Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Άλλη μια τραγωδία

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

educator

# 21 στις 28/9/2004
author
Γυναίκα / 52 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Σμύρνη
Θέματα: 15
Απαντήσεις: 783
'Aρεσαν+: 0%

Την Τετάρτη η Παιδεία πενθεί!!!

Πενθούμε για αυτά τα παιδιά που ήταν έτοιμα να ανοίξουν τα φτερά τους σε δύο χρόνια και να πετάξουν....

Θα επανεξεταστεί το θέμα των εκδρομών. Τι να πει κανείς; Να τιμωρήσουμε τα παιδιά και να ξαλαφρώσουμε τους συναδέλφους (είναι ταιράστια ευθύνη); Να πίσουμε τους γονείς ότι είναι ασφαλή τα παιδιά τους με το να αυξήσουμε την αστυνόμευση στις εθνικές;

Πότε θα φτιαχθούν οι δρόμοι; Πότε θα μάθουν οι Έλληνες να οδηγούν υπεύθυνα; Πότε θα καταλάβουν οι επαγγέλματίες οδηγοί ότι η πείρα χωρίς την υπευθυνότητα δεν φτάνει για την ασφάλεια στους δρόμους;

Θεέ μου δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση των συναδέλφων γιατί για μας όλοι οι μαθητές μας είναι παιδιά μας και υποφέρουμε τολμώ να πω σχεδόν όσο οι γονείς!!!!

Είμαι συντετριμένη!!!
This is an extraordinary day, like any other. A day crammed full of the unspoken of love stories, unacknowledged grievances and the unwitnessed triumphs. jon mcgregor, if nobody speaks of remarkable things (one of my favourite novels)

TARATATAgr

# 22 στις 28/9/2004
author
Ανδρας / 60 / Ελεύθερος
Ν. Αχαϊας / Αιγιο
Θέματα: 34
Απαντήσεις: 543
ΡΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!! 'ΣΕΙΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!! ΖΩΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΕ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΤΑ 300 ΖΩΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΘΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΜΑΡΙΝΟ ΣΤΑΒΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΕΡΓΑ ΟΥΣΙΑΣ
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ .
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!! ΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΙΣ ΖΩΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ
KAI ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΧΑΜΗΛΑ
ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!
Τσοπανάκος ήμουναβββπροβατάκια φύλαγα. ( Έψαξα γη και ουρανόμια περπατώ και μια πετώ στων δύο κόσμων το κενό να βρω την χαραμάδα )

morelli

# 23 στις 28/9/2004
author
Ανδρας / 63 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 1.685

Παράθεση:
Originally posted by galazia_sfaira
..............και θα επιμένω και χωρίς συμπαράσταση ακόμη κι αν μείνω μόνη να κραυγάζω,δεν είμαι όμως μόνη κάντε κάτι ........ψάχνω να βρω την Ανωτάτη Συνομοσπονδία Γονέων -Μαθητών Ελλλάδος ......είμαι και άσχετη δεν καταφέρνω να βρω άκρη......κάντε κάτι επιτέλους!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kαλιοπη μου και εγω μαζι σου .

ψαχουλευω να βρω καποια διευθυνση και να μαζευτουμε, με καποιον τροπο να κανουμε μια επιστολη.

Και να την κοινοποιησουμε και στο ΥΠ.μεταφορων μηπως και ξυπνησουν και σταματησουν να δινουν τα διπλωματα με ΦΑΚΚΕΛΑΚΙ, και οι ηλικιες των 60 και 65 ΕΤΩΝ να οδηγουν νταλικες.
Ασε δε για τους αλοδαπους που οδηγανε νταλικες και λεωφορεια με διπλωμα για ΠΑΠΑΚΙ.

Υ.Γ

Και για να καταλαβουμε ολοι απο που βρωμαει το ψαρι :

(οσοι γνωριζουν τι δουλεια κανω θα γελασουν περισσοτερο)

Εληξε το διπλωμα μου (επαγγελματικη αδεια οδηγησης ) και ξεκινησα την διαδικασια θεωρησης.

