Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Γαμου κοινωνια 2

Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456
Ψήφοι: 21

Sourua

# 81 στις 4/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Για τις άντρες , μην παραπονιουνται

Το μέλος Sourua έχει επισυνάψει το αρχείο: image.jpeg (109.17KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 64 φορές

alisida

# 82 στις 4/3/2018
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937
'Aρεσαν+: 0%
Επελεξα το δυο,βαση για τη μεγαλη περιπετεια...Ψηφισα συμφωνα με αυτο που σκεφτομαι τωρα και θεωρω οτι η επιλογη δυο περιεχει και τις υπολοιπες
Αρέσει στα μέλη anassa_, just-1975

_Bellezza_

# 83 στις 4/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 76 από anassa_

Ας σου γράψω κάτι να έχεις για μετά... αφού σου ευχηθω καλό διάβασμα που είναι το βασικότερο!!! 

Θενξ

Παράθεση:
Σχόλιο # 76 από anassa_

Μιλάς θεωρητικά ...  

Μιλάω θεωρητικά γιατι δεν θέλω να το πάω επι προσωπικου. Δεν με απασχολει να μειώσω κάποιον ή να τον ψέξω για τις αποψεις του με ειρωνικα σχολια. Γραφω απλα την αποψη μου για το εκαστοτε θεμα.

Παράθεση:
Σχόλιο # 76 από anassa_

Εσυ  ασε το παιδί σου να μεγαλώσει μόνο  με το dna  σου   

Εγραψα καθαρα πως ο ρολος του γονιου ειναι ΚΑΙ να συμβουλευει, αλλα να εχει την επιγνωση του ποσο χρησιμες θα ειναι οι συμβουλες του στο μελλον ή όχι. 

Εαν εσυ απο αυτο καταλαβες οτι θα αφησω το παιδι μου να μεγαλωσει μονο με το dna μου σημαινει πως δεν αντιλήφθηκες πληρως το ξεκαθαρο νοημα του ποστ μου και δεν εχω να σχολιασω κατι αλλο πανω σε αυτο.

Σταματαω εδω σε αυτο το θεμα, γιατι γινεται γαιτανακι και δεν ειναι του τυπου μου.

Καλο βραδυ να εχουμε.

Sourua

# 84 στις 4/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Άντε παραπονιάρη, σου βρήκα γυναικα νοικοκυρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 65 από Enikos

Πα να βανω θεμα..."Συνταγες για εναν επιτυχημενο γαμο"...

Γεροντοκορος θα μεινω...

frog13

# 85 στις 5/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Το σημαντικότερο είναι να κατανοούμε ότι οι απόψεις μας οι περσινές διαφέρουν από τις φετινές και ότι τα πορίσματα και τα συμπεράσματα βγαίνουν πάντοτε στο τέλος της όποιας έρευνας! 

Αν δεν μας αρέσουν τα στάσιμα νερά ,πού πάντοτε βρωμάνε..!

Sourua

# 86 στις 5/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Με παιδεύει λιγο αλλα χαλάλι σου

Παράθεση:
Σχόλιο # 84 από Sourua

Sourua

# 87 στις 5/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 84 από Sourua

Το μέλος Sourua έχει επισυνάψει το αρχείο: image.gif (394.45KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 56 φορές

Sourua

# 88 στις 5/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 84 από Sourua

Sourua

# 89 στις 5/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 84 από Sourua

Enikos

# 90 στις 5/3/2018
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Αυτη που θα με χωσει, μου λες τωρα?

Τι να την κανω, αφου δεν θαμαι εκει?...

Παράθεση:
Σχόλιο # 84 από Sourua

just-1975

# 91 στις 5/3/2018
author
Γυναίκα / 58 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 163

καλέ,έχουμε μόνο 3 χρόνια διαφορά ηλικίας με εσένα άρα είμαστε στην ίδια γενιά..δεν άλλαξαν τόσα πολλά σε 3 χρόνια

Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από equinox_

είσαι αρκετά μικρότερη και γι' αυτό ξέρεις για τη διδασκαλία της αγάπης στα παιδιά μεσώ γονέων.

Sourua

# 92 στις 5/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Θα σου κάνει σουπιτσα και τσαγακι

Παράθεση:
Σχόλιο # 90 από Enikos

Αυτη που θα με χωσει, μου λες τωρα?

Τι να την κανω, αφου δεν θαμαι εκει?...

mara08

# 93 στις 5/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Sourua # 87

Σκιαχτηκα λίγο !!! 

anassa_

# 94 στις 5/3/2018
author
Γυναίκα / 61 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 3.134

Προφανώς  η μυγουλα σε ερωτεύτηκε για τα καλά!!! 

