για τα αρνητικά βρε...δεν νομίζω να σε ενδιαφέρει αλλά εδώ: https://www.sxeseis.gr/forum/45149/%CE%93%CE%AC%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1.php
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από hns1602Μας κάνετε πλάκα έτσι;
Προσέξτε μη σπάσετε κανένα δόντι απ' τα πολλά κουφέτα!
Δεν μπορώ να επιλέξω απ' τη λίστα, τα θέλω ΌΛΑ!
Όσα έχω καλώς τα έχω και όσα δεν έχω δε θα σκάσω αν δεν έρθουν...
Όσα είχα καλώς τα είχα κι αν δεν τα 'χω τώρα, μάλλον δεν ήταν τόσο σημαντικά για εμένα...
υ.γ. υπάρχει και γάμου κοινωνία 1 για να υπάρχει 2;
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από just-1975
Σχολιο #6# frog μέγα λάθος, πως μπορείς να διδάξεις τα παιδιά την αγαπη και την συντροφικότητα, οταν οι γονείς, εχουν παντρευτεί, από συμφέρον η απο την αναγκη να κάνουν παιδιά; με. Τον ίδιο τρόπο θα σκεφτούν κι αυτά μεγαλώνοντας... Γι αυτό πανε στραβά οι γάμοι;;; πιθανόν, ειναι ενας λόγος κι αυτός.
Καλά καλέ δεν είπα ότι δεν την αγάπησα..είπα γιατί την παντρεύτηκα..
Ψήφισα βάση για την μεγάλη περιπέτεια της ζωής !!!
Frog οι υποψήφιες απαντήσεις είναι δικές σου ή από κάπου τις δανειστηκες ???
Ρωτάω γιατί : ηρεμία - γαλήνη και ολοκλήρωση προσωπικότητας γκουχ γκουχ γκουχ...θα πνιγω, πρώτη φορά τα ακούω ως πιθανές παρενέργειες ή ακόμα χειρότερα πιθανά "θετικά" που μπορεί να αποκομισει κάποιος από έναν...γάμο !!!
Όχι τίποτα άλλο αλλά οι ανυπαντροι μην νομίζουν ότι με ένα γάμο θα κερδίσουν την ποιότητα ζωής που θέλουν, πρώτα να ολοκληρωθούν ως άνθρωποι και μετά αν το θέλουν, ναι, ας βάλουν θηλια στον λαιμό τους !!!
Κοράκλες!!
Παράθεση:
Μια διευκρινιση
Σχόλιο # 20 από ROCK-54
Της κορης η του γιου?
Μπράβο σου αγάπημου11 ,περιπετειώδης οπως πάντα!
Ναι δικές μου μαλακίες έχω γράψει.....αλλά για την ηρεμία έχω ακούσει πολλούς γνωστούς μου που λένε "παντρεύτηκα κι ησύχασα ρε φίλε"...κι εγώ να σου πω δεν ξέρω τι εννοούσαν
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από agapimou11Ψήφισα βάση για την μεγάλη περιπέτεια της ζωής !!!
Frog οι υποψήφιες απαντήσεις είναι δικές σου ή από κάπου τις δανειστηκες ???
Ρωτάω γιατί : ηρεμία - γαλήνη και ολοκλήρωση προσωπικότητας γκουχ γκουχ γκουχ...θα πνιγω, πρώτη φορά τα ακούω ως πιθανές παρενέργειες ή ακόμα χειρότερα πιθανά "θετικά" που μπορεί να αποκομισει κάποιος από έναν...γάμο !!!
Όχι τίποτα άλλο αλλά οι ανυπαντροι μην νομίζουν ότι με ένα γάμο θα κερδίσουν την ποιότητα ζωής που θέλουν, πρώτα να ολοκληρωθούν ως άνθρωποι και μετά αν το θέλουν, ναι, ας βάλουν θηλια στον λαιμό τους !!!
Έτσι μπράβο βατραχε, ο άντρας που παραδέχεται τις μαλακιες που σκέφτεται είναι πολύ άντρας !!! Χαχαχαχα !!!
Να σου πω ή μάλλον να μαντεψω τι εννοούν οι πολλοί γνωστοί σου ?
Ότι ησυχασαν από την αναζήτηση του πραγματικού τους εαυτού και της συντρόφου που πραγματικά τους ταιριάζει και συμβιβαστηκαν.