.............πηγα λοιπον και στον οφθαλμιατρο ο οποιος με εξετασε δοκιμαζοντας διαφορους φακους ,αλλα εγω ΔΕΝ εβλεπα τιποτα ,και με ρωταει τι εχουν τα ματια σας ,και του απαντω ΤΙΠΟΤΑ ,και αυτος μου λεει τοτε εγω γιατι σας βαζω φακους για ΥΠΕΡΜΕΤΡΟΠΙΑ
Μου εγραψε το χαρτι και εφυγα.
Οταν το διαβασα στο σπιτι ξεραθηκα απο τα γελια , εγραφε : ο/ο χωρις γυαλια 3/10 και με γυαλια 8/10

Μηπως ειμαι τυφλος;;;
η μηπως ολοι οσοι εχουν σχεση με διπλωματα ειναι ηλιθιοι;
Είναι καλύτερα να αγωνίζεσαι μάταια, παρά να ζείς μάταια.

evans

# 24 στις 28/9/2004
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828

Παράθεση:
Originally posted by morelli

Παράθεση:
..............και θα επιμένω και χωρίς συμπαράσταση ακόμη κι αν μείνω μόνη να κραυγάζω,δεν είμαι όμως μόνη κάντε κάτι ........ψάχνω να βρω την Ανωτάτη Συνομοσπονδία Γονέων -Μαθητών Ελλλάδος ......είμαι και άσχετη δεν καταφέρνω να βρω άκρη......κάντε κάτι επιτέλους!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kαλιοπη μου και εγω μαζι σου .

ψαχουλευω να βρω καποια διευθυνση και να μαζευτουμε, με καποιον τροπο να κανουμε μια επιστολη.

Και να την κοινοποιησουμε και στο ΥΠ.μεταφορων μηπως και ξυπνησουν και σταματησουν να δινουν τα διπλωματα με ΦΑΚΚΕΛΑΚΙ, και οι ηλικιες των 60 και 65 ΕΤΩΝ να οδηγουν νταλικες.
Ασε δε για τους αλοδαπους που οδηγανε νταλικες και λεωφορεια με διπλωμα για ΠΑΠΑΚΙ.

Υ.Γ

Και για να καταλαβουμε ολοι απο που βρωμαει το ψαρι :

(οσοι γνωριζουν τι δουλεια κανω θα γελασουν περισσοτερο)

Εληξε το διπλωμα μου (επαγγελματικη αδεια οδηγησης ) και ξεκινησα την διαδικασια θεωρησης.

.............πηγα λοιπον και στον οφθαλμιατρο ο οποιος με εξετασε δοκιμαζοντας διαφορους φακους ,αλλα εγω ΔΕΝ εβλεπα τιποτα ,και με ρωταει τι εχουν τα ματια σας ,και του απαντω ΤΙΠΟΤΑ ,και αυτος μου λεει τοτε εγω γιατι σας βαζω φακους για ΥΠΕΡΜΕΤΡΟΠΙΑ
Μου εγραψε το χαρτι και εφυγα.
Οταν το διαβασα στο σπιτι ξεραθηκα απο τα γελια , εγραφε : ο/ο χωρις γυαλια 3/10 και με γυαλια 8/10

Μηπως ειμαι τυφλος;;;
η μηπως ολοι οσοι εχουν σχεση με διπλωματα ειναι ηλιθιοι;

Eκεινο που σου μενει τωρα να δεχτεις κλιση για υπερβολικη ταχυτητα ....με το

daskala

# 25 στις 28/9/2004
author
Γυναίκα / 47 / Ελεύθερη
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Θέματα: 12
Απαντήσεις: 630

Καθημερινό άγχος...

Κάθε μέρα επί τέσσερα χρόνια κάνω 100 χιλιόμετρα στην εθνική οδό για να φτάσω στο σχολείο που διδάσκω. Κάθε μέρα ξεκινάω αξημέρωτα, κάνω το σταυρό μου και λέω, όχι να προσέχω εγώ, αλλά να προσέχουν οι άλλοι. Να μην τύχω σε κάποιο οδηγό που νομίζει ότι ο δρόμος είναι δικός του ή που κάνει ράλι ταχύτητας. Κάθε μέρα το ίδιο.

