Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Πως διαλέγουμε συντροφο?

Επιλέξτε σελίδα: (1-15)
Σελίδες Αρχική«6789101112131415
Ψήφοι: 31

alisida

# 241 στις 12/3/2018
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937
'Aρεσαν+: 0%

lamprand

Αν δε με φροντιζει απο την αρχη δε θα το κανει ποτε .. Και μια που λες για ανεργο,ποτε μιλησα για οικονομικη φροντιδα ? Δηλαδη οταν σας λεει μια γυναικα οτι θελει φροντιδα αυτο μονο θελει ? Εξοδους ,ντυσιματακια και ταξιδακια ?? Δεν ενοω αυτο καλε μου lprand ...Αυτο λεγεται χρηματοδοτηση .Χορηγο θα ζητουσα για την επιχειρηση μου οχι για τη σχεση μου .Δεν ισοπεδωνω το χρημα αλλα δεν το εχω προτεραιοτητα ...Και στην τελικη αν η μονη φροντιδα που εχει να μου προσφερει καποιος ειναι το χρημα,προσωπικα αυτος ο αντρας δε θα μ ενδιεφερε .
Αρέσει στα μέλη just-1975, hns1602 και σε ακόμα 2 μέλη.

lamprand

# 242 στις 12/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Σχόλιο # 241 από alisida

lamprandΑν δε με φροντιζει απο την αρχη δε θα το κανει ποτε .. Και μια που λες για ανεργο,ποτε μιλησα για οικονομικη φροντιδα ? Δηλαδη οταν σας λεει μια γυναικα οτι θελει φροντιδα αυτο μονο θελει ? Εξοδους ,ντυσιματακια και ταξιδακια ?? Δεν ενοω αυτο καλε μου lprand ...Αυτο λεγεται χρηματοδοτηση .Χορηγο θα ζητουσα για την επιχειρηση μου οχι για τη σχεση μου .Δεν ισοπεδωνω το χρημα αλλα δεν το εχω προτεραιοτητα ...Και στην τελικη αν η μονη φροντιδα που εχει να μου προσφερει καποιος ειναι το χρημα,προσωπικα αυτος ο αντρας δε θα μ ενδιεφερε .

δεν πάει καλή μου το μυαλό μου όταν ακούω φροντίδα κάπου αλλού εκτός από την δύναμη του άλλου δηλ. την οικονομική άνεση . συγνώμη !

τι εννοείς φροντίδα αγάπης ; πες ενα παράδειγμα 

Sourua

# 243 στις 12/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Δεν μπορεί να πάει το μυαλό σου γιατί δεν έχεις αγαπήσει μάλλον. . Σόρρυ alisida που επεμβαίνω αλλά δεν μπορώ άλλο.Λοιπον για να ξηγιομαστε: Με λίγα χρήματα και πολύ αγάπη είσαι ευτυχισμένος. Με πολλά χρήματα και λίγη αγάπη δυστυχής.Τα χρήματα πάνε κι έρχονται ,μπορεί προσωρινά να μας κάνουν ευτυχισμένους αλλά και στενοχωρεμενους. Η αγάπη όμως μένει και σημαίνει  ενδιαφέρων για τον άλλον στοργή και συμπόνια ,ελπίζω επιτέλους να σε κάλυψα.

Σχόλιο # 242 από lamprand

δεν πάει καλή μου το μυαλό μου όταν ακούω φροντίδα κάπου αλλού εκτός από την δύναμη του άλλου δηλ. την οικονομική άνεση . συγνώμη !

Red_October

# 244 στις 12/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Πιο ευτυχισμένος, όμως, ίσως είσαι με πολλή αγάπη και πολλά χρήματα. Είναι win-win situation

26-29-31

# 245 στις 12/3/2018
author
Ανδρας / 59 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 3.722

Souria πως φαινεται οτι μεγαλωσες με Ξανθοπουλο ομως

Παράθεση:
Σχόλιο # 243 από Sourua

Δεν μπορεί να πάει το μυαλό σου γιατί δεν έχεις αγαπήσει μάλλον. . Σόρρυ alisida που επεμβαίνω αλλά δεν μπορώ άλλο.Λοιπον για να ξηγιομαστε: Με λίγα χρήματα και πολύ αγάπη είσαι ευτυχισμένος. Με πολλά χρήματα και λίγη αγάπη δυστυχής.Τα χρήματα πάνε κι έρχονται ,μπορεί προσωρινά να μας κάνουν ευτυχισμένους αλλά και στενοχωρεμενους. Η αγάπη όμως μένει και σημαίνει  ενδιαφέρων για τον άλλον στοργή και συμπόνια ,ελπίζω επιτέλους να σε κάλυψα.