Δεν το λέω ως κάτι κακό ασφαλώς, όχι, απλά ως μια πραγματικότητα.
Βρε agapimou11,εννοουν οτι επιτελους θα βλεπουμε ποδοσφαιρο,
στο σπιτι,με τα φιλαρακια,και θαχω και την γυναικα να φερνει κανα μπυρονι
χαχαχαχα,ετσι ησυχαζουν.
Παράθεση:
Frog # 24
Σχόλιο # 25 από agapimou11Έτσι μπράβο βατραχε, ο άντρας που παραδέχεται τις μαλακιες που σκέφτεται είναι πολύ άντρας !!! Χαχαχαχα !!!
Να σου πω ή μάλλον να μαντεψω τι εννοούν οι πολλοί γνωστοί σου ?
Ότι ησυχασαν από την αναζήτηση του πραγματικού τους εαυτού και της συντρόφου που πραγματικά τους ταιριάζει και συμβιβαστηκαν.
Δεν το λέω ως κάτι κακό ασφαλώς, όχι, απλά ως μια πραγματικότητα.
# 26
Ε μα ναι βρε, το ίδιο λέμε, απολαυστικό σενάριο ζωής λέμε, κ@υ@α σκέτη, τι να σου πω !!! Χαχαχα !!!
Ποιότητα ζωής !!!
Τι να λέμε τώρα !!!
Ας ρίξω τα 'δικά' μου πάλι!
Υπάρχουν συσκευές που λειτουργούν με μπαταρίες. (έχω κατά νου συσκευές ηλ. τσιγάρου εδώ).
Κάποιες, λειτουργούν με μια μπαταρία - με λίγες δυνατότητες,
και κάποιες άλλες, οι πιο δυνατές και πλήρεις, με δύο.
Σε εκείνες που θέλουν 2, χρειάζεται οι μπαταρίες να είναι όμοιες, ίδια μάρκα και τύπος, καθώς και ίδια φόρτιση, να είναι δηλαδή ισοδύναμες, προκειμένου να μην δημιουργούνται προβλήματα.
Προβλήματα του στιλ "Εγώ έδωσα περισσότερο ρεύμα, με ΄καψες, ζεστάθηκα" 'λέει' η δυνατή,
"με μπούκωσες στο ρεύμα και κάηκα", η αδύνατη - καταλαβαίνετε ήδη πού το πάω!
Δημιουργούνται περισσότερες "εντάσεις" έτσι σε ρεύματα, με αποτέλεσμα οι μπαταρίες στο τέλος να καταστρέφονται και οι δύο. Δεν λειτουργούν σε ισορροπία.
Στον χώρο τού ατμίσματος, η ορολογία που χρησιμοποιούμε είναι:
"Προσοχή, οι μπαταρίες που θα βάλεις μέσα, να είναι 'παντρεμένες' μεταξύ τους!
Μόνον έτσι θα εκμεταλλευτείς σωστά το δυναμικό τής συσκευής σου. Αλλιώς, όλο προβλήματα θα είσαι.. Και μετά, θα είσαι "κατά τού ηλ. τσιγάρου"!
Εχω ακούσει επίσης πως και στο φαγητό μόλις το φτιάξουμε, δεν αναδεικνύονται αμέσως όλα τα αρώματα των συστατικών του.
Τότε, επίσης λέμε "να παντρευτούν οι γεύσεις", ώστε να δώσουν το καλύτερο δυνατό γευστικό αποτέλεσμα.
Να και μια χαρακτηριστική φωτογραφία, πώς είναι οι "παντρεμένες" μπαταρίες!
Έτσι, αυτό χρειάζεται. Να φορτιζόμαστε το ίδιο, ώστε με την ενέργεια μας αυτή, να τροφοδοτούμε - και οι δύο σε ισορροπία - ο ένας τον άλλο με το "καλό μας ρεύμα".
Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από somebody961Ας ρίξω τα 'δικά' μου πάλι!
Υπάρχουν συσκευές που λειτουργούν με μπαταρίες. (έχω κατά νου συσκευές ηλ. τσιγάρου εδώ).
και κάποιες άλλες, οι πιο δυνατές και πλήρεις, με δύο.Σε εκείνες που θέλουν 2, χρειάζεται οι μπαταρίες να είναι όμοιες, ίδια μάρκα και τύπος, καθώς και ίδια φόρτιση, να είναι δηλαδή ισοδύναμες, προκειμένου να μην δημιουργούνται προβλήματα.
