Ειχα παει σε ενα φιλικο σπιτι όταν ήμουν 14 και λέω σε μια συζήτηση "εγώ θέλω τον άντρα να μην μιλάει και σε ό,τι και αν λέω , να μου λέει "ναι"!
Και μου απαντάει ένας κύριος "εσυ δεν θελεις άντρα, φωτογραφία θέλεις!!"
Μα ο,τι ειχε το μενου του προηγουμενου θεματος...
μην αλλαζουμε και γευσεις αποτομα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από zygos1971
Μόνο ανάκριση, η θα έχει και εκτελεστικό απόσπασμα; χαχαχχαχαχαχαχα
Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από _Bellezza_Ειχα παει σε ενα φιλικο σπιτι όταν ήμουν 14 και λέω σε μια συζήτηση "εγώ θέλω τον άντρα να μην μιλάει και σε ό,τι και αν λέω , να μου λέει "ναι"!
Και μου απαντάει ένας κύριος "εσυ δεν θελεις άντρα, φωτογραφία θέλεις!!"
Ένας άντρα που τον κάνετε ότι θέλετε, ενδεχομένως να βολεύει. Σε πόσο καιρό θα έχετε ξενερώσει;
Ποιες ρωτας?
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από zygos1971Ένας άντρα που τον κάνετε ότι θέλετε, ενδεχομένως να βολεύει. Σε πόσο καιρό θα έχετε ξενερώσει;
μάλλον την έδωσαν σε μένα κατά λάθος...βρήκα μια στην τσέπη μου το πρωί!
https://www.youtube.com/watch?v=b4VffPY572U
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από _Bellezza_Νομίζω οφείλει το σάιτ να μου δώσει μια μπαμπαλού μιας και ανέβηκα λεβελ!
όλοι μας πρέπει να ξέρουμε να λέμε και ναι και όχι...αλλιώς δεν πάμε μπροστά.
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από Natassaa
Ποιες ρωτας?
Γενικά ρωτάω, όλες.
Ενας άντρας που λέει σε όλα ναι, ξέρει πως η γυναίκα απέναντι του, δεν έχει πει ναι σε τίποτα στα υπόλοιπα του. Σε αυτά, τα χωρίς λόγια.
Προσπαθεί ισορροπία. Η φυγή, είναι καλύτερη.
εμενα μηχανικε η τελευταια κοπελα μου με χωρισε κ τα φτιαξε μ εναν που της λεει ολο ναι σε ολα, συνεχια ναι και συνεχια της λεει λογια αγαπης, και λατρια μου, φως μου, μωρο μου, κ ποσο σ αγαπαω, κ φεγγαρι μου αστερι μου ολο το 24ωρο. εγω που της ειπα κ καποια οχι τον πουλο. γι αυτο σου λεω δεν ειναι απολυτο. κ της κανει κ ολα τα χατηρια, την εχει βασιλισσα. κ ειναι κ μορφωμενη, οχι σαν τη μπελεζα ββεβαια που ειναι παρα μορφωμενη.
ρε φίλε, τι το συζητάμε; αν λες ναι σε κάτι που δε μπορείς να κάνεις, πρέπει να είσαι πολύ στόκος.
Και δε μιλάω μόνο για σχέσεις.
Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από mhxanikos1987
Το θέμα είναι να πω ότι σε σχέση η σε γάμο ότι του πει η γυναίκα ο άνδρας να λέει ναι σε όλα και ας μην μπορεί να τα κάνει
Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από C_the_Bliss
ρε φίλε, τι το συζητάμε; αν λες ναι σε κάτι που δε μπορείς να κάνεις, πρέπει να είσαι πολύ στόκος.
Και δε μιλάω μόνο για σχέσεις.
δεν υπαρχει δεν μπορω, δε θελω υπαρχει.
ε ναι...πες μου τώρα να σου εξηγήσω κβαντική μηχανική και να σου πω ναι.
Θα με κόψεις να στέκομαι στα ίσα μου;
Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από panagiotismp90
δεν υπαρχει δεν μπορω, δε θελω υπαρχει.
Παράθεση:
Σχόλιο # 34 από Natassaa
Και δε θελουν και δε μπορουν και λενε και ναι και τα κανουν και χαλια και γκρινιαζουν και φταιει και η αλλη...εεε οοοχι! ( του Μεταξα)
Μας έχεις σε μεγάλη εκτίμηση βλέπω. χαχαχαχαχαχαχαχα Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Ούτε κι εσείς.
Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από mhxanikos1987
Το θέμα είναι να πω ότι σε σχέση η σε γάμο ότι του πει η γυναίκα ο άνδρας να λέει ναι σε όλα και ας μην μπορεί να τα κάνει
Παράθεση:
Και το κακό που μου έχει τύχει είναι ότι όταν είπα όχι σε κάτι που μου είπε να κάνω μια κοπέλα μετά μου εσυρε τα όσα μύρια και δυστυχώς ήταν <μορφωμενη>
Σχόλιο # 1 από mhxanikos1987
Εμ πας και μπλεκεις με ακατάλληλες, εμ μας ζητάς και τα ρεστα για τις επιλογές σου.
δε γίνεται δουλειά έτσι μαστορα...
Αυτη τη συγκεκριμενη, για τιμωρια, στειλτην στην παρελαση με εφαρμοστο μινι,
παρεα με την αλλη μορφωμενη. Αμ πως!
Παράθεση:
Ναι σε όλα
Σχόλιο # 1 από mhxanikos1987Γειά σας
Λοιπόν θα ήθελα να μου πείτε γνώμες για τους <ανδρες>δυστυχώς που λένε ναι σε όλα σε ότι τους πουν οι γυναίκες Γιατί φτάσαμε ως εδώ? ?Και το κακό που μου έχει τύχει είναι ότι όταν είπα όχι σε κάτι που μου είπε να κάνω μια κοπέλα μετά μου εσυρε τα όσα μύρια και δυστυχώς ήταν <μορφωμενη>
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media