Πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί εργασία στις μέρες μας.Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Πως θα κάνουμε οικογένεια, πώς θα επιβιώσουμε γενικότερα. Συνέχεια λέμε κάτι θα αλλάξει, κάτι θα βρεθεί αλλά τίποτα. .Ας κάνω την προσπάθειά μου κι εδώ..Αν υπάρχει κάποια θέση εργασίας στα Ανω Λιόσια και γύρω περιοχές θα το εκτιμούσα αν με ενημερωνατε. .Όπως καταλαβαινετε εχω απελπιστεί.
Σε ποιόν τομέα..?
Παράθεση:
Εργασια
Σχόλιο # 1 από lewn29Πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί εργασία στις μέρες μας.Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Πως θα κάνουμε οικογένεια, πώς θα επιβιώσουμε γενικότερα. Συνέχεια λέμε κάτι θα αλλάξει, κάτι θα βρεθεί αλλά τίποτα. .Ας κάνω την προσπάθειά μου κι εδώ..Αν υπάρχει κάποια θέση εργασίας στα Ανω Λιόσια και γύρω περιοχές θα το εκτιμούσα αν με ενημερωνατε. .Όπως καταλαβαινετε εχω απελπιστεί.
Υπαλληλος γραφειου και αστροναυτης δεν ειναι "οπουδηποτε". Eυχομαι να βρεις κατι .
...καλημέρα...
Το χειρότερο είναι να είσαι σε μια δουλειά που οι συνθήκες είναι απαίσιες . Από χρήματα ,από το κλίμα ,από τα ένσημα ,από τους συναδελφους και από την εκμετάλλευση .
Υπήρχαν στιγμές που ανά διαστήματα όταν τελειωνα μια δουλειά ή συνεργασία να αισθάνομαι ανακουφισμένη και χαρούμενη κι ας μην υπήρχε κάτι άλλο στο πρόγραμμα .
Εγώ σου εύχομαι όχι απλώς να βρεις δουλειά ,αλλά να πληρεί όσο γίνεται τις παραπάνω προϋποθέσεις
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media