Στολους παει και φερνει Κυρια μου...
Παράθεση:
#131 lamprandΛες οτι :αυτό η αλήθεια η απλή και η μεγάλη !ο άντρας κρατεί τον γονιμοποιητή του μελλοντος για την ανθρωπότητα !...Και δε με λες μπρε , ΤΙ θα γονιμοποιησει??? ...συμφωνω οτι καλλοπιζομαστε και οι μεν και οι δε για να αρεσουμε στο αλλο φυλο οπως και να το κανουμε υπαρχει το ενστικτο ,διαφορετικα θα ειμασταν αγριμια ή ερημιτες στο θιβετ...Η φιλαρεσκεια και απο τα δυο φυλα δεν αποτελει ποινικο ή κοινωνικο ή ταξικο αδικημα,αντιθετα η υπεροψια ειναι απ ολα ...και για να γελασουμε λιγο,δεν εχω ακουσει οτι ο φαλος σερνει καραβι,αλλα κατι αλλο
Σχόλιο # 139 από alisida
Παράθεση:
Σχόλιο # 141 από EnikosΠως γινεται ολα αυτα τα τραγικα, να τα συγκεντρωνεις στον φακελο σου μονο εσυ...
Ειναι ενα ερωτηματικο...
Οχι και τεραστιο!
Αλλα ειναι.
δεν είναι! αν συνεχίσεις να κλικάρεις τα γιουτιούμπια κ τα λίνκια που πέφτουν,
θα το δεις οσονούπω κ στον δικό σου φάκελο.
Να σου πω βρε Ενικέ, εσύ που ξέρεις τα πολλά κι ο νους σου κατεβάζει...
Η σπαλομπριζόλα είναι αντρικό φαγητό?
Αμα μου γράψεις κι ένα - δυο καλά επιχειρήματα, πολύ θα με εξυπηρετήσεις, γιατί ίσαμε μια μακαρονάδα ορφανή αντέχω να κάνω..
Οχι δα!
Ειναι γιουνισεξ φαι!
Αλλα εχει σημασια ποιος θα την μαγειρεψει.
Οι αντρες ειναι καλυτεροι ψησται!
Παράθεση:
Σχόλιο # 144 από Arxontoula_
Να σου πω βρε Ενικέ, εσύ που ξέρεις τα πολλά κι ο νους σου κατεβάζει...
Η σπαλομπριζόλα είναι αντρικό φαγητό?
Αμα μου γράψεις κι ένα - δυο καλά επιχειρήματα, πολύ θα με εξυπηρετήσεις, γιατί ίσαμε μια μακαρονάδα ορφανή αντέχω να κάνω..
Να βανεις οπερα μαχ...περιοριζει τον πονο.
Παράθεση:
Σχόλιο # 143 από achinos
δεν είναι! αν συνεχίσεις να κλικάρεις τα γιουτιούμπια κ τα λίνκια που πέφτουν,
θα το δεις οσονούπω κ στον δικό σου φάκελο.
...για την σπαλομπριζόλα δεν ξέρω και εγώ αλλά για το Τ-μπόουν στέϊκ των 1,465 γρ. είμαι σίγουρος!!! ...πρόκειται περι ενός αμιγούς αντρικού εδέσματος!!!
...νομίζω όμως ότι ξεφεύγουμε εντελώς απο το θέμα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 146 από EnikosΝα βανεις οπερα μαχ...περιοριζει τον πονο.
θα το δοκιμάσω...
αλλά θα κρατήσω κ το παλιό
γιατί έχει πλάκα.
Θενξ αγορια! Απο δω και πέρα το`χω
Παράθεση:
Σχόλιο # 138 από achinos
, έλα ρε συνάδερφε, δεν ξέρω πώς να στο πω για να μη σε στεναχωρήσω, αλλά όλοι έχουμε από έναν...
μήπως τον έχεις λίγο υπερτιμημένο;
Παράθεση:
Σχόλιο # 138 από achinos
, έλα ρε συνάδερφε, δεν ξέρω πώς να στο πω για να μη σε στεναχωρήσω, αλλά όλοι έχουμε από έναν...
μήπως τον έχεις λίγο υπερτιμημένο;
Aν κατάλαβες εσείς πρώτες υποτιμήσατε την αξία του με το χιούμορ της Αρχοντούλας έε φυσικό επακόπουθο να γίνει μια προσπάθεια υπερτίμησης . έε να ρθουμε στα ίσα ρε παιδί μου αν όχι ποιο πάνω . έτσι γίνονται τα παζάρια .χαμηλώνει ο αγοραστής την τιμή ανεβάζει πιο πάνω ο πωλητής από κει που θέλει να κλείσει την τιμή . κάπου στην μέση δηλ.
εγώ πάντως εκτιμώ τον θυσαυρό σας ...αφάνταστα !
