Τι να πω...θα πω "βρηκε ο φιλιππος το ναθαναηλ" ...χρονια ειχα να το σκεφτω/ακουσω
Πλακα πλακα αφορμη σταθηκε το θεμα να ενημερωθω για ενδιαφερουσες εξελιξεις στο χωρο της ψυχοπαθειαςΤι να κανεις και εσυ; Ετσι εισαι! Δεν ξερω αν εχει νοημα ουτε αν σε ενδιαφερει να καταλαβεις τι σου συμβαινει και πια η διαφορα σου απο τους περισσοτερους ανθρωπους...αν λεω αν...κανε μια αναζητηση στο google
ΥΓ καλα οτι εισαι τερμα χειριστικος ..ασχολιαστο...παιζεις με μας στο φορουμ - το νεο παιχνιδακι σου...τωρα που βαρεθηκες τις γκομενες βρε;;;
Aaaa τωρα που το ξανασκεφτομαι, ας εκμεταλλευτω και γω την ευκαιρια να μαθω κατι
Λοιπον για μιλα μας για την παιδικη σου ηλικια και τη σχεση σου με τα pets, με τα ζωακια γενικα...πως τα σκοτωνες? πλακα κανω...λιγο
Πιο χρησιμο θα ηταν να μας πεις για τον τροπο που κανεις σεξ ...οχι οχι δε θελω να το γυρισουμε σε πορνο, εννοω οσο αφορα τα (συν)αισθηματα που (δεν) βιωνεις στη διαρκεια του...ή γιατι κανεις σεξ...αληθινα θα θελα να μου πει
Παράθεση:
.Οκ μπορω να το δεχτω ...Μην ανησυχείς. Οντως μπορει να ειναι επιθετικο φουλ το μηνυμα αλλα ισως και να κρυβει μια αληθεια μεσα απο την ευθύτητα. Εμενα αυτο που κυριως εν τελη με απασχολούν ειναι οτι αυτη η πρώτη φορα που ηρθα τοσο κοντα σε καποιον μηπως ειναι δειγμα οτι κατι ενιωσα? Δεν μπορω να καταλαβω. Τέλος πάντων οτι και να ειναι το εχασα
Σχόλιο # 78 από metalkid
Θα απαντησω συντομα...
https://www.youtube.com/watch?v=3cI6_ikEtDAΠαράθεση:
Im_Λογικα θα εχει καποιες ιδιαιτερες ικανότητες...Ας ελπισω περαν εγωισμού που με χαρακτηριζει και το ξερω να καταφερα να αισθανθώ κατι εστω και συμπάθεια προ; το αλλο φυλο...
Σχόλιο # 86 από metalkid
Ερευνες έδειξαν πως αν εκδηλώσεις τα συναισθηματα σου δεν θα σου πέσει ο κ@ λος!!!
Μεσα στην χλιδα, τον εχετε τον σελεμη.
Μιλενι μου αναλυση μιας ποοολυ επωδυνης καταστασης ... δρομος μοναξιας για την Λυτρωση . Γνωριμη διαδικασια σε μενα που παντα με φερνει δακρυα ...ευτυχως Εκεινο το Παιδι που παντα μας περιμενει
...
Ευχομαι το Σιδερενιο παιδι να ακολουθησει . Μπαρμπαδελι με δακρυα , δεν ξερω να βαζω ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 76 από Milenimetalkid,
πριν λιγο, η Βαλερι χαρακτήρισε τον εαυτό της μαλακισμένη, στόκο και ηλίθια, με όλα αυτά που ''είδε'' σε εσενα.
εγώ, δεν χρησιμοποίησα κανέναν χαρακτηρισμό, επειδη στο μυαλό μου απλά, δεν υπάρχουν.
Αν υπήρχανε, θα έβλεπα μέσω εσενα την δικιά μου μαλακία, στόκο και ηλιθιότητα. Θα μου ήταν γνωστά, αν και υποσυνειδητα, αλλιώς δεν θα αντικατοπτριζόντουσαν σε εσενα
Άλλος, θα σου πει άλλα. Αυτό δεν σημαίνει πως έχουν/έχουμε δίκαιο, πως είσαι αυτό που σου λένε οι άλλοι. Ο,τι λένε για εσενα, είναι δικό τους/μας ''δίκαιο"
Όπως και εσύ έλεγες για την κοπέλα...
