Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Μετάνιωσα.σιχάθηκα,βαρέθηκα!

Επιλέξτε σελίδα: (1-11)
Σελίδες Αρχική«234567891011

Enikos

# 161 στις 15/9/2017
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102
'Aρεσαν+: 0%

Πλευρισε καμια κοτα ο Ενικος η αρμενιζει με τις πεταλουδιτσες?

Παράθεση:
Σχόλιο # 159 από ZHLIASOY
Δεν χαλαω εγω το αλαβαστρινο δερματακι μου για κανεναν κ τιποτα!!Μα ουτε κ το χαμογελο μου χαλαω!!Το μονο που μπορει να χαλασω...κ χαλαλι του..ειναι το ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ!!ΑΜ πως..!

Αρέσει στο μέλος ZHLIASOY

ZHLIASOY

# 162 στις 15/9/2017
author
Γυναίκα / 78 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 43
Απαντήσεις: 3.160
Οχι μονο πλευρισε αλλα τον εχουνε σαν πασα οι πεταλουδιτσες σε θρονο!Η δε μια πεταλουδιτσα του δινει κ την σειρα της στο βυζι να πιει γαλα!!Οχι η Ζηλεια η Σουρια !Καλα μιλαμε ο ενικος ειναι ολα τα λεφτα πανεξυπνο σκυλι φαινεται απο τωρα..ειναι το πρωτο που ανοιξε τα ματακια του προχθες..οποιος το παρει θαχει τυχη!Θα το δωσω μια προυποθεση..να μην του αλλαξουν το ονομα!!
Αρέσει στο μέλος Enikos

agaph40

# 163 στις 15/9/2017
author
Γυναίκα / 71 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 703

Παράθεση:
Σχόλιο # 155 από ZHLIASOY
Το χιουμορ Μιλενι ειναι ΕΝΑ κ οποιος δεν το πιανει εχει σοβαρο θεμα!Οχι ο χιτλερ δεν ειχε χιουμορ κατα εμε...Οι φασιστες δεν εχουν χιουμορ (παλι κατ εμε.) Εμεις πιστευω δεν ανηκουμε σε αυτην την κατηγορια ..κ οποιος ανηκει ..προμπλεμ δικο του.Εδω μεσα λοιπον λεω πως δεν ηρθαμε να βραβευτουμε κ ουτε να περασουμε εξετασεις ..μα ουτε να σωσουμε την τιμη κανενος.ουτε να λυσουμε τα προβληματα του κοσμου αφου δεν εχουμε λυση τα δικα μας.Οποτε σε καποιες περιπτωσεις κανουμε χιουμορ σε καποιες αλλες λεμε την αποψη μας σοβαρα..αρα το ενα δεν αναιρει το αλλο..Κ αφου ολα αυτα γινονται ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ κ να κανουμε χιουμορ κ να δεχτουμε κριτικες καλες κ κακες ειτε με χιουμορ η χωρις..Δεν χρειαζονται καυγαδες ..Νοατε??Η να το ξαναγραψω??

Το χιουμορ δεν ειναι ΕΝΑ!!! πχ..μπλακ χιουμορ,σατιρα,καυστικο χιουμορ,αυτοσαρκασμος κλπ κλπ

Ο σκοπος του χιουμορ ειναι να προκαλεσει ευχαριστη διαθεση και γελιο

Αν πισω απο την ταμπελα του δηθεν χιουμορ,εκτοξευονται ειρωνειες,κακιες,προσβολες κλπ κλπ...τοτε

αυτοι που το επικαλουνται για να δειξουν ποσο πνευματωδεις ειναι και ποσο ανωτεροι...καλα θα κανουν