Δεν ειρωνευομαι βρε κοριτσάκι  ( ή  αγάπησε εμένα τελικά  η μυγουλα μπέρδεμα άσε  ).

Άπο τη μεριά  μου κάνω χιούμορ κ αισθάνομαι πως είσαι στη τσίτα για να το δεχθεις ! Ίσως στα έχουν πρηξει κι άλλες σαν κ μένα . Κατανοητό, θυμάμαι κι εγώ πόσο εκνευριζομουν νεότερη, πόσο βαρετα μου φαινονταν κατι τέτοια ...

Τώρα πάλι  μου φαίνονται  βαρετές  οι δικές σας θεωρίες , μιας κ δεν τα έχετε  ζήσει  και τα πλαθετε με  " ιδανικά  συστατικά"  ...  κ  "πρέπει" ... κ  ... θα ... 

Γνωρίζοντας  λοιπόν τις ανατροπές που βιώνει ο άνθρωπος από τις δικές του επιλογές, αλλά και από τους αστάθμητους παράγοντες...μπαίνω στον πειρασμό του ...γαϊτανακίου 

Η δουλειά μας, των μεγαλύτερων ίσως είναι να τα ...λέμε. 

Η δουλειά σας, των νεότερων σίγουρα είναι να αμφισβητείτε !

Και πώς αλλιώς άλλωστε!!! Καλή συνέχεια στη ζωή και τα όνειρά σου Μπελλετζα ! 

Παράθεση:
Σχόλιο # 83 από _Bellezza_

Θενξ

Μιλάω θεωρητικά γιατι δεν θέλω να το πάω επι προσωπικου. Δεν με απασχολει να μειώσω κάποιον ή να τον ψέξω για τις αποψεις του με ειρωνικα σχολια. Γραφω απλα την αποψη μου για το εκαστοτε θεμα.

Εγραψα καθαρα πως ο ρολος του γονιου ειναι ΚΑΙ να συμβουλευει, αλλα να εχει την επιγνωση του ποσο χρησιμες θα ειναι οι συμβουλες του στο μελλον ή όχι. 

Εαν εσυ απο αυτο καταλαβες οτι θα αφησω το παιδι μου να μεγαλωσει μονο με το dna μου σημαινει πως δεν αντιλήφθηκες πληρως το ξεκαθαρο νοημα του ποστ μου και δεν εχω να σχολιασω κατι αλλο πανω σε αυτο.

Σταματαω εδω σε αυτο το θεμα, γιατι γινεται γαιτανακι και δεν ειναι του τυπου μου.

Καλο βραδυ να εχουμε.

Παράθεση:
Σχόλιο # 83 από _Bellezza_

Θενξ

Καλο βραδυ να εχουμε.

Sourua

# 95 στις 5/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Άντε καλέ που τρόμαξες!! Ηρεμίσε τωρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 93 από mara08

Sourua # 87

Σκιαχτηκα λίγο !!! 

Sourua

# 96 στις 5/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Πάλι δεν μου μπηκε

Παράθεση:
Σχόλιο # 95 από Sourua

Άντε καλέ που τρόμαξες!! Ηρεμίσε τωρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 93 από mara08

Sourua # 87

Σκιαχτηκα λίγο !!! 

Το μέλος Sourua έχει επισυνάψει το αρχείο: image.gif (1.22MB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 44 φορές

Paralia48

# 97 στις 5/3/2018
author
Γυναίκα / 57 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 9.841

μια και το θέμα πήγε στους γονείς και στη διαπαιδαγώγηση, που σε οδηγεί σιγά σιγά στα ...πονηρά μονοπάτια του γάμου, να πω και γω ως μάνα μια γνώμη.
Έχω δυο γιους, 21 και 16 . Κρυφά μου θέλω κάποτε να παντρευτούν. Δεν τολμώ να πω, <<αντε, πότε θα παντρευτείς επιτέλους>>, ίσως γιατί είναι μικροί, δεν ξέρω τι θα λέω σε 20 χρόνια...Αλλά αυτό που θα ευχόμουν, είναι να έχουν μια σύντροφο (ο καθενας) που να αγαπιούνται αμοιβαία και να νιώθουν ευτυχισμένοι κοντά της. Επειδή συνήθως, αν δε φτάσει κανείς στο σημείο να αγαπά τον άλλο, δεν αποφασίζει γάμο, λέω, αν αποφασίσουν να παντρευτούν, επομένως βρήκαν τον άνθρωπό τους.
Βέβαια μπορεί να έχουν  σύντροφο αλλά να μη θέλουν γάμο. Αν ξέρω πως υπάρει αμοιβαία αγάπη και έτσι αποφάσισαν, θα μου είναι το ίδιο ευχάριστο (θα κάνω και οικονομία στα νταούλια, γιατι συνήθως το πανηγύρι το φεσώνονται οι γονείς).
Έτσι σκέφτεται η ,,,Παραλίτσα που λέει και ο Κούλης. Αλλά με παραδοσιακό γάμο, θα είμαι ακόμη πιο χαρούμενη, γιατί θα ρίξω κάτι χορούς Κούλη...!

