Το ειδα σε ενα βιντεακι και ειπα να το κανω θεμα εδω.
Γιατι νομιζετε οτι καποιοι θελουν σχεση και αλλοι θελουν απλως ξεπετα?
Κατά τη γνώμη μου το να θέλει κανείς ξεπέτες σε κάποια φάση της ζωης του ίσως δειχνει ατομο πληγωμενο απο σχεσεις που νομιζει οτι ετσι θα εχει την ησυχια του και δε θα ξαναπληγωθει.
Αλλος λόγος μπορεί να ειναι οτι απλά θέλει να περνάει την ώρα του έτσι αποφεύγοντας το δέσιμο και τις απαιτήσεις μιας σχεση.
Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση που το άτομο θέλει πράγματι σχεση αλλά δεν τυχαίνει να ταιριάξει.¶τομο απελευθερωμένο που θεωρεί το σεξ βασικό στοιχείο μιας σχέσης,οπότε και δε διστάζει να δοκιμάσει τον αλλο απο τη πρώτη γνωριμία,χωρις ομως να τυχει να δεσει το γλυκο (ανυπαρξία σεξουαλικής χημειας) οπότε επιλεγει να μην υπαρξει συνέχεια.
Η να ήτανε καλό το σεξακι γι'αυτον αλλά όχι για τον αλλο και να επιλέξει ο αλλος τη φυγή.
Ειναι θεμα ορεξης, αναλογα με την διαιτα που κανει κανεις...
Παράθεση:
Σχέση ή ξεπέτα
Σχόλιο # 1 από Andreas66Το ειδα σε ενα βιντεακι και ειπα να το κανω θεμα εδω.
Γιατι νομιζετε οτι καποιοι θελουν σχεση και αλλοι θελουν απλως ξεπετα?
Γιατι νομιζετε οτι δεν μπορει να υπαρξει ανθρωπος που να θελει και τα δυο με το ιδιο ατομο ?? ...Σχεση : συντροφια ,παρεα,ερωτας,ενδιαφερον,υποστηριξη κτλ,,αμοιβαια ολα εννοειται ...Ξεπετα : γρηγορο σεξακι για ξ@κ@λ@μα ...Η υπαρξη ξεπετας με το συντροφο σου ,ελειψει χρονου ,προσωπικα δε με χαλαει ,αντιθετα την αναζητω συχνα και δε θεωρω οτι ακυρωνει τη σχεση .
Εγώ το είδα στην πραγματικότητα. Δεν υπάρχουν μόνο αυτά που περιγράφεις!!
Τελευταία φοριέται πολύ και το μοντέλο "σχέση-ξεπέτα"!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Andreas66Το ειδα σε ενα βιντεακι
Εννοώ ότι πολλοί προκειμένου να κάνουν σεξ με όποιο κόστος, παρουσιάζονται με τον μανδύα της σχέσης και παραμένουν μ' αυτό.. Π.χ. σε γνώρισα στη παρέα μου ή έκανα εκείνο ή το άλλο για σένα, αλλά στην ουσία πάντα μένει μία αμφιβολία στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά και το παζλ της αληθινής σχέσης μένει πάντα ασυμπλήρωτο.
Παράθεση:
#5???...Kallia πες μας τι εννοεις
Σχόλιο # 6 από alisida
Αντιλαμβάνομαι την έννοια τής ξεπέτας, ως κλάμα, ικεσία για επαφή, με το όποιο ψυχικό κόστος, αυτό τής στέρησης τού αυτονόητου, που από πριν κουβαλάει.
Η πράξη αυτή, με έναν άγνωστο άνθρωπο, μου μοιάζει κλάμα στον ώμο του
που το βαφτίζουμε υποτιμητικά ξεπέτα - "μαγκιά, εκδίκηση" -
για να μην πονάει.
Και, κλάμα είναι το αποτέλεσμα,
με υπόλευκο χρώμα.. ντυμένο αποκριάτικα, στο χρώμα τής ηδονής
λέγοντας κοροϊδευτικά: "Να, σου την έσκασα".
Το βλέπεις, στις σκέψεις πριν σε πάρει το βράδυ ο ύπνος, πάλι μόνος..
Δεν μου αρέσουν οι απόκριες.
maraki_lar_1980 συμφωνω μαζι σου...δυστυχως
Στα σαράντα μου δεν χρησιμοποιώ ποτέ πια τη λέξη από ξ...
Στις ηλικίες μας ξέρουμε πλέον πολύ καλά ότι όταν δεν κοροιδευουμε κανέναν, είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε ότι μας εκφράζει, ανάλογα με τις ανάγκες μας, σε κάποιες χρονικές περιόδους της ζωής μας.
Γιατί μια ξεκάθαρα ερωτική σχέση, αμοιβαία και από τους δύο συμμετέχοντες, να λάβει το απαίσιο όνομα...της ξεπετας !!!
Let's grow up guys !!!
Γιατί Ανδρέα μια γυναίκα ώριμη στο μυαλό, να θέλει ντε και καλά, να της πουλήσει παραμύθι για σχέση ο άντρας, για να κοιμηθεί μαζί του ???
Το "παραμύθι" είναι "κακό", όχι η ερωτική επαφή...νομίζω δλδ.
