Παράθεση:
Originally posted by galazia_sfaira
..............και θα επιμένω και χωρίς συμπαράσταση ακόμη κι αν μείνω μόνη να κραυγάζω,δεν είμαι όμως μόνη κάντε κάτι ........ψάχνω να βρω την Ανωτάτη Συνομοσπονδία Γονέων -Μαθητών Ελλλάδος ......είμαι και άσχετη δεν καταφέρνω να βρω άκρη......κάντε κάτι επιτέλους!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση:
Originally posted by morelli
Παράθεση:
..............και θα επιμένω και χωρίς συμπαράσταση ακόμη κι αν μείνω μόνη να κραυγάζω,δεν είμαι όμως μόνη κάντε κάτι ........ψάχνω να βρω την Ανωτάτη Συνομοσπονδία Γονέων -Μαθητών Ελλλάδος ......είμαι και άσχετη δεν καταφέρνω να βρω άκρη......κάντε κάτι επιτέλους!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kαλιοπη μου και εγω μαζι σου .
ψαχουλευω να βρω καποια διευθυνση και να μαζευτουμε, με καποιον τροπο να κανουμε μια επιστολη.
Και να την κοινοποιησουμε και στο ΥΠ.μεταφορων μηπως και ξυπνησουν και σταματησουν να δινουν τα διπλωματα με ΦΑΚΚΕΛΑΚΙ, και οι ηλικιες των 60 και 65 ΕΤΩΝ να οδηγουν νταλικες.
Ασε δε για τους αλοδαπους που οδηγανε νταλικες και λεωφορεια με διπλωμα για ΠΑΠΑΚΙ.
Υ.Γ
Και για να καταλαβουμε ολοι απο που βρωμαει το ψαρι :
(οσοι γνωριζουν τι δουλεια κανω θα γελασουν περισσοτερο)
Εληξε το διπλωμα μου (επαγγελματικη αδεια οδηγησης ) και ξεκινησα την διαδικασια θεωρησης.
.............πηγα λοιπον και στον οφθαλμιατρο ο οποιος με εξετασε δοκιμαζοντας διαφορους φακους ,αλλα εγω ΔΕΝ εβλεπα τιποτα ,και με ρωταει τι εχουν τα ματια σας ,και του απαντω ΤΙΠΟΤΑ ,και αυτος μου λεει τοτε εγω γιατι σας βαζω φακους για ΥΠΕΡΜΕΤΡΟΠΙΑ![]()
Μου εγραψε το χαρτι και εφυγα.
Οταν το διαβασα στο σπιτι ξεραθηκα απο τα γελια , εγραφε : ο/ο χωρις γυαλια 3/10 και με γυαλια 8/10
Μηπως ειμαι τυφλος;;;
η μηπως ολοι οσοι εχουν σχεση με διπλωματα ειναι ηλιθιοι;
Παράθεση:
-----------------------------------------------------
Ας ενεργοποιηθούνε όλοι οι σύλλογοι γονεών απανταχού,ας κατέβουμε όλοι στους δρόμους ας μείνουμε εκει μερόνυχτα απαιτώντας μαθήματα κυκλοφοριακής αγώγης,απαιτώντας σε ενα σημειο που περναει η μισή Ελλάδα να γίνει το΄ανάλογο έργο,ας γίνουμε επιτέλους ενεργοί πολιτες,ας μάθουμε να μην είμαστε σχολιαστες των γεγονότων και συμπάσχοντες απο μακριά............ας κάνουμε όλοι κάτι..........ας σώσουμε τα παιδιά μας ...........άς σωσουμε τους εαυτους μας απο την αδιαφορία του κρατικού μηχανισμού.......τους βλέπω τους ζω καθημερινά......!!!!!!!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media