Δεν υπάρχει πιο όμορφος τρόπος να επικοινωνήσεις με έναν άνθρωπο..Για μένα τουλάχιστον. Έχω παρά πολλά γράμματα και ραβασάκια από φίλους και γνωστους. Κυρίως από γυναίκες. Ήξεραν όλοι πως τρελαινομουν για αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας και δεν έχαναν ευκαιρία να μου γράψουν τις σκέψεις τους,τα παραπονα τους ή αρκετες να μου εξομολογηθουν τον έρωτα τους..Μάλιστα έριχναν και λίγο από το άρωμα τους στο χαρτί και το μύριζε για μέρες θυμάμαι. Ειδικά αν ήταν από εκείνη που ήθελα. .Εσάς σας άρεσαν τα γράμματα? Τα έχετε κρατήσει?
Εγω στον φιλο μου ανα τακτα χρονικα διαστηματα γραφω γραμματα σε καρτες με ομορφες εικονες.
Μπελ κοριτσι ...ομορφη και τρυφερη κατασταση !!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από _Bellezza_Εγω στον φιλο μου ανα τακτα χρονικα διαστηματα γραφω γραμματα σε καρτες με ομορφες εικονες.
Και γραφω με πολυχρωμα στυλο και βαζω και αυτοκολλητα.
Αυτος δεν ψηνεται και καλα, αλλα αν κανω καιρο να γραψω τα ζηταει, μου λεει "δεν μου χες πει οτι θα μου γραψεις μια καρτα?"
Τα ραβασάκια από την εφορία πιάνονται
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από alisida
Δεν ψηφισα γιατι δεν υπαρχει η επιλογη : τα κρατω απο λιγο καιρο μεχρι πολλα χρονια και τα πετω οταν νοιωσω οτι δε μου χρειαζονται πια ...Τωρα θα μ πειτε σε τι να χρειαζονται ? Αναλογα,στο να θυμαμαι ή στο να ξεχνω...Αυτη τη στιγμη παντως δεν εχω κατι,τα εχω πεταξει ολα και περιμενω με αγωνια να δω αν θα λαβω ξανα καποιο ραβασακι !! Χαχαχα!!
Έχω αρκετά γράμματα από φίλες και έναν φίλο μου, κρυφοφανερακανειμπαμ ο οποίος ήταν ερωτευμένος μαζί μου από την εφηβεία μας, όταν στα είκοσι μου είχα πάει σε μεγάλο ξενοδοχείο να δουλέψω για σεζόν επταμηνο, οπότε μου έστειλαν όλοι γράμματα.
Τα έχω κρατήσει ασφαλώς, ειναι πολύτιμα αυτά.
Επίσης έχω και από άντρες γράμματα ερωτικά - συναισθηματικα τα οποία όταν διάβασα για πρώτη φορά μετά από δεκαβαλε χρόνια, εξεπλαγην.
Εγώ τότε τα έπαιρνα στην πλακα τα συναισθήματα τους αλλά τελικά δεν έκαναν πλάκα.
Άστα να πάν !!!
Υπέροχος τρόπος επικοινωνίας, μοναδικός !!!
Παράθεση:
Γραμματα-ραβασακια
Σχόλιο # 1 από lewn29Δεν υπάρχει πιο όμορφος τρόπος να επικοινωνήσεις με έναν άνθρωπο..Για μένα τουλάχιστον. Έχω παρά πολλά γράμματα και ραβασάκια από φίλους και γνωστους. Κυρίως από γυναίκες. Ήξεραν όλοι πως τρελαινομουν για αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας και δεν έχαναν ευκαιρία να μου γράψουν τις σκέψεις τους,τα παραπονα τους ή αρκετες να μου εξομολογηθουν τον έρωτα τους..Μάλιστα έριχναν και λίγο από το άρωμα τους στο χαρτί και το μύριζε για μέρες θυμάμαι. Ειδικά αν ήταν από εκείνη που ήθελα. .Εσάς σας άρεσαν τα γράμματα? Τα έχετε κρατήσει?
αυτα ειδικα...σου προκαλουν συναισθηματα...αλησμονητα......
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από frog13Τα ραβασάκια από την εφορία πιάνονται
Έχω κρατήσει μόνο ένα σημείωμα σε μια χαρτοπετσέτα ενός ατόμου από το παρελθόν που είχε ξεχωριστή θέση για μένα ..
Για να κρατήσω κάτι ,αν μου έχουν γράψει πρέπει να είναι κάτι ξεχωριστό ή συναισθηματικής αξίας
Έχω πολλά γράμματα από άνδρες... Δεν ξέρω τι να τα κάνω, καθώς μου είναι εντελώς άχρηστα στο παρόν.. από μία σελίδα μέχρι τόμους ...Κάποια επεστράφησαν γιατί σφήνωσε το σεντούκι...Φαίνεται αυτά που δεν τολμούσαν να μου πουν, τα έστελναν γραπτώς...
Δεν έχω πετάξει γράμμα ως σήμερα. Παρέλαβα το τελευταίο πριν λίγες μέρες.
oxi
Παράθεση:
Έχω κρατήσει γράμματα των παιδιών μου από τον στρατό και προς τον Άγιο Βασίλη. Κάποτε λεω να τους τα δωσω
...έχω κρατήσει τα ραβασάκια που τα συνοδεύουν όμορφες μνήμες...
Παράθεση:
...βέβαια!!!...
...έτσι αρχινάνε? 'Αγαπημένε μου Κύριε frog,είμαι τόσο χαρούμενη που σας γνωρίζω και δεν περνά μέρα που να μην σας σκεφτώ.Χαίρομαι πολύ που μοιράζομαι μαζί σας αυτή τη ζωή...'
...αν αρχίζουν έτσι,το ενδιαφέρον είναι ολοφάνερο,ο πληθυντικός μην σε απασχολεί,τον ξεπερνά γρήγορα,τις περισσότερες φορές εκεί που δεν την περιμένεις...
Εγώ πάντως δεν πρόκειται να σοβαρευτώ και πάντα θα βάζω αστεία. Πέστε μου τι εννοεί αυτό;
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media