Κικα (πάει το "μου",με στεναχωρησες και δε μου βγαινει) οταν εχω έμπνευση ανεβάζω κάνα θεμα που μου έρχεται στο μυαλό εκείνη τη στιγμή με αφορμή κάτι που είδα,που άκουσα κτλ...
(Ετοιμογαμη περιπου-ωραία λέξη απ'το ετοιμογεννη?χαχα!)
Τα Στατιστικά μου αρεσουν-σαν τον φρογκ κι εγω-κι αυτός Ταυρακι είναι,το'ξερες?
Εγώ διαλέγω με σεξ-επικοινωνία αλληλενδετα(το σεξ είναι μια μορφή επικοινωνίας ανάμεσα στο ζευγαρι).
πολύ θα ήθελα να με είχαν αφήσει στην τσεχία
μια χαρά μου πήγαινε
γιατί με κουβάλησαν σε ένα σωρρό τόπους?
https://www.youtube.com/watch?v=Zz9okzlhDSk
δεν ήθελα λέμε
Μαράκι,
Όταν διαλέγουμε σύντροφο, θαρρώ πως η καρδιά μας ξέρει... αν η επιλογή μας είναι σωστή ή όχι...
Αν όντως είναι η σωστή, συνηγορούν τα πάντα υπέρ της σχέσης! Μικρές λεπτομέρειες, θεωρητικές δυσκολίες, όλα λύνονται με τρόπο μαγικό... λες και ένα αόρατο χέρι μας βοηθάει και ευνοεί την ευημερία της σχέσης...
Το αν είναι πιο σημαντικό το σεξ ή η επικοινωνία ή ο,τιδήποτε άλλο, έχει να κάνει και με την ηλικία του καθενός, αλλά και με το χαρακτήρα του... γι' αυτό και ταιριάζουμε με αυτούς που έχουμε κοινά θέλω... χωρίς κοινά θέλω όλα είναι μάταια και με ημερομηνία λήξης...
Κούλα έλα ρε να χαρείς πλακωσανε οι μύγες στα κακάκια σου και σου εκαναν λαικ
Ρε τι παθαμαν !!! Ουστ
Παράθεση:
Σχόλιο # 82 από Koula_Maraόταν μιλήσεις καθαρά,
παίζει να τα πούμε
Άκου να μαθαινεις. Ψυχη= Αγάπη,μίσος, κακία, καλοσυνη, αγωνία ,χαρά,άγχος κλπ. Καρδιά=ένα γκαράζ στοοσώμα μας όπου εναποθέτουμε την ψυχή μας. Όπως πάμε αφού έχουμε κατασκευάσει τεχνίτη καρδιά ,τεχνίτο μυαλό μας βλέπω να κατασκευάζουμε και τεχνίτη ψυχή. Όμως η καρδιά επιρεαζεται από το πώς είναι φτιαγμένη η ψυχή του καθενός μας και αναλόγως είναι καλά η βλέπει ανάποδα τα ραδίκια.
Παράθεση:
Σχόλιο # 130 από Koula_Maraγια πες μου
ποια είναι η διαφορά της καρδιάς απ' την ψυχή?
Παράθεση:
Σχόλιο # 141 από maraki_lar_1980
Κικα (πάει το μου,με στεναχωρησες και δε μου βγαινει) οταν εχω έμπνευση ανεβάζω κάνα θεμα που μου έρχεται στο μυαλό εκείνη τη στιγμή με αφορμή κάτι που είδα,που άκουσα κτλ...Τα Στατιστικά μου αρεσουν-σαν τον φρογκ κι εγω-κι αυτός Ταυρακι είναι,το'ξερες?
επειδη το εξηγείς κάπως αστρολογικά, μην ξεχνάς πως και η Κικα είναι ένας μελλοντικός σκορπιός
κάπου - κάπου κάνει άσκηση και βαζει ''παγίδες'' περιμένοντας αντιδράσεις
η ίδια έχει κάνει έρευνες - ουουου!
και όχι επίσημες, πάλι κάνει
Παράθεση:
Σχόλιο # 131 από Koula_Maraμαρία γιατί βάζεις αυτό το θέμα?
ετοιμόγαμη δεν είσαι?
Λεει καπου τι θεματα βαζουν οι ετοιμογαμες ?
Γιατι τοτε θα λεει και τι θεματα βαζουν οι αγαμες, αγαμητες κλπ...η ισως και τι απαντησεις...
Αναλογικα και επιστημονικα παντα μιλωντας
U
Παράθεση:
Σχόλιο # 140 από somebody961Το προτιμώ
από το να τελειώνει και χεθthκα!
Και επειδή "η ζωή είναι μικρή, φόρα το καλό βρακί" μας λες,
δεν θέλω να το λερώσω!
