδεμενος ο ανθρωπος ακολουθησε τη Γαλλικη προφορα λογω ευαισθησιας στο προσωπο σας .Δεν σας κοροιδευει κανεις ! Μαλιστα ειστε πολυ συμπαθης και τρυφερη με τη δικη σας αυρα .

Παράθεση:
Σχόλιο # 126 από Rapunzel89
Ποιο βαρος απαντησεων μεσιε? Δικο του ειναι το θεμα κ το προβλημα η ειναι δικο του το site? Βαζει ενας ανθρωπος ενα θεμα που εχει προβλημα, μπαινω να μου περασει η ωρα κ ισως κ να πω μια αποψη που ο αλλος θα φιλτραρει κ ισως τον ενδιαφερει. Ασχοληθηκα εγω με κανεναν?! Οχι. Μην ασχολειστε σας παρακαλω. Ειτε ταυτιζεστε,ειτε οχι. Ειτε σας αρεσει η φατσα μου ειτε οχι. Αυτο μπορει να γινει σεβαστο? Σε καθε απαντηση μου θα χω απο πισω κ καποιον να μου την σχολιαζει? Αντε σας αφηνω. Συνεχιστε το μεταξυ σας... Την βρισκεστε ετσι αλλωστε ορισμενοι εδω μεσα νομιζοντας οτι θα κανετε την μουρη του αλλου κρεας με τηξ εξυπναδα σας κ το κακιστο χιουμορ σας. Με το να κοροιδευετε τον οποιοδηποτε. Νομιζεις με νοιαζει? Αλλα εχει λυσσαξει σε 4-5 θεματα που εχω απαντησει να προωθει την απαντηση μου κ να σχολιαζει απο κατω. Δεν ξανασχολουμαι. Ηδη τοποθετηθηκα. Απο σεβασμο σε συνομιλητης το γνωριζετε? Λεω εγω τωρα... Ξαναγυριστε στα θρανια λοιπον.Τα φιλια μου κ την αγαπη μου.Υ.Γ. Δεν ειναι Γαπουνζελ. Ειναι Ραπουνζελ απ το παραμυθι. Αλλη Κατερινα Καινουριου βρεθηκε?!

Αρέσει στα μέλη ZHLIASOY, Enikos

Rapunzel89

# 130 στις 13/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Δεν με νοιαζει να ειμαι ουτε συμπαθης ουτε τρυφερη. Οποιος θελει σου ξαναλεω μπορει να ερθει να δει ο ιδιος αν ειμαι ετσι η οχι. Αν εχει τετοια σκορδοκαιλα πια... Η ειρωνια μου την βιδωνει, το κακιστο χιουμορ κ η μαλακια. Ας κατσει ο οποιοσδηποτε να σχολιασει την καθε μου απαντηση με επιχειρηματα. Κ το οτι ειμαστε σε ενα φορουμ κ ειναι δημοσιο συνδεεται απολυτα με τον σεβασμο. Εγω δεν ειδα κατι τετοιο. Ξινο χαλαβε ειδα μονο για να'χαμε να λεγαμε. Οποιος θελει ας ερθει προσωπικα σε μενα. Απο εδω ξερω κ γω Μιλτο να προωθησω 250 απαντησεις σου κ να σε σχολιαζω απ το πρωι μεχρι το βραδυ σα να ειμαι τρολ. Εγινα κατανοητη? Αν οχι, μετεφρασε το στα Γαλλικα μπας κ γινει. Τι αλλο να σου πω δηλαδη...?!

Enikos

# 131 στις 13/9/2017
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Αυτο που οποιος δεν απαντησει κατα το γουστο σας...που μετα το αισθανεστε ως καταδιωξη, να ντο δειτε λιγο Δεσποινις...Τοχουν παθει και αλλοι.

Κανεις δεν σας κυνηγαει-καταδιωκει...

Φ Ο Ρ Ο Υ Μ, λεμε!

Α! Δεν θα θελατε να σας απαντησω στην γλωσσα σας...

Θα σας φυγουν οι τιραντες, μαζι με τα λινά...

Δεν ξερω αν γινομαι κατανοητος.

