Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Το ζεϊμπέκικο είναι αντρικός χορός?

Επιλέξτε σελίδα: (1-10)
Σελίδες 12345678910

silencee

# 61 στις 22/11/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

...πού είσαι Βαρόλ???στα ίχνη των τ-αντρικών σου...

Amfitriti2017

# 62 στις 23/11/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι ο χορός είναι δώρο των θεών προς τον άνθρωπο.

https://www.youtube.com/watch?v=WNZVza0r_po
Αρέσει στο μέλος Paralia48

Enikos

# 63 στις 23/11/2017
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091
'Aρεσαν+: 0%

Φλασαρω ρε συ, για να γινω κατανοητος!

Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από Koula_Mara

έλα , με τους ορισμούς σου

άντε πίσω στην κίνα σου

Andreas66

# 64 στις 23/11/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Γιαυτο οι σχεσεις ανδρων και γυναικων πανε κατα δι@ολου. Γιατι δεν ξερει το καθε φυλο τη θεση του και μεχρι που ειναι τα ορια. Μαλλον η καταπιεση που ειχατε τοσα χρονια, σας εχει ωθησει να θελετε να τα παρετε ολα απο τους ανδρες για να αποδειξετε...κατι. Εχετε ευνουχισει τους πιο πολλους ανδρες και να ικανοποιησετε το εγω σας. Ευτυχως οχι ολους. Δεν προλαβατε

Η αλαζονεια σας και η ωραιοπαθεια σας ειναι η καταστροφη σας.
Οχι κυριες μου, το ζειμπεκικο δεν ειναι για σας, το να θελετε να το κανετε δικο σας ειναι αλλο θεμα. Μπορειτε να το χορευετε αλλα βαθια μεσα σας το ξερετε οτι δεν ειναι για σας. Τωρα αν ενα ματσο πιωμενοι σας χειροκροτουν απο κατω... ε τι να κανουμε, πιωμενοι ειναι. Πιο πολυ κανετε οτι κανετε για να αρεσετε, το εχετε στο αιμα σας. Βρειτε αλλους τροπους να αρεσετε. Φερθειτε σαν ΘΗΛΥΚΑ και οχι σαν 'αντρακια'.

BillCast

# 65 στις 23/11/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

εμένα πάντως μου πάνε μια χαρά οι σχέσεις! και πολλων άλλων που ξέρω! στους μιρλάκιδες και συ ε? συμπονώ αλλά φτιάξτο φίλε γιατί θα γίνεις πιο γκρινιάρης και θα σου χαλάσουν κι άλλο οι σχέσεις και μετά θα σου φταίνε ακόμα και οι βαλκανικοί!  

Παράθεση:
Σχόλιο # 64 από Andreas66

Γιαυτο οι σχεσεις ανδρων και γυναικων πανε κατα δι@ολου. Γιατι δεν ξερει το καθε φυλο τη θεση του και μεχρι που ειναι τα ορια. Μαλλον η καταπιεση που ειχατε τοσα χρονια, σας εχει ωθησει να θελετε να τα παρετε ολα απο τους ανδρες για να αποδειξετε...κατι. Εχετε ευνουχισει τους πιο πολλους ανδρες και να ικανοποιησετε το εγω σας. Ευτυχως οχι ολους. Δεν προλαβατε

Οχι κυριες μου, το ζειμπεκικο δεν ειναι για σας, το να θελετε να το κανετε δικο σας ειναι αλλο θεμα. Μπορειτε να το χορευετε αλλα βαθια μεσα σας το ξερετε οτι δεν ειναι για σας. Τωρα αν ενα ματσο πιωμενοι σας χειροκροτουν απο κατω... ε τι να κανουμε, πιωμενοι ειναι. Πιο πολυ κανετε οτι κανετε για να αρεσετε, το εχετε στο αιμα σας. Βρειτε αλλους τροπους να αρεσετε. Φερθειτε σαν ΘΗΛΥΚΑ και οχι σαν 'αντρακια'.

silencee

# 66 στις 23/11/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

...καλημέρα Αντρέα...

...να πω πως μια βυθοσκόπηση πρωί -πρωί την έκαμα...

...μα,βαθιά μέσα μου,στα σκοτεινά κατάμαυρα άδυτα της ψυχής μου...

...ο χαλασμένος μου φακός,δεν μπόρεσε να διακρίνει καμία κτητικότητα προς τον ζεϊμπέκικο...

