Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ναι σε όλα

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

mhxanikos1987

# 1 στην 1/12/2017
author
Ανδρας / 36 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 28
'Aρεσαν+: 0%

Ναι σε όλα

Γειά σας 

Λοιπόν θα ήθελα να μου πείτε γνώμες για τους <ανδρες>δυστυχώς που λένε ναι σε όλα σε ότι τους πουν οι γυναίκες Γιατί φτάσαμε ως εδώ? ?Και το κακό που μου έχει τύχει είναι ότι όταν είπα όχι σε κάτι που μου είπε να κάνω μια κοπέλα μετά μου εσυρε τα όσα μύρια και δυστυχώς ήταν <μορφωμενη>

alisida

# 2 στην 1/12/2017
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

σε τι ειπες οχι ??

Το γραφεις πολυ αοριστα,...Επισης,το να λες ναι ειναι λαθος μονο αν δεν συμφωνεις.Δε χρειαζεται να συμφωνουμε στα παντα σε μια σχεση,αυτο ειναι αδυνατο ...Αρκει σε αυτα που θεωρουν και οι δυο βασικα ,να ταιριαζουν οι αποψεις...Δεν δινουν ολοι οι ανθρωποι την ιδια βαρυτητα στα ιδια πραγματα
Αρέσει στα μέλη ZHLIASOY, Betty_83

Betty_83

# 3 στην 1/12/2017
author
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 970

Να μην είστε τόσο σαφείς και συγκεκριμένοι.

Βαριέμαι όταν δεν αφήνετε κάτι στην φαντασία

Αρέσει στα μέλη ZHLIASOY, panagiotismp90 και σε ακόμα 5 μέλη.

MadameShuShu40

# 4 στην 1/12/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Μακριά από τις μορφωμένες εσείς, φίλτατε θεματοθέτη.

Τα πτυχία σας προκαλούν αλλεργία! !!!

inioxos52

# 5 στην 1/12/2017
author
Ανδρας / 68 / Σε διάσταση
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 7.281

Οσο υπαρχουν αντρες που λενε ναι σε ολα στις γυναικες, τοσο αυτες θα ξεθαρευουν -ειδικα οι μικρες- και θα ζητανε ολο και περισσοτερα.

Ενα το φαρμακο. Αν σου πεσει στην πλωρη σου τετοιο θηλυκο, με το που θα καταλαβεις τις εις βαρος σου προθεσεις της, στειλε την στον επομενο.

Και οχι μονο εσυ, αλλα και ολοι οι εμπλεκομενοι με αυτης της κατηγοριας γυναικες.

Υπο την προυποθεση βεβαιως πως και εσυ εισαι γενικοτερα σωστος, και αποδεκτος απο τις μεχρι σημερα συντροφους σου ε?

Αρέσει στα μέλη ZHLIASOY, panagiotismp90 και σε ακόμα 3 μέλη.
...Ναι στην χρηση των Ελληνικων στο διαδικτυο. Σε σας το λεω Ελληνολατρες, που εχετε ακομη Εγγλεζικα ψευδωνυμα. Και δεν εννοω την γραφη...

agapimou11

# 6 στην 1/12/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

mhxanike...

Θέλει διευκρίνηση το θέμα...τώρα έτσι που τα γράφεις...μπορώ να σκεφτώ κανα δυο-τρεις περιπτώσεις... Η μια είναι ο άντρας να είναι μικρός σε ηλικία ( καλά παίζει και σε μεγαλύτερους βέβαια ) και άπειρος και γι' αυτό υποχωρεί ή έτσι είναι ο χαρακτήρας του ( έχει φάει γείωση από τη μάνα του όταν ήταν παιδί και του μείνε... ) ή λέει εύκολα ''ναι'' ( ενώ θα έπρεπε να αντιδράσει, κάτι τέτοιο φαντάζομαι εννοείς ) γιατί η γυναίκα που έχει δίπλα του είναι τσαούσα...τον ''χτυπάει'' στο φιλότιμο...και περνάει το δικό της...

Enikos

# 7 στην 1/12/2017
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Να συμπεριλαβουμε στο θεμα, αν επιτρεπεται και τους χλιμιντζουρες?...