Έχω δει πολλά. Έχω φτάσει σε σημείο να θέλω να δείρω κάποιον οδηγό που παραλίγο να συγκρουστεί μαζί μου επειδή του ήρθε ξαφνικά να κάνει αναστροφή στην εθνική, ενώ είχε ψιλοβρέξει. Ποτέ δεν θα είναι αρκετά. Έχω μάθει να βλέπω τους άλλους πίσω μου, δίπλα μου, μπροστά μου, στο απέναντι ρεύμα προκειμένου να φτάσω σώα στον προορισμό μου.
Σήμερα είδα άλλο ένα δυστύχημα σε μια απότομη στροφή. Στην ίδια στροφή που έχουν συμβεί πολλά παρόμοια δυστυχήματα.

Φέτος όμως το φορτίο μου είναι βαρύτερο. Δε μεταφέρω μόνο εμένα ή δασκάλους, μεταφερω και παιδιά, μαθητές μου, που το σπίτι τους είναι σε απόσταση 8 χμ από το σχολείο και δεν έχουν τη δυνατότητα να έρθουν στο σχολείο διαφορετικά. Θα μου πείτε μεγάλη ευθύνη. Ναι, πολύ μεγάλη. Τώρα κάθε μεσημερι που επιστρέφω σπίτι μου ευχαριστώ το Θεό όχι για μένα, αλλά για τους μαθητές μου.

Βλέπετε το κράτος μας δε μισθώνει ταξί για να μεταφερθούν γιατί τα χιλιόμετρα είναι λίγα και το κτελ δεν ανεβαίνει να τα πάρει από την είσοδο αλλά ζητά να τα παίρνει από την εθνική και να τα αφήνει στην εθνική στο απέναντι ρεύμα για να έχουν να τη διασχίσουν κιόλας.

Κι έπειτα έρχεται το μεγάλο δίλημμα. Αδιαφορώ και τα αφήνω στην τύχη τους να έρχονται όποτε μπορούν και τους δίνεται η δυνατότητα ή ενδιαφέρομαι και αναλαμβάνω την ευθύνη να τα μεταφέρω; Μέχρι τώρα κάνω το δεύτερο. Και προσεύχομαι να αλλάξει πια η νοοτροπία αυτή.

Να σταματήσουμε να ενδιαφερόμαστε για τα επιφανειακά και να δούμε την ουσία. Και παρόλο που δε μένω μόνο στην προσευχή αλλά προσπαθώ να έχω αποτέλεσμα, μέχρι τώρα οι προσπάθειες μου ήταν άκαρπες. Θα συνεχίσω όμως...όπως λέω και στους γονείς των μαθητών μου δε φτάνω μόνο εγώ πρέπει κι εκείνοι να κινητοποιηθούν και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους. Χαίρομαι ιδιαίτερα και συγχαίρω άνθρωπους και γονείς σαν τη Γαλάζια Σφαίρα που προσπαθούν χωρίς να τους έχει ζητηθεί.

Να ανοίξει επιτέλους η εθνική, να χωριστούν τα δύο ρεύματα να γίνουν λιγότερο επικίνδυνες οι στροφές. Όσοι έχουν κάνει τη διαδρομή Ηράκλειο- Ρέθυμνο σίγουρα μπορούν να καταλάβουν τι λέω!

Για τις αθώες ψυχούλες που έφυγαν εύχομαι ο Θεός να τις αναπαύσει. Σε αυτές τις περιπτώσεις σκέφτομαι πόσο ωραία θα ήταν να μπορούσαμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω.

Και κάτι τελευταίο που άκουσα και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Μία εκπαιδευτικός που σίγουρα ντροπιάζει τον κλάδο μας χάρηκε όταν ακουσε για την αργία της Τετάρτης. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι λυπάμαι και τους λυπάμαι...Δεν έχουν καταλάβει τίποτα από το επάγγελμα που ασκούν...τίποτα...για άλλη μια φορά αναρωτιέμαι; επάγγελμα ή λειτούργημα; ανάλογα με τον εκπαιδευτικό τελικά...
κι όταν δεν πεθαίνουμε πια ο ένας για τον άλλο, είμαστε κιόλας νεκροί!

educator

# 26 στις 28/9/2004
author

Είναι δυνατόν κάποια να χάρηκε για την αργία της Τετάρτης?

