ο γουίννυ είναι από το winnipeg του canada...καρατσεκαρισμένο...
άσχετο με την ταινία...απλά να ' χουμε να λέμε
Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από _Bellezza_
Eίδα την παρακάτω.
Μου αρεσε αρκετα.
Εχει να κανει με την ιστορια της δημιουργιας του Winnie the Pooh.https://www.youtube.com/watch?v=IsAlKzokl-8
Καλα κανεις και σχολιαζεις.
Αν εχεις να προτεινεις καμια καλη που πρεπει οπωσδηποτε να την δω πριν κλεισω τα ματια μου να μου την γραψεις εδω.
(είπα να γίνω μακάβρια για να προσελκύσω κόσμο)
Παράθεση:
Σχόλιο # 42 από C_the_Blissο γουίννυ είναι από το winnipeg του canada...καρατσεκαρισμένο...
άσχετο με την ταινία...απλά να ' χουμε να λέμε
βρε εμένα ρωτάς που βλέπω κανα-δυο κάθε μέρα και τις ξεχνώ ;;;
λοιπόν...προτείνω
the fault in our stars
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από _Bellezza_Καλα κανεις και σχολιαζεις.
Αν εχεις να προτεινεις καμια καλη που πρεπει οπωσδηποτε να την δω πριν κλεισω τα ματια μου να μου την γραψεις εδω.
(είπα να γίνω μακάβρια για να προσελκύσω κόσμο
)
eternal sunshine of the spotless mind
Παράθεση:
Σχόλιο # 44 από C_the_Bliss
βρε εμένα ρωτάς που βλέπω κανα-δυο κάθε μέρα και τις ξεχνώ ;;;
λοιπόν...προτείνω
the fault in our stars
Πόσο κοριτσίστικη? Την ειχα δει στο σινεμα το καλοκαιρι του 2014.
Παράθεση:
Σχόλιο # 45 από C_the_Blisseternal sunshine of the spotless mind
τζιμ καρευ... θα την δω
Παράθεση:
Σχόλιο # 45 από C_the_Blisseternal sunshine of the spotless mind
θα σου πω κι αλλα...ααα το her...
θενξ
500 days of summer, εχει σχεση κ με το σχεσεις που συζηταμε εδω μεσα.
Παρα πολυ καλη, προσφερεται για μαθηση στα ερωτικα πραγματα.
το εχω δει ρε αλανι. πιο μικρη. ειχα γερο κολλημα με τον πρωταγωνιστη και εβλεπα ολες του τις ταινιες.
5 χρονια μετα απορω με το γουστο μου.
δεν βαριεσαι...
παραγματι καλη ταινια.
προτεινε κι αλλες οποτε εχεις χρονο.
οποιος δεν την εχει δει την συγκεκριμενη, ας ριξει ενα βλεφαρο.
500 days of summer, εχει σχεση κ με το σχεσεις που συζηταμε εδω μεσα.
Παρα πολυ καλη, προσφερεται για μαθηση στα ερωτικα πραγματα.
Δεσμοί Αίματος (Rams / Hrutar)
Την έπαιζε τις προάλλες στην ΕΡΤ και παρότι την είχα δει στο σινεμά και παρά το περασμένο της ώρας, έκατσα να την ξαναδώ
Είναι μια πανέμορφη Ισλανδική ταινία του 2015
Δυο αδέρφια, ζουν σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Ισλανδίας (όχι οτι στην Ισλανδία χτυπάει η καρδιά του σύγχρονου κόσμου, αλλά ακόμα κι έτσι.. ) σε διπλανές φάρμες, αλλά έχουν να μιλήσουν μεταξύ τους σαράντα ολόκληρα χρόνια. Το καμάρι τους είναι η αρχαία κια βραβευμένη ράτσα προβάτων που έχουν, αλλά μετά από μια υποψία οτι έχει χτυπήσει τα πρόβατα η νόσος των τρελών αγελάδων, οι αρχές αποφασίζουν να θανατώσουν όλα τα κοπάδια της περιοχής.
