Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ποιά ταινία είδες? **Φαση 2018**

Επιλέξτε σελίδα: (1-22)
Σελίδες 12345678910Τελ.»

matakiamouou

# 21 στις 20/1/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Σας εχω βαλει πολλες επιλογες...θα παω σε γαλλικο κινηματογραφo που δεν το συνηθιζω...;αλλα τελευταια και αυτοι κανουν καλες παραγωγες και εργα...ειναι πολυ ρομαντικη...δειτε ποσο ταμπου εχουμε...για τους ανθρωπους διπλα μας...και εγω εχω ταμπου για τους ανθρωπους...δεν βγαινω απ εξω..αλλα ειναι τοσο ρομαντικη...που τελικα νοικισε η αγαπη...

https://www.youtube.com/watch?v=w_xVhGA8Z6Q

Καμια φορα βλεπουμε ανθρωπους που δεν σου βγαζουν καποια πραγματα...ομως αν δουμε την ζωη τους..μεσα σε ενα 24ωρο ισως μαλλον σιγουρα θα κανουν περισσοτερα πραγματα απο εμας...γιατι εχουν αποδεχτει το διαφορετικο στην ζωη τους ενω εμεις?που ειμαστε οι νορμαλ σε εισαγωγικα?δεν τους φτανουμε σε ζωντανια και θεληση για ζωη.

matakiamouou

# 22 στις 20/1/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

θα σας ξενερωσω λιγο...βεβαια θα σας παω σε Ελληνικο κινηματογραφο...ειδα προσφατα αυτη την ταινια "success story"μμμ!περναει μηνυματα...δηλαδη εγω αυτο το στορυ πιστευω γραφτηκε γιατι καπως ετσι ζουν καποιοι στις μεγαλουπολης ή ακομη και στις επαρχιες?εκει ισως σε μικροτερο ποσοστο...δεν σας την διχνω ως επιλογη ναι!δειτε την...ομως γιατι χμ!πως να το πω...καταλαβα οτι οσο πιο χωμενος στην ΕΛΛΑΔΑ για αυτη μιλαω..εισαι στα βαθια...οσο πιο βρωμικος εισαι...γιατι εχεις κανει καποια πραγματα...διπλα σου θες να ζησεις τον ερωτα ομως οχι με την προστυχη μορφη...και σιγουρα δεν θες με τιποτα να χωρησεις...απο αυτη την μορφη που εχεις πλασει διπλα σου...ποσο διαλακτικοι τελικα ειναι αυτοι που εχουν ενα ονομα?ενα κυρος?με το να κανουν τα στραβα ματια στο πηδ@μα της γυναικας τους...με αλλον γιατι αυτοι ειναι πολυασχολοι?καιαιαι γιατι στην αρχη ξεκινανε ολα σαν παραμυθι...και στο τελος...σαν ενας καλος συμβιβασμος?

https://www.youtube.com/watch?v=MDfxhrCDt8U

εγω το π@π@κι οπως λεει και στην ταινια...λιγο τα εχω μπερδεψει...δεν ξερω τι να πιστεψω..προς τις ανθρωπινες σχεσεις...που τελειωνει το ψεμα και που αρχιζει η αληθεια...!?δεν θα το μαθω ποτε...ισως γιατι μαρεσει να ονειρευομαι...ομορφους χαρακτηρες διπλα μου.

matakiamouou

# 23 στις 20/1/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Αυτη που με συγκλονησε γιατι σου περναει ενα πολυ δυνατο μηνυμα αυτης της ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...ειναι το"snowden"...καθε συσκευη στο ιντερνετ βρησκετε υπο παρακολουθηση απο κινητο μεχρι ipad τι εννοω...οχι φυσικα οι δικες μας..πως θα μπορουσαν?αλλα αν θελει καποιος εχει τα μεσα...να βλεπει που κινησε?τι λες?που?ποσο βαρετη ή μη ειναι η ζωη σου?ποια ειναι η νεα σου σχεση?κ.τ.λ πληροφοριες ολο το 24ωρο σε Live μεταδοση...δεν το πιστευετε?εγω πιστευω για να ειναι αληθινη αυτη η ιστορια αρα υπαρχει...οποιος δεν την εχει δει...καλο ειναι να την ριξει μια ματια...

https://www.youtube.com/watch?v=N1-ap48s5og

silencee

# 24 στις 20/1/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από somebody961

Αν δεν θέλεις, δεν είναι η σχέση αυτή για σένα.. Το απόλυτο κατ' εμέ κριτήριο.