Για να μπαλατζαρει το θεμα, οχιτιποταλλο!

Λες..."για τους αντρες που λενε ναι σε ολα"...

Για ποσο αντρες τους κοβεις αυτους, που τα παντελονια τους εξαρτωνται απο ενα ναι σε ολα...

Μηπως εννοουσες την ευγενη ταξη των αγαμητων, οι οποιοι πουλανε αμμο στη Σαχαρα?

Τι να πω κι εγω...

zygos1971

# 8 στην 1/12/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Καταρχήν είναι πολύ γενικό το ναι σε όλα και πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος. Γενικά λοιπόν, αν δεν έχεις προσωπικότητα, θέλω, απαιτήσεις και δεν σέβεσαι τον εαυτό σου είναι λογικό να σου συμβεί.

James88

# 9 στην 1/12/2017
author
Ανδρας / 35 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Αγιος Αθανάσιος
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 45

Φταίει η κοινωνία

Δυστυχώς φταίει η κοινωνία στην οποία μεγαλώνουμε... Αναλογιστείτε λίγο ότι τότε στον παγκόσμιο πόλεμο κι έπειτα χάθηκαν πολλοί άντρες ή ήταν πολλοί που πήγαιναν στον πόλεμο, οπότε το μεγάλωμα των παιδιών - συνεπώς και των αγοριών - το αναλάμβαναν οι γυναίκες. Στην συνέχεια ήρθε η εκπαίδευση όπου επικρατούν κυρίως δασκάλες, χάσαμε και από εκεί το πρότυπο και ήρθε να το αποτελειώσει η τηλεόραση με τις ταινίες και τις μεγάλες ερωτικές κινήσεις - στείλε της 365 λουλούδια για κάθε μια από τις μέρες που ήσασταν μαζί τον ένα χρόνο που τα έχετε και πήγαινε κάτω από την πόρτα της και άλλα τέτοια χαζά! Δεν είμαι μισογύνης, λατρεύω το γυναικείο φύλο. Αλλά όπως όλοι, έπρεπε να πάθω για να μάθω.

Το πρόβλημα με τους άντρες που λένε όλο ναι είναι:
  1. Είτε δεν έχουν αυτοπεποίθεση και πιστεύουν πως θα την χάσουν
  2. Είτε ότι δεν έχουν ισχυρή προσωπικότητα, οπότε και θέλω δικά τους και βολεύονται με όλα
  3. Είτε έχουν άλλα άλυτα θέματα
Το θέμα είναι να μην λες όχι για να πεις όχι, ούτε ναι για να το πεις. Το σωστό είναι να λες την γνώμη σου και όσο δεν προσβάλεις τον άλλον, θα συνεχίσεις να την λες και να την υπερασπίζεσαι. Προφανώς και όταν θα βρίσκεις γυναίκα που σου κάνει τέτοια κόλπα και νερά, την στέλνεις από εκεί που ήρθε για να έχεις ήρεμο το κεφάλι σου πρώτα από όλα εσύ και μετά και οι υπόλοποι - ένας θα την σουτάρει, δυο, τρεις, τέσσερις, κάποτε θα μάθει και θα μαζευτεί, που θα πάει...
Το θέμα χρήζει μεγάλης ανάλυσης, αλλά συνοψίζεται στο εξής:"Όσο κάνεις σε μια γυναίκα αυτά που λέει ότι θέλει, τόσο θα σε καβαλάει και θα σε παρατάει. Καμιά δεν θέλει έναν άντρα να την γλύφει ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ! Είναι γυναίκα, όχι μωρό να την ταντεύεις."
Αρέσει στα μέλη maraki_lar_1980, panagiotismp90 και σε ακόμα 2 μέλη.

alisida

# 10 στην 1/12/2017
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937
Μηχανικε,η γυναικα στην οποια ελεγες ολο ναι,ειναι αυτη που ειχε λαβει το μηνυμα απο την πρωην ?? Λεω,μημπως τα ναι σου δεν τα εννοουσες και τα ελεγες μονο για να ηρεμησεις την κατασταση

Natassaa

# 11 στην 1/12/2017
author
Γυναίκα / 47 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 555

Λοιποοον...