Ενώ οι περισσότεροι γείτονες ξεπουλάνε και φεύγουν από την περιοχή, τα αδέρφια θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να μη χαθεί η ράτσα.
Είναι αστεία, λιτή, συγκινητική, με εξαιρετική φωτογραφία.
Από τίς ταινίες που βλέπονται στο σινεμά.
---
John Wick / Kingsman:Τhe secret service / Baby Driver
Το Σ/Κ πέρασα μια φάση απίθανης σπαρίλας, συνοδευόμενης από καταιγιστική δράση, τρελό πιστολίδι και ποταμούς αίματος.
Για το John Wick, δεν έχω να πω πολλά.
Ενας μαφιόζος σκοτώνει το σκύλο του Κιάνου Ριβς, και για τα επόμενα 100 λεπτά ο Κιανού, χωρίς πολλά-πολλά σκοτώνει καμιά διακοσαριά άτομα, αθώους και ενόχους αδιάκριτα. Στο τέλος, παίρνει ένα καινούριο σκύλο.
Που, αν το είχε σκεφτεί από την αρχή, θα είχε εκλείψει και ο λόγος ύπαρξης της ταινίας.
Αλλά, μεταξύ μας τώρα, τον έχετε τον Κιανού άνθρωπο για περίπλοκους συλλογισμούς;
Στο Kingsman, τα κορμιά πέφτουν με το ρυθμό που πέφτουν τα ώριμα στάχια στα χωράφια την εποχή του θερισμού (τι ποιητικά που τα λέω, ή άτιμη!)Ωστόσο, η ταινία είναι ένας φόρος τιμής στις τζειμσμποντικές ταινίες, με μπόλικη δράση, αναφορές και κάποιες φορές ωραίο χιουμορ.
Αφησα τελευταίο το Baby Driver, που ήταν το καλύτερο από τα τρία με τη μουσική και τα γκάζια να κλέβουν την παράσταση από τους πρωταγωνιστές.
Οι οποίοι πρωταγωνιστές, αν εξαιρέσεις τον Τζέιμι Φοξ, που το ζει και το ευχαριστιέται, δεν ήταν και πολύ στα πάνω τους. Ο Κέβιν Σπέισι κατατονικός, ο Άνσελ Έλγκορτ μμμχχχ μμμχχχμμ, όσο για τον Τζον Χαμ, παρότι τελείως διαφορετικός σε εμφάνιση, δεν έλεγε να αποτινάξει τον Ντον Ντρέιπερ του Mad men από πάνω του.
Ελπίζω μέσα στην εβδομάδα να δω το The Post και να επανέλθω..
Παράθεση:
Παιδια να γραφετε περα απο τις αγαπημενες σας και τις ταινιες που βλεπετε τωρα.
Σχόλιο # 30 από _Bellezza_
Καλά, γι' αυτό θα πρέπει να περιμένω να καλοκαιριάσει πρώτα. Δεν μπορώ να δω καμία ως τότε.
Μπορώ εντωμεταξύ να βάλω μερικές καλές τρόμου, που μου αρέσουν πολύ; Και όπως λέω και στο προφίλ μου, όχι slasher.
Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από macbookΚαλά, γι' αυτό θα πρέπει να περιμένω να καλοκαιριάσει πρώτα. Δεν μπορώ να δω καμία ως τότε.
Μπορώ εντωμεταξύ να βάλω μερικές καλές τρόμου, που μου αρέσουν πολύ; Και όπως λέω και στο προφίλ μου, όχι slasher.
Bάλε ό,τι θες. Να παιρνουμε ιδέες.
Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από _Bellezza_Bάλε ό,τι θες. Να παιρνουμε ιδέες.
Ωραία. Ας ξεκινήσω με μια σχετικά πρόσφατη που περνάει τώρα από το μυαλό μου:
Πολύ τρομακτική, με ιστορία που μπορεί να προκαλέσει ισχυρή συγκίνηση σε ορισμένα άτομα καθώς πραγματεύεται τη μητρική αγάπη, σ' ένα μακάβριο πλαίσιο βέβαια αφού μιλάμε για ταινία τρόμου.
