Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

den antexo allo

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

nikos1452

# 1 στις 9/3/2018
author
Ανδρας / 32 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 6
'Aρεσαν+: 0%

den antexo allo

καλησπερα ειχα μια φιλικη σχεση με μια κοπελα 2 χρονια ωστοσο μου αρεσε και δεν αντεχα και αποφασισα να της μιλισω αυτη μου ειπε οτι με βλεπει φιλικα και ελπιζει αυτο να μην επηρεασει τη σχεση μας εγω ειπα οτι ελπιζω το ιδιο ωστοσο σταματησε να μου μιλαει οπως πριν σταματησαμε να βγαινουμε χρησιμοποιωντας χαζες δικαιολογιες τις οποιες δεν τις αποδεχεται εκανε σχεση και με ενα αλλο παιδι και εξαφανιστηκε,της εδωσα πολλους μηνες χρονο να ηρεμησει αλλα δεν αλλαξε συμπεριφορα και εκει ηταν που αρχισα να γινομαι πιεστικος και μετα απο 6 μηνες αρχισα να της μιλαω ασχημα με αποτελεσμα να μην μου μιλαει καθολου.εγω ειμαι πληγωμενος και θελω να ειμαστε οπως πριν αλλα αυτη ειναι αρνητικη το προβλημα ειναι οτι εχουμε κοινη παρεα και πολλες φορες κανονιζει ετσι ωστε να μην σηναντιομαστε αλλα και αν συναντιθουμε δεν με κοιταει ουτε μου μιλαει,δεν μπορω να μιλισω στους φιλους μου γιατι θα δειξει τα μυνηματα και θα με ρεζιλεψει απο την αρχη ηταν αρνητικη στο να μιλησουμε και απομακρινοταν εγω ομως δεν νιωθω ανετα οταν βγαινουμε μαζι η ακουω για αυτην.εχει περασει 1 χρονος απο τοτε που της μιλησα και ακομα τα ιδια και χειροτερα σας παρακαλω πειτε μου καμια ιδεα γιατι δεν αντεχω αλλο ειμαι στα ορια μου

_Bellezza_

# 2 στις 9/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Επειδη δεν σε ηθελε, της μιλουσες ασχημα?

Πολυ ωριμη αντιδραση .

Αποδεξου  την κατασταση.

Δεν σε θελει και ιδιαιτερα μετα την ασχημη συμπεριφορα σου , ακομη περισσοτερο.

Κανε την καρδια σου πετρα και ασε την ησυχη.

Μην γινεσαι κριπι.

kap0i0s

# 3 στις 9/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Μπερδεύτηκα!!!
Με το στανιό να γίνει πάλι φίλη σου; Ε; Σωστά; Το βρήκα; 
Φίλε, παραδοσιακά οι γυναίκες είναι περισσότερες από τους άντρες, οπότε προχώρα παρακάτω και θα βρεις άλλη...αλλά με το στανιό μη περιμένεις πολλά ...κι εν επιμείνεις στο να επιμένεις, πάλι "φίλος"  θα καταλήξεις 

kap0i0s

# 4 στις 9/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Βρε θα χαζέψουμε στο τέλος!

Ο ένας χθες ζητούσε να αποδείξει ότι αυτή που δεν ήθελε αλλά την ήθελε για φίλη, ήταν για δέσιμο. 

Ο θεματοθέτης εδώ θέλει να κάνει αυτήν που έχει ερωτευτεί να τον βλέπει σαν φίλο 

Και οι δύο με το όνομα Νίκος - τυχαίο; 

Και οι δύο γράφουν στα προφίλ τους πως αναζητούν να γνωρίσουν γυναίκα (ο χθεσινός για ελεύθερη σχέση και ο σημερινός για να γνωριστούν και να βγαίνουν) οπότε τζάμπα ταλαιπωρούν τις κοπέλες αλλά και εμάς 

Όλα τόσο τυχαία; ...

Enikos

# 5 στις 9/3/2018
author
Ανδρας / 80 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Δεν γουσταρει...

Ετυχε να το ακουσεις και να σου πουν τι σημαινει?

Αν οχι, μπορω να εξυπηρετησω.

