Παράθεση:
ΝνΜπαα ! Απλως ολοι λιγο πολυ εδω μεσα θελουμε να φαινομαστε λιγο πιο εμπειροι λογω του οτι πρεπει να δινουμε και καμμια συμβουλη χαχαΔεν ξερω ομως κατα ποσον το να εισαι εμπειρος αρεσει στις γυναικες . αν κρινω απο την αποτυχια μου εδω μεσα μαλλον δεν ειναι καλο . αληθεια αρεσουν οι αντρες με εμπειρια ; Τι λετε αγαπητη σουρισ ;
Σχόλιο # 41 από lamprand
Αν μου επιτρεπετε κ. lamprand λετε αποτυχια εδω μεσα. εκει εξω ?
Εγω θεωρω πως καλη ειναι η εμπειρια αρκει καποιος να την αξιοποιει σωστα και αναλογα παντα με την περιπτωση .
Ομως δεν ειναι και το πρωτο η το απαραιτητο κριτήριο που καποια μπορει να λαβει υποψην της
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από lamprand
Αα ελαμ ντε ; Γιατι το γραψα ετσι ; Μαλλον επειδη εξω , αν και αποτυχιμενος και κει εχω ελαφρυντικα γιατι δεν εχω καμμια διαθεση να ψαχνω , συναμα αισθανομαι γυναικειες ματιες πανω μου και με φτιαχνουν . βεβαια μπορει να ειναι και η φαντασια μου χαχα Αλλα και ψεμα να ειναι αφου το πιστευω για αληθεια καλο μου κανει.Για την εμπειρια σωστα αισθανομουν τελικα οτι μετραει. Συμφωνω βεβαια μαζι σου οτι αν η εμπειρια δεν συνοδευεται και απο εκπαιδευση αυτης στον τροπο συμπεριφορας μας ,δεν αρκει .
παιζετε πολυ με το αισθημα της αποτυχιας, αλλα τυχον φλερτ ή ματιες σας εμψυχωνουν
Φοβος ή πληγωμενο παρελθον ...με πολυ σκληρη αντιμετωπιση αν κρινω απο το # 38
Λέω αγαπητέ ότι : Εμπειρία είναι μια χτένα που μας έχει δώσει η φύση ,όταν πια έχουμε χάσει τα μαλλιά μας,πιστεύω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.
Παράθεση:
ΝνΜπαα ! Απλως ολοι λιγο πολυ εδω μεσα θελουμε να φαινομαστε λιγο πιο εμπειροι λογω του οτι πρεπει να δινουμε και καμμια συμβουλη χαχαΔεν ξερω ομως κατα ποσον το να εισαι εμπειρος αρεσει στις γυναικες . αν κρινω απο την αποτυχια μου εδω μεσα μαλλον δεν ειναι καλο . αληθεια αρεσουν οι αντρες με εμπειρια ; Τι λετε αγαπητη σουρισ ;
Σχόλιο # 41 από lamprand
Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από lamprand
#45 όρθιος και μόνος !!!
Αναγκαστική σκληρότητα για προφύλαξη της καρδιάς από πιθανη πληγή οδηγεί αναμφισβητητα σε μοναχική πορεία .Αλλά υπάρχει και η δυνατότητα της επιλογής !
Τι δεν κατάλαβες; Εννοώ ότι τις εμπειρίες τις αποκτα κανεις,όταν έχει μάθει από τα λάθη του.
Παράθεση:
Σχόλιο # 48 από lamprand
Sourua # 46σήμερα στις 19:47author Λέω αγαπητέ ότι : Εμπειρία είναι μια χτένα που μας έχει δώσει η φύση ,όταν πια έχουμε χάσει τα μαλλιά μας,πιστεύω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.ΠαράθεσηΩραιο και καλο μου ακουγεται.Δηλαδη εγω που εχω χασει τα μαλλια τουλαχιστον εχω χτενα να ομορφαινω την πραγματικοτητα ;
# Η εμπειρία δεν είναι αυτή που από μόνη της οδηγεί στην σκληρότητα .Είμαστε εμείς οι ίδιοι ,οι λάθος χειρισμοί ,οι επιλογές μας ,αυτά που είπαμε η αυτά που δεν είπαμε ,ανθρώπους που χασαμε και δεν το θέλαμε η που βγάλαμε εμείς από τη ζωή μας κλπ
Οπως λέει και η sourua πιο πάνω ταλαθη που καναμε γιατί δεν ξέραμε και αύρα που κάναμε κι ας ξέραμε !η εικονική παρέα όμως δεν είναι πραγματική .. μετριάζει λίγο το κενό αλλά δεν είναι το ίδιο !!
στα social media