Με έναν Νίκολσον που δίνει πραγματικά ρεσιτάλ εδώ. (λατρεμένος μου ηθο-ποιός).

...έχω δει την ταινία αρκετές φορές...

...τον Νίκολσον,τον λατρεύω σαν ηθοποιό...

...σε αυτήν την ταινία,όταν την είχα πρωτοδεί,είχα σκεφτεί...

...'μάλλον έτσι θα ήταν ή είναι σαν άνθρωπος'...

silencee

# 25 στις 20/1/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

...τα θρίλερ,δεν είναι το φόρτε μου...

...να σας πω την αλήθεια,ακόμη κι η μουσική τους με τρομάζει...

...μου αρέσουν όμως τα ψυχολογικά θρίλερ...

...μεταξύ αυτών,συγκαταλέγω τα:

-H έκτη αίσθηση,με τον Μπρους Γουίλις (παρόλο που δεν τον συμπαθώ σαν ηθοποιό)
  -Οι άλλοι,με την Νικόλ Κίντμαν

agapimou11

# 26 στις 20/1/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Οι εποχές του έρωτα

The ages of love ( οι εποχές του έρωτα ) το είχα πετύχει κατά τύχη πριν λίγους μήνες σε κρατικό κανάλι. 

Τρεις υπέροχες ιστορίες αγάπης, με πολύ χιούμορ δοσμενες, με πολύ αλήθεια, συναίσθημα και ειδικά η τρίτη ιστορία με την Μόνικα μπελουτσι και τον Ρόμπερτ ντε νιρο...δείχνει ξεκάθαρα, χυδαια ξεκάθαρα και όμορφα πως στη ζωή ποτέ δεν είναι αργά όσο χρονών κι αν είναι ο άνθρωπος, αρκεί να πιστέψει...στον εαυτό του !!!

somebody961

# 27 στις 20/1/2018
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 100
Απαντήσεις: 12.017
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από silencee

-Οι άλλοι,με την Νικόλ Κίντμαν

Τι μου θύμισες με αυτήν..

Νεύρααα!!! .. που είχα καταλάβει και πει από την αρχή της πως οι "άλλοι", ήταν αυτοί οι ίδιοι!

silencee

# 28 στις 20/1/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από somebody961

Τι μου θύμισες με αυτήν..

Νεύρααα!!! .. που είχα καταλάβει και πει από την αρχή της πως οι "άλλοι", ήταν αυτοί οι ίδιοι!

...αλήθεια???...

...όταν αποκαλύφθηκε η όλη πλοκή,νομίζω πως το 'ααα' που αναφώνησα,το άκουσε όλη η αίθουσα...

somebody961

# 29 στις 20/1/2018
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση
Θέματα: 100
Απαντήσεις: 12.017

Ναι, ήταν η εποχή που είχα δει αρκετές ταινίες και στη συγκεκριμένη, θυμάμαι πως σκεπτόμουν:
"Και πού να είναι η έκπληξη;"

Επηρεασμένος και από την 6η αίσθηση που είχαμε δει πρόσφατα - επίσης αναπάντεχο τέλος - πονηρεύτηκα!

Και ήρθε η σκέψη αυτή σαν το 'γλόμπο'-ιδέα τού μίκυ μάους πάνω από το κεφάλι μου!

Και δίκαια τα νεύρα!

Είναι σαν να λες - σχεδόν από την αρχή - σε ταινία τής Αγκάθα Κρίστι:
"Ο δολοφόνος, είναι ο μπάτλερ"!

_Bellezza_

# 30 στις 20/1/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ειστε απιστευτοι παιδια.

Πολυ καλες ταινιες προτεινετε.
Χαιρομαι που γραφετε τις αγαπημενες σας! 
Παιρνω πολυ ομορφες ιδέες.
Κυριε Σαμ την Gattaca την ειχα δει μια νυχτα στην τηλεοραση και με σημαδεψε.
Στην θαλασσα ο γονιδιακα αδικημενος, οταν κουραστηκε απο το κολυμπι, ειπε στον αδερφο του περιπου το εξης :"ξέρεις πώς τα κατάφερα?δεν αφησα δυναμεις για την επιστροφη".  Η ουσια αυτων που ειπε ειναι αυτη, που σημαινει οτι τα επαιξε ολα για ολα, και δεν ειχε plan B. Εγραψε μεσα μου αυτη η φραση.

Παιδια να γραφετε περα απο τις αγαπημενες σας και τις ταινιες που βλεπετε τωρα.

agapimou11

# 31 στις 20/1/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Επίσης

The grand torino, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστει ο Κλιντ ιστγουντ, τόσο μα τόσο ανθρώπινη και ζεστή ταινία, τόσο αληθινή και "πλούσια" που δεν την παλεύεις !!! 

Σε κάνει να εκτιμήσεις αυτά που έχουν ουσία και αξία !!! 

* αγαπητή θεματοθετρια, πολύ ωραίο θέμα έβαλες !!! 

* εγώ πλέον από σπόντα βλέπω καμιά ταινία, με τον τετραχρονο μπανσεν το τέρας που έχω σπίτι, κι ευχαριστώ να λέω που θυμάμαι κι αυτές που έχω δει κάποτε !!!

Red_October

# 32 στις 20/1/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από somebody961

Σημ. @Ρεντ, τον 'δράκουλα' θα τον βρεις και στο youtube. Για ποιο λόγο να 'λερώσεις' με διαφημίσεις τον Τζιμάκο και να 'σπάζεσαι' και εσύ κάθε 10 λεπτά;

Διαφημίσεις: ο κύριος λόγος που έκοψα εντελώς την τηλεόραση. Ενιωθα ότι με 'χρησιμοποιούν', εκμεταλλευόμενοι τις προσωπικές μου προτιμήσεις. Εδώ, θεωρώ ότι πλουτίζουν επάνω στην απώλεια ενός ανθρώπου.

Δεν το ήξερα Σαμ . Πάντως προτιμώ να χαζέψω μια ταινία από την πολυθρόνα τσιμπολογώντας, οπότε πάει και η "προοπτική" μεγάλης απώλειας βάρους

Αλλά και το Γιουτιούμπ έχει παντού διαφημίσεις οπότε "σκοτίστηκα" αν έχει και η τηλεόραση Μόνο οι διακοπές που θα με νυστάξουν αν δεν τη γράψω σε στικάκι και δεν με βλέπω να παρακολουθώ μέχρι όσο πάει...

Σίγουρα θα ακούσω πολλή σκατολογία και έχει και κάτι απόπατους απ' ό,τι είδα και κάπου ίσως την παρατήσω έτσι κι αλλιώς

Τώρα γιατί θέλω να την δω αφού δεν είμαι φαν του Πανούση;

-Μα για να θυμηθώ λίγο εκείνη τη δεκαετία

tzoulia59

# 33 στις 20/1/2018
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558

αν ενδιαφερει κι ολας 

αυτα τα ανοιχτα θεματα τα βαριεμαι 
και σχεδον ποτε δεν συμμετεχω ,,,
αλλα ηθελα να πω ,,,
οτι ανηκω σε μια γενια που νιωθω ευτυχισμενη που την εζησα ,,,
συγκρινοντας το σημερα ,,,
διαπιστωνω οτι ταινιες πραγματικα αριστουργηματα  που γυριζοντουσαν καποτε ,,,
και μουσικες δημιουργιες με τραγουδιστες θησαυρους 
ξανα δεν θα υπαρξουν ...
κι επειδη ειμαι κι απο φυση επιλεκτικη ,,
εχω δει καταπληκτικες ταινιες στο παρελθον ,,,
σημερα οσες φορες εχω ακουσει να μιλανε για ταινια
 αναφερουν το ποσο βαρετη ηταν με πληκτικο σεναριο,,,
δεν υπαρχει εμπνευση ,,,τα παντα εχουν απομυθοποιηθει ,,,

εχω να παρακολουθησω ταινια στο σινεμα κατι χρονια ,
,,δεν ειχα χρονο ,,,μεγαλωνα τα παιδια μου

στην τν μονο σε ειδικες περιπτωσεις και παλι 
παλιες ταινιες εχω παρακολοουθησει και παντα αμερικανικο κινηματογραφο ,,,
δεν μ αρεσουν καθολου οι ελληνικες ασπρομαυρες ταινιες 
ποτε δεν τις παρακολουθω ,,,
ελληνικες ταινιες που παρακολουθω ,, ειναι οι εγχρωμες και ταινιες πιο συγχρονες ,,και τον τζιμακο ,,μεσα ,,,
την τελευταια ταινια που ειδα ηταν το αρωμα γυναικας ,,
τι να πω τωρα περα απο την αφρικη ,,,κραμερ εναντιον κραμερ ,,το εχπρες του μεσονυκτιου ,,παιδια ενος κατωτερου θεου ,,,
βασικο ενστικτο ,,,ολεθρια σχεση ,,ολα τα βιετναμεζικα ,,ολες τις περιπετεις του σταλονε ,,,
αφγανισταν ,,πριτυ γοουμαν ,,ιπταμενος και τζεντλεμαν ...
ταινιες του μαρλον μπραντο,,,

ο νονος ,,ταινιες του ρομπερντ ντε νιρο,,,κλπ ..
ο ρητσαρντ γκηρ ηταν ο αγαπημενος μου ,,
κι αλλες πολλες  που δεν μου ερχονται ,,

Konstantinos__73

# 34 στις 20/1/2018
author
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 197
Κ ομως...Οι δυο κορυφαιες ταινίες ειναι αυτες που περικλείουν δυο σκηνες που θα έπρεπε να διδάσκονται ηδη απ το δημοτικο..Η πρώτη...Αυτη που του πεταει στον αμερικανικό κρατούμενο τα κλειδια της ελευθερίας ο τουρκος φυλακας..Λιγο πριν ξεκλειδωσει την ξυλινη πορτα κ τον τυφλωσει το φως του ηλιου...Υπο τον ηχο μουσικης μαγειας...Το αγαθό της ελευθερίας(το εξπρες του μεσονυκτίου)..Προτεινω να την ξαναδεις τωρα..Κ η δευτερη εκει που αρκει μια στιγμη για να διαπιστώσεις οτι πισω απ το απεναντι σου προσωπο υπάρχει μια "διαβολική" κακια...(Ο δικηγορος του διαβόλου)..Απο αμφοτερες διδΆχτηκα πολλΆ. Παρα πολλα.
Αρέσει στα μέλη tzoulia59, somebody961

MadameShuShu40

# 35 στις 20/1/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Γούντι Άλεν λατρεμένος! !!

"Νευρικός εραστής".

"Μικροαπατεωνες"

"Match Point".

Aμολδοβαρ!!! Ερωτας!!!

Έκλαψα πολύ στο δράμα του Ιναριτου

"21 γραμμάρια".

Ταινία που είδα τώρα τελευταία με την κόρη μου, "Τhe book of Henry".

Είναι του 2017, με 3 1/2 αστέρια αλλά μου άρεσε. 

Με Ναόμι Γουοτς που το πάει τρελά το δράμα με τις απώλειες! !!

agapimou11

# 36 στις 20/1/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Τα μαύρα φεγγάρια του έρωτα...

Πολύ καλή ταινία αλλά την κατανοησα γιατί έχω διαβάσει το ορίτζιναλ, έχω το βιβλίο στην μεγάλη μου βιβλιοθήκη χρόνια τώρα !!! 

Αλλά και η ταινία είναι πολύ καλή μεταφορά του βιβλίου στην οθόνη. 

Βαθιά ερωτική ταινία, ωμή, χυδαια αλλά πολύ απελευθερωτικη...για ψαγμενες και ωριμες καταστάσεις ερωτικά...αξίζει να τη δεις...

26-29-31

# 37 στις 20/1/2018
author
Ανδρας / 59 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 3.722

Την περασμενη εβδομαδα,πηγαμε και ειδαμε,το MOLLY S GAME

καινουργια ταινια,συμμετεχει,και ο Κεβιν Κοστνερ,καλη πλοκη,αλλα
δεν σε τρελλαινει...Παλια η ταινια που σημαδεψε την μετεφηβικη 
ηλικια μου βεβαιως η Γλυκια Συμορια,του Νικου Νικολαιδη...
και την αλλη βδομαδα σειρα εχει το 1968...η ιστορια του πρωτου ευρωπαικου τιτλου απο 
την ΑΕΚ που φυσικα απο πισω κουβαλαει την ιστορια ενος λαου.