Προβλήματα του στιλ "Εγώ έδωσα περισσότερο ρεύμα, με ΄καψες, ζεστάθηκα" 'λέει' η δυνατή,
Δημιουργούνται περισσότερες "εντάσεις" έτσι σε ρεύματα, με αποτέλεσμα οι μπαταρίες στο τέλος να καταστρέφονται και οι δύο. Δεν λειτουργούν σε ισορροπία.
Μόνον έτσι θα εκμεταλλευτείς σωστά το δυναμικό τής συσκευής σου. Αλλιώς, όλο προβλήματα θα είσαι.. Και μετά, θα είσαι "κατά τού ηλ. τσιγάρου"!Εχω ακούσει επίσης πως και στο φαγητό μόλις το φτιάξουμε, δεν αναδεικνύονται αμέσως όλα τα αρώματα των συστατικών του.
Τότε, επίσης λέμε "να παντρευτούν οι γεύσεις", ώστε να δώσουν το καλύτερο δυνατό γευστικό αποτέλεσμα.Να και μια χαρακτηριστική φωτογραφία, πώς είναι οι "παντρεμένες" μπαταρίες!
Έτσι, αυτό χρειάζεται. Να φορτιζόμαστε το ίδιο, ώστε με την ενέργεια μας αυτή, να τροφοδοτούμε - και οι δύο σε ισορροπία - ο ένας τον άλλο με το "καλό μας ρεύμα".
εγώ ξέρω τις παντρεμένες σαρδέλες, αλλά μπρος στις ...ανύπαντρες δε λένε τίποτα. Δεν έχουν το κκοκαλάκι και τρώγονται πιο εύκολα, αλλά ρε Σαμ, σαρδέλα χωρίς κοκαλάκι γίνεται; Άσε που έχω την εντύπωση, ότι τις...παντρεύουν τη δεύτερη μέρα. Οι φρεσκότατες είναι οι ανύπαντρες.
... όταν αρχίσουν να μπαγιατεύουν, παντρεύονται
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από _Bellezza_
2018 και κανουμε ακομη θεμα για τον γαμο. Βλεπουμε το λαθος και αντι να αλλαξουμε δρομο κανουμε τα ιδια, ετσι για το yolo. Θα επρεπε να απαγορευεται δια ροπαλου.
Τηηη ...μουσμουλιά τη ρώτησες;
belezza το σκέφτηκα για εσένα...Με "φίλο" δεν θα βρείς άκρη..! Με φίλη ίσως..!
Μην σου πώ να μαζευτείτε 5-6 σε ένα σπίτι το οποίο θα υπάρχουν και τα παιδιά σας και εσείς να κάνετε τις ζωάρες σας εναλλάξ...ε πως σου φαίνεται..?
Παράθεση:
2018 και κανουμε ακομη θεμα για τον γαμο. Βλεπουμε το λαθος και αντι να αλλαξουμε δρομο κανουμε τα ιδια, ετσι για το yolo. Θα επρεπε να απαγορευεται δια ροπαλου.
Το ..διπλοπρόφιλο που λέγαμε αλλού!
Το "κοκαλάκι" ε ? Αμείβεται ο κόπος...!
Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από Paralia48
εγώ ξέρω τις παντρεμένες σαρδέλες, αλλά μπρος στις ...ανύπαντρες δε λένε τίποτα. Δεν έχουν το κκοκαλάκι και τρώγονται πιο εύκολα, αλλά ρε Σαμ, σαρδέλα χωρίς κοκαλάκι γίνεται; Άσε που έχω την εντύπωση, ότι τις...παντρεύουν τη δεύτερη μέρα. Οι φρεσκότατες είναι οι ανύπαντρες.
...
όταν αρχίσουν να μπαγιατεύουν, παντρεύονται
Όμορφη παρομοίωση...δεν λέω..!
Συνήθως βέβαια είτε είναι ελαττωματική η μία και τραβάει όλο το ζορι η άλλη..η στην χειρότερη παίρνει τον ρόλο της συσκευής!
Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από somebody961Ας ρίξω τα 'δικά' μου πάλι!