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από nikos1452

den antexo allo

καλησπερα ειχα μια φιλικη σχεση με μια κοπελα 2 χρονια ωστοσο μου αρεσε και δεν αντεχα και αποφασισα να της μιλισω αυτη μου ειπε οτι με βλεπει φιλικα και ελπιζει αυτο να μην επηρεασει τη σχεση μας εγω ειπα οτι ελπιζω το ιδιο ωστοσο σταματησε να μου μιλαει οπως πριν σταματησαμε να βγαινουμε χρησιμοποιωντας χαζες δικαιολογιες τις οποιες δεν τις αποδεχεται εκανε σχεση και με ενα αλλο παιδι και εξαφανιστηκε,της εδωσα πολλους μηνες χρονο να ηρεμησει αλλα δεν αλλαξε συμπεριφορα και εκει ηταν που αρχισα να γινομαι πιεστικος και μετα απο 6 μηνες αρχισα να της μιλαω ασχημα με αποτελεσμα να μην μου μιλαει καθολου.εγω ειμαι πληγωμενος και θελω να ειμαστε οπως πριν αλλα αυτη ειναι αρνητικη το προβλημα ειναι οτι εχουμε κοινη παρεα και πολλες φορες κανονιζει ετσι ωστε να μην σηναντιομαστε αλλα και αν συναντιθουμε δεν με κοιταει ουτε μου μιλαει,δεν μπορω να μιλισω στους φιλους μου γιατι θα δειξει τα μυνηματα και θα με ρεζιλεψει απο την αρχη ηταν αρνητικη στο να μιλησουμε και απομακρινοταν εγω ομως δεν νιωθω ανετα οταν βγαινουμε μαζι η ακουω για αυτην.εχει περασει 1 χρονος απο τοτε που της μιλησα και ακομα τα ιδια και χειροτερα σας παρακαλω πειτε μου καμια ιδεα γιατι δεν αντεχω αλλο ειμαι στα ορια μου

Αρέσει στα μέλη Betty_83, ZHLIASOY και σε ακόμα 3 μέλη.

archagellos

# 6 στις 9/3/2018
author
Ανδρας / 58 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 3.563

Man,

δεν εισαι σε ευκολη θεση . Θα ελεγα οτι εισαι στριμωγμενος και μαλιστα ασχημα .
Γραφεις επισης οτι εισαι πληγωμενος ...Απο αυτα που περιγρεφεις εγω θα σου ελεγα οτι εισαι καφρος .
Επειδη μεχρι στιγμης δεν εχεις φερθει σαν αντρας ...μπορεις στην πορεια να το πραξης .
Ξεκοβεις απο ΟΛΗ την παρεα ...
Χτυπα το κεφαλι σου στον τοιχο ...μηπως και το μυαλο σου ερθει στα ισια του .
Καθε μονο σου για αρκετο διαστημα μεχρι να συνελθεις ...και μετα κανεις καινουργια γωνριμια ...που εαν τυχον σου πει οτι δεν σε γουσταρει ...απλα ...χαμογελας και πας παρακατω ...χωρις να μιλησεις ή να στειλεις μνμ ...
Καλη σου τυχη 

Keep Walking 
Αρέσει στα μέλη ZHLIASOY, somebody961 και σε ακόμα 1 μέλος.

Konstantinos__73

# 7 στις 9/3/2018
author
Ανδρας / 51 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 197
Φιλε μου θα θελα μια απαντηση στο εξης ερώτημα...Γνωριζεις οτι π α ν ω ακομα κ απο αυτη την ιδια τη ζωη μας υπαρχει κατι πολυτιμοτερο? Αξιοπρεπια λεγεται. Να στο πω αλλιως. Κοιταξε γυρω σου ποσοι ανθρωποι -τυποις υγιεις-ειναι μηδενικης αξιοπρεπειας. Θελεις να εισαι ενας ακομα απ αυτους? Αν οχι, απέσυρε αμεσα το θεμα σου...Τελευταιο: οταν καποιος, αμεσως ειτε εμμεσως, δειχνει οτι δεν επιθυμει συναναστροφη μαζι μας, την ιδια στιγμη το σεβομαστε. Μονο ετσι θα μπορούσε να σε σεβαστει. Ετσι ομως διατηρεις για σενα την αξιοπρέπεια σου! Αλλιως μας θεωρει αναξιοπρεπεις ισον ξεφτίλες.
Αρέσει στα μέλη alisida, archagellos και σε ακόμα 1 μέλος.

