Ενταξει παντρευτηκαμε ενα μηνα τωρα τρωμε κουφετα στο φορουμ
Βρε,δεν ξυπνησες καλα δευτεριατικα?
Χειροτερο ειναι αυτο,...ενα μηνα αναλυση θελει
Παράθεση:
Τερμα οι γαμοι εφτασε ο χωρισμος!
Σχόλιο # 1 από ZHLIASOYΕνταξει παντρευτηκαμε ενα μηνα τωρα τρωμε κουφετα στο φορουμ
εφτασε η ωρα του χωρισμουτωρα τι γινεται? παιρνω το καπελακι μου κ γεια σου σαν τον Αντωνακη?ευκολος δυσκολος επωδυνος ο χωρισμος?τα παιδια ? να χωριζεις η να μενεις σε ενα γαμο οταν δεν προχωραει?να κανεις συμβιβασμους η οχι?πως κλεινεις ενας κεφαλαιο ζωης κ προχωρας?
ποιο ευκολο να χωρισεις οταν τα παιδια ειναι μεγαλα η μικρα? αποριες πολλες.
Μ ε κουρασε τοσο καιρο τοσος γαμος μωρε εφαγα πολυ κουφετο μπουκωσα θελω να χωρισουμε τωρα εξαλλου δευτερες ξεκινανε οι χωρισμου σαββατα οι γαμοι
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από 26-29-31Βρε,δεν ξυπνησες καλα δευτεριατικα?
Χειροτερο ειναι αυτο,...ενα μηνα αναλυση θελει
Μετά τα κουφέτα, μας ρίχνεις στα δύσκολα...
Ετοιμάσου για σεντόνια...Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από ZHLIASOYΕνταξει παντρευτηκαμε ενα μηνα τωρα τρωμε κουφετα στο φορουμ
εφτασε η ωρα του χωρισμουτωρα τι γινεται? παιρνω το καπελακι μου κ γεια σου σαν τον Αντωνακη?ευκολος δυσκολος επωδυνος ο χωρισμος?τα παιδια ? να χωριζεις η να μενεις σε ενα γαμο οταν δεν προχωραει?να κανεις συμβιβασμους η οχι?πως κλεινεις ενας κεφαλαιο ζωης κ προχωρας?
Θα σας αφησω να το φτασετε μακρια,και θα μπω
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από hns1602Μετά τα κουφέτα, μας ρίχνεις στα δύσκολα...
Ετοιμάσου για σεντόνια...
Αμα δω φως...
[..] «Εντάξει», του λέω, «χώρισε, αλλά δεν σημαίνει ότι στην επόμενη σχέση που θα κάνεις θα είσαι ένας άγγελος. Ο ίδιος θα είσαι.
Οπότε, εξάντλησε καλύτερα όλα τα περιθώρια σ' αυτό τον γάμο, κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς, φτιάξε τον χαρακτήρα σου όσο πιο σωστό μπορείς και αν δεν αλλάξει τίποτα, τότε το συζητάμε.δεν ζητάει ... γι' αυτό ...
πρέπει από κάπου να ζητήσει ...
Παράθεση:
θα βγαλουμε εφημεριδα κοινωνικου προβληματισμου...Ας περιοριστουμε για την ωρα στην ζωντανη μεταδοση. Σημερα πλακωσε κ πολλη δουλεια κ δεν προλαβαινω. Ισως το βραδυ...
