σ ένα μέρος πιο κει, ο παπάς ανακοίνωσε ότι η γυναίκα έχει μισό εγκέφαλο.
Μήπως είναι hoax;Αγαπητα κοριτσάκια. Δεν είμαι μισογύνης. Είμαι όμως αρκετά φαλοκρατης. Φάνηκε από τα λεγόμενα σας ή αδυναμία σας για το αντρικό φίλο. Είστε σε ένα χώρο που με ασφάλεια λέτε ότι λέτε. Δεν θα επεκταθωπαραπάνω. Τα είπε ο ενικός όλα όσα θέλω να πω.
Παράθεση:
Σχόλιο # 123 από Andreas66Είστε σε ένα χώρο που με ασφάλεια λέτε ότι λέτε.
τώρα που το λες, έτσι άρχισε κ η αραβική άνοιξη.
1) Αγαπημενη φραση των γυναικων...ειπα.
2) Εφ' οσον δεν υπαρχουν κανονισμοι, ας αναφερουμε ολων των φυλων τα χαλια. Οχι επιλεκτικα.
3) Ο κλαυθμος που ακουγεται, για το δικαιωμα των γυναικων στο ζειμπεκικο, τι ειναι?
4) Ειμαστε, εν μεσω της δικης, τολμω να σε πληροφορησω. Εσυ δε, συμμετεχεις ως μαρτυς της πολιτικης αγωγης.
6) Να κοιταμε και τι γραφουμε.
7) Δεν αρκει μια απλη δημοσια διαψευση, για να ξερουμε τι δεν εχουμε πει.
8) Ειναι γραμμενα βλεπεις, στα πρακτικα!
Εννεα) Ποση μαγκια ειναι να χορευει ζειμπεκικο καποιος και να το υπερασπιζεται, σαν καποιος να του το απαγορευσε...στην εποχη μας παντα. Οχι πριν η μετα την πτωση της Πολης...
Α?
Παράθεση:
Σχόλιο # 118 από ZHLIASOYσυ ειπας...(γουρουνι)..
- κανονισμοι δεν υπαρχουν!
- κ σαφως εχει απαντηθει το ερωτημα στο κειμενο μου...
- στα βασανα δεν φτασαμε ..
- κ βεβαια δικη δεν εγινε ποτε..
- απαντηση για τα κλοπιμαια δωθηκε
- αυτα τα ολιγα..
#123 Andrea ,δε νομιζω τα - κοριτσακια- οπως μας λες του φορουμ να ντρεπονται να τα πουν και εξω απο το χωρο του φορουμ ή εξω απο το χορο του φορουμ : P
: P
...πάντως δεν έχει καταγραφεί ποτέ τόση κατανάλωση εγκεφαλικής -και άλλων- ουσίας για ένα θέμα -σαφώς/σαφέστατα- ήσσωνος σημασίας/σπουδαιότητος και κατα συνέπεια, αντιστρόφως ανάλογο της κατανάλωσης αυτής!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 123 από Andreas66Είμαι όμως αρκετά φαλοκρατης.
Εχει ενδιαφέρον η ετυμολογία της λέξης
το συνθετικό -κράτης (από το κράτος) έχει την έννοια της δύναμης, της επιβολής εξουσίας, της ισχύος, της επικράτησης.
Ετσι, ο αποικιοκράτης έχει επικρατήσει στις αποικίες
ο κεφαλαιοκράτης αντλεί την ισχύ του από το κεφάλαιο που έχει συσσωρεύσει
ο τρομοκράτης επιβάλλεται μέσα από τον τρόμο που σκορπά
ο γραφειοκράτης, ο στρατοκράτης, ο τεχνοκράτης, ο δημοκράτης, αντίστοιχα, για να μη σας κουράζω, αντλούν την ισχύ τους από το πρώτο συνθετικό των αντίστοιχων λέξεων
...ενώ ο έρμος ο φαλλοκράτης δείτε από πού έχει καταδικαστεί να ασκεί την εξουσία του και αντλεί την ισχύ του
Έλα ρε Αρχοντούλα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 128 από Arxontoula_
το συνθετικό -κράτης (από το κράτος) έχει την έννοια της δύναμης, της επιβολής εξουσίας, της ισχύος, της επικράτησης.
