Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ποιά ταινία είδες? **Φαση 2018**

Επιλέξτε σελίδα: (1-22)
Σελίδες Αρχική«9101112131415161718Τελ.»

MadameShuShu40

# 261 στις 2/9/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Τρελό κόλλημα αυτό το καλοκαίρι.

La casa de papel

Το μέλος MadameShuShu40 έχει επισυνάψει το αρχείο: d566a815fb3342e3de1b6bb003d3e287_XL.jpg (457.14KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 99 φορές

MadameShuShu40

# 262 στις 2/9/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Τρελό κόλλημα  επίσης με το 

How to get away with a murder

Το μέλος MadameShuShu40 έχει επισυνάψει το αρχείο: p14387045_b_v8_aa.jpg (382.52KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 100 φορές

MadameShuShu40

# 263 στις 2/9/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Απνευστι μέσα σε τρεις μέρες 7 season από το

The good wife

Το μέλος MadameShuShu40 έχει επισυνάψει το αρχείο: The-Good-Wife.jpg (113.63KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 102 φορές

Red_October

# 264 στις 13/9/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ζουν ανάμεσά μας

Έφτασε η στιγμή να γράψω ένα "θέμα" μέσα στο θέμα, με αγάπη στην Μπελ, την οποία δεν "βλέπω" σαν πριγκίπισσα αλλά σαν "κορίτσι της διπλανής πόρτας" - απλό, απέριττο και σύγχρονο, χωρίς αυτό ν' αφαιρεί καθόλου λάμψη στα μάτια μου 

Μπορεί μια αλλόκοτη φυλή εξωγήινων να ζει ανάμεσά μας; Και τι γίνεται όταν "ανοίξουν" τα μάτια μας;

... Όλοι μας -όσο κι αν φοβόμαστε- δεν θέλουμε να είμαστε μόνοι. Ούτε στην προσωπική μας ζωή ούτε στο Σύμπαν. Ο άνθρωπος πάντα φλέρταρε με την ιδέα της έλλογης ζωής κάπου μακριά του. Εφεύρε το Θεό, ανακάλυψε την Αμερική, μελέτησε ξενυχτώντας την Ιστορία για να βρει τι υπήρξε πριν από αυτόν, ψάχνει να βρει τον ιδανικό σύντροφο. Η επιθυμία της συνέχειας, ο φόβος του θανάτου, τον σπρώχνει σε μια ατέρμονη αναζήτηση στην προσπάθεια να βελτιωθεί και να προχωρήσει πιο πέρα στην ζωή του...

Παράλληλα, η άνοδος του θρησκευτικού αισθήματος στην τεχνολογική εποχή μας, η αύξηση του εθνικισμού και η μετατόπιση του ρατσισμού σε ευρύτερη κλίμακα, είναι θέματα "καυτά" της επικαιρότητας.

Εδώ θα πρέπει να έχει αρχίσει να αναρωτιέται, όποιος διάβασε μέχρι εδώ, γιατί αρχίζει μια (εκτεταμένη) ανάλυση ταινίας με όλα αυτά; Γιατί απλούστατα όλα αυτά τα είπε η ταινία του Carpenter, στην προ 30ετίας ταινία του They Live. Και με άφησε μετά να τα σκεφτώ.

Η ταινία

Ο ήρωας της ταινίας -ο Nada- ένας άνεργος εργάτης, περιπλανιέται μ' ένα σακίδιο στον ώμο, βρίσκει περιστασιακά δουλειά σ' ένα εργοτάξιο όπου γνωρίζει τον Φρανκ. Ο Nada είναι ένας ξανθομάλλης και ο σύντροφός του μαύρος. Και οι δύο γεροδεμένοι, πλην όμως ενώ ο Nada είναι γελαστός και ήρεμος, ο Φρανκ είναι πολύ θυμωμένος... Ο Nada είναι μόνος του, ενώ ο άλλος έχει γυναίκα και παιδιά, μακριά. Μένουν και οι 2 σ' έναν οικισμό της εκκλησίας, όπου τους παρέχεται τροφή και θέρμανση. Οι τηλεοράσεις πανταχού παρούσες και κραυγάζουν γκροτέσκα τη μεγάλη κοινωνική ψαλίδα, ανάμεσα στις τάξεις.

