Μπορείς να συνεχίσεις όσο θες την παραληρηματική σου αφήγηση, που ουδόλως δεν αμφιβάλλω ότι συναγωνίζεται επάξια όλες τις προηγούμενες μπουρδολογίες που έχεις ήδη αραδιάσει, αλλά το παρόν άρλεκιν θα παραμείνει στα αδιάβαστα. Ποιος χρειάζεται επιβεβαίωση πάνω στην επιβεβαίωση?
Βέβαια, είναι κατα τι πιο ανακουφιστικό, από το να κάθεσαι στην σπηλιά σου και να κλαις για τον άδικο ντουνιά που δεν εκτίμησε την τελειότητά σου και την αρτιότητα της δομημένης σου σκέψης και επιχειρηματολογίας. Σε νιώθω. Τι να κάνεις και εσύ...
Ντάτσει τώρα?
Κων/νε...
Εμεις εδω μονο εικασιες μπορουμε να κανουμε...
Εσύ που τη ζεις από κοντά αυτό το διαστημα δεν έχεις καμία ιδέα γιατί πιέστηκε?
Τι πιστευεις πως ήταν αυτό στη συμπεριφορά σου που την ώθησε να σου ζητήσει χρόνο?
Ή δεν είχε να κάνει μ'εσενα λες?
Σκέφτηκες την ύπαρξη τρίτου προσώπου?
Γενικα...εκανες την αυτοκριτική σου?Που σε οδήγησε?
Νεαρέ δυο μήνες γνωριμίας είχατε, δεν είναι η σχέση της ζωής σας, ούτε κ ξέρει κανείς αν θα γίνει.
Όπως κόλλησες εσύ, μπορεί εκείνη να ξεκόλλησε.Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από Kostantinos1990
μαθαίνω από τα λαθοι μου αν εκανα
Πάντως αυτό, πόνεσε πολύ.. , και σίγουρα έκανες και άλλα που οδήγησαν την κοπέλα να αναζητήσει την τύχη της αλλού.
Γιατί, όλα τα συγχωρεί η γυναίκα, την εξάρτηση μας από εκείνην, καθώς και από οτιδήποτε, όχι!
Χρειάζεται έναν άνθρωπο δυνατό δίπλα της και ανεξάρτητο στα πάντα, ακόμα και από τις ίδιες..
Ούτε και εμείς βέβαια συγχωρούμε κάτι τέτοιο. Προσωπικά, μια γυναίκα 'βδέλλα' δίπλα μου με απωθεί. Δεν με διορθώνει πουθενά, νιώθω σαν μόνος μου..
Δεν κοιτάω τον καθρέπτη μου καλύτερα και να λέω "Τι γ@μ@τος τύπος που είσαι ρε Σαμ!"
Εχουμε ανάγκη, τον άνθρωπο μας να τον 'κερδίζουμε' κάθε μέρα..
τούλα η οθόνη του κινητού σου πόσων ιντσών είναι
κοίτα Κών/νε, είναι πρακτικά αδύνατο (και βαριέμαι κιόλα) να κάτσω να διαβάσω το κείμενό σου ολόκληρο
μια που δεν έχει καν παραγράφους.κάτι έπιασα μέσες άκρες και πάνω σαυτό θα μιλήσω:σε απασχολεί ενα θέμα με τη δικιά σου, οκ, μπαίνεις σε ενα φόρουμ και το αμολας για να πάρεις 2-3 γνώμες έτσι να δεις και μια άλλη μεριά. οκ κι αυτό πήρες 2-3 γνώμες που σαρεσαν, άλλες τόσες που δεν σαρεσαν, έφαγες και τα γιαουρτάκια σου όλα καλά.
απο κει και μετά είσαι μονο εσυ με το θέμα σου (στην εξω ζωή σου). δεν θα χαλαλιστεί κανένας για κανενός το θέμα σε κανένα φορουμ. τώρα, αμα θες μανούρες και κλαούνες, μπορούμε να πιαστούμε λίγο έτσι να ξεμουδιάσεις αμα το χεις τόση ανάγκη αλλά πιστεύω δεν θα σε βοηθήσει. (κάτι για που δεν έχουμε άλλα ενδιαφέρονται και ασχολούμαστε με τα οικογενειακά σου πήρε το μάτι μου, αλλά θα το περάσω κι αυτό στα παπάκια μου για να μη σε ξανάψω κι άλλο-next time να πας να πεις τον πόνο σου σε πιο αλλιώς μέρη)
στην τελική, αν υπάρχει λόγος πρακτικός να αιτιολογήσεις τις πράξεις σου και να βρεις το δίκιο σου, αυτό είναι στη γκόμενά σου και όχι στον κόσμο εδω. ψυλλιάζομαι ομως οτι αυτή ενδιαφέρεται να σακούσει λίγο λιγότερο απο μας
Μπετυ
Χαρά στο κουράγιο σου! !!!