Παράθεση:
Σχόλιο # 150 από lamprand
Aν κατάλαβες εσείς πρώτες υποτιμήσατε την αξία του με το χιούμορ της Αρχοντούλας έε φυσικό επακόπουθο να γίνει μια προσπάθεια υπερτίμησης . έε να ρθουμε στα ίσα ρε παιδί μου αν όχι ποιο πάνω . έτσι γίνονται τα παζάρια .χαμηλώνει ο αγοραστής την τιμή ανεβάζει πιο πάνω ο πωλητής από κει που θέλει να κλείσει την τιμή . κάπου στην μέση δηλ.
εγώ πάντως εκτιμώ τον θυσαυρό σας ...αφάνταστα !
μα κ το χιούμορ από παράθεση ήταν, καλά που μου το πες, κ είχα ξεχάσει να βάλω λαικ.
αλλά λέει ο άθρωπος "αρκετά" δε λέει "εντελώς"
οπότε φαντάζομαι
θα κρατεί κ τίποτ άλλο μαζί.
Παράθεση:
Σχόλιο # 89 από Arxontoula_https://www.youtube.com/watch?v=C5M0fa-g_7g
(ο,τι θυμάμαι χαίρομαι κι εγώ)
...τελικά μετά απο 8 σελίδες διανοητικής περιδύνισης υπάρχει αποτέλεσμα όσον αφορά το φύλλο του λεβέντικου (;!) ζεϊμπέκικου; ...γνωρίζουμε πλέον οριστικά που ανήκει αυτός ο μερακλίδικος χορός; ...και άν όχι, πόσες σελίδες θα χρειαστούμε ακόμη για να υπάρξει ο προσδιορισμός;
...άν υπάρχει μια γρήγορη απάντηση να ανέβει παρακαλώ γιατί όπως ξέρετε τα Σ/Κα δεν μπαίνω...
Παράθεση:
#131 lamprandΛες οτι :αυτό η αλήθεια η απλή και η μεγάλη !ο άντρας κρατεί τον γονιμοποιητή του μελλοντος για την ανθρωπότητα !...Και δε με λες μπρε , ΤΙ θα γονιμοποιησει??? ...συμφωνω οτι καλλοπιζομαστε και οι μεν και οι δε για να αρεσουμε στο αλλο φυλο οπως και να το κανουμε υπαρχει το ενστικτο ,διαφορετικα θα ειμασταν αγριμια ή ερημιτες στο θιβετ...Η φιλαρεσκεια και απο τα δυο φυλα δεν αποτελει ποινικο ή κοινωνικο ή ταξικο αδικημα,αντιθετα η υπεροψια ειναι απ ολα ...και για να γελασουμε λιγο,δεν εχω ακουσει οτι ο φαλος σερνει καραβι,αλλα κατι αλλο
Σχόλιο # 139 από alisida
καλέ για να σύρει καράβι πρέπει πρώτα να το πάρει μυρωδιά το καράβι . αν δεν το πάρει μην ελπίζετε ότι από μόνο του έχει τέτοια δύναμη . χαχα
είχα ένα σκύλο και τον πήγαινα μαζί μου στα χωράφια εκεί ήταν στο δίπλα χωράφι κανα 5 αρι και όλο τον γαυγιζαν αλλά μέχρι ένα σημείο γιατί ο δικός μου ήταν και μεγαλύτερος και η ουρά πάντα ψηλά .
έκανε πρόταση γνωριμίας αυτά τίποτα αγρίευαν .. εε άστε στο διαλο βλαμένα κατάλαβα ότι είπε γιατί αυτό έλεγα και γω αδιαφορόντας γι αυτά και ως γνωστόν τα σκυλιά καταλαβαίνουν τα αφεντικά τους χαχα
2 και 3 φορά τα ίδια αδιάφορος και εγώ και αυτός με ακολουθούσε κατα πόδας . την 4 φορά εκεί που κοιτάζονταν το μεγαλύτερο θηλυκό από αυτά δεν γαυγισε παρά τον πλησίασε ταχαμ αδιάφορα και σταμάτησε για λίγο "το σέρνει καράβι" δίπλα στην μύτη του . ο δικός μου τα χασε με αυτήν την συμπεριφορά πήρε μυρωδιά έβαλε και την μύτη του πιο κοντά για επιβεβαίωση και τάπαιξε .
έε τον έχασα για μια μέρα τον ξεναγούσε αυτή, όπου ήθελε τον πήγαινε , τι να τούλεγα τι να τον μαλώσω σαμπως και γω έτσι δεν έκανα ;
Παράθεση:
Σχόλιο # 128 από Arxontoula_
Εχει ενδιαφέρον η ετυμολογία της λέξης
το συνθετικό -κράτης (από το κράτος) έχει την έννοια της δύναμης, της επιβολής εξουσίας, της ισχύος, της επικράτησης.