Εδώ θα βάλω μια τελεία γιατί ήδη έγραψα πολλά. Θα επανέλθω με τη συνέχεια 

https://www.youtube.com/watch?v=iJC4R1uXDaE

Red_October

# 265 στις 13/9/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

... Και συνεχίζω απόψε που 'χω διάθεση 

Έλεγα για την τηλεόραση και τον ρόλο της στο έργο. Η τηλεόραση λοιπόν κάνει κατ' αρχήν κακό αλλά, συγχρόνως, επιτρέπει σε μια ομάδα επιστημόνων και θρησκευόμενων, οι οποίοι έχουν αντιληφθεί την απειλητική ύπαρξη εξωγήινων στον πλανήτη, να μεταδίδουν παράνομα σύντομα μηνύματα ενημέρωσης προς τους ανίδεους πολίτες. Οι ευαίσθητες κεραίες του Nada, που είναι ψαγμένη και ξύπνια προσωπικότητα, σύντομα κάτι πιάνουν στον αέρα... Αντιλαμβάνεται ότι κάτι "μεγάλο" συντελείται πίσω από τους τοίχους της εκκλησίας.

Κάποια στιγμή η προδοτική και καχύποπτη αστυνομία τους ξεσκεπάζει, επιτίθεται και καταστρέφει τον οικισμό με την εκκλησία. Ο Nada μέσα στη σύγχυση αρπάζει κρυφά μια κούτα που θεωρεί ότι κρύβει το μεγάλο μυστικό και ανακαλύπτει, με μεγάλη απογοήτευση, ότι είναι γεμάτη από... γυαλιά ηλίου. Όλα θα αλλάξουν την στιγμή που θα φορέσει ένα από αυτά! Βλέπει ακαριαία τον κόσμο με άλλο μάτι και ασπρόμαυρο, τα μυστικά (κρυμμένα) σύμβολα αποκωδικοποιούνται και εμφανίζονται αυτοί που είναι εξωγήινοι!!! Οι μοχθηροί, σκοτεινοί και κακοί της ιστορίας.

O Nada μαθαίνει την αλήθεια και θέλει να την μοιραστεί. Αλλά με ποιόν; Γνωρίζει μια γυναίκα, τη Holly, με τα πιο διαβολικά, απωθητικά μάτια που έχει δει ποτέ, η οποία βέβαια δεν τον πιστεύει και τον περνά για τρελό. Σε όλες τις ταινίες το βλέπουμε πια αυτό: Αυτοί που ξέρουν κάτι διαφορετικό, θεωρούνται τρελοί -στη καλύτερη περίπτωση.

Και όμως... Στην ταινία θρησκεία και ανθρώπινη επιστήμη συνεργάζονται και επιστήμονες και τυφλοί μαύροι ιερείς έχουν ανακαλύψει την ύπαρξη εξωγήινων ανάμεσα στους ανθρώπους. Οι λευκοί με τους μαύρους πρέπει να ξεπεράσουν αυτά που τους χωρίζουν και να ενωθούν για να αντιμετωπίσουν τον μεγαλύτερο εχθρό, που με ύπουλο και διαβολικό τρόπο ήρθε (για άλλη μια φορά..) από έναν μακρινό γαλαξία για να τους αφανίσει.

Σε απόγνωση ο Nada βρίσκει τον Frank, ο οποίος όμως αρνείται να μάθει τη νέα αλήθεια από φόβο μην ανατραπεί η ζωή του. Παίζουν ξύλο μακράς διάρκειας. Και εκεί κορυφώνεται το δράμα της ταινίας καθώς ο ήρωάς μας δεν έχει που αλλού να αποτανθεί... Εδώ να αναφέρω ότι κάτι άλλο είχε κατά νου ο σκηνοθέτης αλλά οι 2 ηθοποιοί σε αυτήν την B-Movie, μεθυσμένοι όντες, κυριολεκτικά πλακωθήκαν για ασήμαντη αφορμή, και ο Carpenter τραβούσε! (Μετά βέβαια έκανε το σχετικό μοντάζ ήχου και εικόνας)

Η αιώνια πάλη του καλού με το κακό. Της αλήθειας με το ψέμα. Του ηθικού με το ανήθικο. Του άσπρου με το μαύρο... Είναι τόση η ένταση που σε κρατά χωρίς ανάσα καθώς δεν ξέρεις τι θα επακολουθήσει. Κι εδώ σταματώ τη διήγηση για να μην σας αποκαλύψω όλη την πλοκή και την κατάληξη της ταινίας - νομίζω έγραψα αρκετά 