(Εμοτικον με γουρλωμένα ματιά, δεν μπαίνει το βλαμμένο)
Παράθεση:
.Για να σοβαρευτούμε όμως μιας και όσο και να συνεχίσετε να με προσβάλετε δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσετε κάτι η εμπάθεια σας και του κυρίου με τα γιαούρτια φαίνεται από το γεγονός ότι ακόμα κάνει λαικ στα δικά σας ποστ
Επεσε το ματι στην διαγωνια ματια που εριξα και τωρα γελαω μονη μου και με εχουν για ανισορροπη!
Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από _Bellezza_
Επεσε το ματι στην διαγωνια ματια που εριξα και τωρα γελαω μονη μου και με εχουν για ανισορροπη!
Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από _Bellezza_
κ εγώ που πιστεύω πως ακόμα κ αν δεν είσαι ακόμη μια από μας...
θα γίνεις μεγαλώνοντας;
Όλα τα παιδακια είναι ευλογία , τί και αν προέρχονται απο διαφοετικους γονεις και ειναι εκτος γαμου?
Είναι η αρχη και το μέλλον μας, είναι η ελπίδα και το καμαρι μας.
Έχω γνωστη που αν και ανυπαντρη έχει 3 παιδάκια από 3 διαφορετικούς αντρες ,που ειχε σχεση μαζι τους, και γνωρισε εναν κυριο που έχει και εκεινος 2 παιδια -ενα απο τον καθε γαμο του- και παντρευτηκαν και εκαναν και αλλο παιδακι μαζι και ειναι πολυ ευτυχισμενοι.
Η ευτυχία δεν ξέρει από αριθμούς!
Παράθεση:
επίσης έτσι είναι κυρία μου για έναν άνθρωπο σαν και εμενα που του αρέσουν οι απλές φιλικές και ερωτικες σχέσεις και όχι οι προβληματικές όπως αυτές που σας αρέσει να διαβάζετε ένας μεταμοντέρνος κόσμος με τους χωρισμένους γονείς με τα 4 παιδιά ο ένας 1000 ο άλλος από μια πρώην ένα καλοκαίρι στο κατσικονησι
εγώ νομίζω πως ο νεαρός οφείλει να βρει την ευτυχία όπως την νιώθει ο ίδιος, ε αν δεν του αρέσει το κατσικονήσι ας πάει αλλού διακοπές...
έρχεται κ το σάββατο οσοκουνούπω κ θα ξέρει κ για πού θα κλείσει.
τούμπανο θα τον κάνεις ! έτσι! στα άκρα!
Παράθεση:
Σχόλιο # 53 από _Bellezza_Όλα τα παιδακια είναι ευλογία , τί και αν προέρχονται απο διαφοετικους γονεις και ειναι εκτος γαμου?
Είναι η αρχη και το μέλλον μας, είναι η ελπίδα και το καμαρι μας.
Έχω γνωστη που αν και ανυπαντρη έχει 3 παιδάκια από 3 διαφορετικούς αντρες ,που ειχε σχεση μαζι τους, και γνωρισε εναν κυριο που έχει και εκεινος 2 παιδια -ενα απο τον καθε γαμο του- και παντρευτηκαν και εκαναν και αλλο παιδακι μαζι και ειναι πολυ ευτυχισμενοι.
Η ευτυχία δεν ξέρει από αριθμούς!
Παράθεση:
Σχόλιο # 55 από BillCastτούμπανο θα τον κάνεις ! έτσι! στα άκρα!
Εχω και αλλες ιστοριες να πω αλλα τις κραταω για αργοτερα!
εκδόθηκε ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από achinos
κ εγώ που πιστεύω πως ακόμα κ αν δεν είσαι ακόμη μια από μας...
θα γίνεις μεγαλώνοντας;
#41 Κωνσταντινε,δε χρειαζεται να ειμαστε οι ξανθες του sex and the city οπως λες για να πιστευουμε πως το να προσπαθεις επιμονα να μπεις στο μυαλο της κοπελας για να καταλαβεις τι σκεφτεται και τι θελει και να το χειριστεις αναλογα οπως λες,Δεν ειναι εκφραση ειλικρινων συναισθηματων αλλα χειριστικων συναισθηματων.Συγνωμη για την εκφραση ,αφου εγραψες το θεμα σου και ζητας τις αποψεις μας,πανω στο συγκεκριμενο που ανεφερα θα απανρησω οτι ειναι μεγαλο λαθος να το σκεφτεσαι ετσι.Το πιο απλο και λογικο ειναι να εισαι ο εαυτος σου και οχι να προσπαθεις να μαντεψεις τι θα ηθελε να της δωσεις ,Δινεις αυτα που εχεις και αυτα που σου βγαζει ο αλλος να δωσεις .Αν θελει κατι αλλο και δεν το λεει ειναι δικο της προβλημα ,αν παλι θελει να σκεφτει τι θελει,ειναι δικαιωμα της να παρει το χρονο της να το σκεφτει ,Ειτε σε 2 μηνες ειτε σε 8 χρονια γιατι ξαναλεω οτι οι ανθρωποι αλλαζουν συνεχως και αλλαζουν και οι αναγκες τους .