calm_balance

# 8 στις 10/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Αγαπητέ...

Παρακαλετό μπιπ.. ξινό μπιπ... 
Ο έρωτας με έρωτα περνάει
Αν και αυτό που αισθάνεσαι κόλλημα λέγεται και όχι έρωτας
Σαδομαζοχιστής μου φαίνεται πως είσαι

matakiamouou

# 9 στις 10/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Αγαπητο ψαρακι-ιχθυ επειδη δεν ανταποκριθηκε δηλαδη θες να πεσουν και χαστουκια?(αστειακι αλλα σας εχω ικανους και για αυτο...)δηλαδη σου εδιξε οτι δεν θελει α!της εδωσες και χρονο... και αυτο που σου την βαραει ενω εφαγε το βρισιδι της ζωης της...μονο απο το μαλλι δεν πηγες να την πιασεις επειδη την ειδες με αλλον...τωρα ντρεπεσε γιατι η κοπελα λογικο να μην θελει ουτε να σε δει και να γυρναει το προσωπο αλλου..και αποφευγει να βγαινετε ολοι μαζι αυτο σε ενοχλει ε?κοιτα ετσι η αδρεναλινη παντα ανεβενει ειδικοτερα αν θελουμε καποιον...που ξαφνηκα καταλαβαμε οτι τον θελουμε παρα πολυ στην ζωη μας...και στο πετσι μας...ομως?παει πεταξε...ψαρακι μου καλο...οταν το ειχες δεν περιμενες...εστω πως θα αντιδρασει και θα σκεφτει...εσυ εκει...τωρα εφαγες φλασια τωρα την θες...αμεσα μιλησεις πολυ οξυθυμα..επειδη επελεξε αλλον?τι περιμενεις?φιλικα και φιλικο ξερεις οτι δεν υπαρχει...πως θα το πας?ζητας τι να κανεις?σαν τι θελεις να κανεις?να πας να την αρπαξεις και να την φιλησεις?(το εχετε και αυτο μεσα σας)ομως οταν σας γυρνανε πλατη εκει τα διαλατε ολα ε?Μην ασχοληθεις προχωρα την ζωη σου και χωρις αυτην επελεξε να κρατησει την αξιοπρεπεια της...δεν νομιζω να ειπε τιποτα σε κανεναν αλλιως θα το καταλαβαινες μεσω της παρεας...μην τα σπασεις κι ολα...ηρεμισε και πανε για αλλα ομως την επομενη φορα πιο ηρεμα...θα μου πεις τι δεν αντεχεις Νικο?εσενα που νιωθεις ετσι περισσοτερο απο οτι εγινε...ε!μηπως δεν αντεχεις το πως συμπεριφερθηκες?αυτο θα ναι...

https://www.youtube.com/watch?v=Mez5nSQ4j8M

Μαρεσεις Νικο ετσι δωσε πονο...και παρε το μαθημα σου...την επομενη φορα ξερεις τι να κανεις...μην τα σπασεις ολα...

agapimou11

# 10 στις 10/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Niko

Είσαι ερωτευμένος μαζί της χρόνια τώρα και της το είπες, ξέρει πως νιώθεις αλλά αυτή σε βλέπει φιλικά. 

Και ο καλύτερος άντρας του κόσμου να είσαι, που δεν αμφιβάλλω ότι θα είσαι καλός, αν η κοπέλα σε βλέπει φιλικά, αυτό είναι κάτι που δεν θα αλλάξει εύκολα. 

Μην πιέζεις τον εαυτό σου αλλά ούτε κι αυτήν. Έχεις βαθιά συναισθήματα γι αυτήν αλλά δυστυχώς η κοπέλα δεν νιώθει έτσι για σένα και ίσως απομακρυνθηκε για να μην σου κάνει περισσότερο "κακό" βλέποντας την γιατί ξέρει ότι βασανιζεσαι και πληγωνεσαι. 

