Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Γραμματα-ραβασακια

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Ψήφοι: 20

lewn29

# 1 στις 8/2/2018
author
Ανδρας / 41 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 27
'Aρεσαν+: 0%

Γραμματα-ραβασακια

Δεν υπάρχει πιο όμορφος τρόπος να επικοινωνήσεις με έναν άνθρωπο..Για μένα τουλάχιστον. Έχω παρά πολλά γράμματα και ραβασάκια από φίλους και γνωστους. Κυρίως από γυναίκες. Ήξεραν όλοι πως τρελαινομουν για αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας και δεν έχαναν ευκαιρία να μου γράψουν τις σκέψεις τους,τα παραπονα τους ή αρκετες να μου εξομολογηθουν τον έρωτα τους..Μάλιστα έριχναν και λίγο από το άρωμα τους στο χαρτί και το μύριζε για μέρες θυμάμαι. Ειδικά αν ήταν από εκείνη που ήθελα. .Εσάς σας άρεσαν τα γράμματα? Τα έχετε κρατήσει? 

Αρέσει στα μέλη panagiotismp90, ZHLIASOY και σε ακόμα 3 μέλη.

_Bellezza_

# 2 στις 8/2/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Εγω στον φιλο μου ανα τακτα χρονικα διαστηματα γραφω γραμματα σε καρτες με ομορφες εικονες.

Και γραφω με πολυχρωμα στυλο και βαζω και αυτοκολλητα.
Αυτος δεν ψηνεται και καλα, αλλα αν κανω καιρο να γραψω τα ζηταει, μου λεει "δεν μου χες πει οτι θα μου γραψεις μια καρτα?"

siopi13

# 3 στις 8/2/2018
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2.197

Μπελ κοριτσι ...ομορφη και τρυφερη κατασταση !!! 

Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από _Bellezza_

Εγω στον φιλο μου ανα τακτα χρονικα διαστηματα γραφω γραμματα σε καρτες με ομορφες εικονες.

Και γραφω με πολυχρωμα στυλο και βαζω και αυτοκολλητα.
Αυτος δεν ψηνεται και καλα, αλλα αν κανω καιρο να γραψω τα ζηταει, μου λεει "δεν μου χες πει οτι θα μου γραψεις μια καρτα?"

lewn29

# 4 στις 8/2/2018
author
Ανδρας / 41 / Ελεύθερος

Belleza

Μπράβο ρε κορίτσι. Είδες που στα ζητάει? Αφού...
Αρέσει στο μέλος siopi13

matakiamouou

# 5 στις 9/2/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Lewd 29? Εσύ τόσες πολλές γυναίκες είχες να σου στέλνουν γράμματα? Και μάλιστα αυτές σου έστελναν...Μάλιστα!

alisida

# 6 στις 9/2/2018
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937
Δεν ψηφισα γιατι δεν υπαρχει η επιλογη : τα κρατω απο λιγο καιρο μεχρι πολλα χρονια και τα πετω οταν νοιωσω οτι δε μου χρειαζονται πια ...Τωρα θα μ πειτε σε τι να χρειαζονται ? Αναλογα,στο να θυμαμαι ή στο να ξεχνω...Αυτη τη στιγμη παντως δεν εχω κατι,τα εχω πεταξει ολα και περιμενω με αγωνια να δω αν θα λαβω ξανα καποιο ραβασακι !! Χαχαχα!!
Αρέσει στα μέλη lewn29, siopi13

frog13

# 7 στις 9/2/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Τα ραβασάκια από την εφορία πιάνονται

Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από alisida
Δεν ψηφισα γιατι δεν υπαρχει η επιλογη : τα κρατω απο λιγο καιρο μεχρι πολλα χρονια και τα πετω οταν νοιωσω οτι δε μου χρειαζονται πια ...Τωρα θα μ πειτε σε τι να χρειαζονται ? Αναλογα,στο να θυμαμαι ή στο να ξεχνω...Αυτη τη στιγμη παντως δεν εχω κατι,τα εχω πεταξει ολα και περιμενω με αγωνια να δω αν θα λαβω ξανα καποιο ραβασακι !! Χαχαχα!!

agapimou11

# 8 στις 9/2/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Lewn

Έχω αρκετά γράμματα από φίλες και έναν φίλο μου, κρυφοφανερακανειμπαμ ο οποίος ήταν ερωτευμένος μαζί μου από την εφηβεία μας, όταν στα είκοσι μου είχα πάει σε μεγάλο ξενοδοχείο να δουλέψω για σεζόν επταμηνο, οπότε μου έστειλαν όλοι γράμματα. 

Τα έχω κρατήσει ασφαλώς, ειναι πολύτιμα αυτά.

Επίσης έχω και από άντρες γράμματα ερωτικά - συναισθηματικα τα οποία όταν διάβασα για πρώτη φορά μετά από δεκαβαλε χρόνια, εξεπλαγην. 

Εγώ τότε τα έπαιρνα στην πλακα τα συναισθήματα τους αλλά τελικά δεν έκαναν πλάκα. 

Άστα να πάν !!! 

Υπέροχος τρόπος επικοινωνίας, μοναδικός !!!

alisida

# 9 στις 9/2/2018
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937
Frog,η εφορια δε με ξεχνα,οσο και να θελω ,,χαχαχαχα!!!