Αρέσει στα μέλη hns1602, somebody961 και σε ακόμα 3 μέλη.

mara08

# 98 στις 5/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 96 από Sourua

Πάλι δεν μου μπηκε

https://www.youtube.com/watch?v=-BNcvadKprA

frog13

# 99 στις 5/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Προσδοκίες...πολλές προσδοκίες από  αυτούς τους παραδοσιακούς γάμους..όπως παλιά και για "μιά ζωή"!

Νομίζω πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι αργότερα με τα παιδιά μας απλά να τα βλέπουμε ευτυχισμένα και όχι εγκλωβισμένα..και να τους μάθουμε πως οι ανάγκες όταν διακρίνονται έγκαιρα,αποκτούν και την ανάλογη σημασία...μάχεσαι για αυτήν η την ρίχνεις στα "σκουπίδια" και νιώθεις κατά τι  πιο ελεύθερος !!

Αλλά ναι ..ένα "λιώσιμο" το έχει αυτή η μέρα..αν και όποτε γίνει...!

Ελπίζω μέχρι εκείνη την μέρα του "γάμου" να μην τους κοιτάω μεθυσμένος από κάποια γωνιά στο γλέντι και κουνώντας το κεφάλι μου να τους λέω..Που πάτε ρε..? Που πάτε..?

Παράθεση:
Σχόλιο # 97 από Paralia48

μια και το θέμα πήγε στους γονείς και στη διαπαιδαγώγηση, που σε οδηγεί σιγά σιγά στα ...πονηρά μονοπάτια του γάμου, να πω και γω ως μάνα μια γνώμη.
Έχω δυο γιους, 21 και 16 . Κρυφά μου θέλω κάποτε να παντρευτούν. Δεν τολμώ να πω, <<αντε, πότε θα παντρευτείς επιτέλους>>, ίσως γιατί είναι μικροί, δεν ξέρω τι θα λέω σε 20 χρόνια...Αλλά αυτό που θα ευχόμουν, είναι να έχουν μια σύντροφο (ο καθενας) που να αγαπιούνται αμοιβαία και να νιώθουν ευτυχισμένοι κοντά της. Επειδή συνήθως, αν δε φτάσει κανείς στο σημείο να αγαπά τον άλλο, δεν αποφασίζει γάμο, λέω, αν αποφασίσουν να παντρευτούν, επομένως βρήκαν τον άνθρωπό τους.
Βέβαια μπορεί να έχουν  σύντροφο αλλά να μη θέλουν γάμο. Αν ξέρω πως υπάρει αμοιβαία αγάπη και έτσι αποφάσισαν, θα μου είναι το ίδιο ευχάριστο (θα κάνω και οικονομία στα νταούλια, γιατι συνήθως το πανηγύρι το φεσώνονται οι γονείς).
Έτσι σκέφτεται η ,,,Παραλίτσα που λέει και ο Κούλης. Αλλά με παραδοσιακό γάμο, θα είμαι ακόμη πιο χαρούμενη, γιατί θα ρίξω κάτι χορούς Κούλη...!

_Bellezza_

# 100 στις 5/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Kύριε Σαμ έχετε διαβάσει Μπουκάι?

Παράθεση:
Σχόλιο # 77 από somebody961

Εδώ, μου θύμισες κάτι πραγματικά ωραίο:

-Ακου να σου πω παιδί μου, εγώ ξέρω καλύτερα
-Γιατί ξέρεις καλύτερα;
-Επειδή είμαι ο πατέρας σου και είμαι μεγαλύτερος σου
-Δεν μου λες πατέρα, ποιος ανακάλυψε το τηλέφωνο;
-Ο Γκράχαμ Μπελ

-Και γιατί δεν το ανακάλυψε ο πατέρας του τότε; 

- ...

Επιλέξτε σελίδα: (1-6)
Σελίδες 123456
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.