Την Τετάρτη είναι πένθος και την Τετάρτη είναι ημέρα περισυλλογής μαθητών και εκπαιδευτικών.

Την Τετάρτη πενθούμε δεν γιορτάζουμε και αύριο όπως είπα (στο παρόμοιο topic -Άλλη μια τραγική ιστορία ή κάπως έτσι) που είναι η κηδεία θα κρατήσω με τις τάξεις μου ενός λεπτού σιγή και για τους νεκρούς και για τους ζωντανούς που θα τους κυνηγάει μια ζωή ο φόβος, ο πόνος και ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ.

Όσο για το γολγοθά σου συνάδελφε και για όσα έχεις γράψει μέχρι τώρα στο φόρουμ με κάνει να νιώθω την ανάγκη να σου πως ΜΠΡΑΒΟ και χαίρομαι που ο κλάδος μας έχει ακόμα εκπαιδευτικούς που παλεύουν.
This is an extraordinary day, like any other. A day crammed full of the unspoken of love stories, unacknowledged grievances and the unwitnessed triumphs. jon mcgregor, if nobody speaks of remarkable things (one of my favourite novels)

# 27 στις 28/9/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
-----------------------------------------------------
Ας ενεργοποιηθούνε όλοι οι σύλλογοι γονεών απανταχού,ας κατέβουμε όλοι στους δρόμους ας μείνουμε εκει μερόνυχτα απαιτώντας μαθήματα κυκλοφοριακής αγώγης,απαιτώντας σε ενα σημειο που περναει η μισή Ελλάδα να γίνει το΄ανάλογο έργο,ας γίνουμε επιτέλους ενεργοί πολιτες,ας μάθουμε να μην είμαστε σχολιαστες των γεγονότων και συμπάσχοντες απο μακριά............ας κάνουμε όλοι κάτι..........ας σώσουμε τα παιδιά μας ...........άς σωσουμε τους εαυτους μας απο την αδιαφορία του κρατικού μηχανισμού.......τους βλέπω τους ζω καθημερινά......!!!!!!!

μιας και αναφερθηκε το θεμα της κυκλοφοριακης αγωγης να σας πω οτι αποτελει τον τιτλο του ερυνητικου μου στη σχολη που ειμαι
εδω και πεντε μηνες ψαχνω για το θεωρητικο πλαισιο και για εκπαιδευτικο υλικο
ελαχιστα πραγματα εχουν γινει στον τομεα αυτο στην Ελλαδα
το καλο ομως ειναι οτι εχει ξεκινησει να απασχολει σοβαρα τους αρμοδιους
το γεγονος ειναι οτι αν δεν αλλαξουμε αντιληψεις και τροπο σκεψης - οδηγοι και πεζοι - θα συνεχιστει ο φορος αιματος στην ασφαλτο
και αυτα αλλαζουν μεσα απο σωστη παιδεια

ναι γαλαζια μου
καιρος ειναι να ασχοληθουν και με κατι πραγματικα σοβαρο οι συλλογοι γονεων
και αν θελεις πληροφοριες για τη συνομοσπονδια γονεων το πιο απλο ειναι να απευθυνθεις σε ενα τοπικο συλλογο
ειναι υποχρεωμενοι να σου δωσουν ονοματα και διευθυνσεις
ακομα δε περισσοτερο ειναι υποχρεωμενοι να σε στηριξουν και η κινηση να γινει ομαδικα και οχι ατομικα
αν παλι δεν βρεις ακρη ευχαριστως να σου τα βρω εγω

αν και οτι εχω βρει μεχρι τωρα αποτελει μερος ερευνας που δεν εχει δημοσιευθει και υποτιθεται οτι δεν μπορω να το ανακοινωσω ευχαριστως να βοηθησω με τα λιγα που γνωριζω για το θεμα
αλλωστε με αυτο θα ασχολουμαι για τουλαχιστον 9 μηνες ακομα