να αναθεωρησουν

Αρέσει στα μέλη somebody961, ZHLIASOY

ZHLIASOY

# 164 στις 15/9/2017
author
Αλλη χώρα
Αγαπη.Παρολλα αυτα ενα ειναι!Απλω χωριζεται σε αυτα που ειπες..ομωςγια να προκαλεσει ευχαριστει διαθεση θα πρεπει να εχει κ ο δεκτης την διαθεση να το εκλαβει σαν χιουμορ..εαν δεν την εχει δεν καταλαβαινει χριστο οτι χιουμοριστικο να πεις.Κ σαφως μεσα απο το χιουμορ εαν εισαι εξυπνος μπορεις να δωσεις πολλα μηνυματα..μεσα στο χιουμορ λεγονται κ πολλες αληθειες.Εγω βεβαια στο χιουμορ του ενικου που γιαυτο εγινε θεμα κ λογος δεν ειδα κατι το προσβλητικο κ χυδαιο..οποτε θεωρω λαθος τον δεκτη...ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ!ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ!ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΧΙΟΥΜΟΡ.Υ.Γ.επειδη τοχω εκ γενετης κ στην πορεια μου το φιλοσοφησα εχω να πω με σιγουρια πως οποιος δεν εχει η δεν το καταλαβαινει εχει θεμα σοβαρο!!
Αρέσει στο μέλος Enikos

Enikos

# 165 στις 15/9/2017
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Αμα του αλλαξουν ονομα, θαναι σαν να του κανουν στειρωση τετοιο σκυλι!

Παράθεση:
Σχόλιο # 162 από ZHLIASOY
Οχι μονο πλευρισε αλλα τον εχουνε σαν πασα οι πεταλουδιτσες σε θρονο!Η δε μια πεταλουδιτσα του δινει κ την σειρα της στο βυζι να πιει γαλα!!Οχι η Ζηλεια η Σουρια !Καλα μιλαμε ο ενικος ειναι ολα τα λεφτα πανεξυπνο σκυλι φαινεται απο τωρα..ειναι το πρωτο που ανοιξε τα ματακια του προχθες..οποιος το παρει θαχει τυχη!Θα το δωσω μια προυποθεση..να μην του αλλαξουν το ονομα!!

Mileni

# 166 στις 15/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Σχόλιο # 164 από ZHLIASOY
Αγαπη.Παρολλα αυτα ενα ειναι!Απλω χωριζεται σε αυτα που ειπες..ομωςγια να προκαλεσει ευχαριστει διαθεση θα πρεπει να εχει κ ο δεκτης την διαθεση να το εκλαβει σαν χιουμορ..εαν δεν την εχει δεν καταλαβαινει χριστο οτι χιουμοριστικο να πεις.Κ σαφως μεσα απο το χιουμορ εαν εισαι εξυπνος μπορεις να δωσεις πολλα μηνυματα..μεσα στο χιουμορ λεγονται κ πολλες αληθειες.Εγω βεβαια στο χιουμορ του ενικου που γιαυτο εγινε θεμα κ λογος δεν ειδα κατι το προσβλητικο κ χυδαιο..οποτε θεωρω λαθος τον δεκτη...ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ!ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ!ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΧΙΟΥΜΟΡ.Υ.Γ.επειδη τοχω εκ γενετης κ στην πορεια μου το φιλοσοφησα εχω να πω με σιγουρια πως οποιος δεν εχει η δεν το καταλαβαινει εχει θεμα σοβαρο!!

νομιζω πως το καθαρο χιουμορ, ειναι οταν προκαλει σε ολους γελιο, φτιαχνει τη διαθεση, σε ολους - εστω και ενα χαμογελο, εστω και απο μεσα, ακομη και οταν δεν εχεις λογο να γελας, Ζηλια μου.
Γιατι, δεν ειναι εις βαρος κανενος. Καθε αλλη περιπτωση, ειναι κατι αλλο.
Μη μας βγαζεις και αρρωστους απο πανω 

agaph40

# 167 στις 15/9/2017
author
Γυναίκα / 71 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 703

Παράθεση:
Σχόλιο # 164 από ZHLIASOY

αλλα τα ματια του λαγου κι αλλα της κουκουβαγιας...(παντα με χιουμορ εεε?)