...διαβάζοντας το τελευταίο μεγάλο ποστ σου...
...όπου βγάζεις πολύ θυμό,τουλάχιστον αυτό εισέπραξα...
...σκέφτηκα πώς μπορείς να αντιδράς όταν ο άλλος δεν σου δίνει αυτό που θέλεις και που πιστεύεις πως δικαιωματικά το αξίζεις...
...ναι μεν βάζοντας το θέμα σου είπες πως θες να ακούσεις απόψεις για το τι πήγε λάθος,μα άλλα περίμενες κι άλλα ήρθαν...
...προφανώς πολλοί από εμάς νομίζουν πως αξίζουν πολλά ή τα πάντα ακόμα...
...και προφανώς ή δεν τα βρίσκουμε-παίρνουμε ή αργεί αυτό να μας συμβεί...
...το να χτυπάμε κάτω το πόδι αναφωνώντας 'εγώ το θέλωωω',για μένα σημαίνει έλλειψη σεβασμού στον άλλον και στις αποφάσεις του,ο οποίος άλλος μας βλέπει με τα δικά του μάτια-γυαλιά κι όχι με τα δικά μας...
...κάνεις το ίδιο,δείχνεις έλλειψη σεβασμού προς εκείνη,όλη αυτή η υπερβολή,όλος αυτός ο θυμός που τον ενισχύεις μόνος σου,προβάλλοντας το εγώ σου και χρησιμοποιώντας εκείνη κι εμάς ως άλλοθι...
...εδώ ειπώθηκαν διάφορα πράγματα κι εμμένεις να αναζητάς το λάθος σου,που αν σε αντιμετώπιζες με περισσότερη ειλικρίνεια (εσύ σε γνωρίζεις),θα το ανακάλυπτες ευκολότερα...
...όχι καθόλου απλές δεν είναι οι ανθρώπινες σχέσεις παρά μόνο για τα παιδιά,αν και για κάποια από αυτά,αυτό ακόμη τίθεται υπό αμφισβήτηση.Πώς να είναι απλές όταν ο καθένας από εμάς είναι τόσο σύνθετος?...
...σου προτείνω να σκεφτείς κάποιες αναθεωρήσεις στον τρόπο που βλέπεις κι αισθάνεσαι τις καταστάσεις.Άχρηστο αυτό δεν βγαίνει ποτέ...
...συμπληρωματικά να σου πω,πως για να είσαι εσύ καλός,δεν χρειάζεται να βγει μια κοινωνία ολόκληρη σε συναισθηματική ή αξιακή υπολειτουργία-(υ)στέρηση,είμαστε ο,τι είμαστε σε σχέση με εμάς και τις επιλογές μας επ'αυτού...
Παράθεση:
Σχόλιο # 46 από Koula_Maraτούλα η οθόνη του κινητού σου πόσων ιντσών είναι
Γιατί δεν ρώταγες για μελομακάρονα vs κουραμπιεδάκια και σύ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 48 από BillCastα και που σαι: έκανα σε όλες τις κοπελιες λαικ αυτή τη φορά, για να στη σπάσω κι άλλο .
Παράθεση:
Σχόλιο # 49 από MadameShuShu40Μπετυ
Χαρά στο κουράγιο σου! !!!
(Εμοτικον με γουρλωμένα ματιά, δεν μπαίνει το βλαμμένο)
Το ήξερα ότι κάτι θα αναπτύξω/εξασκήσω εδώ!
Σχόλιο # 41 από Kostantinos1990.
Για να σοβαρευτούμε όμως μιας και όσο και να συνεχίσετε να με προσβάλετε δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσετε κάτι η εμπάθεια σας και του κυρίου με τα γιαούρτια φαίνεται από το γεγονός ότι ακόμα κάνει λαικ στα δικά σας ποστ
Απο μια προσωπικη μου εμπειρια μπορω να σου πω οτι ηταν ενα παλικαρι που εδειχνε ποσο ερωτευμενος ηταν μαζι μου. Ετσι νομιζα και εγω οτι ημουν.. Με κυνηγησε τοσο πολυ που απο τους πρωτους 3 μηνες βαρεθηκα. Δεν ειχα κατι αλλο να περιμενω. Δυστυχως εγινε δεδομενος. Για αυτο θα σου ελεγα οτι και να γινει με την κοπελα πες και κανα οχι μια φορα...μην τρεχεις μαραθωνιο οταν χτυπαει το κινητο σου να απαντησεις..την παιρνεις σε 10 λεπτα. Μια φορα στο τοσο για αλλαγη. Παντως καλα εκανες και της εδειξες τα αισθηματα σου..απλα εμεις οοι ανθρωποι εχουμε την ταση οταν ενδιαφερομαστε πολυ για καποιον να νομιζουμε οτι το ιδιο νιωθει και αυτος..αλλα δυστυχως δεν ειναι παντα ετσι
στα social media