Αν δεν επιθυμεις σχολια ειπαμε...
Να γραφεις σε κλειστη δικη σου ομαδα Μαθηματικων ευφυιων...
Και δεν θα προσαρμοσει κανεις το χιουμορ η τα σχολια του σε οτι μπορεις εσυ να καταλαβεις.
Παράθεση:
Σχόλιο # 136 από Rapunzel89
Marie, δεν με νοιαζει τι κανει... Εχει αναφερθει κι αλλες φορες σε μενα διαβαζοντας σε θεματα κ απαντωντας κ γω δεν ειμαι ανθρωπος που θελω να ασχολουνται μαζι μου εφοσον δεν ενοχλω κανεναν. Ο τροπος του δεν μ αρεσει κ το συνεχιζει κιολας ενω εκεινος το ξεκιναει. Λοιπον τελος εδω το θεμα. Σας παρακαλω αν δεν σας αρεσει οποοποιαδηποτε αποψη μου δεν επιθυμω σχολιασμο της περα απ το να περιεχουν σωστα τοποθετημενα επιχειρηματα κ την διαθεση διαλογου με σεβασμο κ σωστο τονο. Τιποτα αλλο. Δεν κανω πλακα κ η πλακα που κανω ειναι πολυ διαφορετικη απ ολο αυτο που θεωρει ο Ενικος η εσυ πλακα. ΤΕΛΟΣ
Σοκιν...
Παράθεση:
Σχόλιο # 137 από Natassaa
Εκτος αν ολο αυτο γινεται για τσερτσελε και χαβαλέ και δεν τοχουμε παρει χαμπαρι οι καινουριοι.
το παιδί
μπετούλα ...?
( τίσεισυ ωρέ )
Ε;
Παράθεση:
Σχόλιο # 142 από Enikosσοκιν...
Παράθεση:
Σχόλιο # 139 από Rapunzel89
Support και λοιποι εγω δεν ασχοληθηκα με κανεναν εδω περα κ ειναι αδικο εγω προσωπικα να μπω σε προεγκριση αλλα κ να γινει δεν με αφορα. Τοσα φορουμ υπαρχουν να συμμετεχω κ αυτη ειναι η αληθεια. Μπαινω να μου περασει η ωρα μετα την δουλεια μου κ να πω μια αποψη. Απ οτι βλεπω τη συγκεκριμενη κοπελα την βοηθησα μεσα απο ευχαριστηρια απαντηση της,ασχετα το τι θα κανει η οχι. Σχολιασα κανενος την απαντηση με ειρωνια? Ημουν εριστικη/προκλητικη? Ας μου απαντηση καποιος στα σοβαρα. Ο συγκεκριμενος εχει ασχοληθει παλι με μενα. Προωθει απαντησεις μου, πεταει μια μπηχτη για το οτιδηποτε που λεω και δεν του αρεσει κ θεωρει οτι ειναι εξυπνο αυτο. Για ποιο λογο? Για να φανει γαματος στους αλλους που φανταζομαι ειναι περισσοτερο καιρο κ ισως κ παρεακι,ειτε εξω ειτε εδω, κ για να παρει 2-3 likes απο κατω? Να παραθεσω τις απαντησεις του σε αλλα θεματα μια-μια? Κ τοση ωρα πιο πανω τον ρωταω τι κ πως κ δεν απανταει σωστα. Το συνεχιζει κ του λεω ελα prive να μου πεις. Μιλα μου εστω κι ετσι κ βγαλε συμπερασμα κ μου λεει οτι ειναι ακαταλληλος κ οτι θα μου φυγουν οι τιραντες κ τα λινα? Παει να βγει κ απο πανω δηλαδη κ δεν εχει θα εχει αναλογη απαντηση? Μαλιστα, δεν εχω δικαιωμα να με υπερασπιστω ενω δεν εχω ασχοληθει με κανεναν?! Αλλα οχι, συγγνωμη εχω μανια οτι με καταδιωκουν συμφωνα με τον Ενικο γιατι με ξερει προσωπικα πολλα χρονια κ ειναι κ ο ψυχολογος μου με πτυχια κ βουλες. Κ αναφερει κιολας οτι εδω ειναι φορουμ κ υπαρχει ελευθερια λογου? Ποια ειναι η ελευθερια λογου? Να ασχολεισαι με καποιον που δεν ξερεις κ να τον τσιγκλας κ οχι αν δεν συμφωνεις πχ να απαντας σωστα, ομορφα κ με επιχειρηματα?! Αυτος ειναι ο σεβασμος. Κ μετα να ερχεται κ ο 2ος κ η 3η πιο πανω να τον υπερασπιζονται?! Μαλιστα. Ντροπη! Γιατι δεν ενοχλησα κανεναν...