Παράθεση:
Σχόλιο # 70 από anassa_Εγω τα θέλω τα ατιμα τα αγαπησιαρικα αλλά με μετρο ... βαριεμαι το πολύ σφουγγάρισμα (μελια)
![]()
Το κάναμε το θέμα ... άστα να πάνε
Σορρυ Μαρακι ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 147 από Lena_7_
Λεει καπου τι θεματα βαζουν οι ετοιμογαμες ?
Γιατι τοτε θα λεει και τι θεματα βαζουν οι αγαμες, αγαμητες κλπ...η ισως και τι απαντησεις...
Αναλογικα και επιστημονικα παντα μιλωντας
Τι Πιττα; Πες μου εχω ιδικοτητα
Παράθεση:
Σχόλιο # 138 από Koula_Maraπώς διαλέγετε πίττα?
Πρώτα θα την κάναμε εμεις
Παράθεση:
Σχόλιο # 124 από Koula_Maraαν ήσασταν η εθνική στατιστική υπηρεσία
θα διαλέγατε το μαράκι να σας κάνει έρευνα?
Εγω ξερω από το τεστ με το γουδοχέρι, το ξερεις;
Παράθεση:
Σχόλιο # 112 από anassa_Γιατί ρε συ σου μοιαζω να εχω παει φαντάρος?
Εσύ ρωτάς από πικρή εμπειρία φαντάζομαι!!! Πόση η διαμετρος σου τελικά?
Το πέρασες με τη μια το τέστ ή μπηκες/σε βαλαν στον τορνογια να το πετύχεις?
Διότι πέραν αμφιβολίας ... το χεις μετασυγχωρησεωςΟσο για τα ασυναρτητα Συμφωνώ!!!
Ρε τι μαθαίνει κανείς στο γοογλε ... έχετε δικιο οι αντρες της παλαιας περασσατε πολλααα κρίμα!!! Bye bye
Παράθεση:
Σχόλιο # 104 από EnikosΚαι γιατι υπαρχει το τεστ του ταψιου, με το αλευρι?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 107 από Koula_Maraάστα να πάνε,
της ασυναρτησίας το κάγγελο
-Στο θέμα μας τώρα:
Θεξ εχμ... σεξ και πάλι σεξ!
Ολα τ' άλλα υπάρχουν και χωρίς την (ερωτική) σχέση
Καλο μου Ψαρακι (Equinox)...
Η Κικα δήλωσε ότι δε τους πάει τους Σκορπιους (αλλά όλο και την περιτριγυρίζουν!!Κι η Ανασσα Σκορπιός είναι και η Μπλις το ίδιο!)
Οποτε μη της λες τέτοια...θα μας λιποθυμήσει...και ποιος τη σηκώνει!!
Παράθεση:
...θα μας λιποθυμήσει...και ποιος τη σηκώνει!!
Σχόλιο # 156 από maraki_lar_1980
λάθος κάνεις
τους πάω και τους παραπάω
η σχέση μου με τους σκορπιούς είναι καρμικιά
εξάλλου εξ' απεναντίας δεν είμαστε?
βλεπόμαστε στον ουράνιο θόλο
το μόνο που με τρομάζει στους σκορπιούς είναι η εκδικητικότητα, δεν μπορώ να τη χειριστώ
Παράθεση:
Σχόλιο # 157 από Koula_Mara
λάθος κάνεις
τους πάω και τους παραπάω
η σχέση μου με τους σκορπιούς είναι καρμικιά
εξάλλου εξ' απεναντίας δεν είμαστε?
βλεπόμαστε στον ουράνιο θόλο
το μόνο που με τρομάζει στους σκορπιούς είναι η εκδικητικότητα, δεν μπορώ να τη χειριστώ
Χαιρομαι που μας συμπαθεις,Κικα μου (τσουπ επανεμφανίστηκε η κτητική αντωνυμια!)...ειμαστε αξιαγαπητοι!
Εγω παντως δεν ειμαι εκδικητικια...το έχω παλέψει και δουλέψει πολυ το θέμα...ανηκω πλεον στο ειδος του Σκορπιου-αετου (εξελιγμένο είδος που αφήνει στο Θεό την τιμωρία αυτουνού που τον πλήγωσε,πόνεσε κτλ δικαιολογώντας τον ότι δεν το έκανε επιτηδες...Πως λέμε Θεία δικη) κι όχι στη μαύρη σαυρα (που τα παιρνει ολα τοις μετρητοίς ,βλεπει παντού εχθρους και εκδικείται ασχημα με το παραμικρο-κατώτερο είδος Σκορπιου).
Οχι. Μπορεις να με ενημερωσεις?
Θα μαθαινα και γω!
Παράθεση:
Σχόλιο # 153 από MarciallΕγω ξερω από το τεστ με το γουδοχέρι, το ξερεις;
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media