Ίσως γι αυτό και "χάθηκε".

nikos1452

# 11 στις 10/3/2018
author
Ανδρας / 32 / Ελεύθερος

δεν εχετε αδικο ντρεπομαι για αυτα που εκανα αλλα τοσο καιρο μου ελεγε ψεμματα ας μου ελεγε δεν μπορω οχι να με κοροιδευει,το θεμα ειναι οτι της μιλησα ασχημα σε καποιες στιγμες που και αυτη δεν μιλουσε με τον καλυτερο τροπο και ηταν ξεσπασμα,χθες βγηκαμε σα παρεα ολοι και δεν με κοιταξε καν δεν ειπα τιποτα αλλα δεν μπορουσα να το παιξω και ανετος απλα μιζεριασα

kap0i0s

# 12 στις 10/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Σόρρυ βρε φίλε, αλλά από που έως που προκύπτει ότι σε κορόϊδευε και σου έλεγε ψέματα;

Βγαίνατε ΦΙΛΙΚΑ (εσύ το λες) / της είπες να τα φτιάξετε και σου είπε ΟΧΙ... Εσύ δεν το έχεις καταπιεί αυτό το όχι, αυτή προχώρησε στη ζωή της (δική της είναι η ζωή της)...κι εσύ απλά έφαγες κόλλημα!!!

Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από nikos1452

δεν εχετε αδικο ντρεπομαι για αυτα που εκανα αλλα τοσο καιρο μου ελεγε ψεμματα ας μου ελεγε δεν μπορω οχι να με κοροιδευει,το θεμα ειναι οτι της μιλησα ασχημα σε καποιες στιγμες που και αυτη δεν μιλουσε με τον καλυτερο τροπο και ηταν ξεσπασμα,χθες βγηκαμε σα παρεα ολοι και δεν με κοιταξε καν δεν ειπα τιποτα αλλα δεν μπορουσα να το παιξω και ανετος απλα μιζεριασα

nikos1452

# 13 στις 10/3/2018
author
Ανδρας / 32 / Ελεύθερος

με κοροιδευε απο την αποψη οτι δεν ειπε εξαρχης νιωθω ετσι ελεγε δεν εχει αλλαξει τιποτα ξερω καλυτερα απο εσενα,και οταν της ελεγα να κανονισουμε ειχε κανονισει για ολη τη βδομαδα και καλα η τα ακυρωνε τελευταια στιγμη,της εστελνα μυνηματα και δεν απαντουσε χρησιμοποιωντας χαζες δικαιολογιες και ολα αυτα μαζευτηκαν και εσκασα

kap0i0s

# 14 στις 10/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Last time που μπαίνω στην διαδικασία να σου απαντήσω  

Το πρόβλημα το έχεις εσύ! Αυτή προφανώς και είδε πως εσύ έχεις φάει κόλλημα και το είχε σίγουρο πως θα της γίνεις στενός κορσές και την έκανε όσο πιο ευγενικά μπορούσε. Και από αυτά που γράφεις και από τον τρόπο που εκφράζεις το κόλλημα σου...θεωρώ ότι η κοπελιά έπραξε σοφά! Άδικα προσπαθείς να μας κάνεις να σου αποδείξουμε πως έχεις δίκιο και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το επιδιώκεις. Οκ ξέρω γιατί το κάνεις, αλλά εάν νομίζεις πως θα νιώσεις καλύτερα βρίσκοντας έστω κι ένα άτομο να χαϊδέψει τον πληγωμένο σου εγωϊσμό, σου έχω μια καλύτερη πρόταση. Πήγαινε στον καθρέπτη σου και πιάσε κουβέντα με τον εαυτό σου  Καλό ΣΚ και πήγαινε έξω να γνωρίσεις καμιά γυναίκα.   

Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από nikos1452

με κοροιδευε απο την αποψη οτι δεν ειπε εξαρχης νιωθω ετσι ελεγε δεν εχει αλλαξει τιποτα ξερω καλυτερα απο εσενα,και οταν της ελεγα να κανονισουμε ειχε κανονισει για ολη τη βδομαδα και καλα η τα ακυρωνε τελευταια στιγμη,της εστελνα μυνηματα και δεν απαντουσε χρησιμοποιωντας χαζες δικαιολογιες και ολα αυτα μαζευτηκαν και εσκασα

nikos1452

# 15 στις 10/3/2018
author
Ανδρας / 32 / Ελεύθερος

οκ ευχαριστω δεν θα συγχωρεσω ποτε τον ευατο μου που εδιωξα απο μακρια μου αυτον τον αγγελο δεν αξιζω τιποτα