Αλλά...
αν τα λόγια της Βαλερι σε πειράξανε, σου προκάλεσαν θυμό ή κάτι άλλο που σε αναστατώνει, σημαίνει πως μέσα σου δεν εχεις δουλέψει, επεξεργαστεί, κατανοήσει ακριβώς αυτές τις πλευρές του εαυτού σου. Η βαλερι, μα και ο καθε βαλερης, έρχονται για να σε ''βάλουν'' να ανακαλύψεις αυτά που σε επηρεάζουν, που προκαλούν ανακάτεμα μέσα σου και θελουν να τα δαμάσεις πια, ως μεγάλος.
Το ''παιδί'' μέσα σου, εκείνο που εχεις κλείσει, θέλει να βγει στο φως, θέλει εσύ να το βοηθήσεις στο μεγάλωμα του.
Να μπορείς να ''φροντίσεις'' για τα κλάματα του, με αγάπη.
Συνειδητά πλέον, να αγαπήσεις εσύ τον εαυτό σου. Επειδή, θα τα εχεις αναγνωρίσει ως δικά σου, ως ανάγκη για πραγματική ''τροφή'' ή αλλαγή στις "πάνες" του. Να του δώσεις εσύ - ζεστασιά, αγάπη... Ζωή!
και δεν θα εχεις κανένα πρόβλημα ο,τι και να σου λένε την επόμενη φορά, γιατί θα το εχεις ταΐσει, αλλαξει, φροντίσει.
Θα εχεις ισορροπήσει μέσα με το έξω, ένα μικρο κομμάτι, αλλά ετσι γινόταν και κάποτε.
"Κομματιάζοντας το", κάποιοι τα κλείνανε, καταπατούσαν απο δω απο κει και έμεινε μικρο.
Εσυ κρατάς το κλειδί της φυλακής του. Απο εσενα εξαρταται ποσο θα του επιτρέψεις να φτάσει εσενα ως γονιός του πια. Το ίδιο, ισχύει και για την Βαλερι, και για τον καθένα απο εμάς.
Metalkid...
...η Μileni με κάλυψε πλήρως με τα γραφόμενά της...
Πολλοι ηθικολογοι ξαφνικα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 86 από EnikosΜεσα στην χλιδα, τον εχετε τον σελεμη.
Μονο τα καλα παιδια προγκατε!
Μαζι να τσι πάρουμε στου κατόπι τσι σαιτεμενους.<Ουρε θα τσι στριμωξουμε.Μα άμα τσι στριμωξουμε θα τσι πάρει κι θα τσι σηκώσει.Αι σαλάγατα!!!
Για τον MetalKid..
Αλήθεια, πρόσεξε κανείς την αντίθεση των 2 λέξεων που αποτελούν το νικ του;
https://www.youtube.com/watch?v=CgBd0VIlhrA
Μέταλ μουσική είναι η εξέλιξη του χαρτ ρόκ που ιδεολογικοποιήθηκε σε ποιο στενά πλαίσια . κυριέυθηκε από τον σατανά άρχισε έτσι να Ιδεαλίζεται
δηλ. να προσπαθεί το πνευμα να επιβληθεί των αισθητικών ορμών του Λόγου ή απλά του μέσα μας .
Παράθεση:
Σχόλιο # 63 από Mileni
ξεκάθαρα - εχεις ανάγκη απο βοήθεια.
επαγγελματική.Ένα φόρουμ δεν μπορεί να σου την προσφέρει, δεν είσαι συζητήσιμος, γενικώς.
όταν δεν μπορείς να συνδεθείς με τους ανθρώπους, με το να τους ακούς πραγματικά και φέρεσαι ως δικτάτορας, τα αίτια για αυτά είναι πολύ πίσω στο παρελθόν σου.
Μόνος σου είπες πως είσαι "ένας άνθρωπος των άκρων". Αυτό και μόνο, θα έπρεπε να σου πει πως πας ζιγκ-ζαγκ στη ζωή σου. Δλδ. δηλώνεις ποιος είσαι, μα κάνεις το αντίθετο.