ομως θα ηθελα να αναφερω κατι που ολοι γνωριζουμε αλλα κανεις δεν ανεφερε μεχρι τωρα
τα πληρωμενα διπλωματα οδηγησης
τα μαθηματα που ενω εγιναν 18 στην πραγματικοτητα δεν διδασκονται
τους εξεταστες που ωθουν τους υποψηφιους οδηγους με διαφορα τεχνασματα να αποκτησουν ενα διπλωμα χωρις να εχουν την απαραιτητη γνωση και πειρα

για να μη μιλησω για τη συμπεριφορα των οδηγων εν ενεργεια που δε εχουν μαθει να σεβονται τους πεζους αλλα και τους πεζους που δεν ξερουν πως να κυκλοφορουν με ασφαλεια

να μην πω για τις ζωνες που φοραμε μονο και μονο για να αποφυγουμε το προστιμο

μαλλον πρεπει να αλλαξει ριζικα το συστημα για να μειωθουν τα τροχαια

και ναι πρεπει να κουνηθουμε κι εμεις οι γονεις γιατι σημερα ηταν το παιδι του διπλανου και τον συμπονεσαμε αλλα ... δεν πονεσαμε
αυριο δεν ξερουμε αν θα ειναι το δικο μας

περιμενουμε απο το κρατος απο τους αρμοδιους απο δεν ξερω και γω που τη λυση
σταυρωνουμε τα χερια και ριχνουμε αναθεματα
η πολιτεια εχει ευθυνες ναι
αλλα οι δικες μας οι ευθυνες που ειναι?

τα τουριστικα γραφεια καλα κρατουν
ποιος γονιος αραγε ζητησε να μαθει αν εγινε ελεγχος στον οδηγο και το λεωφορειο που θα ταξιδευε το παιδι του?

ποιος καθηγητης - συνοδος το εκανε?

μεγαλη ευθυνη να συνοδευεις παιδια

τι πρεπει να γινει λοιπον για να γλυτωσουμε γονεις και εκπαιδευτικοι απο αυτην την ευθυνη και την αγωνια της σχολικης εκδρομης?

και καποιοι βρηκαν την ευκολη λυση
να σταματησουν οι εκδρομες
πολυ ωραια επιτελεσαμε το εργο μας πηραμε τη σωστη κατ' εμας αποφαση και αντε τωρα να παμε στα σπιτακια μας ησυχοι

και φυσικα ποιος πληρωνει στην προκειμενη περιπτωση?
παλι τα παιδια
οχι βεβαια τοσο ακριβα

ουφ πολλα ειπα και μπερδεμενα αλλα και τα συναισθηματα ετσι ειναι
μπερδεμενα
φοβος θυμος αγανακτηση αλλα και ενοχες και τυψεις γι' αυτο που θα μπορουσα να κανω και δεν εκανα
γι' αυτο που μπορω να κανω και δεν το κανω

πολλα μπορουν να γινουν παντως μεσω συλλογων γονεων γιατι εχουν δυναμη αλλα δεν το ξερουν
γιατι εχουν ευθυνη αλλα μαλλον δεν το αντιληφθηκαν

ας παρει μια αποφαση η συνομοσπονδια οτι δεν θα ξαναγινει σχολικη εκδρομη χωρις να παραδιδουν τα τουριστικα γραφεια εγγραφα απο επισημους ελεγχους των οχηματων καθως επισης και ιατρικα στοιχεια που να αποδεικνυουν οτι οι οδηγοι τους ειναι απολυτα υγιεις

ειναι μια προταση αρχικη που μπορει να τεθει στο τραπεζι των συζητησεων

educator

# 28 στις 28/9/2004
author

Φεγγαροντιμενι μπράβο!!!

Πολλά κακά ξεκινούν από την ελλειπή παιδεία και από εμάς τους ίδιους. Είναι πιο εύκολο να ρίχνουμε αναθέματα από το να κοιτάξουμε να διορθωθούμε.

Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΣΦΙΓΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ Η ΕΚΔΡΟΜΗ!!!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ!!!!
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost