Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Πως διαλέγουμε συντροφο?

Επιλέξτε σελίδα: (1-15)
Σελίδες 12345678910Τελ.»
Ψήφοι: 31

alisida

# 21 στις 9/3/2018
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937
'Aρεσαν+: 0%

#18καποιε

Εννοω να φτιαξω τη σχεση που θελω ,με αγαλη,φροντιδα κτλ ,δε γινεται αμεσως αυτο ,θελει καιρο και αν μετα απο καποια χρονια τελικα βλεπω οτι αφου το εβλεπα,γτι γμτ το συνεχισα κι εχασα χρονια ,αυτο εννοω,οτι θα με προλαβει ο πητερ και δε θα εχω χαρει αυτα που θελω γιατι ο χημικος μου δεν μπορεσε τελικα να μ τα δωσει

Kallia__43

# 22 στις 9/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Μου επιτρέπεις να το "καδράρω" αυτό?  Συμφωνώ !!! Επίσης, η χημεία μπορεί να δημιουργηθεί στην πορεία 

Μου έχει τύχει να έχει υπάρξει απίστευτη χημεία (έλξη πολύ δυνατή, ακατανίκητη κι από τις δύο πλευρές, για χρόοονια) σε μία γνωριμία μου με έναν άντρα, αλλά δεν προχώρησε σε σχέση για πάρα, πάρα πολλούς άλλους λόγους...

Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από maraki_lar_1980

Η χημεία δεν είναι πανάκεια για όλα.

Αρέσει στο μέλος maraki_lar_1980

Enikos

# 23 στις 9/3/2018
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Παρα τις τοσες συμβουλες που δινουμε απλοχερα...

Εμεις ακομα το ψαχνουμε...

Α?

Αρέσει στα μέλη hns1602, Eimai_ και σε ακόμα 6 μέλη.

maraki_lar_1980

# 24 στις 9/3/2018
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Θέματα: 50
Απαντήσεις: 1.477
Παιδια (για τους αντρες)...για πειτε μας πως διαλεγουμε Συντροφισσα (κοκκινογραμματη κατά το αγραμματη)??χαχαχα!!!

maraki_lar_1980

# 25 στις 9/3/2018
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Για ποιούς λόγους,Κάλλια μου?αν θες πες μας την ιστορία σου...

alisida

# 26 στις 9/3/2018
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Ετσι ειναι Ενικε,χαχαχαχα!!!

Αν δε λερωσεις λεει τα χερια ,δε ζυμωνεις ...Αφου ανακαλυψαμε το μιξερ γιατι να μην το πουμε και σε αλλους ?
Αρέσει στα μέλη hns1602, Enikos και σε ακόμα 1 μέλος.

Rosemarys-Baby

# 27 στις 9/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από Enikos

Παρα τις τοσες συμβουλες που δινουμε απλοχερα...

Εμεις ακομα το ψαχνουμε...

Α?

Kallia__43

# 28 στις 9/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου κοπέλα μου...ίσως κάποια άλλη φορά...να την εκφράσω με τη μορφή συμβουλών/προτροπών που θα έχει και περισσότερη αξία...

(για όσους ενδιαφέρονται)

Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από maraki_lar_1980
Για ποιούς λόγους,Κάλλια μου?αν θες πες μας την ιστορία σου...

Andreas66

# 29 στις 9/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

1. Φροντιδα...  Δινω πολυ μεγαλη σημασια
2. Επικοινωνια... Εννοειται...
3. Σεξ...Σημερα το εχεις πολυ, αυριο λιγοτερο, μεθαυριο καθολου...
4. Κοινα ενδιαφεροντα...

Πλεον οτι κανω το κανω πολυ αργα για να το ευχαριστιεμαι και εγω και η συντροφος μου...πιστευω...

just-1975

# 30 στις 9/3/2018
author
Γυναίκα / 58 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 163

δεν υπάρχει συνταγή,άλλος θα παίξει με το μυαλό σου και θα σε τρελάνει, άλλος θα σε φροντίσει και θα πεις (εδώ είμαστε,μπορώ να ηρεμήσω),άλλος θα κάνει το κορμί σου να τρέμει  και πάει λέγοντας.διαλέγουμε κάθε φορά με διαφορετικό κριτήριο μέχρι ,αν είμαστε τυχεροί να βρούμε εκείνον που θα τα έχει όλα μαζί... (και γεμάτο πορτοφόλι!!!) όλα χρειάζονται,τώρα με τι σειρά θα είναι...ποιός ξέρει και ποιός νοιάζεται. 

Αρέσει στα μέλη alisida, maraki_lar_1980

sAvArA

# 31 στις 9/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Οταν π ε ι ν α ω

Βγαινω στην αγορα 

που αντιπροσωπευει...

( το  iq μου εκεινης της εποχης)

και αναλογα την ορεξη μου

& την προσφορα

διαλεγω...-ομαι

Sourua

# 32 στις 9/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ενδιαφέρον,στοργή και αγάπη λέω εγώ .Αλλά για την ηλικία μου πάντα. Αν ήμουν μικρότερη φυσικά θα διάλεγα το σεξ.

Το μέλος Sourua έχει επισυνάψει το αρχείο: 738f19b5886e95da2ba1ce49d603eee2.jpg (151.43KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 75 φορές

Manzarec

# 33 στις 9/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Ολοι αυτοί.

https://youtu.be/yjCKWoh_hD0

...επικοινωνούσαν μεταξύ τους!!!

Sourua

# 34 στις 9/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Δέχομαι ότι υπάρχουν γυναίκες που γοητεύονται από τα χρήματα θέλοντας να κάνουν ζωάρα, αλλα θελω να  σ ενημερώσω ότι αποτελούν το 5% των γυναικών. Θα σε σοκάρω τωρα αλλα θα σου πω ενα μυστικό: Υπάρχουν κι εκείνες που δεν κοιττουν την τσέπη σου αλλα τον χαρακτήρα σου! Παίζει ρόλο ο χαρακτήρας η χημεία και φυσικά ο έρωτας.

Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από lamprand

Από τα μάτια πιάνεται, στα χείλη κατεβαίνει, κι από τα χείλη στην καρδιά ριζώνει και δε βγαίνει.

η παροιμία λέει : επικοινωνία σεξ και έπεται η φροντίδα δηλ. η αγάπη ! έτσι νομίζω δηλαδή .

το πρόβλημα μάλλον είναι ότι αυτό ισχύει  μόνο για τους άντρες .

στις περισσότερες γυναίκες ισχύει μόνο κατά την νεανική περίοδο που έχει τους γονείς και της παρέχουν την φροντίδα . μεγαλώνοντας έρχεται η φροντίδα σε προτεραιότητα ίσως και σωστά έρχεται . αλλά αυτό είναι και που κάνει να αισθανονται αδικία οι περισσότεροι αντρες και να λέμε ότι κοιτάν το πορτοφόλι πρώτα οι γυναίκες . 

εγώ δε έχω απο τις γνωριμίες μου εδω μέσα καταλάβει ότι αν δεν πω ψέματα για το πάχος του πορτοφολιού μου δεν πρόκειται να βρω παρέα . αλλά και όλων σχεδόν των αντρών αυτό το παράπονο είναι .

δικαίως ; αδικως ; ομολογώ είμαι σε περίσκεψη , δεν ξέρω .

αλλα ρε γκαμώτο αφού καλά αρχίζω την επικοινωνία γιατί...να μην ευχαριστηθώ έστω και το χειλάκι  ; αδικία δεν είναι ; 

just-1975

# 35 στις 9/3/2018
author
Γυναίκα / 58 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 163

Παράθεση:
Σχόλιο # 34 από Sourua

Δέχομαι ότι υπάρχουν γυναίκες που γοητεύονται από τα χρήματα θέλοντας να κάνουν ζωάρα, αλλα θελω να  σ ενημερώσω ότι αποτελούν το 5% των γυναικών. Θα σε σοκάρω τωρα αλλα θα σου πω ενα μυστικό: Υπάρχουν κι εκείνες που δεν κοιττουν την τσέπη σου αλλα τον χαρακτήρα σου! Παίζει ρόλο ο χαρακτήρας η χημεία και φυσικά ο έρωτας.

Sourua

# 36 στις 9/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Εάν είναι να το ρίξουμε στο τραγούδι...

Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από Manzarec

Ολοι αυτοί.

https://youtu.be/yjCKWoh_hD0

...επικοινωνούσαν μεταξύ τους!!!

Το μέλος Sourua έχει επισυνάψει το αρχείο: e892bd7f3afa541639d187bdc7543c11.jpg (51.84KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 64 φορές

Fun_t_C

# 37 στις 9/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Sexepicommunication!!!

Από τα μάτια...ναι...άρα καλή/συχνή οπτικη επαφή και καλή επικοινωνία συναισθημάτων κι αναγκών! Από τη γλώσσα...του σώματος και την γεύση που σου αφήνει η χρήση της γλώσσας όταν προτιμάται στην επικοινωνία! Από το γούστο στις επιλογές του! Αμοιβαία φροντίδα και κοινός χωροχρόνος για τα ενδιαφέροντα μας κι ας διαφέρουν!!!

kap0i0s

# 38 στις 9/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Εσύ το περιορίζεις στο σεξ και στην επικοινωνία. Η χημεία είναι μια αφηρημένη έννοια ? όπως το ίδιο αφηρημένη έννοια είναι και ο έρωτας ? που λειτουργεί σαν μια δύναμη που μπορεί και κινητοποιεί όλες τις αισθήσεις μας, τις ανάγκες μας κλπ και σε κάνει να θέλεις να είσαι με το άλλο μέρος, σε όλα τα επίπεδα της ζωής, όχι μόνο στο κρεβάτι ή μόνο στην διαλεκτική διαδικασία. Η καψούρα κλπ, είναι μέρος αυτής της άγνωστης διαδικασίας που επειδή ακριβώς δεν είναι εξηγήσιμη, την έχουμε ονομάσει χημεία. 

Το αστείο είναι πως σε επιστημονικό επίπεδο, αυτό που ονομάζουμε χημεία μεταξύ ανθρώπων, υπάρχει καθώς στην πορεία της σχέσης από την πρώτη κιόλας ματιά, ενεργοποιούνται χημικές αντιδράσεις ορμονών όπως οι φερομόνες, οι ντοπαμίνη, η σεροτονίνη, η αδρεναλίνη κ.α. 

Όσο για την αγάπη που όλοι την έχουμε θεοποιήσει και την θεωρούμε ως το ύψιστο δώρο, αυτή από μόνη της είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο και δύσπεπτο θέμα. Όλοι σε μια σχέση λέμε ότι αγαπάμε, αλλά ξεχνάμε πως δύο από τα μεγαλύτερα μυστικά της αγάπης, είναι ο αλληλοσεβασμός (άρα και η αποδοχή του άλλου όπως είναι) και η υπεράσπιση του αμοιβαίου δικαιώματος στην ελευθερία να είμαστε μαζί με ελεύθερη βούληση και όχι καταναγκαστικά ή από υποχρέωση.

Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από maraki_lar_1980

Κάποιος...

Όταν έγραφα "σεξ+επικοινωνια" εννοούσα ακριβως την σεξουαλικη κι επικοινωνιακη χημεια.Δε λεμε κατι διαφορετικό.

Δεν ξέρω αν εννοεις οτι πάρχει κάποιο άλλο είδος χημείας ανάμεσα στα μέλη μιας σχέσης.

Πάντως το συναίσθημα (καψουρα,ελξη,ερωτας,αγαπη) είναι απαραίτητο για την συνεχιση κι εξέλιξη της.

lamprand

# 39 στις 9/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 34 από Sourua

μα με την επικοινωνία γνωρίζεις τον χαρακτήρα αγαπητή ! 

αλλά να ...θα ήθελα ... όχι τοσο εξονυχιστικό έλεγχο του χαρακτήρα γιατί στο τέλος καταλήγει να είναι μέρος του χαρακτήρα σου για τον ελεγκτή και τα πολλά παιδιά σου και άλλα  .

maraki_lar_1980

# 40 στις 9/3/2018
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Λάρισας / Λάρισα

Η αγάπη σίγουρα περικλεει μέσα της τις έννοιες του σεβασμού και της ελευθερίας(αγάπη άνευ ορων).

Τώρα για τη χημεία...ήθελα απλα να την προσδιορίσω λίγο έτσι όπως την αισθάνομαι εγώ...

Επιλέξτε σελίδα: (1-15)
Σελίδες 12345678910Τελ.»
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.