και κάποιες άλλες, οι πιο δυνατές και πλήρεις, με δύο.Σε εκείνες που θέλουν 2, χρειάζεται οι μπαταρίες να είναι όμοιες, ίδια μάρκα και τύπος, καθώς και ίδια φόρτιση, να είναι δηλαδή ισοδύναμες, προκειμένου να μην δημιουργούνται προβλήματα.
Μόνον έτσι θα εκμεταλλευτείς σωστά το δυναμικό τής συσκευής σου. Αλλιώς, όλο προβλήματα θα είσαι.. Και μετά, θα είσαι "κατά τού ηλ. τσιγάρου"!Εχω ακούσει επίσης πως και στο φαγητό μόλις το φτιάξουμε, δεν αναδεικνύονται αμέσως όλα τα αρώματα των συστατικών του.
Τότε, επίσης λέμε "να παντρευτούν οι γεύσεις", ώστε να δώσουν το καλύτερο δυνατό γευστικό αποτέλεσμα.Να και μια χαρακτηριστική φωτογραφία, πώς είναι οι "παντρεμένες" μπαταρίες!
Γι αυτό Φρογκ ... δεν θα ψηφίσω αλλά θα πω
Α' γάμος . Μεγαλος Ερωτας Παιδιά ... "δυστυχία" λόγω μη γνώσης της ζωής ( νεαρή ηλικία)
Β' γάμος ! Εμπειρία, Συντροφικότητα, Περιπέτεια, Ολοκλήρωση...Μόνιμη Σχέση/Οικειότητα
( αν η ωριμότητα σου "έδειξε" σωστά).
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από frog13Δεν ξέρω παίδες φέρτε τα βόλτα..βάζω τα αρνητικά μου λέτε έχει και θετικά ..ε ναι έχει..!
Εγώ βασικά ψήφισα αυτό που με έκανε να παντρευτώ,τα παιδιά δηλαδή και όχι αυτό που θα ήθελα να ψηφίσω τώρα..!
Το ενδιαφέρον δεν θα προκύψει από τους χωρισμένους φυσικά,αλλά από τους νέους που θέλουν να κάνουν αυτό το βήμα..!
Άντε Χαρά με το καλό!!! Καλώς σε !!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από hns1602
Μια μανία όμως τις τελευταίες μέρες να μας ξαναπαντρέψουν, την ψιχανεμίζομαι!
Καλάαα ουυυ χα χα ... πολλές και πολλοί παρθενοεργενηδες μας ταλεγαν έτσι
Παράθεση:
Παράθεση:
#32Αν θελησει καποιο ομοφυλο ζευγαρι ή φιλικα ζευγαρια σε φαση κοινοβιου να τεκνοποιησουν, θα ειναι μια ιδεα που δεν εχει δοκιμαστει ευρεως ακομη. Σε λιγες δεκαετιες που σιγουρα θα εφαρμοστει, ισως εχουμε ικανοποιητικα αποτελεσματα. Σκεφτεστε πολυ μπροστα κυριε Frog!
Σχόλιο # 34 από _Bellezza_
αυτό το μοντέλο που λες, το έχω ακούσει και λέει, έχει επιτυχία (αμφιβάλω). Π.χ. δυο άντρες βρίσκουν μια γυναικα που κυοφορεί ένα παιδι του ενός και το μεγαλώνουν και οι τρεις. Τώρα ποια γυναίκα θα βρεθεί να το κάνει...καμιά φουλ απελπισμένη...δεν ξέρω, εγώ δε θα τό κανα, αλλά καθένας αποφασίζει.
Το αντίθετο, δηλ. δυο γυναίκες με έναν πατέρα, μου φαίνεται πιο επιτυχημένο, γιατί η μάνα είναι παρούσα, η συνβία είναι η ...άλλη μάνα και ο πατέρας είναι διακοσμητικός, αλλά πολλούς άντρες δεν τους χαλάει αυτός ο ρόλος.
Τώρα το μεντέλο του Φρογκ, ετερόφυλα ζευγάρια με εναλλαγές και παιδιά...αυτό θυμίζει λίγο χίπικη ζωή. Κοίτα, ως σουίνγκ ζευγάρια, καλό είναι το παιχνίδι, αν είναι όλοι σύμφωνοι (εγώ πάλι δε θα έπαιζα). Αλλά αν μπλέξουν και παιδιά, ...όχι δεν ψηφίζω. Εδώ βρε, δυο γονείς και δεν μπορούν να συμφωνήσουν και θα μπλέξουν 10 ή 12;
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media