Εξαιρετικη αναλυση...
Κουβεντες θες, αλλα εισαι και βαρετη με τις κοπιες...
Πιο κει ασχολησου...
Παράθεση:
Σχόλιο # 180 από Rosemarys-Babyεσύ από μόνος σου δε φτάνεις?
μην υποτιμάς το «ρόλο» σου...
για την ύπαρξη ομοιοπαθών, προϋπόθεση είναι το πάθημα...έγινε κάτι και δεν το πήραμε χαμπάρι?
Δεν κοπιάρω και το κυριότερο δεν κοπιάρομαι...
επιπλέον, κουβέντα σε τέτοιο επίπεδο σαφώς και δεν θέλω, διότι δεν είναι κουβέντα.
Είναι, «δεν έχουμε να πούμε κάτι» και το παίζουμε ιάπωνες και μάλιστα όχι έξυπνοι.
Το θέμα δεν είναι δικό σου, οπότε ασχολούμαι όπου και όπως θέλω.
Αν σου γυρίζω τ’άντερα, ασχολήσου εσύ παραπέρα...
ανίερες συμμαχίες για χειροκροτητές, πολλές...
Οποτε μην παρατιθεσαι σε εμενα και χανεις τον γονιμο χρονο σου...
Παράθεση:
Σχόλιο # 182 από Rosemarys-Baby
επιπλέον, κουβέντα σε τέτοιο επίπεδο σαφώς και δεν θέλω, διότι δεν είναι κουβέντα.
Eγω θα σου πω κάτι που διάβασα για τα ζώδια που ξεκινούν να τρέξουν 100 μέτρα. Λοιπόν ο ταύρος ξεκινάει λέει αλλά δεν είναι σίγουρο ποιο έτος θα τερματίσει.Σωστο;
Παράθεση:
Σχόλιο # 148 από Sourua
U
μα τι γλυκό κοριτσάκι
Παράθεση:
Σχόλιο # 157 από Koula_Mara
λάθος κάνεις
τους πάω και τους παραπάω
η σχέση μου με τους σκορπιούς είναι καρμικιά
εξάλλου εξ' απεναντίας δεν είμαστε?
βλεπόμαστε στον ουράνιο θόλο
το μόνο που με τρομάζει στους σκορπιούς είναι η εκδικητικότητα, δεν μπορώ να τη χειριστώ
η εκδικητικότητα τους είναι η έκφραση της αρνητικής τους πλευράς
αλλά έχουν κάτι που πολλοί άλλοι δεν έχουν
αν αντέχει κανείς τις ''παγίδες'' τους, που βάζουν για την ασφάλεια τους, για να εμπιστευθούν,
μετά αγαπάνε πολύ βαθιά αυτόν τον άνθρωπο, με όλο τους το είναι
Μαρακι, δεν εχω δει να γράφει κάτι απο αυτά που είπες. Αλλα και να είναι, πάρε εσενα για παράδειγμα -
εσύ, πριν εμπιστευθείς πώς ήσουν;
Οι υπόλοιποι που δεν έχουμε και τόσο έντονα το σκορπιό, παρακολουθούμε τις πράξεις του άλλου και απο εκεί βγάζουμε συμπεράσματα για αυτόν τον άνθρωπο
Ο σκορπιός δεν περιμένει μόνο πράξεις και μόνο απο τον άλλον
Τις προκαλεί κιόλας πολλές φορές επίτηδες και αυτές ακριβώς οι αντιδράσεις του άλλου, μετράνε για αυτόν
Παράθεση:
Σχόλιο # 174 από somebody961Το να εκδικηθείς με το να τής βγάλεις (πετάξεις) τα μάτια (έξω) σε μια γυναίκα,
θα φαντάζει έως και πολύ ελκυστικό σε αυτήν!
σε έναν άντρα, ποιο είναι το αντίστοιχα ελκυστικό;
Απαπά εγώ τα παπούτσια μου τα προσέχω ,δεν τα γραφω
Παράθεση:
Σχόλιο # 172 από Rosemarys-Babyποταπό...δεν πέφτω τόσο χαμηλά
...