ZHLIASOY

# 168 στις 15/9/2017
author
Αλλη χώρα
...Αυτο λεω κι εγω !!!

ZHLIASOY

# 169 στις 15/9/2017
author
Αλλη χώρα
Αληθεια δεν σε ρωτησα μηπως να στο δωρισω?Νομιζω ειναι ο κλωνος σου!!!

ZHLIASOY

# 170 στις 15/9/2017
author
Αλλη χώρα
Ωχ..ξεχασα να παρω τα χαπια για την δηλητηριαση γμτ..αντε να βρω φαρμακειο τωρα!

Arxontoula_

# 171 στις 15/9/2017
author
Γυναίκα / 57 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Σταυρός
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.744

"Το χιούμορ είναι η ευγένεια του απελπισμένου."

Ισως να το έχει πει ο Όσκαρ Ουάιλντ.
Ισως και όχι.

Σαν τα μπεκατσόνια θα πάμε..

Enikos

# 172 στις 15/9/2017
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Κωμικό είναι η κατανόηση του αντιφατικού. Χιούμορ είναι η υποψία γιΆ αυτό.

Umberto Eco.

Enikos

# 173 στις 15/9/2017
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Αντε στο μικροσκοπιο και το χιουμορ...

Ως εθιστικη και βλαβερη κατασταση...το λιγοτερο ως υποπτη.

Τον Ιατρο δεν βλεπω ακομα.

Αρέσει στα μέλη ZHLIASOY, giorgos170

Mileni

# 174 στις 15/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 172 από Enikos

Κωμικό είναι η κατανόηση του αντιφατικού. Χιούμορ είναι η υποψία γιΆ αυτό.

Umberto Eco.

όταν αρχίζουν τα τσι τα-τα, καλύτερα να αποχωρίσουμε

τα δικά μας λόγια, ετσι όπως το νιώθουμε - δεν μας κανουν...

αυτό - άντε να το πάρεις για σοβαρό, όμως...

Το αντιφατικό που ο ίδιος βγάζει εδώ, λες να μην το είχε κατανοήσει;;;

κωμικό το λέμε ή χιούμορ;

Enikos

# 175 στις 15/9/2017
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Σκεψη-τοποθετηση?...

Καπως μουρθε σημερα, διαβαζοντας εδω, οτι καταζητειται ο Αρκας...με βαρειες κατηγοριες.

Παράθεση:
Σχόλιο # 174 από Mileni

κωμικό το λέμε ή χιούμορ;

Mileni

# 176 στις 15/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 175 από Enikos

Σκεψη-τοποθετηση?...

Καπως μουρθε σημερα, διαβαζοντας εδω, οτι καταζητειται ο Αρκας...με βαρειες κατηγοριες.

ναι, μπορείς και ετσι να το πεις - ο Αρκας, με το ξεκάθαρο χιούμορ του.

Όχι κατηγορούμενος όμως, γιατί η σάτιρα του, ας το πούμε και ετσι, αφορά μια γενική κατάσταση και όχι κάποιον δακτυλοδεικτούμενο. Γι' αυτό και αρέσει. Νιώθεις πως είναι ετσι τα πράγματα, μπορείς να βάλεις και τον εαυτό σου μέσα, να σε ''δεις'' σε κάποιο σκίτσο του, άλλα δεν προσβάλλεσαι.

Enikos

# 177 στις 15/9/2017
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Φυσικα και απευθυνεται σε συγκεκριμενα ατομα ενιοτε, τα οποια καταδεικνυει σαφεστατα.

Τωρα για το αν προσβαλλεται καποιος, με το χιουμορ-σατυρα, ειναι μια αλλη συζητηση.

Αφορα το βιβλιο με τις ετοιμες τασεις-μεταφρασεις του καθενος...

Σατιρα ειναι δηλαδη, κατι ανωδυνο-ευχαριστο, οπου οι θεατες απλα γελανε και περνουν χαρουμενα μονο?

Νομιζα οτι ειναι εμπαιγμος, με σαφη διαθεση την καλυτερευση αυτου στον οποιο απευθυνεται.

Παράθεση:
Σχόλιο # 176 από Mileni

ναι, μπορείς και ετσι να το πεις - ο Αρκας, με το ξεκάθαρο χιούμορ του.

Όχι κατηγορούμενος όμως, γιατί η σάτιρα του, ας το πούμε και ετσι, αφορά μια γενική κατάσταση και όχι κάποιον δακτυλοδεικτούμενο. Γι' αυτό και αρέσει. Νιώθεις πως είναι ετσι τα πράγματα, μπορείς να βάλεις και τον εαυτό σου μέσα, να σε ''δεις'' σε κάποιο σκίτσο του, άλλα δεν προσβάλλεσαι.