Για όλα αυτά και για πολλά ακόμα υπάρχει το σύστημα των αναφορών.
ΔΕΝ μπορεί να αναλώνονται σελίδες επί σελίδων σε off topic ποστ όπου εσείς ασχολείστε με τον Ενικό ή οποιονδήποτε άλλο και αυτός αντίστοιχα μαζί σας ή με οποιονδήποτε άλλο.
Κάντε αναφορές όταν αντιμετωπίζετε θέματα με κάποιο μέλος εδώ μέσα και μην ανησυχείτε, ΟΛΕΣ διαβάζονται και λαμβάνονται μέτρα.
Δεν μπορώ όμως επιτρέψω να γίνεται αυτό δημόσια και ειδικά με τον τρόπο που γίνεται. Έχει καταντήσει το φόρουμ, σχεδόν αποκλειστικά, ένα πεδίο αντεγκλήσεων, προσωπικών προσβολών και υπόγειων χτυπημάτων.
Λέτε και δεν καταλαβαίνουμε τι γίνεται ή γνωριστήκαμε χτες.
Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό σε όσους μας διαβάζουν και σταματήστε.
Σε αντίθετη περίπτωση θα γυρίσουν ΟΛΑ τα μέλη σε προέγκριση.
Το εννοώ, ΔΕΝ θα σας προειδοποιήσω ξανά.
τι!!! εγω τιποτα δεν εκανα;;;
Παράθεση:
Σχόλιο # 146 από MethismenoKswtiko
Ραπουνζελ σε ευχαριστώ από καρδιάς! Οι απαντήσεις σου με βοήθησαν αρκετά! Να είσαι καλά σου εύχομαι και μακάρι να μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί σου σε ινμποξ! Τώρα για τους υπόλοιπους σχολιαστές δεν ασχολήθηκα καθόλου διότι τα σχόλια τους ήταν απλά πικρόχολα και δίχως βοήθεια στο πρόβλημα μου.
27-29-31
Υποκλίνομαι! !!!
( τον καφέ τον λες??? παλάμη, πατούσα, νούμερα τζοκερ/λοττο/κρατικό/λαϊκό/εθνικό)
Καλημερα. Τα πραγματα ειναι απλα ειτε σου αρεσουν ειτε οχι. Προτεραιοτητα εχει το παιδι, ουτε εσυ ουτε ο ανδρας σου προς το παρον. Τι χρειαζεται το παιδι σου? Αυτο θα του δωσεις. Χρειαζεται μια ηρεμη οικογενεια. Ειτε θα τα βρειτε ειτε θα χωρισετε...ελπιζω στο καλυτερο.