Αν τωρα εγω ρωτησω, αν ολα οσα λεμε εδω τα κανουμε στην προσωπικη μας ζωη, θα φανω καπως?
Εγώ δεν κατακρίνω κανέναν...περί ορέξεως πού λέει κι ο ενικός.
.Δεν καταλαβαίνω πού αρχίζει και πού σταματάει η όποια σχέση συνάψουν δύο άνθρωποι και ποιός εν τέλει,θα χαρακτηρίσει αντικειμενικά αυτήν ,καθώς ο όποιος χαρακτηρισμός σημαίνει απλό τσουβάλιασμα.
.Το αστείο δε είναι ότι μερικοί καταγγελοντες την ελεύθερη σχέση(ξεπετα) καταγγέλλουν επίσης και τούς πατροπαραδοτους τρόπους ως τούς πλέον ανεφικτους πια..
.Ε τι θεμε τέλος πάντων?
Η σχέση δημιουργείται από τον αρχικό βασικό στόχο και ένστικτο δύο ανθρώπων να ενωθούν ερωτικά...γιατί θα πρέπει να χλευαζουμε τον όποιο τρόπο επίτευξης αυτού τού στόχου..
.Μήπως αν θέλουν να συνεχίσουν να είναι μαζί μετά και για όσο χρόνο επιθυμούν δεν θα είναι..?
Το θέμα είναι να μην κατακρινουμε κανέναν άνθρωπο, ενήλικα, για τις προσωπικές του επιλογές.
Τουλάχιστον έτσι είναι η δική μου σκέψη, κανείς δεν γνωρίζει τη ζωή και τα βιωματα των άλλων ανθρώπων.
Το τι κάνει πράξη ο κάθε άνθρωπος είναι για εμένα, άλλο θέμα !!!
Εγώ δεν είμαι με κανέναν άνθρωπο με τον οποίο συναναστρεφομαι judgmental...χωρίς όμως να πιεζομαι...ετσι νιώθω !!!
Και η απολογια δηλωνει ενοχες και την αναγκη μας να τις αποποιηθουμε-"τακτοποιησουμε".
Σιγα, μην ηταν προς συζητησιν το τι κανει στο κρεβατι του το καθε ζευγαρι.
Και σιγα μην ηταν διλημματικη σκεψη των υπολοιπων, το αν κανει σωστα η λαθος.
Πηδαμε? Πως, τι και γιατι, τρισδιαστατο θεμα!
Δεν πηδαμε? Ντυνομαστε γιατροι!
Ολα αυτα μου λενε ενα πραγμα. Μεγιστη επιστημη η μηχανικη των βρακιων μας.
Αμε!
Παράθεση:
Enike # 12
Σχόλιο # 14 από agapimou11Το θέμα είναι να μην κατακρινουμε κανέναν άνθρωπο, ενήλικα, για τις προσωπικές του επιλογές.
Τουλάχιστον έτσι είναι η δική μου σκέψη, κανείς δεν γνωρίζει τη ζωή και τα βιωματα των άλλων ανθρώπων.
Το τι κάνει πράξη ο κάθε άνθρωπος είναι για εμένα, άλλο θέμα !!!
Εγώ δεν είμαι με κανέναν άνθρωπο με τον οποίο συναναστρεφομαι judgmental...χωρίς όμως να πιεζομαι...ετσι νιώθω !!!
Το να είναι παντρεμενος_ η το σκεφτήκατε;
Τι να σκεφτουμε...
Εδω διαβαζουμε θεματα παντρεμενων, οι οποιοι τα ριξανε στη χημεια και στα κλικ, τα κερατα που χωνουνε.
Και οχι μονο αυτο! Θενε και να μας πεισουνε οτι ειμαστε οπισθοδρομικοι.
Αν δε προχωρησει η κουβεντα, σε λενε υποπτων πολιτικων φρονηματων και οτι καις καδους.
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από SouruaΤο να είναι παντρεμενος_ η το σκεφτήκατε;
φωνάζει η γειτόνισσα ...
να φωνάζω κι εγώ πότε έστρωσε εκείνη ... ?
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Πηδαμε? Πως, τι και γιατι, τρισδιαστατο θεμα! Δεν πηδαμε? Ντυνομαστε γιατροι! Ολα αυτα μου λενε ενα πραγμα. Μεγιστη επιστημη η μηχανικη των βρακιων μας.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Παράθεση:
... και αλλοι θελουν απλως ξεπετα?
Σχόλιο # 1 από Andreas66
Προχωρημένο θέμα για μένα.
Αυτή τη λέξη πάντως δεν την ήξερα. Εδώ στο forum την είδα πρώτη φορά. Πόσο καιρό είναι σε χρήση;
Ελα ρε Τζοτζο! Τεινουμε να αφομοιωθουμε με τα ΚΤΕΛ δω χαμου!
Παράθεση:
έστρωσε ...
Σχόλιο # 18 από giorgos170φωνάζει η γειτόνισσα ...
να φωνάζω κι εγώ πότε έστρωσε εκείνη ... ?
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Πηδαμε? Πως, τι και γιατι, τρισδιαστατο θεμα! Δεν πηδαμε? Ντυνομαστε γιατροι! Ολα αυτα μου λενε ενα πραγμα. Μεγιστη επιστημη η μηχανικη των βρακιων μας.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
στα social media