Παράθεση:
Σχόλιο # 126 από Rapunzel89

Αρέσει στα μέλη Eliana_1986, ZHLIASOY

Enikos

# 132 στις 13/9/2017
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Σας διαβεβαιω οτι στα πριβε, ειμαι εντελως ακαταλληλος...

Αφηστε που δεν εχω καμια περιεργεια...

Παράθεση:
Σχόλιο # 128 από Rapunzel89

Ελα prive να με μαθεις κ μετα πες οτι θες.

Αρέσει στα μέλη Eliana_1986, ZHLIASOY και σε ακόμα 1 μέλος.

marie_la_journaliste

# 133 στις 13/9/2017
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πεύκα
Θέματα: 23
Απαντήσεις: 670

αγαπητη ραπουνζελ.

νομιζω οτι ο κυριος ενικος μ επιασε! αυτο σημαινει οτι εχει καταπληκτικο χιουμορ...δε νομιζω να ειπε κατι αρνητικο για την απαντηση μου...αντιθετως εγω το βρηκα κολακευτικο...κιπ γουοκινγκ κυριε ενικε μου...

Παράθεση:
Σχόλιο # 124 από Enikos

Αρέσει στο μέλος Enikos

marie_la_journaliste

# 134 στις 13/9/2017
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πεύκα
Θέματα: 23
Απαντήσεις: 670

τα γαλλικα νομιζα οτι ηταν για μενα

μεσιε ενικος...με με σταναγχωγεσατε τωγα!!!

Παράθεση:
Σχόλιο # 129 από MiltosRNLI1930

Κριμα γιατι νομιζα οτι θα το εκτιμουσατε ,Ματμαζελ .Πολυταξιδεμενος ο ανθρωπος ακολουθησε τη Γαλλικη προφορα λογω ευαισθησιας στο προσωπο σας .Δεν σας κοροιδευει κανεις ! Μαλιστα ειστε πολυ συμπαθης και τρυφερη με τη δικη σας αυρα .

Αρέσει στο μέλος Enikos

Rapunzel89

# 135 στις 13/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Δεν ειναι ετσι το φορουμ. Στο κεφαλι σου ειναι ετσι κ μονο. Διαβαζω κ αλλες απαντησεις σου οπως κ αλλων ατομων. Μονο δουλεμα νομιζεις οτι κανεις κ μεσα στην ειρωνια. Λες τους αλλους τρολ. Αλλα μηπως εισαι εσυ τρολ τελικα? Σε μενα δεν πιανει ομως. Τωρα ας πουμε καθεσαι κ ασχολεισαι με μενα. Εσυ αναφερθηκες σε μενα. Οχι εγω σε σενα κ θα εννοειται θα σου απαντησω. Μπηκα να δω το θεμα της θεματοθετριας κ παλι τα ιδια. Μια για το ποσο μεγαλη ειναι η απαντηση μου η για το τι λεω. Σου εκανα εγω κατι παρομοιο? Δεν σου αρεσει κατι σε οτι λεω μην δινεις βαση. Ετσι κανει ενας νορμαλ ανθρωπος η αν θελεις να επεμβεις δινεις επιχειρηματα οχι ξινο χαβαλε. Αν θεωρεις οτι μεσα σε ενα site μπορεις να λες οτι σου κατεβει με την δικαιολογια-βιτρινα οτι ειναι φορουμ εισαι οτι να ναι. Εγω σε καλεσα πριβε αφου το συνεχιζεις.Εσυ δεν ερχεσαι... Να δουμε ρε συ ποσο ακαταλληλος εισαι. Κ να δω αν μου φυγουν οι τιραντες κ τα λινα.Σου ζητησα να το σταματησεις ευγενικα. Εσυ το ξεκινησες. Οχι εγω. Κ το συνεχιζεις κιολας. Βλακας εισαι βασικα κ δεν ξανασχολουμαι. Αν δεν γουσταρεις αυτα που λεω η που γραφω προβλημα σου.

