Τρελό κόλλημα αυτό το καλοκαίρι.
La casa de papel
Τρελό κόλλημα επίσης με το
How to get away with a murder
Απνευστι μέσα σε τρεις μέρες 7 season από το
The good wife
Έφτασε η στιγμή να γράψω ένα "θέμα" μέσα στο θέμα, με αγάπη στην Μπελ, την οποία δεν "βλέπω" σαν πριγκίπισσα αλλά σαν "κορίτσι της διπλανής πόρτας" - απλό, απέριττο και σύγχρονο, χωρίς αυτό ν' αφαιρεί καθόλου λάμψη στα μάτια μου
... Και συνεχίζω απόψε που 'χω διάθεση
Από το κλασικό αυτό B-Movie έχει επηρεαστεί και το επόμενο κλιπάκι του Armand Van Helden, μόνο που ο πρωταγωνιστής φορώντας τα γυαλιά αντί για άλιεν βλέπει μανουλο-μάνουλα
Ακόμα ένα μουσικό βίντεο, του Corey Hart αυτή τη φορά, με μαύρα γυαλιά και μπλεξίματα με πονηρές αστυνομικίνες
Παράθεση:
Σχόλιο # 270 από Konstantinos__73
Έλα βρε hns1602...Που χάθηκε αυτή η ηρεμη λογικη σου τόσο καιρό..? Αν ερωτας είναι η αιτία, τοτε ναι...άξιζε η απουσία σου..αν οχι, ελπίζω όλα καλά.
Με λες παράλογη;
Δηλαδή αν βάλω άλλη ταινία, όπως αυτή που επίσης είδα το καλοκαίρι...
https://www.youtube.com/watch?v=6Q7vVt-MeXk...θα πεις ότι νιώθω φυλακισμένη και έχω τάσεις φυγής;
Ειμαι λιγο αρρωστουλα και θα καθίσω σπιτι το σκ.
Εχει μονος στο σπιτι κ ice age 4.
Aχ θα θυμηθω τα παιδικατα μου.
Πριν κατι μερες μου λενε "ελα στις 8:30 εξω απο το σινεμα".
Πηγα τρεφοντας μεσα μου μια ελπιδα σαν αλλος Ραψωδος.
Ειδα το a star is born με την Lady Gaga, την οποια τρομαξα να αναγνωρισω.
Ειχε πολυ τραγουδι και θα επρεπε να κρατησει αρκετα λιγοτερο απο δυο ωρες και κατι που διηρκησε τελικα.
Μου αρεσε που πραγματευθηκε το θεμα του εθισμου στις ουσιες, ωστοσο το εκανε με τον κλασικο αμερικανικο τροπο.
Θα μπορουσε να δοθει καλυτερα, αλλα εγινε προσπαθεια και το αναγνωριζω.
Δεν ξερω αν την προτεινω.
Ειδα στο σινεμα το κοριτσι στον ιστο της αραχνης.
Ειναι σικουελ του κοριτσιου με το τατουαζ.
Για να μιλησω εντιμως, δεν εχω δει προηγούμενες ταινιες, ουτε εχω διαβασει τα βιβλια.
Ωραιο θριλερακι και ας μην μου αρεσουν τα θριλερ.
Γεματο αγωνια και δραση.
Δεν εχει καλες κριτικες γιατι ισως το συγκρινουν με τις προηγουμενες ταινίες.
Στο δικο μου απαιδευτο και ασχετο απο θριλερακια μάτι ομως φανηκε κατι παραπανω απο ενταξει.
Μου αρεσε που πραγματευοταν το θεμα της κακοποιησησης ,οπως επισης και οι προσπαθειες για συμβολισμο και πως αρκετα δεν στα έδινε στο πιατο, τα αφηνε να αιωρουνται ακριβως σαν ιστος αραχνης.
Να την δειτε, παιδια μου.
Ωραία λοιπόν επέστεψα και σ' αυτό το θέμα. Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπω τελευταία πολλές ταινίες. Καμιά φορά - όταν δυσκολεύομαι να κοιμηθώ γιατί "βλέπω" την ζωή μου σε κόκκινο-μαύρο φόντο (το κόκκινο είναι το αίμα, είχα δουλέψει και σε κλάδο υγείας παλιά και το μαύρο πένθος - συνυφασμένο με το θάνατο), τότε το πάω μέχρι το ξημέρωμα με ταινίες όπως αυτή που θα σας περιγράψω και είδα πολύ αργά χτες. Η περιγραφή δεν θα είναι με βάση κριτικές και άρθρα ειδικών του σινεμά αλλά εντελώς αυθόρμητη, αυτοσχέδια και "χειροποίητη"
Η απαισιοδοξία για έναν κόσμο προορισμένο να χαθεί, έχει οδηγήσει στο ποτό τον Άγγλο πρόξενο σε μια πόλη του Μεξικού. Ο ερχομός της γυναίκας και του αδελφού του θα ολοκληρώσει την εικόνα παρακμής και θα επιταχύνει το μοιραίο τέλος.
Διάβασα το βιβλίο και μετά είδα την καταπληκτικη ταινία <Η Μυστική γραφή>
Υπέροχες εικόνες Ωραία μουσικήΓια λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media