ο γραφειοκράτης, ο στρατοκράτης, ο τεχνοκράτης, ο δημοκράτης, αντίστοιχα, για να μη σας κουράζω, αντλούν την ισχύ τους από το πρώτο συνθετικό των αντίστοιχων λέξεων
...ενώ ο έρμος ο φαλλοκράτης δείτε από πού έχει καταδικαστεί να ασκεί την εξουσία του και αντλεί την ισχύ του
εεε ενταξει αμα τα ειπε ο ενικος οκ μην κουραζεσαι!
εμενα γμτ δεν βρισκεται κανενας να τα πει να μη κουραζομαι//
Παράθεση:
Σχόλιο # 123 από Andreas66Αγαπητα κοριτσάκια. Δεν είμαι μισογύνης. Είμαι όμως αρκετά φαλοκρατης. Φάνηκε από τα λεγόμενα σας ή αδυναμία σας για το αντρικό φίλο. Είστε σε ένα χώρο που με ασφάλεια λέτε ότι λέτε. Δεν θα επεκταθωπαραπάνω. Τα είπε ο ενικός όλα όσα θέλω να πω.
Παράθεση:
Σχόλιο # 128 από Arxontoula_
χαχαχαχα
και ενώ ακούγεται σαν αστείο , είναι αυτό η αλήθεια η απλή και η μεγάλη !
ο άντρας κρατεί τον γονιμοποιητή του μελλοντος για την ανθρωπότητα !
εξ αυτής της θέσης παντα τα θηλυκά είχαν την ευθύνη του καλοπισμού τους προς απόσπαση της προσοχής του φαλλού χαχαχα του αρσενικού ήθελα να πω για να γίνει το θέλημα της φύσης της !
ωχ παναια μου γινεται δικη κ δεν το πηρα χαμπαρι??
μεσα θα με κλεισουν μεσα γμτ την μαρτυρια μου..
Παράθεση:
Σχόλιο # 125 από Enikos1) Αγαπημενη φραση των γυναικων...ειπα.
2) Εφ' οσον δεν υπαρχουν κανονισμοι, ας αναφερουμε ολων των φυλων τα χαλια. Οχι επιλεκτικα.
3) Ο κλαυθμος που ακουγεται, για το δικαιωμα των γυναικων στο ζειμπεκικο, τι ειναι?
4) Ειμαστε, εν μεσω της δικης, τολμω να σε πληροφορησω. Εσυ δε, συμμετεχεις ως μαρτυς της πολιτικης αγωγης.
6) Να κοιταμε και τι γραφουμε.
7) Δεν αρκει μια απλη δημοσια διαψευση, για να ξερουμε τι δεν εχουμε πει.
8) Ειναι γραμμενα βλεπεις, στα πρακτικα!
Εννεα) Ποση μαγκια ειναι να χορευει ζειμπεκικο καποιος και να το υπερασπιζεται, σαν καποιος να του το απαγορευσε...στην εποχη μας παντα. Οχι πριν η μετα την πτωση της Πολης...
Α?
κυριε Ανρεα δεν θα επεκταθω αλλο με καλυψε η alisida τα ειπε ολα!
να που βρεθηκε μωρε κ για μενα να μην κουραζομαι να
Παράθεση:
Σχόλιο # 126 από alisida#123 Andrea ,δε νομιζω τα - κοριτσακια- οπως μας λες του φορουμ να ντρεπονται να τα πουν και εξω απο το χωρο του φορουμ ή εξω απο το χορο του φορουμ
μου την δινουν οι μισογυνηδες _ φαλοκρατες γιαυτο χαλασα παρα πανω ουσια εγκεφαλικη απο οσο επρεπε!
Παράθεση:
Σχόλιο # 127 από tangerinedream...πάντως δεν έχει καταγραφεί ποτέ τόση κατανάλωση εγκεφαλικής -και άλλων- ουσίας για ένα θέμα -σαφώς/σαφέστατα- ήσσωνος σημασίας/σπουδαιότητος και κατα συνέπεια, αντιστρόφως ανάλογο της κατανάλωσης αυτής!!!
Μαλλον δε θαχεις ξεκαθαρες αποψεις, για να τις καταλαβει.
Παράθεση:
Σχόλιο # 130 από ZHLIASOY
εμενα γμτ δεν βρισκεται κανενας να τα πει να μη κουραζομαι//
μέχρι τώρα νόμιζα πως τα χρωματοσώματα είναι μισά απ τον έναν κ μισά απ τον άλλον γονιό...
Παράθεση:
Σχόλιο # 136 από achinosμέχρι τώρα νόμιζα πως τα χρωματοσώματα είναι μισά απ τον έναν κ μισά απ τον άλλον γονιό...
εκτός αν πρόκειται για κλωνοποίηση.
όπως και να χουν τα πράγματα αγαπητή μου και το θυραυροφυλάκιο όλο δικό σας να ναι αμα ο άλλος κρατάει το κλειδί για να ανοίξει η πόρτα του να ξεχυθεί ο θυσαυρός του μέλλοντος , τι τα θες τι τα γυρευεις ;
και παρακαλώ μην με κουράζεται με αγγλικούρες,... δεν κατέχω πράμα .
Παράθεση:
Σχόλιο # 137 από lamprand
κρατάει το κλειδί για να ανοίξει η πόρτα του να ξεχυθεί ο θυσαυρός του μέλλοντος ,
.
, έλα ρε συνάδερφε, δεν ξέρω πώς να στο πω για να μη σε στεναχωρήσω, αλλά όλοι έχουμε από έναν...
μήπως τον έχεις λίγο υπερτιμημένο;
Παράθεση:
#131 lamprandΛες οτι :αυτό η αλήθεια η απλή και η μεγάλη !ο άντρας κρατεί τον γονιμοποιητή του μελλοντος για την ανθρωπότητα !...Και δε με λες μπρε , ΤΙ θα γονιμοποιησει???
Σχόλιο # 139 από alisida
ο γονιμοποιητής αγαπητή μου, είναι του παρόντος και ταυτοχρόνως ένα αμιγώς μεταφυσικό προϊόν, μια περιγραφή δλδ των δυνατοτήτων του, αφού μόνος του δε δουλεύει, θε να πω, δεν αρκεί να του βάλεις μπαταρίες...
κ η γονιμοποίηση πάλι δεν είναι μια ατομική κ αυστηρά προσωπική διαδικασία. Όπως τουλάχιστον ισχυρίζονται οι επιστήμονες, δεν ξέρω...
Ο θησαυρός είναι του μέλλοντος, μεταφυσικός κ αυτός, γιατί θυμήσου τώρα την τελευταία φορά που κάποιος σου είπε πως μελλοντικά θα θησαυρίσεις...
τι εννοούσε...
τεσπα, θε να πω σε απλά ελληνικά, ότι η εργασία παράγει το πλεόνασμα βασικά, απ όπου κ αν προέρχεται, ασχέτως του ποιος το καρπώνεται κ τι το κάνει μετά.
Πως γινεται ολα αυτα τα τραγικα, να τα συγκεντρωνεις στον φακελο σου μονο εσυ...
Ειναι ενα ερωτηματικο...
Οχι και τεραστιο!
Αλλα ειναι.
Παράθεση:
Σχόλιο # 122 από achinosσ ένα μέρος πιο κει, ο παπάς ανακοίνωσε ότι η γυναίκα έχει μισό εγκέφαλο.
Μήπως είναι hoax;
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media