Μια ακόμα:
Συνιστώ μόνο την αρχική ταινία στην ιαπωνική έκδοση, όχι το αμερικανικό remake. Πολύ-πολύ τρομακτική. Βασίζεται κυρίως στις σκιές και το φωτισμό, την έκφραση των προσώπων, τον ήχο και την ευρηματική χρήση καθημερινών αντικειμένων με σκοπό την καλλιέργεια μιας σταθερά απειλητικής ατμόσφαιρας. Όπως λέει ένας από τους σχολιαστές:
The aftermath of the movie was me being SO scared I was too chicken to go to the loo...I checked my closets, and my blanket numerous times,and this went on for months... had nightmares too...and was totally afraid of the dark allover again...like when I was a kid or maybe even moreso...I have seen a lot, but this one is definitely the most scary,and I do not think I ever wanna see it again...
Εγώ πάντως θα την έβλεπα ξανά ευχαρίστως .
Και ένας άλλος:
Well, what can i say, this movie is absolutely terrifying. this isn't a horror like Scream, this is a proper horror. Horror shouldn't be guts 'n gore, it should be psychological and it should strike your inner fears, and i must say. This film does.
Έλα Βελέντζα, ορίστε μια ρομποτική ταινία που έχω δει και είναι ενδιαφέρουσα...
https://www.youtube.com/watch?v=XsQqMwacZQwΤζειμς Ντην...ενας απο τους καλυτερους ηθοποιους που εφυγε πολυ νεος ...
γυριζοντας μονο τρεις ταινιες...δινωντας ρεσιταλ ηθοποιιας...
east of edem,,,rebel without a cause...giant...
Παιδια επιτελους την βρηκα την ταινια που εψαχνα παρα πολυ καιρο...την ειχα δει μια φορα και δεν ειχα δει τιτλο και την εψαχνα μην σας πω...παρα πολλους μηνες...γελασα παρα πολυ με αυτη την ταινια...παντρευτηκαν τυχαια σε ενα ταξιδι...δεν θυμαμαι πως εγινε...γυρισαν στις πατριδες τους και οι δυο...και η κοπελα ηρθε η ωρα να παντρευτει...και οταν πηγε στον Δημο για να κανει χαρτια γαμου ηταν ηδη παντρεμενη...και σοκαριστηκε..γιατι δεν θυμωταν τιποτα...απλα συναντησε αυτον τον ανθρωπο και ειχαν μια περιπετεια οχι ερωτικη...παει στην πατριδα του αλλη κουλτουρα αλλη νοοτροπια...και θελει να παρει διαζυγιο χωρις να το καταλαβει κανεις...οποτε συνηδειτοποιει κατι παραξενο...οτι ταιριαζει πιο πολυ με αυτον τον αστειο τυπο...παρα με τον σοβαρο τυπο...δηλαδη πιο πολλες εμπειριες και γελια της εδινε ο τυπος που τελικα παντρευτηκε χωρις να το θυμαται παρα...αυτον που υποτιθετε τον ηξερε πολυ καιρο...
Ας βάλω μια μικρού μήκους, ενός μόνο λεπτού, όχι ιδιαίτερα τρομακτική αλλά προκαλεί ταραχή. Οι επιρρεπείς καλύτερα να μην την δουν πριν να πάνε στο κρεβάτι για ύπνο .
Άλλη μια σύντομη, 4 λεπτών, που βασίζεται σε μια ιστορία που διηγήθηκε μέλος του reddit. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι πρόκειται για εμπειρία του από κάποιο νυχτερινό περίπατο, σαν κι αυτούς που συνήθιζε να κάνει για κάποιο διάστημα. Στην περιγραφή του βίντεο στο YouTube υπάρχει και ο σύνδεσμος προς την ιστορία του, η οποία θα μπορούσε πράγματι να είναι αληθινή.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media