Σχόλιο # 242 από lamprand

alisida

# 246 στις 12/3/2018
author
Καζακστάν
Αγαπητε lamprand να σου φερω δυο παραδειγματα ανεξοδα.Αν πχ βγαινω απο το σπιτι μια βροχερη μερα και σε λιγο ερθει στη σταση του λεωφορειου να μου φερει την ξεχασμενη στο σπιτι ομπρελιτσα μου ...Αν μεινει ξυπνιος για να ξυπνησει εμενα να προλαβω ενα σημαντικο ραντεβου ...Αν βγαινοντας ξυπολητη απο το μπανιο με περιμενει απ εξω με παντοφλιτσες...Ε,,τωρα,αν αυτος ο αντρας εχει και χρημα,φαντασου ποσα θα μπορουσε να κανει ,χαχαχα!!
Αρέσει στα μέλη just-1975, anassa_ και σε ακόμα 1 μέλος.

26-29-31

# 247 στις 12/3/2018
author
Ανδρας / 59 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 3.722

Καλα εσυ οταν βγεις απο το σπιτι,

και βρεχει,γιατι δεν ξαναμπαινεις να παρεις την ομπρελλα?

Και αυτο θα του φορτωσεις...

Παράθεση:
Σχόλιο # 246 από alisida
Αγαπητε lamprand να σου φερω δυο παραδειγματα ανεξοδα.Αν πχ βγαινω απο το σπιτι μια βροχερη μερα και σε λιγο ερθει στη σταση του λεωφορειου να μου φερει την ξεχασμενη στο σπιτι ομπρελιτσα μου ...Αν μεινει ξυπνιος για να ξυπνησει εμενα να προλαβω ενα σημαντικο ραντεβου ...Αν βγαινοντας ξυπολητη απο το μπανιο με περιμενει απ εξω με παντοφλιτσες...Ε,,τωρα,αν αυτος ο αντρας εχει και χρημα,φαντασου ποσα θα μπορουσε να κανει ,χαχαχα!!

Αρέσει στα μέλη anassa_, Enikos και σε ακόμα 1 μέλος.

alisida

# 248 στις 12/3/2018
author
Καζακστάν

26-29-31 Τι να κανω για να δωσω παραδειγματα,αυτο σημαινει φροντιδα να κανει κατι που θα μπορουσα να κανω μονη αλλα το κανει εκεινος ...Αλλιως δεν ειναι φροντιδα,ειναι εκδουλευση αν πχ μου φτιαξει τη βρυση ( απο το αλλο θεμα )

Αρέσει στα μέλη maraki_lar_1980, just-1975 και σε ακόμα 2 μέλη.

Red_October

# 249 στις 12/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Καλά περιέγραψε η Αλυσίδα τι εστί φροντίδα

Βέβαια και ο Πάνος κάνει πλάκα

lamprand

# 250 στις 12/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 246 από alisida

ασε τώρα ... αυτά όλοι τα κάνουν . εγω μην σου πω αυτό με το μπάνιο συνέχεια το έκανα ...γιατί της έκλεβα την πετσέτα πριν και μετά μέχρι και να την σκουπίσω προσφερόμουν .

Sourua

# 251 στις 12/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Α μπα  δεν είμαι του δακρυβρεχτου, αλλά της κωμωδιας ,θα έπρεπε να το είχες καταλάβει.

Παράθεση:
Σχόλιο # 245 από 26-29-31

Souria πως φαινεται οτι μεγαλωσες με Ξανθοπουλο ομως

Το μέλος Sourua έχει επισυνάψει το αρχείο: 49816772a349259fa9b965a6b34c4dac.jpg (35.62KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 38 φορές

somebody961

# 252 στις 13/3/2018
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 100
Απαντήσεις: 12.017

Όλα, είναι "γλώσσα" και επικοινωνία,
όπως είπα σε άλλο θέμα ("διπλωματική εργασία"! )

Όχι το ποιος θα φροντίσει πιο πολύ. Γιατί τότε, και η φροντίδα γίνεται και αυτή χρήματα..
και ποιος βάζει τα πιο πολλά στο σπίτι.

Και αφήνω απέξω την περίπτωση να φροντίζω - σαν το χρήμα ή και χρήμα απλώς -
επειδή δεν αισθάνομαι αρκετός/ή για εσένα. Να σε "αγοράζω" δηλαδή.
Τον εαυτό σου στην ουσία φροντίζεις.
Τέτοιες "φροντίδες" να μου λείπουν!

Το ένα άκρο λοιπόν είναι "Καλά ε.. το 'ξερα αγάπη μου πως θα μου φέρεις την ομπρέλα, σε 'έβλεπα' ήδη να έρχεσαι, πόσο πολύ με συναισθάνεσαι.. "

και το άλλο: "Α καλάαα.. άλλα λέω άλλα εντελώς καταλαβαίνεις. ".

Αρέσει στα μέλη just-1975, alisida

somebody961

# 253 στις 13/3/2018
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση
Θέματα: 100
Απαντήσεις: 12.017

Παράθεση:
Σχόλιο # 252 από somebody961

Και αφήνω απέξω την περίπτωση να φροντίζω - σαν το χρήμα ή και χρήμα απλώς -επειδή δεν αισθάνομαι αρκετός/ή για εσένα. Να σε "αγοράζω" δηλαδή.
Τον εαυτό σου στην ουσία φροντίζεις.
Τέτοιες "φροντίδες" να μου λείπουν!

Αμάν αυτό το τέταρτο - χρονικό όριο διόρθωσης! 