Αρέσει στα μέλη ZHLIASOY, 26-29-31

Souria

# 178 στις 15/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Θεος

Στον μαθητή που ήταν πολύ πράος και  φοβόταν μην προσβάλει κάποιον ο  δάσκαλος είπε: Υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να το καταφέρει ούτε ο ίδιος ο Θεός!_Τι είναι αυτό ;ρώτησε ο μαθητης. _ Δεν μπορεί να αρέσει σε όλους!!

Αρέσει στο μέλος blackraven

Mileni

# 179 στις 15/9/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 177 από Enikos

Φυσικα και απευθυνεται σε συγκεκριμενα ατομα ενιοτε, τα οποια καταδεικνυει σαφεστατα.

Τωρα για το αν προσβαλλεται καποιος, με το χιουμορ-σατυρα, ειναι μια αλλη συζητηση.

Αφορα το βιβλιο με τις ετοιμες τασεις-μεταφρασεις του καθενος...

Σατιρα ειναι δηλαδη, κατι ανωδυνο-ευχαριστο, οπου οι θεατες απλα γελανε και περνουν χαρουμενα μονο?

Νομιζα οτι ειναι εμπαιγμος, με σαφη διαθεση την καλυτερευση αυτου στον οποιο απευθυνεται.

κατά εμένα καταδεικνύει σαφέστατα τα στραβά της εποχής, της κοινωνίας και αφήνει τον κάθε έναν να ''διαβάζει'' ελεύθερα τα σκίτσα του - όσο, όπως και για όπου κόβει το μυαλό του.

Έχει ήρωες, που ο κάθε ένας από εμάς, μπορεί να βάλει στη θέση τους όποιον να 'ναι, μέσω των σκέψεών του... Αλλα δεν νομίζω να απευθύνεται κατευθείαν, παράδειγμα - σε συγκεκριμένους πολιτικούς και να τους ονομάζει. Σατιρίζει ιδιότητες, καταστάσεις που είναι διαχρονικές, δυστυχώς.

Οι σάτυροι...
Νομίζω πως είναι το κάθε τι διαστρεβλωμένο που έχουμε όλοι.
Έτσι το νιώθω, χωρίς να εχω ψάξει την ορολογία. Μπορεί και να κάνω λάθος, αλλά αυτό μου ''βγάζει'' η λέξη σάτυρος. ''το Κακό'' δλδ.
Μέσω της σάτιρας πια, μπορουμε να δούμε το κακό μας, ως κοινωνία, που τελικά ''δεν φαινεται και τόσο κακό'', όταν είναι μοιρασμένο σε όλους, όταν παρουσιάζεται κατά αυτόν τον τρόπο. Όταν και αν καταλάβεις πως και εσύ είσαι ένας από αυτούς, αυτής της κοινωνίας, της εποχής σου - γελάς.
Γελάς για τους ''άλλους'', μα κάπου εκεί - μπορεί και να ''κλάψεις'', αν βλεπεις πέρα απο αυτό και τι στην ουσια είναι η πραγματικότητα. Με αυτό νομίζω, η σάτιρα διαφέρει απο το απλό χιούμορ, απο το απλό γέλιο.
Δεν είναι καθόλου ''ανωδυνο-ευχαριστο, οπου οι θεατες απλα γελανε και περνουν χαρουμενα μονο''.
Αφήνει μηνύματα για σκέψεις, όχι συνηθισμένες, για αφύπνιση.
Αυτό είναι το νόημα της ύπαρξής της.

ZHLIASOY

# 180 στις 16/9/2017
author
Αλλη χώρα
Χιουμορ ειναι η ευγενεια του απελπισμενου??Αυτο το ειπε συγραφεας?Η καποιος μουχλας χλεχλες?Η καποιος που ηθελε να φτιαξει προταση πιασαρικη?
Επιλέξτε σελίδα: (1-11)
Σελίδες Αρχική«234567891011
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.