Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ποιά ταινία είδες? **Φαση 2018**

Επιλέξτε σελίδα: (1-22)
Σελίδες Αρχική«13141516171819202122

la-mer

# 421 στις 24/2/2022
author
Ανδρας gay / 75 / Παντρεμένος
Ν. Χαλκιδικής / Συκιά
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.576
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Σχόλιο # 420 από hornet19
... Είχα πάει παλιά, όταν ακόμα υπήρχαν, σε κεντρικό video club ενοικίασης ταινίων - κασσετών VHS ... ξέρετε εκείνα τα τούβλα, και είχα ρωτήσει στην ρεσεπσιόν-ταμείο: "Έχετε την Ωραία της ημέρας;", και μου απάντησαν "Όχι την πήρε κάποιος άλλος". Και συνέχισαν - "Μήπως ο κύριος ενδιαφέρεται καλύτερα για soft πορνό;" ... αντικρίζοντας το νεαρό της ηλικίας μου...

"Όχι δε μου αρέσουν τα demi, προτιμώ σινεφίλ αριστουργήματα" αποκρίθηκα... Και τότε μου έδωσαν μιαν άλλη βραβευμένη ταινία: την πιο κάτω. Αυτή δεν την συνιστώ σε κανέναν! Εκτός αν θέλετε να βγάλετε το βραδυνό σας στον καναπέ

Όταν την επέστρεψα τους είπα "Καλύτερα να μου δίνατε σκληρή τσόντα!", εντελώς αηδιασμένος

https://www.youtube.com/watch?v=Zic42oYqFoI

Αρέσει στο μέλος hornet19

alisida

# 422 στις 24/7/2022
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937
'Aρεσαν+: 0%

Ένας άλλος κόσμος

Το είδα χθες για 4η φορα.Η σκηνή που ο Παπακαλιάτης ανάβει με φανερή ικανοποίηση το τσιγάρο του,αφού έδωσε τον πολυπόθητο φορτιστη στην Σουηδέζα που λίγο πριν τον είχε εξαναγκάσει να το σβήσει. Κατά τα άλλα μια πολύ δυναμικά συγκινητική ταινία <3
Επιλέξτε σελίδα: (1-22)
Σελίδες Αρχική«13141516171819202122
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost