Γεια σας παιδιά!! Θέλω να μου πείτε την γνώμη σας για ενα θέμα που με απασχολεί πολυ τον τελευταιο καιρό. Γνώρισα ενα παιδι και κάναμε μια φαση αλλά ηταν η πρωτη του φορά που φίλησε κοπελα και όπως καταλαβαίνετε δεν έχει παει με αλλη κοπελα. Εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου αυτό το θέμα αλλά το πρόβλημα έρχεται στην επικοινωνία μας καθώς ντρέπεται παρα πολυ. Προσπαθώ με καθε τροπο να τον κανω να νιώσει ανετα, του λέω αστεία για να σπάσει ο πάγος αλλά αυτός απαντάει με σοβαρότητα, αγχωνεται και δημιουργείται μια αμήχανη στιγμη, με αποτέλεσμα να μου μεταφέρει και εμένα το άγχος του. Δεν ξέρω τι να κάνω, συνέχεια λέω στον εαυτό μου να περιμένω λίγο καιρό να γμωριστουμε καλύτερα μήπως νιώσει πιο ανετα, αλλά όσο περνάει ο καιρος και συνεχίζει να μου μιλάει έτσι με ξενερωνει. Πείτε μου την γνώμη σας παρακαλώ.
Ναι εχετε μεγαλη διαφορα ηλικιακα απο την θεματοθετρια
Εγω παντως καταλαβαινω πως η φαση που εγινε, η θεματοθετρια εννοει το φιλι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από _Bellezza_
Ε για την φάση δεν ντράπηκε όμως! Τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι !Να βγαίνετε παρέα συχνά να αποκτήσετε επαφή. Από κοντά χτίζονται οι σχέσεις. Μπορεί να έχει φαει κόλλημα με εσένα και να τα έχει χάσει ! Να είσαι προσιτή. Αχχχ θυμήθηκα τα νιάτα μου! Χαχαχαχαχα
Καλημέρα και από εμένα...δώσε του λίγο χρόνο...
θα βρεί το βηματισμό του... :-)
Ειναι ντροπαλος...θεμα.
...δεν υπάρχει θέμα καλή μας φίλη μην ανησυχείς...θα ζωηρέψει και πολυ μάλιστα..."φοβού" τους ντροπαλούς!!! :-)
Μαρια βαλτον κατω και πετα του τα ματια εξω και να δεις πως θα του φυγουν οι ντροπες
στα social media