Παράθεση:
Σχόλιο # 44 από Sourua
Σορυ αλλά δεν κατάλαβα γρι!!!Με μονο την επικοινωνία καταλαβαίνεις μόνο αυτό που θέλει ο αλλος
χμ σαν να καταλαβαίνω τώρα λίγο . αλλά ξεχώρισα Σουρία ότι γι αυτό τον λόγο δεν ερωτευονται οι γυναίκες αλλά οι άντρες .
και είπα επίσης ότι δεν ξέρω αν είναι δικαιο ή άδικο .
χμ ... με βαζεις σε μπελά τώρα να κάτσω να σκεφτώ τι γίνεται στα ερωτικά .
χμ...ναι... γι αυτό υπάρχει πόλεμος μεταξύ των φύλων . άλλο αρσενικό άλλο θηλυκό .
χμ... άρα ... αστο καλύτερα δεν προκάνω τώρα μην κάψω και καμιά φλάτσα εγκεφάλου επι κεφαλής
όταν μιλήσεις καθαρά,
παίζει να τα πούμε
Παράθεση:
Σχόλιο # 80 από anassa_Re μάτι μου ... ( δεν έχει κ πολύ μέλι ε
).συνελθε τι τσαμπουνας ;
Σκόνη οκ πετάς, "υποθεhestω" λέμε... οι σκονες άπαξ κ τις πεταξεις σηκωνουνται απομοναχες τους δε θελουν βοήθεια ...
Τώρα γενικώς για σηκωματα ο,τι μποραμε κανουμε ουφου φια ...
να πετάξει και λίγη σκόνη μήπως ? για πιο καθαρά
Παράθεση:
Σχόλιο # 82 από Koula_Maraόταν μιλήσεις καθαρά,
παίζει να τα πούμε
γιατί το λες σε εμένα όμως?
Παράθεση:
Σχόλιο # 83 από Rosemarys-Babyνα πετάξει και λίγη σκόνη μήπως ? για πιο καθαρά
εσύ ανέφερες την σκόνη...για να παίζετε επί ίσοις όροις
Παράθεση:
Σχόλιο # 84 από Koula_Maraγιατί το λες σε εμένα όμως?
Δε μπας καλά πάλι τι σε τσίμπησε μαρή ;;; πάντα καθαρά μιλάω...άντε πααινε να ξεκινήσεις να σφογγαρισεις πεθυμησα κ κεικ με κακαγιο όχι ολοκληρο μαρμπε πως το λεν άντε ανασκουμπωσου να σου περάσει, η αλλη λύση είναι το σεχ
Παράθεση:
Σχόλιο # 82 από Koula_Maraόταν μιλήσεις καθαρά,
παίζει να τα πούμε
Δικεορε σε θενκιου αλλά την αγαπώ μη μου τη στεναχωρησεις ε ; κ σένα επισεις
Σιχτηρ θα με βανετε να σφουγγαριζω
Παράθεση:
Σχόλιο # 83 από Rosemarys-Babyνα πετάξει και λίγη σκόνη μήπως ? για πιο καθαρά
Παράθεση:
Σχόλιο # 85 από Rosemarys-Babyεσύ ανέφερες την σκόνη...για να παίζετε επί ίσοις όροις
ποιον στεναχώρησα ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 87 από anassa_Δικεορε σε θενκιου αλλά την αγαπώ μη μου τη στεναχωρησεις ε ; κ σένα επισεις
Σιχτηρ θα με βανετε να σφουγγαριζω
Μάθια μου !!! Κανεναν δεν στεναχωρησες ... να μην ...λεω προσπαθώ μη μου μαλλιουραβηχτητε ...ξερω γω
Σιγά ε ;;;
Μεγαλη μου η χαρη !!! τι χαζη που είμαι ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 88 από Rosemarys-Babyποιον στεναχώρησα ?
Αντε να πηγαινω πια αρχιζω κ στεναχωρευομαι
σιγά βρε...για τον βασιλιά της σκόνης θα μαλλιοτραβηχτούμε ?
Το μονοπάτι το βρησκεις θέλεις δεν θέλεις.Ισως κάνεις λαθη αλλά έτσι μαθαίνεις.Οι περισσότερες στην ηλικία μου τα μάθαμε μόνες μας.