matakiamouou

# 16 στις 11/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Νίκο αν την έγραφες εσύ...? Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο θα ήταν ίσως καλύτερα ε...καλα για το τελευταίο σχόλιο σου #15 που πέφτει σε τελείως διαφορετική άποψη #13...νομιζω ότι δεν ξέρεις τι θέλεις αυτή τη στιγμή...και αντε πες ότι έρχετε στο παω λιγο μακρια και είστε ερωτικά σχεσιακα μαζι τι θα κανεις?πως θα νιώσεις μήπως τότε ξενερώσεις με τον άγγελο σου όπως την αποκαλείς..και όταν κάνετε τον πρώτο σας καβγά...? Ετσι λεκτικα (την στολισες για τα καλα) που αντιδρας απο κοντα τι θα κανεις? Θα παίξετε μπουνιές να σας ακούσει ο περιγυρος? βαλτα σε μια σειρά...προτιμώ να ελαφρύνω λίγο το θέμα σου γιατι ψαράκι μου καλό γρήγορα θα σου περάσει οπότε να χα με να λέγαμε εμείς οι υπόλοιποι...
https://m.youtube.com/watch?v=t9W9yxrNIfI

Elena_90

# 17 στις 14/3/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Η κοπέλα σε απέρριψε αρχικά σαν άντρα... Και σε αυτό δεν έκανες κάποιο λάθος, απλα έτυχε να μην μπορεί να σε ερωτευτεί, να το δει αλλιώς μαζί σου τέλος πάντων...
Από κει και πέρα, τι ζητούσες δεν κατάλαβα.. Γιατί να θες να διατηρησετε μια ψεύτικη φιλία όταν εσύ έχεις αλλες σκέψεις για εκείνη και εκείνη το βλέπει αλλιώς?
Τέλος πάντων άρχισε να σε αποφεύγει διακριτικά.. Δεν χρειάζεται να στο ανακοινώσει οι πράξεις της το δείχνουν ξεκάθαρα.. Απο κει και πέρα το σέβεσαι και προχωράς.. Δεν καταλαβαινω γιατί ολος ο κοσμος να περιστρέφεται γυρω απο έναν ανθρωπο που μονο απορριψη σου χει δώσει μέχρι τώρα?

panagiotismp90

# 18 στις 14/3/2018
author
Ανδρας / 34 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Παλαιό Φαλήρο
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 2.841

κανε αποχη κ φαε σοκολατα.

nikos1452

# 19 στις 20/5/2018
author
Ανδρας / 32 / Ελεύθερος

εχει περασει καιρος και ακομα αισθανομαι σκατα ειδικα οταν την βλεπω οσο μπορω την αποφευγω αλλα μια στο τοσο αρκει για να με παει πολλα βηματα πισω,το κακο ειναι οτι δεν εχω καν την ορεξη να γνωρισω και να δεθω με νεο κοσμο μου λειπει το ποσο ομορφα ημουν μαζι της ενα ξερω θα εχω παντα τυψεις για αυτα που εκανα ισως δεν αξιζω τιποτα τελικα

IM____

# 20 στις 20/5/2018
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από nikos1452

εχει περασει καιρος και ακομα αισθανομαι σκατα ειδικα οταν την βλεπω οσο μπορω την αποφευγω αλλα μια στο τοσο αρκει για να με παει πολλα βηματα πισω,το κακο ειναι οτι δεν εχω καν την ορεξη να γνωρισω και να δεθω με νεο κοσμο μου λειπει το ποσο ομορφα ημουν μαζι της ενα ξερω θα εχω παντα τυψεις για αυτα που εκανα ισως δεν αξιζω τιποτα τελικα

Φίλε έχεις περάσει πολύ καιρό μαζί της και αυτό έχει διογκωθεί στο μυαλό σου. Όσο περισσότερο θα βρίσκεσαι σ' αυτό το ιδιαίτερα τοξικό για σένα περιβάλλον, τόσο θα μεγαλώνει το πρόβλημα.

Σε τέτοιες περιπτώσεις ξεκόβουμε από ανθρώπους του περιβάλλοντός της και ασχολούμαστε με άλλα πράγματα, για να δώσουμε την ευκαιρία στο μυαλό μας να την ξεχάσει (μάτια που δεν βλέπονται, γρήγορα λυσμονιούνται).

Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Δε γίνεται να το διαχειριστείς όλο αυτό και όσο θα βρίσκεσαι εκεί γύρω της, τόσο αυτό θα μεγαλώνει. Έτσι λειτουργεί. Υπάρχουν και άλλα πράγματα που θα ήταν καλό να κάνεις, αλλά αυτό για αρχή.

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.