- Πηγή: Άρθρο της Ηλέκτρας Βενάκη στο περιοδικό HITECH - Φεβρουαρίου 1998

Red_October

# 266 στις 13/9/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Από το κλασικό αυτό B-Movie έχει επηρεαστεί και το επόμενο κλιπάκι του Armand Van Helden, μόνο που ο πρωταγωνιστής φορώντας τα γυαλιά αντί για άλιεν βλέπει μανουλο-μάνουλα 

https://www.youtube.com/watch?v=wayJo3TNE54

Red_October

# 267 στις 13/9/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ακόμα ένα μουσικό βίντεο, του Corey Hart αυτή τη φορά, με μαύρα γυαλιά και μπλεξίματα με πονηρές αστυνομικίνες 

https://www.youtube.com/watch?v=X2LTL8KgKv8

giorgos170

# 268 στις 13/9/2018
author
Ανδρας / 77 / Σε σχέση
Ν. Λέσβου / Καλλονή
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 9.754
'Aρεσαν+: 0%

https://www.youtube.com/watch?v=vqY2WZfrgfI

Το κείμενο σας δεν μπορεί

Το κείμενο σας δεν μπορεί

hns1602

# 269 στις 3/10/2018
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 7.719
Το είδα σε θερινό κινηματογράφο... όταν ακόμα ο καιρός το επέτρεπε...
Ενδιαφέρουσα ταινία... και δίνει τροφή για σκέψη... 

https://www.youtube.com/watch?v=h9I2BbkNty4

Konstantinos__73

# 270 στις 4/10/2018
author
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 197
Έλα βρε hns1602...Που χάθηκε αυτή η ηρεμη λογικη σου τόσο καιρό..? Αν ερωτας είναι η αιτία, τοτε ναι...άξιζε η απουσία σου..αν οχι, ελπίζω όλα καλά.

hns1602

# 271 στις 4/10/2018
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 7.719

Παράθεση:
Σχόλιο # 270 από Konstantinos__73
Έλα βρε hns1602...Που χάθηκε αυτή η ηρεμη λογικη σου τόσο καιρό..? Αν ερωτας είναι η αιτία, τοτε ναι...άξιζε η απουσία σου..αν οχι, ελπίζω όλα καλά.

Με λες παράλογη; 

Δηλαδή αν βάλω άλλη ταινία, όπως αυτή που επίσης είδα το καλοκαίρι...

https://www.youtube.com/watch?v=6Q7vVt-MeXk

...θα πεις ότι νιώθω φυλακισμένη και έχω τάσεις φυγής; 

Konstantinos__73

# 272 στις 4/10/2018
author
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος
Απαντήσεις: 197
Όχι βρε καλή μου hns1602 ...απλά διαπίστωσα ότι είχες χαθεί απ την ανταλλαγή απόψεων εδώ μέσα...κ σχεδον πάντα ειχες να πεις κάτι χρησιμο.

_Bellezza_

# 273 στις 16/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ειμαι λιγο αρρωστουλα και θα καθίσω σπιτι το σκ. 

Εχει μονος στο σπιτι κ ice age 4. 

Aχ θα θυμηθω τα παιδικατα μου. 

_Bellezza_

# 274 στις 17/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Πριν κατι μερες μου λενε "ελα στις 8:30 εξω απο το σινεμα".

Πηγα τρεφοντας μεσα μου μια ελπιδα σαν αλλος Ραψωδος.

Ειδα το a star is born με την Lady Gaga, την οποια τρομαξα να αναγνωρισω. 

Ειχε πολυ τραγουδι και θα επρεπε να κρατησει αρκετα λιγοτερο απο δυο ωρες και κατι που διηρκησε τελικα. 

Μου αρεσε που πραγματευθηκε το θεμα του εθισμου στις ουσιες, ωστοσο το εκανε με τον κλασικο αμερικανικο τροπο. 

Θα μπορουσε να δοθει καλυτερα, αλλα εγινε προσπαθεια και το αναγνωριζω.

Δεν ξερω αν την προτεινω.

_Bellezza_

# 275 στις 18/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ειδα στο σινεμα το κοριτσι στον ιστο της αραχνης.

Ειναι σικουελ του κοριτσιου με το τατουαζ.