Μερικά...
"δεν κυριεύομαι από συναισθηματισμούς"-->είσαι φουλ-γεμάτος. Το λάθος σου εδώ είναι πως δεν θεωρείς συναισθήματα το μίσος, τον θυμό και όλα τα αρνητικά που σε έχουν κυριέψει.
"δεν ήμουν αυτό που λένε για δεσμεύσεις"-->να που ήσουν. Κάνεις ''σχέση''με την αγγλίδα. Μπερδεύεις και εκείνη, προκαλώντας τη ζήλια της, μιλώντας με την εδώ κοπέλα, τάχα μου φίλη σου, ενώ δεν ήταν καθαρά φίλη σου. Η ίδια δεν είχε δεχτεί ποτέ αυτή τη θέση, δλδ. φίλη, αλλά και για σεξ.
Φίλη, εσύ την όρισες.
αυτό με ξεπερνάει:
"άρχισε να κλαίει, λέγοντας ότι εγώ πολλές φορές της ζήτησα να είμαστε μαζί αλλά εγώ της εξήγησα ότι δεν το εννοούσα ποτέ σοβαρά ότι πλάκα κάναμε προφανώς μεταξύ μας!"
αυτό είναι να είσαι ξεκάθαρος και ντόμπρος;
απο την στιγμή που ήξερες πως "είχε κακοποιηθεί ψυχολογικά πολύ!"
ναι, γ@μουσες τη ψυχή της και εσύ!την θες και φίλη, την κατηγορείς και τιμωρείς απο πάνω, γιατί ''δεν κανουν ετσι οι φίλοι''.
Κάτσε ρε φίλε! Αυτό που της έλεγες τα "εσώψυχα σου'', σε κάνει φίλος, αυτόματα;
Αν ήμουν άντρας και γ@μουσες την ψυχή μου με την ακραία συμπεριφορά σου, θα σου είχα σπάσει εστω και καμία μύτη. Και δεν θα ήθελα να σε ξαναδώ.
Θες να ελέγχεις τα πάντα, θες όλα να είναι όπως νομίζεις εσύ το ...σωστό.
Θα πρέπει να μάθεις πως ο καθένας έχει την αλήθεια του, σύμφωνα με κριτήρια δικά του, σύμφωνα με το δίκιο το δικό του - με ένα μίνι "δικαστικό σύστημα" κυκλοφορεί στο μυαλό του ο κάθε ένας απο εμάς.
το μόνο "ελαφρυντικό" που σου δίνω, είναι πως κάποιος/κάποιοι σου ''μάθανε'' αυτά, βλέποντας τις συμπεριφορές τους. Δεν εχεις δει άλλα. Αυτά έμαθες, αυτά κάνεις, τόσος είσαι.
Μπορείς όμως να αλλάξεις με την θέληση σου, αρχίζοντας να αναλαμβάνεις την ευθύνη για ο,τι έκανες και για ο,τι προκάλεσες εσύ στον εαυτό σου, στις κοπέλες, και ποιος ξέρει σε πόσους ακόμη, με αυτή σου την άλλα 'ντ' άλλων συμπεριφορά. Να αρχιζεις να ''ακούς'' και των άλλων τα δίκαια - αλήθειες τους, καταστάσεις τους, συναισθήματά τους, θέσεις τους, που έχουν λόγο να έρθουν στη ζωή σου και να πορεύεσαι σύμφωνα και με αυτά, να μην τα κάνεις χειρότερα, αλλά να παίρνεις το καλύτερο τους.Έτσι γίνεσαι ανώτερος πνευματικά. Κι οχι των ανθρώπων.
Eγραψαν τοσα που δεν εχω τι να προσθεσω, με καλυψαν κυριως mileni & silencee...Ομως μια λεξη μου ερχεται μονο στο νου...φοβος...διαχειρισου τον
Επιμενω,
σας γκαζωνει επιτηδες να γραφετε...
δεν μακουτε...
ξεπεταχτε τον με ενα ευχελαιο,
που λεει και η Ματακια στο Ξωτικο
στα social media