έχει πιο αποτελεσματικούς τρόπους...σε γράφω στα παλαιότερα των υποδημάτων μου, ας πούμε...
Μπλις...
Όταν λέω απονομή δικαιοσύνης εννοώ...μου έκανες εσύ κάτι και με πληγωσες,α πρέπει να στο ανταποδωσω,να σε πληγωσω κι εγω (άσχετα αν δεν είχες πρόθεση να το κανεις-ναι υπάρχει κι αυτή η περιπτωση- κι εγω ειμαι υπερευαισθητος και τα παίρνω ολα κατακαρδα).
Μονο που έτσι(αν εκδικηθεις δλδ) δε κερδιζεις κατι διοτι δε θεραπευεται το τραύμα...στιγμιαια ειναι η ανακουφιση...(πχ εγω κι ο Σαμ το πηραμε το μαθημα μας...)
Οσον αφορα το αλλο που είπες...
Υπάρχουν πολλοι τρόποι να εκφράσει κανεις την αλήθεια του,εσυ (ο κάθε εσυ εννοω) γιατί διαλέγεις τον πιο αδέξιο?
Δε γίνεσαι γλυφτρονι(ή θεωρεισαι ότι χαϊδεύεις αυτια) οταν εκφραζεσαι με τακτ και διακριτικότητα ούτε εισαι ντομπρος και καλά όταν μιλάς σαν άξεστος γιδοβοσκος!
Παράθεση:
Σχόλιο # 188 από equinox_σε έναν άντρα, ποιο είναι το αντίστοιχα ελκυστικό;
Να τον τσαντίσει η γυναίκα τόσο, ώστε να τον κάνει στο τέλος να πει:
Θα σου $@%^ τα #@! έξω! με αυτό που μου έκανες!
Επίτηδες ίσως!
Εμενα δεν μ' αρεσουν οσοι γιδοβοσκοι φορανε λυκοτομαρα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 162 από 26-29-31Βρε ριχτε αλλη μια ψηφο στο σεξ
να περασει πρωτο,να πανε οι
θεωριες στον βροντο
Αφού έγινε του... off topic το θέμα, δεν είναι τυχαίο ότι το πιο "καυτό" θέμα σε αυτό το φόρουμ είναι το "Εκτός θέματος", να πω κι εγώ την αλήθεια/αμαρτία μου:
Δεν κάνω παράθεση, όποιος παρακολουθάει ξέρει - Τα περί ασυναρτησίας τα είχα πει πρώτος εγώ όταν είχα ανταλλάξει κάτι... φιλοφρονήσεις το γαϊδουροκαλόκαιρο με τον Ενικό.
- Οπότε όχι "Δεν το έκανα σημαία" αφού έχω το κλόπυραϊτ που λένε
... Απλώς επιβεβαιώθηκα
Παράθεση:
Σχόλιο # 192 από EnikosΕμενα δεν μ' αρεσουν οσοι γιδοβοσκοι φορανε λυκοτομαρα...
Ας ντυνονται γιδοβοσκοι!
Πρεπει να ντυθουν και Λυκος?
Αφου και παλι μπεεε...κανουνε!!!
... Κάνουν μπεε αλλά κραδαίνουν και γκλίτσα
Στικς?
Παράθεση:
Σχόλιο # 196 από Red_October... Κάνουν μπεε αλλά κραδαίνουν και γκλίτσα
Παράθεση:
Σχόλιο # 197 από EnikosΣτικς?
Πατατάκια?
εγώ τώρα μπερδεύτηκα
δεν κατάλαβα ποιοι είναι μαλωμένοι με ποιους
δεν πειράζει, καλύτερα έτσι
μπεεε
Παράθεση:
Σχόλιο # 199 από Koula_Maraεγώ τώρα μπερδεύτηκα
δεν κατάλαβα ποιοι είναι μαλωμένοι με ποιους
Οι μισοί με τους άλλους μισούς
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media