Έφυγα..κ 5 μηνες μετα μου γράφει οτι του λειπω..
Σου λείπω αλλά έφυγα για ένα λόγο και δεν μπορώ να το αφήσω να με απασχολεί πλέον. Όταν έκλεισα αυτή την πόρτα, άφησα πίσω μου μια ιστορία άνισης αγάπης. Μια συντροφιά που δεν εκτιμήθηκε ποτέ. Μια ατέλειωτη μεταμφίεση που σταμάτησε να έχει πλάκα όταν έπρεπε να προσπαθώ να είμαι χαρούμενη ενώ μάζευα τα σπασμένα κομμάτια μου.
Κομμάτια της μάσκας σου έπεσαν πάνω μου όταν προσπάθησα να την βγάλω χωρίς να την καταστρέψω- επειδή πίστευα πως πίσω από τον εγωισμό σου υπήρχε κάποιος που ήταν πληγωμένος. Κάθε φορά που προσπαθούσα, γινόταν όλο και χειρότερο. Με έκανε να θυμηθώ όλες τις υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν.
Ξέρω ότι σου λείπω αλλά έφυγα επειδή ένιωθα πως είχε τελειώσει εδώ και καιρό. Ήταν μια λάθος αγάπη βασισμένη μόνο στις απαιτήσεις σου. Ήταν ένα παιχνίδι που πάντα έχανα γιατί ποτέ δεν είχα την ευκαιρία ούτε καν να παίξω παρόλο που θεωρούνταν ότι ήταν «δικό μας».
Έκλεισα την πόρτα, όχι για να σε πληγώσω. Έκλεισα την πόρτα επειδή υπάρχουν φορές που πρέπει να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και να σταματήσεις να είσαι στήριγμα σε ένα παιχνίδι που ποτέ δεν κατάλαβες. Ναι -έκλεισα την πόρτα και τώρα δεν μπορώ να αφήσω να με απασχολεί το ότι σου λείπω.
Και αυτος τι ειπε Αγαπη?
για ποιο λογο εφυγες αγαπη?
εσύ το έγραψες αυτό, ε?
Παράθεση:
Κ εμένα μου "λειπω"..
Σχόλιο # 1 από agapi24Έφυγα..κ 5 μηνες μετα μου γράφει οτι του λειπω..
Κ απαντησα:
Σου λείπω αλλά έφυγα για ένα λόγο και δεν μπορώ να το αφήσω να με απασχολεί πλέον. Όταν έκλεισα αυτή την πόρτα, άφησα πίσω μου μια ιστορία άνισης αγάπης. Μια συντροφιά που δεν εκτιμήθηκε ποτέ. Μια ατέλειωτη μεταμφίεση που σταμάτησε να έχει πλάκα όταν έπρεπε να προσπαθώ να είμαι χαρούμενη ενώ μάζευα τα σπασμένα κομμάτια μου.
Κομμάτια της μάσκας σου έπεσαν πάνω μου όταν προσπάθησα να την βγάλω χωρίς να την καταστρέψω- επειδή πίστευα πως πίσω από τον εγωισμό σου υπήρχε κάποιος που ήταν πληγωμένος. Κάθε φορά που προσπαθούσα, γινόταν όλο και χειρότερο. Με έκανε να θυμηθώ όλες τις υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν.
Ξέρω ότι σου λείπω αλλά έφυγα επειδή ένιωθα πως είχε τελειώσει εδώ και καιρό. Ήταν μια λάθος αγάπη βασισμένη μόνο στις απαιτήσεις σου. Ήταν ένα παιχνίδι που πάντα έχανα γιατί ποτέ δεν είχα την ευκαιρία ούτε καν να παίξω παρόλο που θεωρούνταν ότι ήταν «δικό μας».
Έκλεισα την πόρτα, όχι για να σε πληγώσω. Έκλεισα την πόρτα επειδή υπάρχουν φορές που πρέπει να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και να σταματήσεις να είσαι στήριγμα σε ένα παιχνίδι που ποτέ δεν κατάλαβες. Ναι -έκλεισα την πόρτα και τώρα δεν μπορώ να αφήσω να με απασχολεί το ότι σου λείπω.
και εμένα θα μου έλειπες
μα τί κούκλα
γιατί καλέ?
σιγά το κείμενο
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από C_the_Blissεσύ το έγραψες αυτό, ε?
ε ναι...να έβαζε κανα καλό τουλάχιστον να μας ανοίξει τους ορίζοντες
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από Koula_Maraγιατί καλέ?
σιγά το κείμενο
Παντως, απο το κειμενο αν δουμε, ειναι καποιος που μιλαει αποκλειστικα για την παρτη του.
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από agapi24
Μάντεψε?Οτι παλι κοιταω την πάρτι μου!
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από agapi24
Μάντεψε?Οτι παλι κοιταω την πάρτι μου!
λυπάσαι ειλικρινά, αλλά δεν υπάρχουν πολλοί σαν εσένα, άσε που μετά την κατασκευή σου έσπασε κ το καλούπι.
θα πρέπει να αρκεστεί σε κάτι άλλο.
Καλά έκανες κι έφυγες !
Δεν φτάνει μόνο η αγάπη !
Εμείς οι agapes καταλαβαινομαστε !!!
Παντως, εισαι γενικα ευστοχος to the point που θα λεγε και η μανα μου
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από EnikosΠαντως, απο το κειμενο αν δουμε, ειναι καποιος που μιλαει αποκλειστικα για την παρτη του.
Μα μόνο όταν χάσουμε κάποιον μας λείπει γιατί τον έχουμε δεδομένο.Οταν νυχτώνει και κλείνεις τα μάτια και δεν σου λείπει τίποτα αυτό είναι ευτυχία!!!
Να μου το λες όποτε το νιώθεις !!!
Μόνο καλό μου κάνεις με την ειλικρίνεια σου !!!
Να μου το λες όποτε το νιώθεις !!!
Μόνο καλό μου κάνεις με την ειλικρίνεια σου !!!
* ορίστε τώρα, κατά λάθος το πάτησα δύο φορές και δεν μπορώ - ξέρω να το σβήσω !!!
Αχ βρε Κωνσταντίνε 73!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από EnikosΠαντως, απο το κειμενο αν δουμε, ειναι καποιος που μιλαει αποκλειστικα για την παρτη του.
Είστε ευγενής! - εεε λάθος... θέλω να πω κυνικός
στα social media