matakiamouou

# 38 στις 21/1/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Μια τελευταια ταινια με τιτλο "σχεση 5 με 7" που δεν πιστευα οτι υπαρχουν αυτες οι σχεσεις...βεβαια μετα ειπα...ισως ηταν καλυτερα να ειχα μια τετοια σχεση και να ηταν ο πρωτος μου αντρας...γιατι ξερετε...πιστευα αυτο το παλιομοδιτκο "την παρθενια μας"εμεις οι γυναικες να την δινουμε σε αυτον που θα νιωσουμε..την αληθινη αγαπη και ασφαλης με την εννοια(οχι παντοτε την ερωτικη)τωρα ομως απο την στιγμη που ειδα τυχαια αυτη την ταινια και επεμενε το παιδι απο το βιντεοκλαμπ να την δω...(δεν ξερω τον λογο απλα μου ειπε θα αναθεωρησω πολλα...)οντως..!

Θα μεινω στην στιγμη της επιλογης της γυναικας...στο τελος  ενιωσα σαν να την καταλαβαινω κατα καποιο τροπο για αυτην της την επιλογη...(την δεδομενη στιγμη της ζωης της)ενω ο αντρας της κρατησε την υποσχεση του...σπανιο να κρατας μια υποσχεση και ειδικα το γενος αρρεν...

https://www.youtube.com/watch?v=EYkBo5n9ct4

matakiamouou

# 39 στις 21/1/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παιδια μερικες ταινιες...νιωθεις καποια κομματια τους λες και γραφτηκαν για καποιο λογο...ολους μας ξυπνανε συναισθηματα...ειτε ειναι παλιες ειτε ειναι καινουργιες...αυτη η ταινια που σας ειπα 5 to 7 ηταν η πρωτη που ειδα μετα το χωρισμο μου..και σταθηκα στο σημειο που αυτη η γυναικα ειπε what happens now?στο μετεχμιο...ηταν σαν να το ζουσα...(δεν αναφερομαι τοσο στο στορυ,στο τι αντρα βρεθηκε στον δρομο της απο εκει που δεν το περιμενε αυτα γινονται μονο στις ταινιες...μακαρι να ειχαμε πιο πολλες νεραιδες με ραβδακια)αλλα στο συναισθημα που εβγαλε οταν ειπε αυτη την φραση...στο ιδιο σημειο βρησκομαι και εγω με τον ιδιο ακριβως τροπο...(what happens now?what movie my life!i was terrified...)

Σιγουρα εχουμε ολοι την αγαπημενη μας ταινια...ποια ειναι αυτη?δεν ξερω...

frog13

# 40 στις 21/1/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Belezza  αυτή σου έλεγα...μπράβο matakiamou ,την έψαχνα αλλά δεν...

Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από matakiamouou

Μια τελευταια ταινια με τιτλο "σχεση 5 με 7" που δεν πιστευα οτι υπαρχουν αυτες οι σχεσεις...βεβαια μετα ειπα...ισως ηταν καλυτερα να ειχα μια τετοια σχεση και να ηταν ο πρωτος μου αντρας...γιατι ξερετε...πιστευα αυτο το παλιομοδιτκο "την παρθενια μας"εμεις οι γυναικες να την δινουμε σε αυτον που θα νιωσουμε..την αληθινη αγαπη και ασφαλης με την εννοια(οχι παντοτε την ερωτικη)τωρα ομως απο την στιγμη που ειδα τυχαια αυτη την ταινια και επεμενε το παιδι απο το βιντεοκλαμπ να την δω...(δεν ξερω τον λογο απλα μου ειπε θα αναθεωρησω πολλα...)οντως..!

Θα μεινω στην στιγμη της επιλογης της γυναικας...στο τελος  ενιωσα σαν να την καταλαβαινω κατα καποιο τροπο για αυτην της την επιλογη...(την δεδομενη στιγμη της ζωης της)ενω ο αντρας της κρατησε την υποσχεση του...σπανιο να κρατας μια υποσχεση και ειδικα το γενος αρρεν...

https://www.youtube.com/watch?v=EYkBo5n9ct4

Επιλέξτε σελίδα: (1-22)
Σελίδες 12345678910Τελ.»
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.