Παράθεση:
Σχόλιο # 67 από _Bellezza_Ειναι ο τροπος που μεγαλωσε ο καθενας.
Η μανα μου γεννηθηκεσε χωριο και η δικη της μανα ηταν αυστηρη και κλειστη σαν ανθρωπος.
Οποτε ουτε η ιδια συζητουσε τετοια θεματα με την δικη της μανα.
Με εμενα εκανε προοδο σε ορισμενα θεματα, γιατι δεν ηθελε να κανει τα λαθη της μαμας της.
Πιο πολυ αγνοια με αφησε ανενημέρωτη σε ορισμενους τομεις.
Αλλα το βρηκα το μονοπατι.
Παράθεση:
Σχόλιο # 79 από giorgos170τώρα δλδ άν πάω μία σπέτσες...
χάλασαν όλα ... ... ?
Ειρην ημην ,αν είσαστε καλα κοριτσια ,κεράσει ποτο;
Παράθεση:
Πως διαλέγουμε συντροφο?
Σχόλιο # 1 από maraki_lar_1980Τεσσερα κριτήρια επιλογής συντρόφου (ή συζυγου) μου έρχονται αυτή τη στιγμή στο νου.
Ψηφίστε το σημαντικότερο ή βάλτε τα σε σειρά προτεραιότητας από το σπουδαιότερο στο λιγότερο χρήσιμο.
...ίσως ανάλογα με το ποιος εαυτός μας τον διαλέγει...
...γιατί νομίζω πως έχουμε δύο...
...αυτός που είναι παγιωμένα παιδικά ανώριμος κι αυτός που προσπαθεί να ωριμάσει...
...το 'μικρό' και το 'μεγάλο' μας κομμάτι...
...όσο καλύτερη σχέση έχουν μεταξύ τους,τόσο περισσότερο ακούγεται ο δεύτερος και διαλέγουμε άνθρωπο να επικοινωνούμε,να εκπέμπουμε σε συμβατά μήκη κύματος,χωρίς απαραίτητα να είμαστε ταυτιζόμενοι καθόλα...
...όσο χειρότερη είναι η σχέση,παίρνει τα ηνία ο 'μικρός' κι αλαφιάζεται με...κίντερ έκπληξη...
...ψηφίζω επικοινωνία,την θεωρώ θεμέλιο λίθο για όλα τα υπόλοιπα,παρόλο που δεν την έχω βιώσει τόσο ώστε...
Στατιστικά παρατηρώ ότι η επικοινωνία,ως κριτήριο επιλογής συντρόφου,έχει τα πρωτεία!
Στις νεότερες ηλικίες δινουμε μεγαλυτερη σημασια στο σεξ,ενώ στις μεγαλυτερες αναδεικνυεται η στοργή,αγάπη,κατανόηση ως βασικός παράγοντας επιλογης συντρόφου.
Γιατί συμβαίνει αυτό?
Παιδια χαρείτε με τωρα γιατι μόλις βρω λεφτά για ψυχίατρο με χασατε
Μη στενοχωρεφκεσε ,κορτσοπον θα σου πάρω γλυφιτζουρι
Παράθεση:
Σχόλιο # 90 από anassa_Αντε να πηγαινω πια αρχιζω κ στεναχωρευομαι
Παράθεση:
Σχόλιο # 90 από anassa_Αντε να πηγαινω πια αρχιζω κ στεναχωρευομαι
Αχμ...
1o να υπαρχει σεβασμοσ
2ο να υπαρχει αριστη επικοινωνια ειλικρινη
3ο καλη σεξουαλικη ζωη
4ο να υπαρχει αμοιβαιοσ συμβιβασμοσ και υποχωρησεισ
Πως διαλέγουμε συντροφο?Τεσσερα κριτήρια επιλογής συντρόφου (ή συζυγου) μου έρχονται αυτή τη στιγμή στο νου.
Ψηφίστε το σημαντικότερο ή βάλτε τα σε σειρά προτεραιότητας από το σπουδαιότερο στο λιγότερο χρήσιμο.
Παράθεση:
Πως διαλέγουμε συντροφο?
Σχόλιο # 1 από maraki_lar_1980Τεσσερα κριτήρια επιλογής συντρόφου (ή συζυγου) μου έρχονται αυτή τη στιγμή στο νου.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media