μονα να ειναι τα σεντονια νταξ? χωρισαμε λεμε οχι διπλοσεντονα
Παράθεση:
λυπάμαι που έφτασε αυτή η ώρα...αν τσακώνομαι συνέχεια και στο σπίτι υπάρχουν καβγάδες,γκρίνια ,υπερένταση( πράγμα άσχημο για την ψυχολογία των παιδιών) antios amigos που λένε...το καπελάκι μου στραβά,φόρεσα και άντε για χαρά,που λέει και το τραγούδι...αν όμως επικρατεί ηρεμία, μετά από συμφωνία και των 2 πλευρών τότε μένω γιατί τα παιδιά είναι καλύτερο να μεγαλώνουν και με την πατρική και με την μητρική φιγούρα δίπλα τους...νομίζω πιο εύκολα δέχονται τον χωρισμό τα παιδιά,όταν είναι μεγάλα και μπορούν να καταλάβουν το τι συμβαίνει. Το κεφάλαιο κλείνει,όπως όλα τα κεφάλαια στην ζωή μας,από σχέσεις,από φιλίες. Αααα να μην ξεχάσω,ο Αντωνάκης τελικά ξαναγύρισε
Παράθεση:
Αν δεν μας κοψουν το ρευμα εδω θα ειμαστε ελα
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από 26-29-31Θα σας αφησω να το φτασετε μακρια,και θα μπω
Αμα δω φως...
Αυτή είναι η Ρένα Ντάλλια!!! Γουστάρω!!!
...γιατί ανεβήκαμε επίπεδο, χωρίζουμε γιατί έμεινε, χωρίζουμε γιατί δεν βρίσκουμε αντίπαλο, χωρίζουμε γιατί νομίζουμε πως δεν μας αξίζει κι ας είναι αυτή που μας ανέβασε μιά σκάλα!
γι' αυτό δεν μιλάει ...
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Οπως παει, σε λιγο...
θα βγαλουμε εφημεριδα κοινωνικου προβληματισμου...
Ας περιοριστουμε για την ωρα
στην ζωντανη μεταδοση.
Σημερα πλακωσε κ πολλη δουλεια
κ δεν προλαβαινω.
Ισως το βραδυ...
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Παράθεση:
καράβι έχει ...
Σχόλιο # 16 από giorgos170γι' αυτό δεν μιλάει ...
Ρυμουλκό κ ναυαγοσωστικο διαθετομεν.Ο μαστρο Μιλτος μπαρκαρε,αλλα ρωτα τον Ενικο. Ξερει αυτος κ σε πολλα ειναι μεσα
Λεω πως όταν βλέπεις τα πράγματα να μην μπορούν να γίνουν πιο σκατα απ' ότι είναι φεύγεις!Καλύτερα να δώσεις τέλος παρά να ζεις συμβιβασμενος με ψευδαισθήσεις και ας έχεις παιδιά. Καταλαβαίνουν δεν θα σε δικάσουν. Η υπομονή έχει και τα όρια της,. τα κάνεις όλα πουτανα και τελειωνεις.
ZHLIASOY # 3
Η Άντζελα αλλιώς μας τα είχε πει για σαββατόβραδα
Άντε και ένα μπόνους για τους χωρισμενους
ξαναγυρισε αλλα βρηκε συντριμια
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από just-1975λυπάμαι που έφτασε αυτή η ώρα...αν τσακώνομαι συνέχεια και στο σπίτι υπάρχουν καβγάδες,γκρίνια ,υπερένταση( πράγμα άσχημο για την ψυχολογία των παιδιών) antios amigos που λένε...το καπελάκι μου στραβά,φόρεσα και άντε για χαρά,που λέει και το τραγούδι...αν όμως επικρατεί ηρεμία, μετά από συμφωνία και των 2 πλευρών τότε μένω γιατί τα παιδιά είναι καλύτερο να μεγαλώνουν και με την πατρική και με την μητρική φιγούρα δίπλα τους...νομίζω πιο εύκολα δέχονται τον χωρισμό τα παιδιά,όταν είναι μεγάλα και μπορούν να καταλάβουν το τι συμβαίνει. Το κεφάλαιο κλείνει,όπως όλα τα κεφάλαια στην ζωή μας,από σχέσεις,από φιλίες. Αααα να μην ξεχάσω,ο Αντωνάκης τελικά ξαναγύρισε
στα social media