Ειδα αυτην.
Κατι τετοια μας ταιζαν και μπήκαμε μεσα σε ροζ τσιχλοφουσκες και τρομαξαμε να βγουμε.προτεινε καμμια καλη ρε μπελετσα, ασε τα γλυκαναλατα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 104 από panagiotismp90προτεινε καμμια καλη ρε μπελετσα, ασε τα γλυκαναλατα.
Σου προτεινα ταινιαρες χθες. Δες πιο πανω και γυρνα και σελιδα.
το δραματικο κ το γκετο? ελα τωρα, απο σενα περιμενω πιο δυνατες προτασεις!
Είναι θεμα αισθητικης.
Θα προτεινω και στο μελλον, αλλα κυριως θα γραφω ποιές βλέπω γενικα.
Προτεινε και εσυ.
Η γαλλικη ήταν πολύ καλή προταση.
Παράθεση:
Σχόλιο # 106 από panagiotismp90το δραματικο κ το γκετο? ελα τωρα, απο σενα περιμενω πιο δυνατες προτασεις!
2 ταινιες που εξελισονται σε αεροπλανο,
Νοn-stop (2014) και
Flightplan
Είσαι λίγο "κουλτουριάρα" έχω την εντύπωση - καλά μη θυμώνεις, μπορεί να πέφτω και έξω
Στο σινεμα παω κατα 50% για τα νατσος Κυριε Κοκκινε.
Μονο αυτο εχω να δηλωσω.
Παράθεση:
Σχόλιο # 110 από Red_OctoberΕίσαι λίγο "κουλτουριάρα" έχω την εντύπωση - καλά μη θυμώνεις, μπορεί να πέφτω και έξω
Παράθεση:
Σχόλιο # 111 από _Bellezza_Στο σινεμα παω κατα 50% για τα νατσος Κυριε Κοκκινε.
Μονο αυτο εχω να δηλωσω.
Θα βγάλω την "ετυμηγορία" μου λοιπόν:
Σου αρέσουν οι ταινίες με άτομα του υποκόσμου, του περιθωρίου (βλ. γκέτο), πιθανόν εποχής και από χώρες της λατινικής αμερικής, οι αισθηματικές και γενικά οι ταινίες με "ψαγμένο" σενάριο που υπερβαίνει τα καθιερωμένα πλαίσια.
Πλατύ χαμόγελο Πώς τα λέω-γράφω! Επρεπε να είχα γίνει Μπακογιαννόπουλος
Και επειδή απο-και κλείεται να τον έχεις προλάβει αυτόν τον κριτικό που προλόγιζε παλιά τις ταινίες - Ιδού, να πέσει το βίντεο παρακαλώ:
https://www.youtube.com/watch?v=j9KvvRKKhhs
Παλι καλα που εχω εσας εδω μεσα και μου βγαζετε το ψυχολογικο μου προφιλ, γιατι θα ειχα πουλησει και τα αμπελια στο χωριο για να πληρωνω ψυχολογους.
Εγώ με εγκρινω παντως ΚΑΙ κινηματογραφικα.
Και ετσι επειδη ειμαι μεγαλοκαρδη εγκρινω και εσας , αν και στο θεμα των ταινιων παιζετε safe.
Παράθεση:
Σχόλιο # 112 από Red_October
Θα βγάλω την "ετυμηγορία" μου λοιπόν:
Σου αρέσουν οι ταινίες με άτομα του υποκόσμου, του περιθωρίου (βλ. γκέτο), πιθανόν εποχής και από χώρες της λατινικής αμερικής, οι αισθηματικές και γενικά οι ταινίες με "ψαγμένο" σενάριο που υπερβαίνει τα καθιερωμένα πλαίσια.
Πλατύ χαμόγελο
Πώς τα λέω-γράφω! Επρεπε να είχα γίνει Μπακογιαννόπουλος
Συμπαθητικος.
Παράθεση:
Σχόλιο # 113 από Red_OctoberΚαι επειδή απο-και κλείεται να τον έχεις προλάβει αυτόν τον κριτικό που προλόγιζε παλιά τις ταινίες - Ιδού, να πέσει το βίντεο παρακαλώ:
https://www.youtube.com/watch?v=j9KvvRKKhhs
Παράθεση:
Και ετσι επειδη ειμαι μεγαλοκαρδη εγκρινω και εσας , αν και στο θεμα των ταινιων παιζετε safe.
Σχόλιο # 114 από _Bellezza_
Η φορουμιδιακή μου πείρα μου επιτρέπει να παίζω safe
Παράθεση:
Σχόλιο # 116 από Red_October
Η φορουμιδιακή μου πείρα μου επιτρέπει να παίζω safe
Όταν δεν παιζεις σειφ, ακομη και να χασεις, κερδισμενος εισαι.
(Εξαιρουνται τα τυχερα παιχνιδια)
Αυτο το λεει η πειρα του 1/4 αιωνα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 117 από _Bellezza_
Όταν δεν παιζεις σειφ, ακομη και να χασεις, κερδισμενος εισαι.
(Εξαιρουνται τα τυχερα παιχνιδια)
Αυτο το λεει η πειρα του 1/4 αιωνα.
Και καλά λέει, καληνύχτα
Que Dios nos Perdone - Κανείς δεν Μπορεί να μας Σώσει (2016)
La Isla Minima - Το Μικρό Νησί (2014)
Contratiempo - Αόρατος Επισκέπτης (2016)
Το ισπανικό θρίλερ, στα καλύτερά του
Τις δυο πρώτες, τις είχα δει στο σινεμά. Υποβλητικά αστυνομικά - ψυχολογικά θριλερ και τα δυο, με μοναδική ατμόσφαιρα. Το whodunit έρχεται σε δεύτερη μοίρα, σε σχέση με την ψυχολογική εξέλιξη των πρωταγωνιστών - αστυνομικών (στο ίδιο πνεύμα ήταν και η επίσης εξαιρετική Κάιρο Εμπιστευτικό του 2017 - αν δεν την έχετε δεί, σημειώστε την)
Το Contratiempo το είδα στο σπίτι. Εξίσου αγωνιώδες, με απανωτές ανατροπές, αλλά στημένο καθαρά στη λογική του γρίφου, όπου η πρωταγωνίστρια, εν είδη Πουαρό, εκμαιεύει την αλήθεια. Εχει και την τελική ανατροπή, (μη σας λέω λεπτομέρειες και χαλάσω το σασπενς,) που εμένα δεν με πολυέπεισε, αλλά οπωσδήποτε μου κράτησε το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι να πέσουν τα credits του τέλους.
Και βέβαια The Beach απ' όπου προέρχεται και το παρακάτω soundtrack. Μια ταινία must που πρέπει κανείς να 'χει δει στη ζωή του
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media