Rapunzel89

# 136 στις 13/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Marie, δεν με νοιαζει τι κανει... Εχει αναφερθει κι αλλες φορες σε μενα διαβαζοντας σε θεματα κ απαντωντας κ γω δεν ειμαι ανθρωπος που θελω να ασχολουνται μαζι μου εφοσον δεν ενοχλω κανεναν. Ο τροπος του δεν μ αρεσει κ το συνεχιζει κιολας ενω εκεινος το ξεκιναει. Λοιπον τελος εδω το θεμα. Σας παρακαλω αν δεν σας αρεσει οποοποιαδηποτε αποψη μου δεν επιθυμω σχολιασμο της περα απ το να περιεχουν σωστα τοποθετημενα επιχειρηματα κ την διαθεση διαλογου με σεβασμο κ σωστο τονο. Τιποτα αλλο. Δεν κανω πλακα κ η πλακα που κανω ειναι πολυ διαφορετικη απ ολο αυτο που θεωρει ο Ενικος η εσυ πλακα. ΤΕΛΟΣ

Natassaa

# 137 στις 13/9/2017
author
Γυναίκα / 47 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 555
Καθε φορα βρίσκει και ενα μελος, παντα φρεσκο και λαλιστατο να ασχοληθεί(τυχαιο ; ), αρκει να κλειδωθει το θεμα, με 2-3 να τον χειροκροτουν για μπουγιο...Το επαναλαμβανόμενο λεκτικο "μπουλινγκ" καταστελλεται αποτελεσματικα, σύμφωνα με επιστημονικες έρευνες, από την εκαστοτε "μικροκοινωνια", που παρουσιαζεται και αναπτύσσεται το φαινομενο, η οποια οφειλει να παίρνει θεση μια και την αφορα..Απο τη στιγμη που κλειδωνονται θεματα, απορω γιατι οι αλλοι δεν παιρνουν θέση. Η σιωπη στο φαινομενο ειναι συμμετοχη και συναίνεση. Εκτος αν ολο αυτο γινεται για τσερτσελε και χαβαλέ και δεν τοχουμε παρει χαμπαρι οι καινουριοι. Δεν χωραει στη λογικη μου το γεγονος, οτι θα βγαινει καθε φορα που του την βαραει ο συγκεκριμενος σπαστης και θα μ@μ@ει την κουβεντα.

sxeseis_support

# 138 στις 13/9/2017
author
Ανδρας / 55 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Θέματα: 20
Απαντήσεις: 380

Τελευταία Προειδοποίηση

Αν συνεχίσετε τις ανούσιες αντιπαραθέσεις και τα off topic θα μπείτε ΟΛΟΙ σε προέγκριση.

Το εννοώ και δεν πρόκειται να σας προειδοποιήσω ξανά. 
Αρέσει στο μέλος marie_la_journaliste

Rapunzel89

# 139 στις 14/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Support και λοιποι εγω δεν ασχοληθηκα με κανεναν εδω περα κ ειναι αδικο εγω προσωπικα να μπω σε προεγκριση αλλα κ να γινει δεν με αφορα. Τοσα φορουμ υπαρχουν να συμμετεχω κ αυτη ειναι η αληθεια. Μπαινω να μου περασει η ωρα μετα την δουλεια μου κ να πω μια αποψη. Απ οτι βλεπω τη συγκεκριμενη κοπελα την βοηθησα μεσα απο ευχαριστηρια απαντηση της,ασχετα το τι θα κανει η οχι. Σχολιασα κανενος την απαντηση με ειρωνια? Ημουν εριστικη/προκλητικη? Ας μου απαντηση καποιος στα σοβαρα. Ο συγκεκριμενος εχει ασχοληθει παλι με μενα. Προωθει απαντησεις μου, πεταει μια μπηχτη για το οτιδηποτε που λεω και δεν του αρεσει κ θεωρει οτι ειναι εξυπνο αυτο. Για ποιο λογο? Για να φανει γαματος στους αλλους που φανταζομαι ειναι περισσοτερο καιρο κ ισως κ παρεακι,ειτε εξω ειτε εδω, κ για να παρει 2-3 likes απο κατω? Να παραθεσω τις απαντησεις του σε αλλα θεματα μια-μια? Κ τοση ωρα πιο πανω τον ρωταω τι κ πως κ δεν απανταει σωστα. Το συνεχιζει κ του λεω ελα prive να μου πεις. Μιλα μου εστω κι ετσι κ βγαλε συμπερασμα κ μου λεει οτι ειναι ακαταλληλος κ οτι θα μου φυγουν οι τιραντες κ τα λινα? Παει να βγει κ απο πανω δηλαδη κ δεν εχει θα εχει αναλογη απαντηση? Μαλιστα, δεν εχω δικαιωμα να με υπερασπιστω ενω δεν εχω ασχοληθει με κανεναν?! Αλλα οχι, συγγνωμη εχω μανια οτι με καταδιωκουν συμφωνα με τον Ενικο γιατι με ξερει προσωπικα πολλα χρονια κ ειναι κ ο ψυχολογος μου με πτυχια κ βουλες. Κ αναφερει κιολας οτι εδω ειναι φορουμ κ υπαρχει ελευθερια λογου? Ποια ειναι η ελευθερια λογου? Να ασχολεισαι με καποιον που δεν ξερεις κ να τον τσιγκλας κ οχι αν δεν συμφωνεις πχ να απαντας σωστα, ομορφα κ με επιχειρηματα?! Αυτος ειναι ο σεβασμος. Κ μετα να ερχεται κ ο 2ος κ η 3η πιο πανω να τον υπερασπιζονται?! Μαλιστα. Ντροπη! Γιατι δεν ενοχλησα κανεναν...

