δεν της απαντησε καθολου η κοπελα μου...
δεν με χωνευαν τα πεθερικα και πεισης το πιο κακο ειναι οτι δεν με ηξεραν καθολου τα πεθερικα
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από mhxanikos1987και δυστυχως πηγα στην περιοχη που μενει για να την δω και δεν την ειδα
ουτε βρεθηκαμε και ημασταν και οι 2 στο ιδιο μερος
Μηχανικός, ε; Ελπίζω μόνο να μη φτιάχνεις σπίτια και γέφυρες.
Πάντως η ιστορία σου έρχεται στο φως πολύ αποσπασματικά, σαν ένα παζλ του οποίου τα κομμάτια χάθηκαν κάτω από τον καναπέ όταν το παιδάκι που το έλυνε θύμωσε και το κλώτσησε. Πληγωμένη και εκδικητική πρώην, αναμετάδοση μέσω fb, παρεμβατικοί γονείς χωρίς να γνωρίζουν το φίλο της κόρης τους, αβολίδωτα φυσίγγια. Δύσκολο να καταλάβει κανείς πώς και τι ακριβώς έχει γίνει, καθώς δεν υπάρχουν σαφή σημεία αναφοράς.
το θεμα ειναι γιατι εστειλε μετα απο καιρο μηνυμα στην νυν κοπελα μου μαλιστα
και η πρωην ξερει ειλικρινα τους λογους τους πραγματικους λογους που τα χαλασαμε...
επισης ειδα οτι με μπλοκαρε απο το φειςμπουκ η πρωην με το δικιο της αλλα μαλλον απογοητευση βλεπω οτι νιωθει απο εμενα αλλα που οδευει προς το μισος
νιωθω ακομη για την πρωην απλα το ολο το θεμα το χαλασαν οι γονεις της κοπελας δυστυχως...
Ε νιώθεις όπως λες. Μάλλον νιώθει κι αυτή για να το κάνει!
η μηπως το κανει ομως για να με χωρισει απο την νυν κοπελα που εχω??
υπαρχει και αυτη η αποψη
με μπλοκαρε η ρωην στο φειςμπουκ
και εν τω μεταξυ πρωτα το εψαξε καλα...
Παρ'την τηλεφωνο να τα πειτε!
ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ!!!
Τηλεφωνησεεε μου
ίσως νιώθω ετσι και εγω
Τηλεφωνησεεε μου
Ίσως να μας βγει σε καλο.
Αντε σου εβαλα και κλασικη μουσική!
Έτσι όπως πάει η δουλειά, σε λίγο θα σε μπλοκάρει και η νυν...
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από mhxanikos1987
με μπλοκαρε η ρωην στο φειςμπουκ
και εν τω μεταξυ πρωτα το εψαξε καλα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από harrier23Έτσι όπως πάει η δουλειά, σε λίγο θα σε μπλοκάρει και η νυν...
...και νομίζω χωρίς να επέμβουν κι οι γονείς,από μοναχή της...
Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από mhxanikos1987η μηπως το κανει ομως για να με χωρισει απο την νυν κοπελα που εχω??
υπαρχει και αυτη η αποψη
αφήνουν οι μηχανικοί τις τέως κατασκευές να χαλάσουν τις επόμενες;
το σόι μηχανικοί είν αυτοί;
νοσταλγικοί
Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από achinosτο σόι μηχανικοί είν αυτοί;
λοιπον αφου ομως με ηθελε πολυ η πρωην γιατι δεν εκανε κατι να με κρατησει κιολας??
το ξερω και το ηξερα οτι οι γονεις της με πολεμουσαν και εκαναν τα παντα για να μας χωρισουν...
σαν τι να σου κανε δηλαδή να σε κρατήσει? να σε πιάσει απτο βίντζι και να σε δέσει στον πάσαλο?
γαργαλεύεσαι πάντως λιγο ε?
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από mhxanikos1987λοιπον αφου ομως με ηθελε πολυ η πρωην γιατι δεν εκανε κατι να με κρατησει κιολας??
το ξερω και το ηξερα οτι οι γονεις της με πολεμουσαν και εκαναν τα παντα για να μας χωρισουν...
Παράθεση:
Σχόλιο # 34 από BillCastνοσταλγικοί
νομίζω πως αυτός ο νεαρός μηχανικός είναι σαν εκεινους από το άλλο θέμα,
που χτίζαν απάνω στο μπαζωμένο ρέμα.
για ποιο λογο πιστευεις οτι δεν σε ηθελαν οι γονεις της; ,,,
και για ποιο λογο μια κοπελα λεει οτι εισαι ατομο που κοροιδευεις τις γυναικες; ,,,
να σου κανει χαλαστρα; ,,,
κι αν αυτη το κανει γι αυτο
κι εσυ ακομη νιωθεις να μην την εχεις ξεπερασει
δεν ειναι λιγο συναιθηματικη προδοσια ,,,να επενδυει η τωρινη κοπελα πανω σου την καρδια της; ,,,
κι εσυ να την εχεις αφησει στην πρωην ;
μηπως τελικα πραγματικα παιζεις με τις γυναικες ;
η μηπως να πας να ξαναβρεις την κοπελα που τα ειχες πριν ,,,
οσο για τους γονεις ,,ο λαος λεει οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια ,,,αλλα ,,,δεν ξερουμε τον λογο ,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από mhxanikos1987λοιπον αφου ομως με ηθελε πολυ η πρωην γιατι δεν εκανε κατι να με κρατησει κιολας??
Τζούλια γέρνει το καράβι μου φαίνεται...!
Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από tzoulia59για ποιο λογο πιστευεις οτι δεν σε ηθελαν οι γονεις της; ,,,
και για ποιο λογο μια κοπελα λεει οτι εισαι ατομο που κοροιδευεις τις γυναικες; ,,,
να σου κανει χαλαστρα; ,,,
κι αν αυτη το κανει γι αυτο
κι εσυ ακομη νιωθεις να μην την εχεις ξεπερασει
δεν ειναι λιγο συναιθηματικη προδοσια ,,,να επενδυει η τωρινη κοπελα πανω σου την καρδια της; ,,,
κι εσυ να την εχεις αφησει στην πρωην ;
μηπως τελικα πραγματικα παιζεις με τις γυναικες ;
η μηπως να πας να ξαναβρεις την κοπελα που τα ειχες πριν ,,,
οσο για τους γονεις ,,ο λαος λεει οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια ,,,αλλα ,,,δεν ξερουμε τον λογο ,,
στα social media