...αλλά μια χαρά,άμα μου έρθει,θα τον χορέψω στο ταψί της πίστας...

...τώρα,όσον αφορά τα αντράκια κι 'αντράκια',μάλλον οι απόψεις μας διαφέρουν...

...καθώς για εμένα ο χαρακτηρισμός δεν αποδίδεται στους χορεύοντες ή μη τον χορό,στους ενδυόμενους τα πανταλόνια,στους αποπνέοντες την νταβρατίλα ή βαρβατίλα,στους διαμένοντες στη Λάρισα,τα Καρδάμυλα ή το όπου αλλού,αλλά σε αυτούς που Σέβονται τον Εαυτό τους και τον Άνθρωπο,ως Άνθρωποι κι όχι ως άντρες ή γυναίκες...

...να φανταστώ πως το υπέροχο μαυροειδές σχόλιό σου,το συνοδευόμενο από την φατσούλα της αυτο-επικρότησής σου,δεν απορρέει απλά και μόνο από μερικά ποστ που γράφτηκαν εδώ για τον ζεϊμπέκικο.Το από πού απορρέει,είναι δικό σου θέμα,το να πετάς στα μούτρα του μισού πληθυσμού της γης,σε 'ανθοδέσμη' με όλα τα υπόλοιπα,ως δική σου εκτίμηση,ευτυχώς,δεν βρίσκει το υπόλοιπο 50% να το επικροτεί-χειροκροτεί.Κι αυτοί,δεν είναι ένα μάτσο πιωμένοι...

Enikos

# 67 στις 23/11/2017
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Εσυ παλι...στους χαρουμενους, ε?

Παράθεση:
Σχόλιο # 65 από BillCast

εμένα πάντως μου πάνε μια χαρά οι σχέσεις! και πολλων άλλων που ξέρω! στους μιρλάκιδες και συ ε? συμπονώ αλλά φτιάξτο φίλε γιατί θα γίνεις πιο γκρινιάρης και θα σου χαλάσουν κι άλλο οι σχέσεις και μετά θα σου φταίνε ακόμα και οι βαλκανικοί!  

silencee

# 68 στις 23/11/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 65 από BillCast

μετά θα σου φταίνε ακόμα και οι βαλκανικοί!  

...με ή άνευ πυρριχίου?...

achinos

# 69 στις 23/11/2017
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 13.762

Παράθεση:
Σχόλιο # 64 από Andreas66

λέω να το κάνω παράθεση αυτό το τίμιο κ αντρίκιο ποστ, για να το διασώσω, σαν παράδειγμα προς αποφυγή.

Η του πώς τα confirmation bias, δε μας αφήνουν ενίοτε να χαρούμε την μικρή ζωή που μας έχει απομείνει...

(σα να βλέπω ρε παιδιά τη σκηνή στο καπη που αρχίζουν κ εκσφενδονίζονται πι κ αναπηρικά καροτσάκια...  )

Αρέσει στα μέλη Natassaa, alisida

achinos

# 70 στις 23/11/2017
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό

Παράθεση:
Σχόλιο # 65 από BillCast

και παρόλο που σου έκανα λαικ, να ομολογήσω για να φανεί, πως κ μένα μια χαρά μου πάνε οι σχέσεις... ειδικώς από τότε που μπήκα σ αυτό το φόρουμ, εδώ κ καμιά δεκαετία δλδ, που κατάλαβα καλύτερα τι ακριβώς πρέπει να αποφεύγω... 

όπως ο διάολος το λιβάνι

κ βελτιώνω κ την διορατική μου ικανότητα ταυτοχρόνως!

Αρέσει στα μέλη Natassaa, alisida

BillCast

# 71 στις 23/11/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

με πιάνεις αδιάβαστο τώρα! αλλά θα πω ναι γιατί καλύτερα να περισσεύει παρά να λείπει! το χορό αυτό λες που επιβίωσε σε ποντιακό ρυθμό? 

Παράθεση:
Σχόλιο # 68 από silencee

...με ή άνευ πυρριχίου?...

και τα λεγα ο μ@κας λίγες μέρες πριν! την εχω ρίξει την πρόβλεψη 

Παράθεση:
Σχόλιο # 69 από achinos

(σα να βλέπω ρε παιδιά τη σκηνή στο καπη που αρχίζουν κ εκσφενδονίζονται πι κ αναπηρικά καροτσάκια...  )

achinos

# 72 στις 23/11/2017
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μονακό

Παράθεση:
Σχόλιο # 71 από BillCast

με πιάνεις αδιάβαστο τώρα! αλλά θα πω ναι γιατί καλύτερα να περισσεύει παρά να λείπει! το χορό αυτό λες που επιβίωσε σε ποντιακό ρυθμό? 