Ετσι, ο αποικιοκράτης έχει επικρατήσει στις αποικίες
ο κεφαλαιοκράτης αντλεί την ισχύ του από το κεφάλαιο που έχει συσσωρεύσει
ο τρομοκράτης επιβάλλεται μέσα από τον τρόμο που σκορπά
ο γραφειοκράτης, ο στρατοκράτης, ο τεχνοκράτης, ο δημοκράτης, αντίστοιχα, για να μη σας κουράζω, αντλούν την ισχύ τους από το πρώτο συνθετικό των αντίστοιχων λέξεων
...ενώ ο έρμος ο φαλλοκράτης δείτε από πού έχει καταδικαστεί να ασκεί την εξουσία του και αντλεί την ισχύ του
Παράθεση:
Σχόλιο # 151 από achinos
μα κ το χιούμορ από παράθεση ήταν, καλά που μου το πες, κ είχα ξεχάσει να βάλω λαικ.
αλλά λέει ο άθρωπος "αρκετά" δε λέει "εντελώς"
οπότε φαντάζομαι
θα κρατεί κ τίποτ άλλο μαζί.
σ έχασα ... σαν τι μαστίγιο ; μπα όχι ! τιμης ένεκεν
όλα υπόκεινται στην εξέλιξη έτσι και το ζειμπεκικο αν ήταν λόγω συγκηριών αντρικός χορός με την έμφάνιση των ρεμπέτισων μάγκιώρων γυναικών εξελίχθηκε και σε γυναικείος .
το θέμα είναι να χορευεται καλά . δύσκολο να δω κάποιον ή κάποια να τον χορευει και να ειναι καλός .για μένα λόγω πόνου που έχουν τα λόγια πρέπει να βγένει αυτό το συναίσθημα και με το προσωπικό ιδίωμα σφραγίδα του χορευτή . όλοι οι άλλοι που παίρνουν πακέτο από κάποια σχολή χορού και αρχίζουν τις φιγούρες για μένα είναι τίποτα μπροστά σε έναν παθιασμένο με δικό του δημιούργημα φιγούρας !έε ένας τέτοιος είμαι και γω χαχαχαΤο φύλλο ίσως όχι αλλά "γεννήθηκε" από άντρες αυτός ο χορός ,αν αυτό σημαίνει κάτι ,όσον αφορά την επιλογή κινήσεων ως έκφραση σώματος (οπως πολύ όμορφα περιέγραψες προχτές..)και ότι φυσικά χορεύονταν μόνο από άντρες 3-4 αιώνες αφ'ότου γεννήθηκε..αρα καθαρά αντρικός χορός!
Το ότι βέβαια "εξελίχτηκε" ...μαζί και με την μουσική βέβαια ,η οποία αν θέλεις έχει γίνει και πιο "ανάλαφρη" και ακολουθεί και άλλες εκφράσεις σώματος ,πιο ελεύθερες και χαρούμενες,εκτός από τις πρωταρχικές εκείνες τις "πρωτόγονες του νταλκά" δίνει νομίζω αβίαστα την σκυτάλη και στις γυναίκες που μπορώ να πώ ότι τις χαίρομαι όταν αδράχνουν την ευκαιρία να δείχνουν μέσω του χορού αυτού και το "τσαγανό" τους...εκτός από τα υπόλοιπα γνωστά
Αρα η εξέλιξη έβαλε κι εκεί το χεράκι της ,όπως και στο τσιφτετέλι και νομίζω ότι το φύλλο του,όπως και στις περισσότερες εκφράσεις χορού ,πρέπει να είναι Χ..!!
Στόχος όπως βασικά σε όλους τους χορούς είναι να μην γίνεσαι ρεζίλι για εμένα αλλιώς ο χορός είναι ζωή,χαρά και διασκέδαση!
Παράθεση:
Σχόλιο # 153 από tangerinedream...τελικά μετά απο 8 σελίδες διανοητικής περιδύνισης υπάρχει αποτέλεσμα όσον αφορά το φύλλο του λεβέντικου (;!) ζεϊμπέκικου; ...γνωρίζουμε πλέον οριστικά που ανήκει αυτός ο μερακλίδικος χορός; ...και άν όχι, πόσες σελίδες θα χρειαστούμε ακόμη για να υπάρξει ο προσδιορισμός;
...άν υπάρχει μια γρήγορη απάντηση να ανέβει παρακαλώ γιατί όπως ξέρετε τα Σ/Κα δεν μπαίνω...
Παράθεση:
https://www.youtube.com/watch?v=OiMZucKAMBg
Σχόλιο # 159 από Amfitriti2017
Το ροκ το Ελληνικο ειναι ζειμπεκικο
https://www.youtube.com/watch?v=-J_sFGYeOnY
να και μια μικρή δόση ροκ ζειμπέκικου από τον Μητροπάνο
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media