Παράθεση:
Σχόλιο # 153 από ZHLIASOY
Μαλιστα...Λυπαμαι οταν βλεπω τετοια..Οταν δεν πιανουν το χιουμορ κ τα παιρνουν ολα προσωπικα λες κ εδω μεσα γνωριζομαστε η μοιραζουμε τα περουσιακα μας..Λες κ οι απαντησεις μας ειτε σοβαρες ειπε με χιουμορ θα γραφτουν στο βιβλιο γκινες..Η παιρνοντας λαικ θα ανοιξει δρομος για τον παραδεισο!Ας χαλαρωσουμε λιγο κ ας καταλαβουμε σαν μεγαλα παιδια που ειμαστε οτι δεν δινουμε πανεληνιες κ ουτε εχουμε ανταγωνισμο!Δεχτειτε το χιουμορ καποιον εδω μεσα γελαστε κ διακωμοδιστετο να δειτε οτι τελικα οφελος θα εχουμε ολοι γιατι θα περναμε καλα!.Καντε κεφι...οχι πολεμο!
Δεν ταιριάζουν ούτε τα κέφια μας, ρε συ
για εμένα είναι άλλο, για εσενα - άλλο...
να, και ο χιτλερ - λες να μην είχε... όταν άρχισε αυτά που έκανε;
μια χαρά κεφάτος ήταν
Το χιούμορ, θα έκανε δουλειά εκεί;
ΥΓ: σχόλιο Σαππορτ, 8 σειρά
αλλά και 9 καλή είναι, να την έχουμε υπόψη
Μην εξαπτεστε Κυρια μου.
Δεν αξιζει να χαλατε το δερμα σας, για τις στραβες ημερες των αλλωνονε!
Παράθεση:
Σχόλιο # 155 από ZHLIASOY
Το χιουμορ Μιλενι ειναι ΕΝΑ κ οποιος δεν το πιανει εχει σοβαρο θεμα!Οχι ο χιτλερ δεν ειχε χιουμορ κατα εμε...Οι φασιστες δεν εχουν χιουμορ (παλι κατ εμε.) Εμεις πιστευω δεν ανηκουμε σε αυτην την κατηγορια ..κ οποιος ανηκει ..προμπλεμ δικο του.Εδω μεσα λοιπον λεω πως δεν ηρθαμε να βραβευτουμε κ ουτε να περασουμε εξετασεις ..μα ουτε να σωσουμε την τιμη κανενος.ουτε να λυσουμε τα προβληματα του κοσμου αφου δεν εχουμε λυση τα δικα μας.Οποτε σε καποιες περιπτωσεις κανουμε χιουμορ σε καποιες αλλες λεμε την αποψη μας σοβαρα..αρα το ενα δεν αναιρει το αλλο..Κ αφου ολα αυτα γινονται ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ κ να κανουμε χιουμορ κ να δεχτουμε κριτικες καλες κ κακες ειτε με χιουμορ η χωρις..Δεν χρειαζονται καυγαδες ..Νοατε??Η να το ξαναγραψω??
Εδω εχει υπαρξει φοιτητρια,που εχει κανει την πτυχιακη της,πανω στην ψυχολογια,σε δημοσιο πανεπιστημιο,με τους χαρακτηρες και τα γραφομενα ολων εδω μεσα,και εχει παρει και πτυχιο...
Τους τελειοφοιτους των ΙΕΚ δεν μπορουμε να αγανταρουμε...Παράθεση:
Σχόλιο # 157 από 26-29-31Εδω εχει υπαρξει φοιτητρια,που εχει κανει την πτυχιακη της,πανω στην ψυχολογια,σε δημοσιο πανεπιστημιο,με τους χαρακτηρες και τα γραφομενα ολων εδω μεσα,και εχει παρει και πτυχιο...
Τους τελειοφοιτους των ΙΕΚ δεν μπορουμε να αγανταρουμε...
Καλημερες
Σημειωση...
Δεν εννουσα την Μιλενη.
Μην γινει παρεξηγηση.
Παράθεση:
Σχόλιο # 156 από EnikosΜην εξαπτεστε Κυρια μου.
Δεν αξιζει να χαλατε το δερμα σας, για τις στραβες ημερες των αλλωνονε!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media