Enikos

# 140 στις 14/9/2017
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Το ρε συ δειχνει ατομο που εχει θιγει απο συμπεριφορες και κανει κηρυγμα ηθους?

Το οτι ειμαι εγω βλακας, εμποδιζει εσενα απο το να με προσπερασεις οπως συνιστας?

Εισαι δε τοσο ευφυης, που δεν αναγνωριζεις τα τρολς και σου φταινε οσοι τα αναγνωριζουν.

Εκει απο οπου λες οτι ξεκινησα, εγραψα οτι ειστε η χαρα των τρολς...

Μεταφραση...χαρα των τρολς = οσοι μιλουν σοβαρα-σοβαροφανως σε ενα τρολ. Οχι οτι ειναι οι ιδιοι.

Καταλαβες τωρα η απεχουμε πολυ?

Παράθεση:
Σχόλιο # 135 από Rapunzel89
Δεν ειναι ετσι το φορουμ. Στο κεφαλι σου ειναι ετσι κ μονο. Διαβαζω κ αλλες απαντησεις σου οπως κ αλλων ατομων. Μονο δουλεμα νομιζεις οτι κανεις κ μεσα στην ειρωνια. Λες τους αλλους τρολ. Αλλα μηπως εισαι εσυ τρολ τελικα? Σε μενα δεν πιανει ομως. Τωρα ας πουμε καθεσαι κ ασχολεισαι με μενα. Εσυ αναφερθηκες σε μενα. Οχι εγω σε σενα κ θα εννοειται θα σου απαντησω. Μπηκα να δω το θεμα της θεματοθετριας κ παλι τα ιδια. Μια για το ποσο μεγαλη ειναι η απαντηση μου η για το τι λεω. Σου εκανα εγω κατι παρομοιο? Δεν σου αρεσει κατι σε οτι λεω μην δινεις βαση. Ετσι κανει ενας νορμαλ ανθρωπος η αν θελεις να επεμβεις δινεις επιχειρηματα οχι ξινο χαβαλε. Αν θεωρεις οτι μεσα σε ενα site μπορεις να λες οτι σου κατεβει με την δικαιολογια-βιτρινα οτι ειναι φορουμ εισαι οτι να ναι. Εγω σε καλεσα πριβε αφου το συνεχιζεις.Εσυ δεν ερχεσαι... Να δουμε ρε συ ποσο ακαταλληλος εισαι. Κ να δω αν μου φυγουν οι τιραντες κ τα λινα.Σου ζητησα να το σταματησεις ευγενικα. Εσυ το ξεκινησες. Οχι εγω. Κ το συνεχιζεις κιολας. Βλακας εισαι βασικα κ δεν ξανασχολουμαι. Αν δεν γουσταρεις αυτα που λεω η που γραφω προβλημα σου.

Αρέσει στο μέλος ZHLIASOY
Επιλέξτε σελίδα: (1-11)
Σελίδες Αρχική«234567891011
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.