"Τον εαυτό μου, για την πάρτη μου στην ουσία φροντίζω" - έπρεπε να γράψω.

Όταν γράφω κάτι και είμαι στο παράθυρο κάτω, τής σύνταξης
είμαι εγώ, με εμένα. Και ξέρω καλά τι εννοώ.

Όταν όμως πατάω "Αποστολή", και "βγαίνει στον αέρα" όπως λέμε,
τότε διαβάζω τι έγραψα, σαν τρίτος και όσο γίνεται αντικειμενικά.
Και προβαίνω στις απαραίτητες διορθώσεις αν κάτι, αλλιώς το είχα στο μυαλό και αλλιώς το εξέφρασα.

Αρέσει στα μέλη just-1975, Enikos και σε ακόμα 1 μέλος.

Enikos

# 254 στις 13/3/2018
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Ολα αυτα που πρεπει να κανει εκεινος, για να ειναι γουτσου γουτσου...

Δειχνουν οτι εσυ εισαι περα βρεχει...

Παράθεση:
Σχόλιο # 246 από alisida

Αρέσει στα μέλη just-1975, alisida

alisida

# 255 στις 13/3/2018
author
Καζακστάν

Ενικε τι ενοεις ?

Μερικες φορες που εισαι πιο ομιλητικος μ αρεσεις περισσοτερο

Enikos

# 256 στις 13/3/2018
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Εννοαω οτι...

Καλος ο ρομαντισμος, αλλα να εχουμε και λιγο το νου μας αν βρεξει, οταν εχουμε ενα σημαντικο ραντεβου να μην το ριχνουμε ανεμελα στις τουφες, οταν παμε να παρουμε το μπανιο μας να παιρνουμε πετσετες, παντοφλιτσες και ολα τα αφορουντα...

κλπ κλπ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 255 από alisida

Ενικε τι ενοεις ?Μερικες φορες που εισαι πιο ομιλητικος μ αρεσεις περισσοτερο

Αρέσει στα μέλη 26-29-31, alisida

Enikos

# 257 στις 13/3/2018
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Αφτομαστιγωσου ανελεητα!

Παράθεση:
Σχόλιο # 253 από somebody961

Αμάν αυτό το τέταρτο - χρονικό όριο διόρθωσης! 

"Τον εαυτό μου, για την πάρτη μου στην ουσία φροντίζω" - έπρεπε να γράψω.

Όταν γράφω κάτι και είμαι στο παράθυρο κάτω, τής σύνταξης
είμαι εγώ, με εμένα. Και ξέρω καλά τι εννοώ.

Όταν όμως πατάω "Αποστολή", και "βγαίνει στον αέρα" όπως λέμε,
τότε διαβάζω τι έγραψα, σαν τρίτος και όσο γίνεται αντικειμενικά.
Και προβαίνω στις απαραίτητες διορθώσεις αν κάτι, αλλιώς το είχα στο μυαλό και αλλιώς το εξέφρασα.

Αρέσει στο μέλος somebody961

anassa_

# 258 στις 13/3/2018
author
Γυναίκα / 61 / Παντρεμένη
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 3.134

Αλυσίδα  !!!  
Αυτό είναι η μαμά στα 11κά μας  που μας κυνηγάει κ μας εχει από κοντά μην πονέσει η κοιλιτσα κ πώς θα κάνουμε μωρά καλέ   ...   

Αλλά εντάξει μπορούμε να ονειρευομαστε καλό κάνει!!!  

Παράθεση:
Σχόλιο # 246 από alisida

Αρέσει στα μέλη 26-29-31, hns1602 και σε ακόμα 1 μέλος.

alisida

# 259 στις 13/3/2018
author
Καζακστάν

#256--Ενικε,#258 ανασα

Χαχαχα!! Δεν διαβασατε πιο πανω που γραφω οτι φροντιδα ειναι να κανει για μενα πραγματα οχι που δεν μπορω να κανω αλλα που ενω μπορω,να με προλαβαινει εκεινος ...
Αρέσει στα μέλη just-1975, somebody961 και σε ακόμα 1 μέλος.

anassa_

# 260 στις 13/3/2018
author
Γυναίκα / 61 / Παντρεμένη
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 3.134

Συγγνώμη!!! 

Αλλά έτσι είμαι  !  "Τσιμπαω"  κ μάλιστα  πολύ , μπορεί να έχω δίκιο, μπορεί κ όχι...

Βλέπεις το "ιστορικό"  που με κατευθύνει οταν τα "παίρνω"  είναι βαρύ... 
Όσο για φιλίες κ " πρασσειν άλογα"   ... όσους αγαπώ τους έχω ελεύθερους κ είναι καλύτερα...
Άσχετα με το τι κανουν αυτοί  ... 

Ευτυχώς μου πέρασε 
Τώρα αν δε σας πέρασε δεν είναι κ για θανατο  
Αρέσει στα μέλη maraki_lar_1980, alisida και σε ακόμα 2 μέλη.
Επιλέξτε σελίδα: (1-15)
Σελίδες Αρχική«6789101112131415
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.