ZHLIASOY

# 10 στις 9/2/2018
author
Γυναίκα / 78 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 43
Απαντήσεις: 3.160

https://www.youtube.com/watch?v=dKcr3Pqy3BM

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από lewn29

Γραμματα-ραβασακια

Δεν υπάρχει πιο όμορφος τρόπος να επικοινωνήσεις με έναν άνθρωπο..Για μένα τουλάχιστον. Έχω παρά πολλά γράμματα και ραβασάκια από φίλους και γνωστους. Κυρίως από γυναίκες. Ήξεραν όλοι πως τρελαινομουν για αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας και δεν έχαναν ευκαιρία να μου γράψουν τις σκέψεις τους,τα παραπονα τους ή αρκετες να μου εξομολογηθουν τον έρωτα τους..Μάλιστα έριχναν και λίγο από το άρωμα τους στο χαρτί και το μύριζε για μέρες θυμάμαι. Ειδικά αν ήταν από εκείνη που ήθελα. .Εσάς σας άρεσαν τα γράμματα? Τα έχετε κρατήσει? 

Αρέσει στο μέλος alisida

cagmenos

# 11 στις 9/2/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

αυτα ειδικα...σου προκαλουν συναισθηματα...αλησμονητα......

Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από frog13

mara08

# 12 στις 9/2/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Έχω κρατήσει μόνο ένα σημείωμα σε μια χαρτοπετσέτα ενός ατόμου από το παρελθόν που είχε ξεχωριστή θέση για μένα ..

Για να κρατήσω κάτι ,αν μου έχουν γράψει πρέπει να είναι κάτι ξεχωριστό ή συναισθηματικής αξίας

Kallia__43

# 13 στις 9/2/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Έχω πολλά γράμματα από άνδρες... Δεν ξέρω τι να τα κάνω, καθώς μου είναι εντελώς άχρηστα στο παρόν.. από μία σελίδα μέχρι τόμους ...Κάποια επεστράφησαν γιατί σφήνωσε το σεντούκι...Φαίνεται αυτά που δεν τολμούσαν να μου πουν, τα έστελναν γραπτώς... 

Μα τί έμπνευση κι αυτή...

macbook

# 14 στις 9/2/2018
author
Ανδρας / 54 / Παντρεμένος
Αλλη χώρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2.590

Δεν έχω πετάξει γράμμα ως σήμερα. Παρέλαβα το τελευταίο πριν λίγες μέρες.

Αρέσει στο μέλος lewn29

Amfitriti2017

# 15 στις 10/2/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

oxi

Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από frog13

Sourua

# 16 στις 10/2/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Έχω κρατήσει γράμματα των παιδιών μου από τον στρατό και προς τον Άγιο Βασίλη. Κάποτε λεω να τους τα δωσω

silencee

# 17 στις 10/2/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

...έχω κρατήσει τα ραβασάκια που τα συνοδεύουν όμορφες μνήμες...

...οι πηγές ετερόκλιτες,κάποιες από αυτές είναι στερεωμένες με μαγνητάκια στην πόρτα του ψυγείου...

...η γραφή, είναι τρόπος επικοινωνίας κι οι λέξεις το μέσο για να μεταφερθούν τα μηνύματα...

...συντελείται ήσυχα,μα μπορεί να βγάλει κραυγές...

...αυτές της χαράς,της λύτρωσης,της συγνώμης,της απελπισίας,του έρωτα,του πόνου,του φόβου...

...η γραφή, θηλυκώνει και με τα σκοτάδια και με το φως μας,φυλακίζει ή απελευθερώνει τη στιγμή,έχει τη δύναμη να κατευνάζει ή να ξεσηκώνει,την ευελιξία να επιτρέπει και να απαγορεύει.Είναι διφυής,ψυχή που παίρνει σάρκα και οστά...

...στο πορτοφόλι μου ,κρατώ το ραβασάκι του μικρού γιού,όταν στο προνήπιο έγραψε για πρώτη φορά το όνομά του,έτσι ακριβώς όπως το πρόφερε.'πώς σε λένε?Γιωάνς'...

Υ.Γ. Έχω ψηφίσει από μέρες το (γ),μα σήμερα βρήκα χρόνο να γράψω

silencee

# 18 στις 10/2/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από frog13

...βέβαια!!!...

...έτσι αρχινάνε? 'Αγαπημένε μου Κύριε frog,είμαι τόσο χαρούμενη που σας γνωρίζω και δεν περνά μέρα που να μην σας σκεφτώ.Χαίρομαι πολύ που μοιράζομαι μαζί σας αυτή τη ζωή...'

...αν αρχίζουν έτσι,το ενδιαφέρον είναι ολοφάνερο,ο πληθυντικός μην σε απασχολεί,τον ξεπερνά γρήγορα,τις περισσότερες φορές εκεί που δεν την περιμένεις...

Sourua

# 19 στις 10/2/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Εγώ πάντως δεν πρόκειται να σοβαρευτώ και πάντα θα βάζω αστεία. Πέστε μου τι εννοεί αυτό;

Το μέλος Sourua έχει επισυνάψει το αρχείο: 5b865e5bffa9b338decffc650bbc3e13.jpg (69.55KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 44 φορές

lewn29

# 20 στις 10/2/2018
author
Ανδρας / 41 / Ελεύθερος

matakiamouou

Εκείνη την εποχή περνούσε η μπογιά μου.???...Ναι μου έστελναν αρκετές αλλά εγώ πάντα σε μια προσηλωμένος.
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.