γεια σας ειχα μια σχεση και μεσα στο τριτο μηνα αυτος αρχισε να απομακρυνεται.μου ελεγε οτι ολα ηταν καλα αλλα εγω του ειπα να χωρισουμε και δε το δεχτηκε.τα ξαναβρηκαμε αρχισε να απομακρυνεται εντελως.και μετα εμφανιστηκε και αρχισε να μου λεει οτι δε θελει γενικα δεσμευσεις και οτι θελει να μεινουμε φιλοι το κυνηγουσε κιολας και θυμωσε που αρνηθηκα.πως να αντιδρασω απο δω και περα
Πως να αντιδρασης αγαπητη ?
Αφου δεν θελει ...για τους δικος του λογους
Αστον να παει στο διαολο...τιποτα καλυτερο δεν εχεις να κανεις στη ζωη σου ?
Θα καθεσαι να τρεχει απο πισω απο τον αλλον ?...
keep waking
δηλαδη παρεες και τετοια που λεει τι ειναι?και τι το επιδιωκει τοσο?
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από nikolfδηλαδη παρεες και τετοια που λεει τι ειναι?και τι το επιδιωκει τοσο?
Τα καλυτερα "γκολ" αγαπητη ...μπαινουν στα φιλικα ...
μηπωσ παιζει καμμια πρωην κ μιλανε ακομα?
Να επιμεινεις κι αλλο, μεχρι να καταλαβεις γιατι χωρισατε οριστικα.
Καποια στιγμη...μην βιαστεις!
Παράθεση:
δεν καταλαβα γιατι χωρισαμε
Σχόλιο # 1 από nikolfγεια σας ειχα μια σχεση και μεσα στο τριτο μηνα αυτος αρχισε να απομακρυνεται.μου ελεγε οτι ολα ηταν καλα αλλα εγω του ειπα να χωρισουμε και δε το δεχτηκε.τα ξαναβρηκαμε αρχισε να απομακρυνεται εντελως.και μετα εμφανιστηκε και αρχισε να μου λεει οτι δε θελει γενικα δεσμευσεις και οτι θελει να μεινουμε φιλοι το κυνηγουσε κιολας και θυμωσε που αρνηθηκα.πως να αντιδρασω απο δω και περα
Θελει να σ έχει στο τσεπακι του κοπέλα μου .Το θέλω να είμαστε φίλοι για μένα σημαίνει δεν θέλω να σε πληγώσω ή αν ξεμείνω να έχω σεξακι ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από matakiaamoy
Εχει θεματα σε γουσταρει αλλα δεν θελει δεσμευση...εσυ θες κατι πιο ξεκαθαρο...μην ασχολεισε...αν γινει πιεστικος ζητησε βοηθεια απο συγγενη σου να τον απομακρυνει...το διαστημα που εξαφανιζοταν και μετα σου ξεφουρνησε οτι θελει ελευθερα πραγματα ενω ηξερε οτι εσυ δεν θες...θες κατι πιο σοβαρο αυτος ισως επαιζε και με αλλη κοπελα...δεν το αξιζεις προχωρα.Σβησε τηλ μπλοκαρε fatsabook.Δεν χρειαζετε να καθεσε να ακους κατι που δεν σου ταιριαζει ή δεν σου αρεσει.
ξερω γω τι θελει τοσο
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από nikolfδηλαδη παρεες και τετοια που λεει τι ειναι?και τι το επιδιωκει τοσο?
https://www.youtube.com/watch?v=wWb_fdAqEAMΠαράθεση:
δεν καταλαβα γιατι χωρισαμε
Σχόλιο # 1 από nikolfγεια σας ειχα μια σχεση και μεσα στο τριτο μηνα αυτος αρχισε να απομακρυνεται.μου ελεγε οτι ολα ηταν καλα αλλα εγω του ειπα να χωρισουμε και δε το δεχτηκε.τα ξαναβρηκαμε αρχισε να απομακρυνεται εντελως.και μετα εμφανιστηκε και αρχισε να μου λεει οτι δε θελει γενικα δεσμευσεις και οτι θελει να μεινουμε φιλοι το κυνηγουσε κιολας και θυμωσε που αρνηθηκα.πως να αντιδρασω απο δω και περα
Παράθεση:
εγω επελεξα να βγαινουμε για ενα καφε μια φορα το μηνα κ τωρα μ ειπε να κανουμε κατι αλλα αρνηθηκα
Σχόλιο # 10 από nikolf
πολύ συχνά τον έβαλες τον καφέ, θα παραγνωριστείτε.
Ενας καφές στην πενταετία κ αν...
επιδείξει καλή διαγωγή.
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από SouriaΘελει να σ έχει στο τσεπακι του κοπέλα μου .Το θέλω να είμαστε φίλοι για μένα σημαίνει δεν θέλω να σε πληγώσω ή αν ξεμείνω να έχω σεξακι ...
στα social media