και τα λεγα ο μ@κας λίγες μέρες πριν! την εχω ρίξει την πρόβλεψη 

, ναι ρε συ...

κ τώρα για να το κατοχυρώσω να πω πς απόψε έχω ραντεβού μ ένα γέρο από το διπλανό καπη, να δούμε γαλλική ταινία στο σινεμα, στις πίσω θέσεις ...για να πιανόμαστε... 

κ μετά θα κατεβούμε στο καταγώγιο της γειτονιάς, να πιούμε κανα αραιωμένο κόκκινο...

κ να του αφιερώσω κ καμιά ζειμπεκιά, αν μερακλώσω κ πολύ... 

Αρέσει στα μέλη Natassaa, alisida και σε ακόμα 1 μέλος.

BillCast

# 73 στις 23/11/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

φωτιά στα υπογλώσσια και να καούν τα πιεσόμετρα ρε αχινέ! καλή διασκέδαση και σίδερα στη μέση σας! 

Παράθεση:
Σχόλιο # 72 από achinos

, ναι ρε συ...

κ τώρα για να το κατοχυρώσω να πω πς απόψε έχω ραντεβού μ ένα γέρο από το διπλανό καπη, να δούμε γαλλική ταινία στο σινεμα, στις πίσω θέσεις ...για να πιανόμαστε... 

κ μετά θα κατεβούμε στο καταγώγιο της γειτονιάς, να πιούμε κανα αραιωμένο κόκκινο...

κ να του αφιερώσω κ καμιά ζειμπεκιά, αν μερακλώσω κ πολύ... 

giorgos170

# 74 στις 23/11/2017
author
Ανδρας / 77 / Σε σχέση
Ν. Λέσβου / Καλλονή
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 9.754

τί κακό είν' αυτό

απ' όπου πάς

να κόβεις ελιές ...?

Αρέσει στο μέλος ZHLIASOY

Enikos

# 75 στις 23/11/2017
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ωχ! Γεμισε η πιστα μωρα!

Αρέσει στα μέλη alisida, ZHLIASOY

giorgos170

# 76 στις 23/11/2017
author
Ανδρας / 77 / Σε σχέση
Ν. Λέσβου / Καλλονή
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 9.754

ίσως

κι αυτό να είναι το θέμα

ότι έχουμε μείνει σε δεδομένα

& συμπεριφορές

άλλων εποχών ...

Αρέσει στο μέλος Natassaa

ZHLIASOY

# 77 στις 23/11/2017
author
Γυναίκα / 78 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 43
Απαντήσεις: 3.160

Λευτερη πανταζη εσυ???

Παράθεση:
Σχόλιο # 75 από Enikos

Ωχ! Γεμισε η πιστα μωρα!

Αρέσει στα μέλη Enikos, giorgos170

ZHLIASOY

# 78 στις 23/11/2017
author
Αλλη χώρα

ριξε λελουδο παιδι μου ριξε στα μωρα ..οχου εγω θα σκεφτομαι συνεχεια πχια?

Παράθεση:
Σχόλιο # 75 από Enikos

Ωχ! Γεμισε η πιστα μωρα!

Το μέλος ZHLIASOY έχει επισυνάψει το αρχείο: 544095_751573334857773_1863083681_n.jpg (16.89KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 49 φορές
Αρέσει στα μέλη alisida, Enikos

ZHLIASOY

# 79 στις 23/11/2017
author
Αλλη χώρα

οχι τιποτις αλλο αλλα χορευουμε ζεμπεκια αμε.. αντρικος κ πρασινα αλογα 

Το μέλος ZHLIASOY έχει επισυνάψει το αρχείο: 1378773_751574631524310_1152494841_n.jpg (44.74KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 48 φορές
Αρέσει στο μέλος Enikos

Andreas66

# 80 στις 23/11/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Χαιρομαι που σας εφτιαξα τη διαθεση πρωι πρωι. Σε γυναικες και 'αντρακια'.
Ειναι λογικο να αντιδρατε σε οτι ειπα...εχετε μεγαλο 'εγω'.
Οσο για σενα bill... εχεις χρονο μπροστα σου να αναθεωρησεις.

Επιλέξτε σελίδα: (1-10)
Σελίδες 12345678910
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.