Για να μιλησω εντιμως, δεν εχω δει προηγούμενες ταινιες, ουτε εχω διαβασει τα βιβλια. 

Ωραιο θριλερακι και ας μην μου αρεσουν τα θριλερ.

Γεματο αγωνια και δραση.

Δεν εχει καλες κριτικες γιατι ισως το συγκρινουν με τις προηγουμενες ταινίες.

Στο δικο μου απαιδευτο και ασχετο απο θριλερακια μάτι ομως φανηκε κατι παραπανω απο ενταξει. 

Μου αρεσε που πραγματευοταν το θεμα της κακοποιησησης ,οπως επισης και οι προσπαθειες για συμβολισμο και πως αρκετα δεν στα έδινε στο πιατο, τα αφηνε να αιωρουνται ακριβως σαν ιστος αραχνης. 

Να την δειτε, παιδια μου.

Arxontoula_

# 276 στις 20/11/2018
author
Γυναίκα / 57 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Σταυρός
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.744

Ο θάνατος του Στάλιν

https://www.youtube.com/watch?v=gleo4LU9MK0

Με εξαίρεση το Ριζοσπάστη (πρόκειται για μια ακόμα επιχείρηση ωμού και χυδαίου αντικομμουνισμού, διαστρέβλωσης και παραχάραξης της Ιστορίας, καθώς εμφανίζει τον Στάλιν ως τον «φόβο και τον τρόμο του έθνους»), οι υπόλοιποι τη βρίσκουν μια απολαυστική μαύρη σάτιρα για τα παιχνίδια εξουσίας μιας τρομακτικής περιόδου της ιστορίας.
Και θα συμφωνήσω.

Red_Season

# 277 στις 27/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ωραία λοιπόν επέστεψα και σ' αυτό το θέμα. Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπω τελευταία πολλές ταινίες. Καμιά φορά - όταν δυσκολεύομαι να κοιμηθώ γιατί "βλέπω" την ζωή μου σε κόκκινο-μαύρο φόντο (το κόκκινο είναι το αίμα, είχα δουλέψει και σε κλάδο υγείας παλιά και το μαύρο πένθος - συνυφασμένο με το θάνατο), τότε το πάω μέχρι το ξημέρωμα με ταινίες όπως αυτή που θα σας περιγράψω και είδα πολύ αργά χτες. Η περιγραφή δεν θα είναι με βάση κριτικές και άρθρα ειδικών του σινεμά αλλά εντελώς αυθόρμητη, αυτοσχέδια και "χειροποίητη" 

Ο τελευταίος βασιλιάς της Σκωτίας λοιπόν. Είναι αστείες μερικές φορές οι συμπτώσεις. Την Κυριακή που έβλεπα την φόρμουλα στην Δημόσια τηλεόραση έγινε ένα τρομακτικό ατύχημα. Και τότε ο σκηνοθέτης της ζωντανής μετάδοσης, πάνω στο καλύτερο έκοψε απότομα για διαφημίσεις. Εκνευρισμένος πήγα να γράψω αμέσως στο σχετικό με την φόρμουλα φόρουμ ότι: "Η Ουγκάντα έχει πιο σοβαρή τηλεόραση από 'δω..!!"  Δεν είχα δει ακόμα αυτή τη ταινία όμως...

Δεν είναι ευχάριστη ταινία, ειδικά για να την δεις πριν τον ύπνο. Αλλά ήταν για εμένα προσωπικά ενδιαφέρουσα γιατί αναπαριστούσε με λεπτομέρεια την εποχή που δυσκολεύομαι ακόμα να θυμηθώ τον εαυτό μου: Αρχές της δεκαετίας του '70 και την ήπειρο μυστήριο (δεν έχω πάει ποτέ) - την Αφρική. Πρέπει να έχει κάνει πολύ καλή κι εμπνευσμένη δουλειά ο σκηνοθέτης. Τα αυτοκίνητα, οι άνθρωποι, τα ντυσίματα, δυτικών και ιθαγενών, τα χτενίσματα, όλα σε μπάζουν σε εκείνη την σκοτεινή και τόσο μακρινή εποχή! 

Η ιστορία αρχίζει όταν ένας νεαρός σκωτσέζος παίρνει το πτυχίο της ιατρικής και αποφασίζει να κάνει το αγροτικό του, αφού γυρίζει την υδρόγειο στο δωμάτιο του και ακουμπά κάπου στην τύχη το δάκτυλο, πάνω ακριβώς στην Ουγκάντα. Έτσι ο ασυμβίβαστος και περιπετειώδης πρωταγωνιστής της ταινίας θα βρεθεί ξαφνικά σε μια χώρα στα βάθη της Αφρικής, την στιγμή που ο αιμοσταγής δικτάτορας Αμίν Νταντά αναλαμβάνει με πραξικόπημα την εξουσία. Η ιστορία είναι αληθινή και γι αυτό σοκαριστική. Δεν θα γράψω άλλα για την υπόθεση για όσους δεν έχουν δει την ταινία, που είναι, νομίζω, του 2006. Το μόνο που θα αναφέρω είναι ότι με κάποιον τρόπο ο αφελής και άκακος σκωτσέζος βρέθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη στην αυλή του δικτάτορα και έγινε ο προσωπικός του γιατρός αναλαμβάνοντας, όπως γινόταν, τότε τουλάχιστον σε αυτές τις χώρες, μέχρι και το εθνικό σύστημα υγείας  Ευθύνες άνισες και ασήκωτες στις πλάτες ενός ιδεολόγου που απλώς ήθελε να φτιάξει έναν καλύτερο κόσμο και στην δούλεψη του χασάπη της Ουγκάντα που δολοφόνησε με φρικτούς τρόπους ίσαμε 300.000 ομοεθνείς του. Η σκιαγράφηση της προσωπικότητας του ήρωα, όπως και του τυράννου, είναι πολυδιάστατη, αποκαλυπτική και ωμή συχνά. Και αυτό είναι και το πιο ενδιαφέρον στοιχείο στην ταινία.

https://www.youtube.com/watch?v=iV_QgKJFZP0

Red_Season

# 278 στις 29/11/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Κάτω από το ηφαίστειο

Η απαισιοδοξία για έναν κόσμο προορισμένο να χαθεί, έχει οδηγήσει στο ποτό τον Άγγλο πρόξενο σε μια πόλη του Μεξικού. Ο ερχομός της γυναίκας και του αδελφού του θα ολοκληρώσει την εικόνα παρακμής και θα επιταχύνει το μοιραίο τέλος.

https://www.youtube.com/watch?v=PcW1x8OSMxM

ogresa

# 279 στις 2/12/2018
author
Γυναίκα / 49 / Ελεύθερη
Απαντήσεις: 142
Ψυχρός Πόλεμος   

Δραματική 2018 | Α/Μ | Διάρκεια: 84'Πολωνική ταινία
, σκηνοθεσία Πάβελ Παβλικόφσκι με τους: Τζοάνα Κούλιγκ, Τομάς Κοτ, Άγκατα Κουλέσα

Στην επαρχιακή Πολωνία του 1949 ο μουσικοσυνθέτης Βίκτορ γνωρίζει τη νεαρή, δυναμική και φιλόδοξη τραγουδίστρια Ζούλα, την οποία ερωτεύεται. Στη σκιά του Ψυχρού Πολέμου και για τα επόμενα 15 χρόνια, η παθιασμένη σχέση τους θα τους οδηγήσει στο Βερολίνο, στο Παρίσι, στο Σπλιτ και πίσω στην Πολωνία, σταθμούς ενός αιώνιου και αδύνατου έρωτα.

( Πολύ ατμοσφαιρική και ιδιαίτερη ταινία, υπέροχη μέχρι το τελευταίο λεπτό της)

https://www.youtube.com/watch?v=BvPkDdFeTk8

Αρέσει στα μέλη Sivilla_I, giorgos170

ogresa

# 280 στις 2/12/2018
author
Γυναίκα / 49 / Ελεύθερη
Απαντήσεις: 142

Διάβασα το βιβλίο και μετά είδα την καταπληκτικη ταινία <Η Μυστική γραφή>

Υπέροχες εικόνες  Ωραία μουσική
Μια υποκείμενη θλίψη που σε συμπαρασύρει 
Για αυτέ τις γιορτινές μέρες που μέσα στην τόση λάμψη τους κρύβουν πολλά σκοτάδια είναι ένα ευχάριστο διάλλειμα.

https://www.youtube.com/watch?v=Pdb3k0fk5qo
Αρέσει στα μέλη Sivilla_I, giorgos170
Επιλέξτε σελίδα: (1-22)
Σελίδες Αρχική«9101112131415161718Τελ.»
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.