Έχουμε και λέμε,

Πρώτον, με τρελαίνεις, δεύτερον, σε όλα επεμβαίνεις

και τρίτον, κάνεις πάντα το δικό σου,

έχουμε και λέμε, κάνεις λάθος σκέψεις...ουπs sooorry...

λαθος εισαγωγη Αντζελα...παμε παλιιι...

λοιποοον...

εχουμε και λεμε...

τι φοραει οταν σου ζηταει πραγματα; εφαρμοστο μινι φορεμα; συντηρητικο ταγιερ; φορμα   γυμναστηριου;   πιτζαμες; παντελονι; παντελονα; μαγιο και παρεο και στο χερι το σαμπο;
 Τι ειδους dress code επακριβως;

Τι μορφωση εχει η "μορφωμενη"; Λυκειου; ΙΕΚ; ΤΕΙ; Πανεπιστημιου; Ειναι μεταπτυχιακια;     Διδακτορικια;     Κοινωνικης επιμορφωσεως?

Εσυ τι μηχανικος εισαι; Αυτοκινητων; Πολυτεχνειου; Αεροναυπηγος; Σκετο ναυπηγος; Ηλεκτρολογος;           Πλακετιστας; Αρσιβαριστας;

Πού σου λεει να κανεις πραγματα; Στην κουζινα; Στο σαλονι; Στον κηπο; Στο...κρεβατι και λες οχιιι ;
    (ντροοοπηηη)

Της εχεις βαλει στεφανι; Ειναι αγαπητικια; Αρραβωνιαρα; Γκομενακι; Ελευθερη-δεσμευμενη;

Για πεεες...

Τοσοι παραμετροι, για τοσα ναι και οχι

Ελα, μη παιρνουμε θαρρος, δε θελω γελια...στο θεμα μας...

Αρέσει στα μέλη Fei_79, alisida

Natassaa

# 12 στην 1/12/2017
author

https://www.youtube.com/watch?v=rwMa1dQc980

Χοπ χοπ χοπ χοπ χοπ

Αρέσει στο μέλος James88

_Bellezza_

# 13 στην 1/12/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Την καλύτερη άποψη έχω για τους "ναι σε όλα".

Μου θυμίζει και τους όρους του μνημονίου και μιαν αγαλλίαση την νιώθω.

Natassaa

# 14 στην 1/12/2017
author

Βελεζα;  χτυπησες τις 1000 απαντησεις στο ωραιοτατο θεμα του μηχανικου...

Παιρνουμε τπτ  ?

zygos1971

# 15 στην 1/12/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από Natassaa

Λοιποοον...

Έχουμε και λέμε,

Πρώτον, με τρελαίνεις, δεύτερον, σε όλα επεμβαίνεις

και τρίτον, κάνεις πάντα το δικό σου,

έχουμε και λέμε, κάνεις λάθος σκέψεις...ουπs sooorry...

λαθος εισαγωγη Αντζελα...παμε παλιιι...

λοιποοον...

εχουμε και λεμε...

τι φοραει οταν σου ζηταει πραγματα; εφαρμοστο μινι φορεμα; συντηρητικο ταγιερ; φορμα   γυμναστηριου;   πιτζαμες; παντελονι; παντελονα; μαγιο και παρεο και στο χερι το σαμπο;
 Τι ειδους dress code επακριβως;

Τι μορφωση εχει η "μορφωμενη"; Λυκειου; ΙΕΚ; ΤΕΙ; Πανεπιστημιου; Ειναι μεταπτυχιακια;     Διδακτορικια;     Κοινωνικης επιμορφωσεως?

Εσυ τι μηχανικος εισαι; Αυτοκινητων; Πολυτεχνειου; Αεροναυπηγος; Σκετο ναυπηγος; Ηλεκτρολογος;           Πλακετιστας; Αρσιβαριστας;

Πού σου λεει να κανεις πραγματα; Στην κουζινα; Στο σαλονι; Στον κηπο; Στο...κρεβατι και λες οχιιι ;
    (ντροοοπηηη)

Της εχεις βαλει στεφανι; Ειναι αγαπητικια; Αρραβωνιαρα; Γκομενακι; Ελευθερη-δεσμευμενη;

Για πεεες...

Τοσοι παραμετροι, για τοσα ναι και οχι

Ελα, μη παιρνουμε θαρρος, δε θελω γελια...στο θεμα μας...

Θα τον τρομάξεις τον άνθρωπο. χαχαχαχαχχαχαχα

Natassaa

# 16 στην 1/12/2017
author

Και δεν φορεσα ακομα και τα καταλληλα ρουχα της ...Υπολοχαγου

_Bellezza_

# 17 στην 1/12/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Νομίζω οφείλει το σάιτ να μου δώσει μια μπαμπαλού μιας και ανέβηκα λεβελ!

Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από Natassaa

Βελεζα;  χτυπησες τις 1000 απαντησεις στο ωραιοτατο θεμα του μηχανικου...

Παιρνουμε τπτ  ?

Natassaa

# 18 στην 1/12/2017
author

Κι εγω στις 500 που κοντευω, θελω μια μπαμπουσκα...για αρχη...τη μικρη

Natassaa

# 19 στην 1/12/2017
author

Καμιά δεν θέλει έναν άντρα να την γλύφει και πολυ καλα κανει!

Αχμμμ...Αχμμμ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από James88

Φταίει η κοινωνία

Δυστυχώς φταίει η κοινωνία στην οποία μεγαλώνουμε... Αναλογιστείτε λίγο ότι τότε στον παγκόσμιο πόλεμο κι έπειτα χάθηκαν πολλοί άντρες ή ήταν πολλοί που πήγαιναν στον πόλεμο, οπότε το μεγάλωμα των παιδιών - συνεπώς και των αγοριών - το αναλάμβαναν οι γυναίκες. Στην συνέχεια ήρθε η εκπαίδευση όπου επικρατούν κυρίως δασκάλες, χάσαμε και από εκεί το πρότυπο και ήρθε να το αποτελειώσει η τηλεόραση με τις ταινίες και τις μεγάλες ερωτικές κινήσεις - στείλε της 365 λουλούδια για κάθε μια από τις μέρες που ήσασταν μαζί τον ένα χρόνο που τα έχετε και πήγαινε κάτω από την πόρτα της και άλλα τέτοια χαζά! Δεν είμαι μισογύνης, λατρεύω το γυναικείο φύλο. Αλλά όπως όλοι, έπρεπε να πάθω για να μάθω.

Το πρόβλημα με τους άντρες που λένε όλο ναι είναι:
  1. Είτε δεν έχουν αυτοπεποίθεση και πιστεύουν πως θα την χάσουν
  2. Είτε ότι δεν έχουν ισχυρή προσωπικότητα, οπότε και θέλω δικά τους και βολεύονται με όλα
  3. Είτε έχουν άλλα άλυτα θέματα
Το θέμα είναι να μην λες όχι για να πεις όχι, ούτε ναι για να το πεις. Το σωστό είναι να λες την γνώμη σου και όσο δεν προσβάλεις τον άλλον, θα συνεχίσεις να την λες και να την υπερασπίζεσαι. Προφανώς και όταν θα βρίσκεις γυναίκα που σου κάνει τέτοια κόλπα και νερά, την στέλνεις από εκεί που ήρθε για να έχεις ήρεμο το κεφάλι σου πρώτα από όλα εσύ και μετά και οι υπόλοποι - ένας θα την σουτάρει, δυο, τρεις, τέσσερις, κάποτε θα μάθει και θα μαζευτεί, που θα πάει...
Το θέμα χρήζει μεγάλης ανάλυσης, αλλά συνοψίζεται στο εξής:"Όσο κάνεις σε μια γυναίκα αυτά που λέει ότι θέλει, τόσο θα σε καβαλάει και θα σε παρατάει. Καμιά δεν θέλει έναν άντρα να την γλύφει ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ! Είναι γυναίκα, όχι μωρό να την ταντεύεις."

zygos1971

# 20 στην 1/12/2017
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από Natassaa

Και δεν φορεσα ακομα και τα καταλληλα ρουχα της ...Υπολοχαγου

Μόνο ανάκριση, η θα έχει και εκτελεστικό απόσπασμα; χαχαχχαχαχαχαχα

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.